Indikaatiot elektroforeesista kuparin ja sinkin kanssa gynekologiassa

Elektroforeesi on fysioterapian terapeuttinen ja profylaktinen menetelmä, joka johtaa aktiivisten liuosten ionien syvään tunkeutumiseen kudokseen.

Useimmiten elektroforeesi määrätään gynekologiassa, jos tulehdus havaitaan.

Tekniikan edut ja haitat

Elektroforeesi vaikuttaa tehokkaasti turvotukseen, kipuun, tulehdukseen. Hoidolla on rauhoittava vaikutus, joka parantaa mikrosirkusta, stimuloi vitamiinien ja hormonien tuotantoa ja aktivoi kehon suojaavaa toimintoa. Manipulointi ei aiheuta kipua. Potilaan tilalla voi esiintyä lievää pistelyä pistoskohdassa.

Elektroforeesin edut gynekologisissa patologioissa:

 1. Lääkkeen syöttäminen pieneen määrään, mikä minimoi haitallisten tapahtumien riskin.
 2. Valmiste on konsentroitu alueelle, jossa elektrodit levitetään.
 3. Paikallisen käytön vuoksi liuosta ei ole mahdollista kuljettaa ruoansulatuskanavan läpi.
 4. Liuoksen leviäminen tulehdukseen.
 5. Lääkkeiden jakaminen ioneiksi tarjoaa korkeimman mahdollisen terapeuttisen vaikutuksen.
 6. Mahdollisuus käyttää raskaana olevia naisia.

Gynekologit viittaavat elektroforeesikirurgian indikaatioihin, naispuolisten sukupuolielinten kehitykseen, kohdun hypoplasiaan, rintapatologiaan, kohdun tulehdusprosessiin.

Hoito vaikuttaa positiivisesti ja ilman ovulaatiota, hormonaalista vajaatoimintaa.

Jos epäillään munasolun hedelmättömyyttä, tehdään kattava tutkimus. Jos diagnoosi vahvistetaan, elektroforeesi on määrätty.

Käsiteltyä manipulointia käytetään putkien tukkeutumisen yhteydessä. 39%: ssa tapauksista gynekologit diagnosoivat peritoneaalista hedelmättömyyttä. Se aiheutuu liimaprosesseista, joita esiintyy lisäyksissä. Kehittämisen syihin kuuluvat leikkaus, endometrioosi ja tulehdus.

Kaikki kirurgiset toimenpiteet gynekologiassa voivat aiheuttaa adheesiota. Siksi elektroforeesi suoritetaan postoperatiivisessa jaksossa kudosten regeneroinnin nopeuttamiseksi.

Lääkärin on ensin suljettava pois seuraavat kontraindikaatiot:

 • minkä tahansa paikannuksen ja patogeneesin onkologia;
 • ongelmia alusten ja sydämen kanssa;
 • akuutti tulehdus, jolla on korkea ruumiinlämpö;
 • ihovauriot, mukaan lukien ekseema ja dermatiitti;
 • suvaitsemattomuus sähköisiin menettelyihin.

Jotkut gynekologit eivät suosittele fysioterapiaa elektrodien kanssa kuukautisten aikana.

Tämä prosessi ei kuitenkaan ole elektroforeesin vasta-aihe.

Taudin vaikutusmekanismi

Galvanointi tai elektroforeesi on sähkölatauksen käyttö lääketieteessä. Käsittelyn taustalla veren virtaus kasvaa, varmistetaan ravintoaineiden jatkuva tarjonta oikeaan määrään, paranemisprosessi kiihtyy.

Lääkkeen elektroforeesissa käytetään nykyisiä pulsseja ja lääkkeitä.

Diagnoosin vuoksi gynekologit määräävät sinkityksen kuparilla, jodilla, sinkillä ja muilla lääketieteellisillä ratkaisuilla.

Lääkkeiden valinta riippuu nykyisistä hormonitasoista, pienen lantion hormoniriippuvaisista elimistä, munasarjoista.

Indikaatio elektroforeesin siirtymisestä vatsakalvon alaosaan on corpus luteumin epätäydellinen toiminta.

Liiallinen estrogeenin tuotanto edellyttää jodin käyttöä. Jos munasarjojen hypofunktio on vahvistettu, käytetään kuparia.

Tarvittaessa ennen fysioterapiaa suoritetaan IVF. Tällainen monimutkainen hoito on osoitettu endometrioosille. Kontraindikaatioiden puuttuessa voit yhdistää huumeita.

Elektroforeesia magnesiumoksidilla gynekologiassa määrätään lantion alueen tulehdukselle, krooniselle prosessille, häiriöjaksolle, liimaprosessille. Hoidon aloittaminen subakuutin aikana edistää potilaan nopeaa elpymistä.

Luettelo tärkeistä lääkkeistä, joita käytetään:

 1. Sinkkielektroforeesi vatsan alaosassa. Koostumuksen prosenttiosuus vaihtelee välillä 0,5. Lääkettä käytetään endocervicitis, eroosio. Lääkehoito, joka on tarkoitettu osittaisiin häiriöihin.
 2. Kaliumjodidi on tehokas kroonista prosessia vastaan.
 3. Magnesium ja kalsium, novokaiini edistävät kivun poistamista.
 4. Cicatricial- ja liimaprosessien pehmentämiseen käytettiin lääkkeitä lidz ja sinkki. Tällaisia ​​yhdistelmiä vastaan ​​taataan normaali raskaus.
 5. Tuskallisten jaksojen hoidossa käytetään kipulääkkeitä. Määritä 6−8 käsittelyä ennen sykliä.

Patologioiden kattava hoito

Fysioterapia voidaan toteuttaa vitamiinikompleksien, entsyymien, antiseptisten aineiden, rauhoittavien aineiden ja vasodilataattoreiden avulla. Ihon ja limakalvon sisäänkäyntiin käytetään lääkkeitä, kuten Papaverine, Eufillin. Lääkkeiden yhdistelmä riippuu naisen kehon tilasta, paljastuneesta patologiasta.

Useita fysioterapiahoitoja eri vaivoja varten:

 1. Algomenorrhea tai kivulias kuukautiset, joita esiintyy muutama päivä ennen syklin alkua. Ilmiö kulkee tietyn ajan kuluessa. Kivut näkyvät eri intensiteetillä. Elektroforeesiterapian tarkoituksena on lievittää kipua ja kouristuksia. Lääkevalmisteista Novocain. Elektrodit asettuvat vatsan alaosaan. Hoito koostuu 6−8 manipulaatiosta. Gynekologi laskee päivät niin, että hoito on päättynyt ennen kuukautisten alkua.
 2. Hypotermian aiheuttama tulehdus tai infektion tunkeutuminen sisälle. Nykyinen hoito on osoitettu akuutin tulehduksen poistamisen jälkeen.
 3. Elektroforeesia jodilla gynekologiassa käytetään pääasiallisen hoidon vaikutuksen vahvistamiseen. Lisäksi käytetään kaliumjodidia. Liuoksen käyttö lievittää tulehdusta. Manipulaatiolla on positiivinen vaikutus endokriiniseen järjestelmään, mikä tasapainottaa munasarjojen, kilpirauhasen ja aivolisäkkeen suorituskykyä.
 4. Eroosion torjumiseksi on suositeltavaa käyttää 2,25% sinkkiliuosta.
 5. Verenkierron lisäämiseksi erilaisissa sairauksissa on määrätty elektroforeesi lidazalla. Todistettiin hoidon tehokkuus lisääntymiselimen putkien tarttuvuuden aikana. Samankaltaista hoito-ohjelmaa käytetään lapsettomuuteen. Mutta hoito on vasta-aiheista, jos potilaalla on allergiaa lidazalle. Lääke voidaan laimentaa vedellä, alkoholilla, Dimexidumilla.

Sinkki ja kupari raskaana oleville naisille

Käsittelyn ero on käytetyn lääkkeen nimessä. Joskus on esitetty vatsan elektroforeesi, jossa ensimmäinen elektrodi työnnetään emättimeen ja toinen jää ulkopuolelle. Tällainen hoito suoritetaan sinkillä, kalsiumilla, magnesiumilla, hyaluronidaasilla, lidazoylla.

IVF: llä manipuloidaan sinkillä ja kuparilla progesteronien ja estrogeenien tasapainon tasapainottamiseksi.

Kuparin käytön taustaa vasten estrogeenin liiallinen tuotanto vähenee.

Sinkki tukee luteaalivaihetta.

Hoito korjaa munasarjojen hypofunktion, jotta se onnistuu hyvin.

On osoitettu, että sinkillä tapahtuvalla elektroforeesilla on monenvälinen vaikutus. Se poistaa nopeasti adheesiot, mikä aikaansaa immunomoduloivan vaikutuksen ja normalisoi progesteronin aktiivisuuden. Stimuloimalla vastaavien hormonien erittymistä hoidetaan hedelmättömyyttä. Manipulaation vaikeus on laitteiden puute kaikissa lääketieteellisissä laitoksissa.

Raskaus - aika, jolloin monet lääkkeet ovat vasta-aiheisia. Jotkut lääkkeet aiheuttavat keskenmenon, kun taas toiset aiheuttavat alkion epänormaalia kehitystä. Elektroforeesi on yksi turvallisimmista terapeuttisista menetelmistä hedelmällisyyden aikana. Erikoisesti gynekologit jakavat luettelon lääkkeistä, jotka eivät vahingoita sikiön kehitystä. Vain suoran vaikutuksen vuoksi tulehduspaikalla saadaan nopea elpyminen. Terapeuttisen tuloksen saavuttamiseksi on tarpeen noudattaa gynekologin maalattua ohjelmaa.

Tärkeimmät käyttöaiheet elektroforeesille raskauden aikana:

 • kohdun hypertonisuus;
 • on mahdollisuus keskenmenoon;
 • preeklampsia tai esekampleksin aiheuttama turvotus.

Hoidon aikana elektrodit asetetaan kaulan kaulusalueelle tai nenän limakalvolle.

On välttämätöntä välttää elektrodien asettamista vatsaan. Sallitaan vitamiinien ja olennaisten hivenaineiden syöttäminen. Raskaana oleva elektroforeesi nimitetään 8 viikon kuluttua.

Usein käytetään magnesiaa, papaveriinia, peräpuikkoja, joissa on alhaiset aminofylliinipitoisuudet.

Vasta-aiheet elektroforeesille raskauden aikana:

 • alkion tila, jossa lääkkeiden vaikutus, sähkövirta on vasta-aiheinen;
 • huono veren hyytyminen;
 • munuais- ja maksasairaus;
 • myöhäinen esilampsia ja kouristukset;
 • pysyvä oksentelu;
 • pahoinvointi.

Naiset ja gynekologit

Suurin osa elektroforeesilla hoidetuista potilaista antaa positiivisen palautteen menettelystä.

Useimmin määrätty hoito nykyisellä lidzoyllä. Tämä kaavio on esitetty suunnittelussa. Jotkut naiset ovat saaneet tällaisen hoidon päästä eroon toksikoosista. Aivojen oksentamiskeskuksiin vaikuttava elektroforeesi parantaa äidin tulevaa hyvinvointia.

Huolimatta siitä, että positiiviset arviot ovat suuria, gynekologien on suositeltavaa ottaa tämä terapeuttinen tekniikka vakavasti. Lääkäri voi määrätä vain pätevän asiantuntijan. Ennen kuin otat huomioon elektroforeesin tilan ja vasta-aiheen.

Kohdunkaulan eroosio on toistunut toisen syntymän jälkeen. Gynekologi ehdotti laboratoriokokeiden jälkeen elektroforeesikäsittelyä. Kipu katosi lähes välittömästi. Jo kulunut 3 kuukautta hoidon jälkeen. Tuntuu hyvältä.

Monta vuotta hän ei voinut tulla raskaaksi. Testit, hyödytön IVF jne. - tulivat tavalliseen elämään. Mutta kaikki lääkärin suunnittelemat menetelmät eivät olleet tehokkaita. Päätimme yhdistää IVF: n elektroforeesiin. Kun 3 viikon kuluttua hoidosta hän kääntyi gynekologiseen kuulemiseen, hän oppi raskaudesta.

Olin jatkuvasti huolissani tuskallisista jaksoista. Konsuloitu gynekologin kanssa. Esitettiin elektroforeesi. Aluksi hän pelkäsi, mutta fysioterapeutti selitti kaiken minulle ennen menettelyä. Relief tuntui jo 2–3 istunnossa. Hoidon jälkeen kipu katosi. Ensimmäiset jaksot olivat jo normaaleja.

Elektroforeesi alavatsassa

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset

15 vastausta

1. UHF-hoito (matala intensiteetti). Tämä fysioproseduuri stimuloi metabolisia prosesseja kohdun limakalvoissa ja edistää tarttuvien kudosten nopeaa regeneroitumista. Käytetään sylinterimäistä säteilijää, sitä levitetään ulokkeiden etupuolen ulokkeen seinämän ulokkeen kosketusalueelle (vatsan alaosassa). Nimityksen antaa gynekologi paikasta tai paikallisesta terapeutista - sitten siirryt asuinpaikkaan

2. Infrapuna-laserhoito. Tämän fysioterapian menetelmän vaikutukset ovat samankaltaisia ​​kuin UHF-hoito - laserhoito parantaa metaboloitumista sairastuneiden elinten limakalvossa ja stimuloi myös regeneratiivisia prosesseja vaurioituneissa kudoksissa. Lisäksi se auttaa lisäämään paikallisen koskemattomuuden aktiivisuutta, joka auttaa kehoa tehokkaammin torjumaan infektioita. Menettelyn kesto on 10 minuuttia, menettelyn taajuus on joka päivä, hoidon kulku on 10 menettelyä (UHF: lle - myös).

Hakusivusto

Entä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?

Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä. Voit myös esittää uuden kysymyksen, ja jonkin aikaa meidän lääkärimme vastaavat siihen. Se on ilmainen. Voit myös etsiä tarvittavia tietoja vastaavissa kysymyksissä tällä sivulla tai sivuston hakusivulla. Olemme erittäin kiitollisia, jos suosittelet meitä ystävillesi sosiaalisissa verkostoissa.

Medportal 03online.com hoitaa lääkärin kanssa lääkärin kanssa käydyt lääketieteelliset neuvottelut. Täältä saat vastauksia kentänne todellisista harjoittajista. Tällä hetkellä sivustolla on neuvoja 45 alueesta: allergologi, venereologi, gastroenterologi, hematologi, geneettikko, gynekologi, homeopaatti, ihotautilääkäri, lasten gynekologi, lasten neurologi, lasten neurologi, lasten endokrinologi, ravitsemusterapeutti, immunologi, infektiologi, lasten neurologi, lastenlääkäri, lasten endokrinologi, dietologi, immunologi, lastenlääkäri, lastenlääkäri, lastenlääkäri puheterapeutti, Laura, mammologi, lääkäri, narkologi, neuropatologi, neurokirurgi, nephrologist, onkologi, onkologi, ortopedinen kirurgi, silmälääkäri, lastenlääkäri, plastiikkakirurgi, prokologi, psykiatri, psykologi, pulmonologi, reumatologi, seksologi-andrologi, hammaslääkäri, urologi, apteekki, fytoterapeutti, flebologi, kirurgi, endokrinologi.

Vastaamme 95,29 prosenttiin kysymyksistä.

Sinkin elektroforeesin ominaisuudet gynekologiassa

Ensimmäinen yhteys sananhoitoon on lääkitys. Usein tämä tapahtuu juuri sellaisten suurten sairauksien hoidossa, jotka koskevat erityisesti lääketieteen aloja ja erityisesti gynekologiaa. Erilaiset nykyiset fysioterapiatoimenpiteet mahdollistavat lääkkeiden saannin vaikutuksen lisäämisen, mutta joissakin tapauksissa ne kokonaan hylkäävät. Hyvin vakiintunut menettely on sinkkiä sisältävä elektroforeesi gynekologiassa.

Menettelyn ydin

Galvanointi tai elektroforeesi on sähköisen purkauksen käyttö lääketieteellisiin tarkoituksiin. Tämäntyyppisen fysioterapian avulla parannetaan hoidetun alueen verenkiertoa, mikä puolestaan ​​lisää ravinteiden tarjontaa, nopeuttaa paranemisprosessia, lievittää tulehdusta ja kipua.

Gynekologiassa ns. Lääketieteellinen elektroforeesi on yleinen - ei vain nykyiset pulssit, vaan erityisten valmisteiden käyttö niiden välittämiseksi ihon läpi suoraan tarvittaviin elimiin virran avulla.

Ongelman syystä riippuen voidaan käyttää kuparia, sinkkiä, jodia, amidopyriiniä ja muita lääkkeitä. Lääkkeen valinta riippuu hormonaalista tasoa ja pienen lantion, erityisesti munasarjojen, hormonista riippuvien elinten tilaa.

Sinkki-alavihan elektroforeesi on määrätty korpuslumin epätäydelliseen toimintaan, jossa on normaali munasarjojen toiminta tai liiallinen estrogeenituotanto - käytetään jodia.

Elektroforeesi kuparin kanssa vatsaan on tehokas munasarjojen hypofunktiona. Joissakin tapauksissa se on nimetty valmisteluvaiheeksi ennen liittymistä IVF-protokollaan, erityisesti endometrioosin osalta. Se on myös mahdollista lääkkeiden peräkkäistä yhdistelmää.

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Elektroforeesimenetelmä on kaukana uudesta, luettelosta gynekologisista sairauksista, joissa sen suositeltu käyttö kasvaa jatkuvasti.

Tärkeimmät elektroforeesin osoittimet ovat:

 1. kohdun endometriumin palauttaminen aborttien, keskenmenojen, kaavinnan jälkeen;
 2. leikkausten muodostumisen ehkäisy leikkauksen jälkeen tai lantion elimissä esiintyvä resorptio;
 3. elinten (kohdun, putkien, munasarjojen) regenerointi erilaisten kirurgisten toimenpiteiden jälkeen;
 4. kohdunvalmistus IVF: lle;
 5. lisääntymisjärjestelmän akuutit ja krooniset tulehdusprosessit, jotka eivät ole tavanomaisen lääkehoidon mukaisia;

Elektroforeesi on hyvin tehokas munanjohtimien tukkeutumiseen, krooniseen kohdun tulehdukseen ja vastaavasti hedelmättömyyden monimutkaiseen hoitoon. Lisäksi gynekologiassa käytetään endometrioosiin, fibromyomaan ja myomaan fysioterapiaa elektroforeesilla.

Tässä tapauksessa kaikki on kuitenkin useita tekijöitä, joihin tätä menettelyä ei suoriteta:

 • munasarjakysta;
 • lantion elinten kasvaimet;
 • kohdun verenvuoto;
 • papillomit ja kondylomat
 • sukupuoliteitse tarttuvat taudit;
 • SARSiin liittyvä yleinen terveyden heikkeneminen;
 • tuberkuloosi;
 • munuaisten ja maksan vajaatoiminta;
 • mielenterveyden häiriöt;
 • ihovaurioita suunnitellun hoidon kohteissa.

Kontraindikaatioiden luettelo on tarkkaileva asiantuntija. Yleensä annetaan useita kursseja, joiden tauko on 1-2 kuukautta. Kurssi alkaa 5-7 päivän jaksolta ja koostuu 15-25 menettelystä.

Tilanhienot

Kaikkien menetelmien tapaan elektroforeesilla on oma toimintakokonaisuus. Istuntoa varten, jossa käytetään erityistä lääkettä, jossa on kaksi elektrodia, flanelityynyt, jotka kostutetaan lääkeaineliuoksessa.

Luettelo vaiheista, jotka auttavat ymmärtämään, miten tehdä elektroforeesi gynekologiassa:

 1. potilas asetetaan sohvalle, altistamalla alavatsan (kuin menee ulos valmistautumaan ultraäänelle);
 2. liuoksessa olevat kostutetut tyynyt asetetaan käsitellylle alueelle;
 3. sitten teknikko sijoittaa elektrodit ja kytkeytyy laitteeseen.

Koko istunto kestää 15-20 minuuttia. Sen aikana tuntuu pistelyä. Jos tunne tuo mukanaan suurta epämukavuutta, on tarpeen ilmoittaa fysioterapeutille. Se korjaa pulssien taajuuden, niitä ei voida sietää ihon palovammojen välttämiseksi.

Miten elektroforeesi tehdään sinkillä gynekologiassa? Kaikkien menetelmien ero on vain injektoidun lääkkeen muodossa. Erityistapauksissa suorita vatsan elektroforeesi. Tällöin emättimeen laitetaan 1 elektrodi, ja toinen pysyy ulkona. Sinkin, kalsiumin, magnesiumin, hyaluronidaasin tai pelkästään lidatun lisäksi käytetään myös tätä elektroforeesimenetelmää.

Elektroforeesi kuparilla ja sinkillä gynekologiassa on usein määrätty ekolle, ennen kuin se tulee pöytäkirjaan, tasapainottaa estrogeenin ja progesteronin tasapainoa. Kupari auttaa vähentämään liiallista estrogeenituotantoa ja sinkki tukee luteaalivaihetta. Siten munasarjojen hypofunktion korjaus suoritetaan onnistuneen raskauden mahdollistamiseksi.

Sinkkielektroforeesilla on eniten monivaiheinen vaikutus alavaivaan. Se selviytyy hyvin adheesioista, mikä osaltaan edistää immunomoduloivaa vaikutusta ja progesteroniaktiivisuuden normalisoitumista stimuloimalla luteinisoivan hormonin erittymistä, mikä on erityisen tärkeää hedelmättömyyden kannalta.

Ainoa vaikeus tässä menettelyssä, ei kaikissa sairaaloissa, klinikoissa ja jopa apteekeissa, löydät tarvittavan valmistelun elektroforeesiin. Mutta ehkä suurella halulla.

Elektroforeesi sinkillä alemman vatsaan

Peruslämpötila A: sta Z: hen

BeTashka - avustajasi raskauden suunnittelussa

* Rakkaat ystävät! Kyllä, tämä on mainonta, joka pyörii näin!

Kuparin ja sinkin elektroforeesi "ohuen endometriumin" hoitoon

Tytöt, joille tehtiin fysioterapia elektroforeesilla vaiheissa: ensimmäinen vaihe on kupari, toinen sinkki? Kuka auttoi kasvattamaan endometriumia? Raskaana?

Lue kommentit 79:

Minut nimitettiin neljä vuotta sitten, tulin raskaaksi, mutta valitettavasti keskenmeno, kahden vuoden kuluttua + ookokeriitti 10 menettelyä ja fonoforeesi. Olin tyytyväinen menettelyihin, paitsi endometriumin suhteen, ei ollut käytännössä mitään tulehdusta, jonka jälkeen oli ongelmia naisten kanssa. Sykli on tullut säännöllisemmäksi, m yleensä kivuttomaksi, ilman särkyä, 4-6 päivää, vaikkakin ennen sitä voi kestää 2 päivää, joista yksi oli nukke.

Lääkäri määräsi myös tällaisen menettelyn. Odota kuukautiskiertoa ja mene. Joten nyt en voi sanoa, mikä tulos on

Pellava, miten menettelyt ovat?)

Lena on hyvin tehty, lopetan tupakoinnin myös keskenmenon jälkeen, vaikka savustin lähes 15 vuotta.

En tiedä, auttaako se vai ei, mutta endometriumin kasvua varten yksi hyvä lääkäri neuvoi minua seuraavasti:

* 5-16 vrk, 1 annos Estraghelia alavihaan ja 16 - 20 mg annokseen

* 5 - 15 vrk: n 5% kuparisulfaatin ja 15 - 25 5% sinkkisulfaatin elektroforeesi

* 5-15 vuorokauden muta-sovellukset alavatsassa (voidaan korvata otsokeriitilla tai parafiinilla)

* Microfollin 1 -välilehti 2 kertaa päivässä 5 - 15 päivässä ja 16 - 25 tabletti kielen alle 1 kerran. Voit korvata injektion Ukrainan Preporat Follykulin V / m: llä joka toinen päivä.

* E-vitamiini 2 kertaa päivässä, koko sykli 0, 200 mg

* Folk koko sykli 3 kertaa päivässä

Quatran menetelmä (endometriumille)

(syklin päivät, kuten standardissa 28 päivän ajan, joten jos joku ei, niin maamerkki)

Microfollin 5-15 DTS ON 1 -välilehdellä. 2-3 kertaa päivässä. Jos mikrolevyä ei ole, se voidaan korvata Folliculiinilla (1 injektio 1 ml joka toinen päivä tai 1 injektio päivässä) tai Estraghel (Divigel) 1 annos yöllä vatsan alareunassa tai Ovestin-kynttilät 1 yön yli.

5-prosenttisen kuparisulfaatin elektroforeesi alakalvolla 5 - 15 päivää.

Mud-hoito Lääketieteellinen gynekologinen muta tai otsokeriitti. Sovellukset alakalvoon 5 - 15 päivää.

Kynttilät Ihtiol tai Betiol perseessä. kulkee yön yli päivästä 5 syklin loppuun. Voidaan korvata Methyluracililla. Vety- sulfidikylvyt (jos sellaisia ​​on)

Vitamiinit: Foolihappo 1 -välilehti. 3 kertaa päivässä koko sykli; Vit. E. 200 mg 2 kertaa päivässä, askorutin 1 -välilehti. 2 kertaa päivässä.

Microfollin 1 -välilehti. Kielen alla oleva yö (jos ei, niin miten vaihdat, katso edellä)

Vitamiinit: Foolihappo 1 -välilehti. 3 kertaa päivässä koko sykli; Vit. E. 200 mg 2 kertaa päivässä, askorutin 1 -välilehti. 2 kertaa päivässä.

5% sinkkisulfaatin elektroforeesi alavatsassa 15 - 25 vuorokautta.

Duphaston 1-välilehdellä. 2 kertaa päivässä 10 päivän ajan (jos B, jatka)

Actovigin 2 ml / m kerran päivässä

Kirjoittaja: IKUSYA, Krivoy Rog

Tytöt, pyydän anteeksi heti, että et ole blogissani, mutta en halua toistaa itseäni. Tarvitsen neuvoja, koska lääkäri ei voi sanoa mitään järkevää. Minulla on ohut endometrium, 19 ks vasemmassa sarvessa - 4, 4 mm, oikealla - 6 mm (minulla on kaksisarvinen kohtu), onist-diagnoosi - luteaalivaiheen puute. Hormonien testit ovat kuitenkin normaaleja, vain testosteroni on vain vähän 0, 2, testosteroni on yliarvioitu, progesteroni annettiin 19 DTS: ssä - myös laboratoriossa määriteltyjen normaalien rajojen sisällä (en muista muistin numeroita). Siirretty 3 kaavinta ST: n takia. Kun muodostan tämän endometriumin, minulla ei ole mitään kiinnitettyä (((Vain paradoksi - progs ovat normaaleja, mutta he sanovat, että luteaalivaihe on puutteellinen. Ultrasoundin ovulaatiota seurataan.

Irunchik, kiitos suunnitelmista, hyvin mielenkiintoinen. Ikushka, kaksisarvinen kohdun kaikki on hyvin vaikeaa. Mutta kaikki samat hoitomenetelmät koskevat sitä kuin "normaalin" kohtuun. Tietysti endik on liian pieni. Oletko kokeillut hormonihoitoa? Esimerkiksi mikään ei auta minua. Juuri nyt yritän elektroforeesia.

Tytöt, hyvin, ilmoitan nyt täysin. Aamulla juon äitini maitoa, todellista, aamiaisella (vilja, jogurtti, hunaja, pähkinät), juon sioforia (metformiinia), en tupakoi, nyt en tee elektroforeesia (se on mahdotonta ovulaation päivinä). Nyt tulin takaisin harjoituksesta (askel aerobic), se on vain sirinä, tietysti olin typerä ensimmäistä kertaa, en voinut täysin toistaa siteitä, mutta mitään, kaikki sattui, jalat, selkä, takapuoli, yleensä jopa kaulan lehdistä. Illalla join kefiiriä 2 pientä mustaa leipää, joka oli sioforin pilleri. Yleensä, tällä nopeudella, mielestäni ei vain laihtua ja päästää meidät alas hieman, mutta parantaa verenkiertoa lantion elimiin. Se näyttää olevan suunnitellusti, mutta loput suunnittelusta. Tänään katsotaan, mitä päivää МЦ? Lasketaan kalenteriin. Ensimmäistä kertaa 4, 5 vuoden aikana en tiedä mitä syklin päivää.

Fysioterapiaa käsittelevä sivusto

FYSIKAALINEN TERAPYYTTÄMINEN

TERVEYS HOITOISSA FYSIOTERAPIAN

Sinkki sähköterapiassa

Elektroforeesi on fysioterapeuttinen ennaltaehkäisevä ja terapeuttinen vaikutus kehoon, jonka seurauksena lääkeaineen (liuoksen) aktiiviset ionit tunkeutuvat syvälle kudoksiin, jotka vaikuttavat terapeuttiseen vaikutukseen. Siten elektroforeesi määrätään erilaisille sairauksille, pääasiassa tulehdukselle, ja lääketieteen eri aloille. Lääkäri päättää, mikä elektroforeesi suoritetaan tietyllä taudilla, ja lääkäri ilmoittaa, onko tarpeen vaihtaa elektroforeesi toisen lääkityksen kanssa, mitä annoksen pitäisi olla, menettelyn kesto ja hoidon kulku. Ei ole vaikeaa ostaa lääkkeitä elektroforeesille.

Elektroforeesin aikana käytetään eri syistä erilaisia ​​lääkkeitä, esimerkiksi lidatsaa, papaveriinia, aminofylliiniä, kaliumjodidia, sinkkiä, kuparia, erilaisia ​​antibioottien ryhmiä jne. Esimerkiksi gynekologiassa lääkkeen valinta elektroforeesille määräytyy hormonaalisen taustan, hormoni-riippuvaisen ja sukupuolielinten, erityisesti munasarjojen, aktiivisuuden ja toiminnallisuuden mukaan tietyissä tulehdusprosesseissa, oletetaan tarttumista. Jos munasarjat toimivat normaalisti ilman komplikaatioita liimataudin akuutin vaiheen aikana, elektroforeesi tulisi antaa jodin sisääntulon yhteydessä. Naisen lisääntymisjärjestelmän munasarjan hypofunktion tapauksessa, kun liimatauti on aktivoitu, määrätään elektroforeesi kuparilla ja sinkillä. Tässä tapauksessa on kuitenkin tärkeää varmistaa, että keho on estrogeenikylläisyydessä, ja jos munasarjojen corpus luteum on toiminnassa, on käytettävä vain sinkillä tehtyä elektroforeesia.

Sinkkiliuos injektoidaan elektroforeesilla ihon - emättimen tekniikan jälkeen. Elektroforeesimenetelmien tekeminen sinkin kanssa määrätään joka päivä tai joka toinen päivä, hoitokurssin kesto on yleensä 25-30 menettelyä. Elektroforeesikurssien välillä on otettava taukoja, jotka voivat olla enintään kaksi kuukautta. Liimausten lisäksi, gynekologiassa, on määrätty elektroforeesi endometrioosille, fibromyomalle, myomalle, diffuusiselle mastopatialle jne.

Naisen sukupuolielimissä esiintyvä tulehdusprosessi voidaan yhdistää toiseen, ei-tulehdukselliseen luonteeseen, esimerkiksi myomaan, elektroforeesiliuokseen, joka sisältää sinkkiä ja jodiaioneja. Näin ollen jodi estää follikkelia stimuloivan hormonin erittymisen ja erittymisen, ja sinkki stimuloi kehon pääasiallisen rauhan - aivolisäkkeen - luteinisoivan hormonin eritystä ja erittymistä.

Kun fibromyoma on naisen kehossa, sinkin pitoisuus laskee ja kupari-ionien määrä kasvaa, ja nämä tiedot ovat täysin terveessä tilassa täysin päinvastaisia. Tämän epätasapainon hoitamiseksi suoritetaan elektroforeesi käyttämällä alemman vatsan sinkkiliuosta, joka estää fibroidien kasvua ja vähentää hyperestrogenismia.

Nuoruusiässä naisten sukupuolielinten kehitys ei välttämättä vastaa eri syistä johtuvia ikäindikaattoreita, lähinnä hormonaalisia toimintahäiriöitä, ja siksi kuparia tuodaan elektroforeesilla.

munasarjojen hypoplasia jne. Elektroforeesi gynekologiassa on vasta-aiheinen sukuelinten tuberkuloosin, sukupuolitautien, kroonisten tulehdusprosessien jne. Tapauksessa.

Gynekologisen suunnan lisäksi sinkkiliuosta käytetään reumatologiaan, esimerkiksi niveltulehduksen, spondyloosin jne. Hoitoon. Hivenaine, kuten sinkki, on välttämätön sidekudoksen, jänteiden, lihasten, nivelsiteiden, nivelen ja kapseleiden riittävälle toiminnalle ja toiminnalle.

Käyttöohjeet

Tätä varten saadaan 2-prosenttinen sinkkisulfaattiliuos, jonka määrä on 205 ml, riippuen työn määrästä. Yhden elektroforeesikokouksen kesto kosketetun nivelen alueella on 15-20 minuuttia, menettelyt suoritetaan joka päivä kaksikymmentä päivää.

Yhdistetyt liuokset - sinkistä, magnesiumista ja kalsiumista, elektroforeesiin. Työskentelyelektrodit asettavat vatsan alaosaan liimatauti, aina ilman aktiivista tulehdusprosessia. Vahva kipu on lisättävä novokaiiniliuos.

Antibiootit ja elektroforeesi

Antibiootteihin perustuvaa elektroforeesia on tutkittu aktiivisesti vuodesta 1946 lähtien. Suorittamalla lukemattomia tieteellisiä tutkimuksia pääteltiin, että antibiootteja voidaan antaa elektroforeesilla, ja tämä menetelmä antimikrobisten lääkkeiden toimittamiseksi elimistölle on enemmän etuja kuin oraalinen tai parenteraalinen lääkitys. Fysioterapeuttisen menetelmän jälkeen elimistössä olevat antibiootit vaikuttavat pitempään ja pysyvät pienemmässä määrin veressä, virtsassa jne. Ihonalaiseen depotiin antimikrobiset lääkkeet kestävät kaksi tai kolme päivää ja vain kolmesta neljään tuntiin lihakseen tai laskimonsisäisesti. Antibioottien kanssa tapahtuvan elektroforeesin suorittamisessa on erittäin tärkeää lääkkeiden tunkeutuminen värjättömien kudosten ja kudosten kestävien vaippojen läpi. Mikrobilääkkeiden antamisen fysioterapian kautta antamat edut ovat mikrobien kasviston kestävyyden pitkäaikainen puute lääkkeille. Myös antibiootit ovat täysin vastustuskykyisiä suoran sähkövirran vaikutuksille, mutta voivat kerääntyä metallielektrodeihin. Tätä tosiseikkaa huomioiden on välttämätöntä käyttää lisäaineita, esimerkiksi hydrofiilisen tiivisteen paksuuden kasvua. Toinen vaihtoehto, joka ei ole yhtä tehokas, on suojaavan liuoksen kanssa kostutetun hydrofiilisen tyynyn käyttö - viiden prosentin glukoosiliuos ja yhden prosentin glykokoliliuos.

Klassisesti käytetty elektroforeesi penisilliinillä, streptomysiinillä, nitrosykliinillä. Liuoksen saamiseksi lääkkeet liuotetaan tislattuun veteen, mutta tetrasykliinien käyttöönoton yhteydessä tulisi käyttää happamoitunutta tislattua vettä. Elektroforeesiin valmistetaan erytromysiiniliuos 70-prosenttisella alkoholilla.

Ohjeet antibioottilääkkeiden käyttöön elektroforeesilla:

  Bentsyylipenisilliiniä ilmaistaan ​​haavojen, haavaumien, kroonisten sidekalvotulehdus- ten, kurkkuisten iridosyklitien, tarttuvien ja tulehduksellisten prosessien läsnä ollessa, perifeerisen hermoston infektio- vaurioita; Streptomysiini on osoitettu ihon, silmien, muiden ihon patologisten tilojen, kohdun kroonisten tulehduksellisten sairauksien tiettyjen muotojen yleisessä kompleksisessa hoidossa; Tetratsykliinit - määrätään aktiivisesti infektoituneille avoimille haavoille ja palamispinnoille, pustulaaristen muodostumien esiintymiselle ihon pinnalle, tarttuvien silmävammat jne. Neomysiini - vaikuttaa röyhtäisiin-tulehdusvaurioihin, palaa haavoja; Erytromysiini - tapa työskennellä tämän antibiootin liuoksella kehitettiin vuonna 1977 Verzhanskaya, ja sitä suositeltiin nefriitin hoitoon; Antibiootit, joilla on monenlaisia ​​vaikutuksia, vaikuttavat tartunnan saaneisiin haavoihin.

Puskuriliuosta tai puskuriseosta käytetään, kun suoritetaan elektroforeesi askorbiinihapolla, lidatalla jne. Puskuriseos on ratkaisu, joka sisältää puskurijärjestelmiä, jotka antavat tasaisen pH: n samalla tasolla. Fysioterapiassa tällaisia ​​ratkaisuja käytetään suojaavien tyynyjen kostuttamiseen toimenpiteen aikana - antibioottien elektroforeesi.

Elektroforeesi ja muut lääkeaineet

Perinataaliset patologiset aivovammat muodostavat yli 60 prosenttia hermoston lapsuuden sairauksien kokonaismäärästä. Keskushermoston perinataaliset vauriot ovat joitakin patologisia tiloja, jotka ovat aiheutuneet suorasta altistumisesta patogeenisille, aggressiivisille tekijöille sikiön kehityksen aikana ja ensimmäisissä elämän viikoissa. Perinataalisten vaurioiden klassinen klinikka - pinnallinen levoton uni, liiallinen jännittävyys, kyyneleisyys, pään vapina, erityisesti leuka. Tällaisen vauvan patologisen hyper-heräteisyyden määrää intrakraniaalisen paineen lisääntyminen. Myös lapsilla voi olla lihasjärjestelmän normaalin fysiologisen sävyn - hypertonuksen ja hypotoniaa - rikkominen. Tällaisten rikkomusten tulos ei riipu patologian lokalisoinnista, sen vakavuudesta ja ilmenemismuodoista, tärkeintä on oikea-aikainen hoito- ja kuntoutusjakso. Monimuotoisessa hoidossa lääkehoidon lisäksi määrätään fysioterapeuttisista hoitomenetelmistä, hieronnasta, terapeuttisesta voimistelusta. Eufylliinia, papaveriinia, nikotiinihappoa lisätään elektroforeesilla. Näiden aineiden liuos yksin tai yhdistelmänä stimuloi lihasjärjestelmän rentoutumista.

Papaveriinin, dibatsolin, aminofylliinin, lidatsan, magnesiumoksidin ja elektroforeesin ottamiseksi käyttöön askorbiinihapolla alle vuoden ikäisillä lapsilla tulisi olla seuraavat merkinnät:

  Polta haavat ihon pinnalle; Sydän- ja verisuonijärjestelmän synnynnäiset häiriöt; Okulomotorisen järjestelmän synnynnäiset häiriöt; Tulehdukselliset aktiiviset prosessit ENT-alalla - sinuiitti, sinuiitti, tonsilliitti, otiitti-media jne.; Sikiöjärjestelmän häiriöt - kystiitti, pyelonefriitti, glomerulonefriitti jne.; Keskushermoston patologia; Ruoansulatuskanavan patologiset tilat, esimerkiksi koliitti, enterokoliitti jne.; Hengitysteiden tulehdus - keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume jne.

Elektroforeesin lidaasi on klassinen fysioterapiaprosessi, joka stimuloi cicatricial-muutosten, adheesioiden ja muiden tulehdusprosessien hajoamista kehossa. Kuitenkin vain tietyille neurologisille sairauksille on määrätty lidatsaa - nivelten pussien ja nivelsiteiden tulehdusta, nivelreuma (selkärankareuma), selkärangan neurodegeneratiiviset sairaudet, Dyupietrainin supistuminen. Lidaza on vasta-aiheinen pahanlaatuisissa kasvaimissa, allergioissa, ihovaurioissa, avoimissa haavoissa, raskauden ja keuhkoputkien astmassa. Allerginen reaktio aiheuttaa harvoin. Lidaasilla on hyaluronidaasin vaikutusta, joka tuhoaa hyaluronihapon ja lisää liikkuvuutta.

Kaliumjodidin lisäämistä elektroforeesilla on käytetty jo pitkään sekä endokrinologian alalla että keloidiarvojen resorptiossa jne. Liuosta, jossa on kaliumjodidia tai natriumjodidia 0,5 - 1 prosenttiin, määrätään eutyroidisen tilan saavuttamiseksi kilpirauhasen patologioiden, tuoreiden ja pitkäkestoisten arpien imeytymisen tapauksessa. Kehon sisään tulevat kaliumjodidin tai natriumjodidin liuoksen ionit kehon pehmeisiin kudoksiin muutetaan jodiatomeiksi ja hajoavat veden. Tässä kaliumjodidin vaikutuksessa muodostuu happea, joka tuhoaa solumateriaalin, ja tuloksena olevat hajoamistuotteet stimuloivat kaikkia aineenvaihduntaprosesseja kehossa. Näin ollen kaliumjodidilla ei ole vain paikallista vaikutusta, vaan myös yleistä stimulanttia.

Ohjeet elektroforeesin käyttöön askorbiinihapon tai C-vitamiinin kanssa - fysioterapia on määrätty hengityselinten akuuttien sairauksien varalta, erityisesti keuhkoputkentulehduksessa. Askorbiinihapon käsittelyn tulos on laajentunut keuhkoputket, limakalvon puuttuminen, elektroforeesi askorbiinihapolla stimuloi sen eritystä.

Papaveriinia ja aminofylliiniä määrätään hypertoniaalisuuden ja dysplasian läsnä ollessa alle 1-vuotiailla lapsilla, joilla on osteokondroosi ja muut selkärangan sairaudet aikuisilla. Papaveriini ja aminofylliini - antispasmodics, jotka vähentävät kipua. Lisäksi aminofylliini on keuhkoputkia laajentava aine, vasodilataattori eli parantaa verenkiertoa. Euphyllinum on osa kattavaa hoitoa, joka lievittää jatkuvaa kipua osteokondroosissa. Eupillinillä on elektroforeesin aikana lämpenevä vaikutus.

Fysioterapian käyttöä koskevat ohjeet ovat yksinkertaisia, mutta on otettava huomioon useita perustekijöitä, erityisesti lääkkeiden napaisuus. Lääkkeiden polariteetti on elektrodien napaisuus, kun suoritetaan toimenpide. Ohjeet eri lääkkeiden käyttöön - metallit ja useimmat alkaloidit positiiviseen napaan, happoradikaalit ja metalloidit negatiivisella.

Elektroforeesi, jossa on magnesiaa alavatsassa

Kuka määrättiin sähkösähköisesti monologin pohjalle magnesiumoksidilla, elektroforeesilla kipuliuoksella. Keinot parantaa koskemattomuuden tarkistuksia. Elektroforeesi kotitehtävässä voidaan suorittaa. Lääketieteellinen menettely - lääketieteellinen elektroforeesiperiaate. Endometriitti vatsan elektroforeesi mitä sinkin ja kuparin pitoisuutta? Hope. Laserhoito monologin pohjalla ja refleksogeenisillä alueilla, sinkkielektroforeesitekniikoilla cmt tai ddtterapii terminen. Fysioterapia-elektroforeesi magnesiasta, amorista, magneettista hoitoa. Elektroforeesi on fysioterapeuttinen menetelmä, jossa ihmiskeho altistuu pysyvälle. Sinkkikloridilla, natriumbromidilla tai magnesiumsulfaatilla. Kuukautiskierron elektroforeesi monologin alaosaan. Lääkeaineiden elektroforeesi on erityinen elektrofarmakologinen menetelmä, joka perustuu tasavirran yhdistettyyn käyttöön. Akuutissa jaksossa on ominaista kipu monologin pohjalla, voimakkaampi. Elektroforeesi magnesiumilla, kaliumilla, sinkillä monologin pohjaan, värähtelevä hieronta. Ruohon, diflukaanin, fysioterapian, magnesiumin, elektroforeesin, amoriinin, magneettiterapian kanssa yleensä jonkinlainen monologi on jatkuvasti paineen alaisena. Monologin pohjassa esiintyvistä kivuista ilmenee, että voltan lantion elimet eivät toimi. Fysioterapian elektroforeesi magnesialla, amorilla, magneettisella terapialla, 2 vuotta sitten minulla oli kipua monologin pohjan oikealla puolella.

Elektroforeesi alavatsassa.

Lapsi käy usein ja vatsa on näkynyt paljaalla silmällä. Ensimmäinen maailmansota 9. luokan taulukko. Melodisen melodian avulla sinun täytyy hakea monologin pohjaan, paineella, elektroforeesi magnesian kanssa osoitettiin kohdun pohjan alueelle. Kuka meni samankaltaiseen menettelyyn? Auttoiko tämä taistelupiikki? Tytöt, kerro minulle, kuka nimitettiin elektroforeesiksi monologin pohjalle magnesian kanssa. Vauva ei oikeastaan ​​pidä menettelystä! Magnesian kanssa määrätty elektroforeesi kohdun pohjaan ei ole hyödyllinen tällä kertaa en kysy, koska. Kerro minulle, miten tehdä elektroforeesi kaliumjodidilla ja novokaiinilla takana ja istukalla. Joillakin yrtteillä on merkittävä kyky lisätä kehon nesteitä ja huuhdella ympäristömyrkkyjä. Nykyinen elektroforeesi toimitetaan suoraan kohtuun. Kun kuukautiskierron toisessa vaiheessa esiintyy premenstruaalista oireyhtymää tai kuukautisten elektroforeesin aattona novokaiinilla, magnesiumsulfaatti monologin pohjaan. Syklin 1625 päivästä minulle annettiin sähkösinkitys ja sinkki ja magnesia monologin pohjalle. Jos saan raskaaksi tämän jakson, elektroforeesi ei ole vaarallista sikiölle? Esimerkiksi sinkkiä, lidatsaa, magnesiumoksidia, kuparia ja amoraa sisältäviä liuoksia käytetään laajalti gynekologian elektroforeesiin elektroforeesin aikaansaamiseksi. He tekivät magnesiaa, sykloferonia, vit b1: tä ja b6: ta, elektroforeesia kaliumilla, haluan kysyä merkillä siitä, mitä tauti on kipu alla olevan monologin alareunassa. Taudin kliininen kuva riippuu kurssin luonteesta. Luku 1 hoitotyön luku 2 hoitotyön leikkaus 3 lääke. Aloitin ruskean purkauksen 4. raskausviikolla, annoin minulle duphastonin. Nimen nimi on Erin Brokovich englanniksi erin brockovich ajoitus 2 00 46 käsikirjoittaja.

Vähentää kohdun sävyä käyttäen magnesiumvalmisteita, erityisesti magnesiumoksidia.

Endometriitti vatsan elektroforeesi mitä sinkin ja kuparin pitoisuutta? Hope 09.6.2014. Mitkä ovat hermoston ja lihaksen ominaisuudet. Esimerkiksi sinkkiä, lysaasia, magnesiumoksidia, kuparia, amoria, jodia sisältäviä liuoksia käytetään laajalti gynekologian elektroforeesiin. Kroonisissa kipua aiheuttavissa tulehdusprosesseissa elektroforeesi esitetään kaliumjodissy-liuoksella. Luonnonhoito Aromaterapian erikoisalaa käytetään erityisen laajasti erilaisten kosmeettisten valmisteiden luomisessa. Tätä tarkoitusta varten elektroforeesi määrätään novokaiinilla. Vähentää kohdun sävyä käyttäen magnesiumvalmisteita, erityisesti magnesiumoksidia. Tämä lääke vaikuttaa kohdun lihaksiin ja verisuonten seiniin, mikä saa heidät rentoutumaan. Raskauden aikana elektroforeesi on määrätty vähentämään kohdun sävyä yli 8 viikon ajan. Fysioterapia yhdistetään tavallisesti magneettivalmisteiden käyttöönottoon, jotka usein määräävät magnesiaa. Menettelyn aikana nanologi laitetaan parafiini- tai vahakompressoriksi, joka lämmittää piikit, kuten se oli, helpottaen niiden resorptiota. Elektroforeesilla sinkillä, magnesiumilla ja kalsiumilla on hyvä vaikutus. Joskus gynekologia käyttää sinkin tai kaliumjodin elektroforeesia kroonisten sairauksien hoitoon. Elektroforeesimenetelmän aikana alla luetellut vasta-aiheet kostutetaan tavallisesti hydrofiilisen kudoslevyn koko pinnalle, joka kohtaa potilaan ihoa halutun lääkkeen liuoksella. Rakentajien elektrodit aiheuttavat nanologin liimataudissa, välttämättä aktiivisen tulehdusprosessin puuttuessa. Jotta si: llä olisi papaveriinia, dibatsolia, aminofylliiniä, lidatsaa, magnesiumoksidia ja elektroforeesia askorbiinihapolla.

Tytöt, kerro minulle, kuka nimitettiin elektroforeesimonologiseksi magnetoinniksi. Vauva ei oikeastaan ​​pidä menettelystä! Sen jälkeen tein sen kerran vuorokaudessa ja illalla, sitten haluan piilottaa tai vetää, haluan luopua huomenna olevasta epämukavuudesta. Kun tulehdusprosessi on helpottunut - subakuutti aika on määrätty magneettiterapiaan, elektroforeesiin smttokami-magnesiumoksidilla, novokaiinilla, salisylaatilla rintakehän säästävän tekniikan mukaisesti. Kuka tahansa meni tähän menettelyyn? Erilaisten naisten gynekologisten sairauksien hoitoon voidaan käyttää elektroforeesia tarvittavien keinojen avulla. Tätä menetelmää käyttävät gynekologit laajalti, vaikka muita tapauksia käytetään myös. Minulla on kohdun tumma hieman alareunassa... mutta vatsa ei satuta! Olemme 34 viikon ikäisiä, niille on määrätty magnesiumoksidipisaroita, mutta tämän tiputtimen volteilla on päänsärkyä, tiputin on peruutettu, ja korvaukset on määrätty elektroforeesimagneesilla, olen kiinnostunut kysymyksestä. Määrätty elektroforeesi-magnesiumoksidi ja kohdun pohja eivät ole käyttökelpoisia, en kysy tätä kysymystä, koska menettelyn jälkeen tunnen paremmin. Magneettia varten käytetään elektroforeesia varten 23-prosenttista magnesiumsulfaattiliuosta. Magnesiumsulfaatin liuoksesta valmistettua magnesiumelektroforeesia määrää asiantuntijat hermoston ja verenkiertojärjestelmän tilaan. Tytöt, joille sinkki-nanologi on määrännyt elektroforeesin, reagoivat aikakauteen! Sinulla on jakson alku, joka on määritetty alussa tai lopussa. Sinkki 10: n elektroforeesimenetelmät 3 kurssille, mutta sekava, että sinun täytyy aloittaa kuukautisten 1. päivästä. Sinkkikloridi, natriumbromidi tai magnesiumsulfaatti transorbitaalinen orbitaalinen okcipitaalielektroforeesi natriumbromidin kanssa kivun kuukautisten aikana elektroforeesiasiantuntijan, auringon plexus-alueen, kuukautiskierron toisessa vaiheessa. On määrätty elektroforeesi magnesiainanismonologi, papoveriiniannos, noshpu, E-vitamiini ja kellot. Mutta tässä on ongelma, sävy näkyy yöllä, eikä se kulje koko yön. Tytöt! Kuka meni samankaltaiseen menettelyyn? Auttoiko tämä taistelupiikki? Elektroforeesi monologin pohjalla.

Tapaamisissa elektroforeesi, jossa cuso4 3% alemmassa vatsassa 6 -.

Kuka oli määrätty elektroforeesiin sinkillä monologin pohjalla, elektroforeesi, jossa cuso4 3%. Nimityksissä elektroforeesi cuso4: stä 3% monologin pohjaan 6: sta. Elektroforeesi sinkillä 10 menetelmää 3 laserhoitohoidossa monologin pohjaan. Yöllä alkoi satuttaa voimakkaasti monologin pohjaa ja vasemmalla puolella.

Elektroforeesin käyttö gynekologiassa

Naisten lisääntymisjärjestelmän sairauksien parantaminen vain pillereiden tai kynttilöiden kanssa on mahdotonta. Sairaudet johtuvat usein anatomisista häiriöistä, joten hoitoa on lähestyttävä kattavasti. Useimmiten käytetään mutahoitoa ja elektroforeesia gynekologiassa. Näihin menetelmiin kuuluu erilaisia ​​lääkkeitä ja lääkkeitä ihon läpi. Tällaisen nauttimisen vuoksi ne eivät vahingoita ruoansulatuskanavaa. Terapeuttisen elektroforeesimenettelyn perusta on tasavirta, joka vaikuttaa organismin tietyillä taajuuksilla. On välttämätöntä aloittaa sairaus ja tehdä joitakin terapeuttisia menetelmiä.

Menettelyn myönteinen vaikutus

Gynekologiassa fysioterapia alkoi soveltaa monta vuotta sitten. Tämä johtui paitsi halusta rajoittaa tulevien äitien organismia ottamasta ylimääräisiä lääkkeitä, jotka voisivat vaikuttaa lapseen. Mutta myös se, että määrätyt lääkkeet eivät antaneet toivottua vaikutusta.

Lääketieteen kehityksen myötä havaittiin, että on olemassa gynekologisia sairauksia, joissa veren virtaus pienen lantion elimiin laskee. Sen jälkeen huumeiden aktiivinen aine, joka leviää koko kehoon verellä, ei yksinkertaisesti päässyt sairaisiin elimiin ja asettui terveiksi. Tämän seurauksena uusia sairauksia, jotka johtuvat lääkkeiden käytöstä, lisättiin olemassa oleviin sairauksiin.

Tällaisella fysioterapialla on myönteinen vaikutus:

 • poistetaan turvotusprosessi;
 • aikaansaada kipua lievittävä vaikutus;
 • helpottaa kudosten regeneroitumista ihonalaisella tasolla;
 • lääkkeitä annetaan ionisessa muodossa, mikä minimoi allergiset reaktiot;
 • kenties kivuton johdatus johonkin paikkaan ihoa häiritsemättä.

Elektroforeesin avulla on mahdollista viedä tarvittava lääke sairaaseen elimeen ohittaen sen kulkemisen ruoansulatuskanavan ja verenkiertojärjestelmän läpi.

Käyttämällä elektroforeesia naisten terveyteen

Luettelo gynekologisista sairauksista, joita varten käytetään elektroforeesikäsittelyä, kasvaa jatkuvasti. Mutta on olemassa tiettyjä sairauksia, joissa tätä menetelmää on käytetty jo vuosia.

 1. Liitteiden tulehdus, krooniset lantion sairaudet ja hedelmättömyys.
 2. Kuntoutusterapian kurssi leikkauksen jälkeisenä ajanjaksona tarttuvuuden muodostumisen ja elinten sisäisen elimistön uudistumisen vähentämiseksi.
 3. Suoliputkien palauttaminen täysimittaiseen työhön: tasavirta mahdollistaa kudosten herkkyyden lääkkeisiin.
 4. Kohdun limakalvon lisääntymistöiden palauttaminen aborttien, keskenmenojen tai kaavin aiheuttamien vammojen jälkeen lääketieteellisistä syistä: turvotus ja sisäinen tulehdusprosessi poistetaan.
 5. Tulehdus, joka on tullut krooniseen sairauden muotoon.
 6. Naisen kohdun valmistelu IVF: lle, kudosten ravitsemuksen parantaminen.
 7. Vaginaalinen elektroforeesi antaa sinulle mahdollisuuden päästä kivuttomasti lääkkeeseen ja luoda lääkehoidon kehoon.

Tämän hoitomenetelmän vaikutus perustuu energian virtauksen muutokseen. Halutun tuloksen saavuttamiseksi on välttämätöntä toistaa vaikutus useita kertoja, toisin sanoen, täydellisen kurssin suorittamiseksi.

Huumeiden käyttö elektroforeesissa

Gynekologisten sairauksien tapauksessa voidaan käyttää vain sellaisia ​​lääkkeitä, jotka pystyvät kulkemaan virtaa läpi itse. Välineiden valinta on määritettävä hormonaalisen taustan, munasarjojen toiminnan ja sukupuolielinten toimivuuden mukaan.

Sinkkiliuosta käytetään endocervicitis-hoidossa, samoin kuin eroosion hoidossa ja corpus luteumin epätäydellisessä toiminnassa. Menetelmässä otetaan 0,25 tai 0,5% liuosta. Hoitokurssin kesto voi olla 1 kuukausi. Elektroforeesi suoritetaan tämän lääkkeen kanssa joka toinen päivä. Taudin laiminlyönnistä voidaan tehdä joka päivä. Sinkkielektroforeesille on tunnusomaista pitkäaikainen hoito, toistuvia kursseja määrätään 2 kuukauden välein.

Kaliumjodidikaivot poistavat kivun oireyhtymiä tartunnan aikana. Lääkkeen käyttö on kuitenkin mahdollista vain munasarjojen normaalin toiminnan yhteydessä. Jos toiminnallisuutta rikotaan, se voidaan korvata novokaiinilla tai magnesiumilla. Tulehduksellisissa prosesseissa ja myomas tekee jodidiliuoksen sinkillä.

Sinkkibaseaseja käytetään yleensä kirurgisten toimenpiteiden jälkeen, jos munanjohtimissa on alkanut cicatricial- tai liimaprosesseja. Tällä lääkkeellä on kuitenkin lukuisia vasta-aiheita, joten sitä ei voida määrätä ilman naisen kehon täydellistä tutkimista.

Kivuliaita jaksoja esiintyy 10%: lla naisista. Joissakin tapauksissa kipu on niin vahva, että tietoisuus voi kadota. Anestesiassa ennen syklin alkua määrätään viikoittainen elektroforeesikurssi novokaiinin kanssa.

Vasta-aiheet menettelyjä varten

Terapeuttisten menetelmien johtamisella elektroforeesilla on suuri määrä rajoituksia. Ne ovat yleisiä, johtuen kokonaisuuden ominaisuuksista ja patologisista.

Rajoitus otetaan käyttöön naisille:

 • koko raskauden ajan;
 • joilla on vakavia endokriinisen järjestelmän sairauksia;
 • virtsatulehdus tai koliivitia kroonisen kurssin aikana;
 • hengityselinten sairaudet.

Elektroforeesin käyttö sairauksiin on täysin kielletty:

 • minkä tahansa tyyppiset kystat;
 • abortin jälkeisen elpymisen aikana;
 • jostain syystä aiheutuva verenvuoto;
 • polyyppien esiintyminen kehossa ja kohdunkaulassa kirurgisen poiston jälkeen;
 • papillomit ja kondylomat;
 • urogenitaalijärjestelmän minkä tahansa elimen onkologiset sairaudet;
 • geneettisten sairauksien aiheuttamat kuukautiskierron häiriöt;
 • lantion elinten sairauksien komplikaatiot, jotka aiheuttavat mädäntyviä vaurioita.

Kehon rakenteellisten piirteiden aiheuttamat yleiset vasta-aiheet:

 • täysin sietämätön sähkövirran purkautumiselle;
 • jos potilas on sairas kylmällä;
 • kehon lämpötilan nousu;
 • sukupuoliteitse tarttuvat taudit;
 • tuberkuloosi tai mikä tahansa hepatiitti antaa lääkärille syyn kieltää elektroforeesi;
 • ihon vauriot menettelyn edellyttämissä paikoissa;
 • akuutti munuaisten tai maksan vajaatoiminta pahenemisen aikana;
 • kaikki verenkiertojärjestelmän ongelmat ja sairaudet;
 • henkinen ja aineellinen väärinkäyttö.

Jos elektroforeesin käyttö tuo enemmän etuja kuin lääkkeiden käyttö, se voidaan määrittää. Tässä tapauksessa potilaan tulisi olla sairaalassa lääkärin jatkuvassa valvonnassa.

Elektroforeesi alemman vatsan endometriittista

Poista rasva vatsan pohjasta.

1. Vertikaaliset sakset. Lie lattialla, aseta kämmenet vyötärön alle. Nosta jalkasi 90 astetta lattiaan. Vaihtoehtoisesti laske ne lattialle. Liike muistuttaa saksien työtä. Tee 20 toistoa. Heti harjoituksen jälkeen nousta ylös ja tee 10 hyppää 2 jalkaan. 2. Ota asento samaan aikaan kuin työntää lattiaa. Irrota jalka lattiasta ja vedä polvi rinnalle, sitten toinen jalka. Tee 20 toistoa ja sitten heti 10 hyppää kahteen jalkaan. 3. Istu lattialle.

Mistä löydetään endometriumin fysioterapiaa? Suunnittelua.

En löydä: (Kuka tietää mistä etsiä fysioterapiaa endometriumin valmisteluun? Apua.

Yleisimmät vatsakivun syyt koululaisille.

Koulun iässä yli puolet lapsista valittaa toistuvista vatsakipuista. Joissakin tapauksissa kipu häviää ilman jälkiä ja ei vaadi vakavaa hoitoa, mutta 50–70 prosentissa he häiritsevät edelleen potilaita ja muuttuvat kroonisiksi ruoansulatuskanaviksi. On olemassa monia sairauksia, joihin liittyy vatsakipuja. Luonteeltaan on akuuttia, kroonista ja toistuvaa vatsakipua. Akuutti vatsakipu voi olla seurausta akuutista.

Oli tänään lääkäri. 22 päivän jakso. Raskauden suunnittelu

Oli tänään lääkäri. 22 päivän jakso. Endometrium 11 mm. Hän sanoi, että endic on erittäin rasvainen, epäilemättä hyperplasia. Vasemmassa munasarjassa on kaksi koko keltaista kappaletta ja pieni piste peittää endometriumia. Jotain mitä olet laskenut, kuinka vaarallista on endometriumin hyperplasia?

2 Lotus. Raskauden suunnittelu

Znachitsa niin. hormonit ovat normaaleja, infektioita, viruksia, toksoa, herpes-, vihurirokko-, t ei ja vihurirokkoa ei ollut. Mutta juuri sen vuoksi, että siellä oli keskeytys (selvitin erityisesti lääkärin kanssa, muuten he kaikki kirjoittivat täällä, enkä edes tiennyt, mitä minulla oli ja miten. Olen todella ottanut koko monimutkaisen vuonna 2003). Vain täällä infektiot ja hormonit ovat kaikki tuoreita. luultavasti muistatte tarinani chlamydian kanssa :). Mieheni spermogrammi on hyvä, sitten ei. Hän johti myös AI: n aikana ensimmäisen luovutuksen yhteydessä.

Pelkään, etten kerro sinulle mitään kannattavaa.
Ainoa asia, jonka olen varma, on se, että turhaan, kun olette niin poured miehesi kanssa hoidolla :))) Monet SG-miehistä ovat huonoja, kun otetaan huomioon nykyinen ekologia. Yleensä tämä tekijä vaikuttaa, jos kaikki on todella huono SG: lle. Ja jopa se tapahtuu eri tavoin. Olen kuitenkin jo kertonut sinulle kaikenlaisia ​​hauskoja tarinoita.
Aviomies riittää ruokkimaan 2-3 kuukauden välein 10 päivän ajan A-vitamiinien (33tys.ED), E (400 mg) ja C: n (800 mg) kanssa, hyvin, folio jatkuvasti.

Tapahtumien mukaan koko asia on täysin mahdollista vain endometriumissa. Sitten IVF ei toimi, vaan heitä rahaa pois.
Ja tässä olen niin offhand jotain en muista tapoja palauttaa endometrium. Kuten ymmärrän: aikaa tarvitaan. Ajan, oikean elämäntavan ja suhteellisen nuoren pitäisi omaksua. Mielestäni sinun endometriumisi kasvaa ajan myötä.
En muista yhtäkään todella tehokasta menetelmää sen kasvattamiseksi: ((
Verenkiertoa voidaan parantaa, voidaan tehdä elektroforeesi jodilla ja sinkillä, mutta silti se on kaikki apu.
Mielestäni sinun täytyy kaivaa Internetiin ja etsiä uusia tapoja kasvattaa sitä, joitakin uusia menetelmiä ja valmisteluja, ja sitten mennä kaiken tämän valinnan mukaan hyvään gynekologiin.
Olen iloinen siitä, että et voi keskeyttää suunnittelua. Ja sinä näet, että hän itse kasvaa halutulle tasolle ja itsessään käsitys toimii.
On tarpeen selvittää, onko sen kasvu riippuvainen hermoista. Näiden inseminaation takia olet jatkuvasti jännitteessä. En ole kuitenkaan kuullut tällaisesta suhteesta. Putket - kyllä ​​- riippuvat. Mutta endometrium ei teoriassa pitäisi.
Lyhyesti, ota yhteyttä minuun. Tiedän endometriumista samanlaisen kuin sinä. Tuskin mitään uutta kertoa sinulle :(

MariamMM: lle ja kaikille, jotka voivat auttaa. Suunnittelua.

Hei, foorumin asukkaat! Haluaisin saada neuvoja MariamMMilta ja mahdollisesti vastauksistasi. LCD: n lääkäri diagnosoi adheesioita (joskus kipu on vatsaontelossa, ei gynekologista leikkausta ollut 1 vuosi sitten). STD: tä ei havaita. Aiemmin siellä oli kysta, mutta se ratkesi - jonka yhteydessä minulla oli kiellettyä ylikuumentua ja ottaa kuumia kylpyjä. Nyt suunnittelen raskautta. Lääkäri suositteli voimakkaasti fysioterapiaa (kuten elektroforeesia). Muuten riski on mahdollista hänen mukaansa.

Kuukausittain, mutta. Lääketiede ja terveys

Kuukausittain päättynyt kaksi päivää sitten, mutta taas tuoksuu alavatsan, ikään kuin ne alkavat aloittaa uudelleen ja rintakehä on hieman tuskallista, kuten tapahtuu syklin toisella puoliskolla. Olen 37-vuotias, sykliä ei ole koskaan kadonnut, päivittäin. Ongelmia on pieni kohdunapu kohdun etuseinällä, en käytä mitään lääkkeitä.

Kipu alavatsassa. Yhteisö Tietoja kaikesta 7th.ru: ssa

Oletan, että munasarja sattuu, joka kerta joko syklin keskellä, tai ei edes lopeta satuttaa ennen kuukautisten alkua. Kipu on enimmäkseen vetoa, ei terävää. Kaikki testit ovat normaaleja, käyn lääkärissä. Mitä se voisi olla?

Kohdun limakalvon tulehdus. Raskauden suunnittelu

Tytöt, kerro minulle, kuka tietää, onko mahdollista määrittää endometriitti yksinkertaisella gynekologin tutkimuksella, tai tätä varten sinun on otettava joitakin testejä? Ja miten se ilmenee lainkaan?

Endometriitti on kohdun limakalvon (sisäisen) kalvon tulehdus. Akuutin endometriitin oireet alemman vatsakipu, purkaus, lämpötila. Jos prosessi muuttuu krooniseksi, kipu muuttuu tylsemmäksi, se tapahtuu ajoittain, alaselän kipu on häiriintynyt, sykli on häiriintynyt (ei aina), voi esiintyä tiputtelua tai runsaampaa, tuskallista tai päinvastoin vähäisempiä kuukautisia. Endometriitti on vaarallinen, koska se on pysyvä tartuntalähde sukupuolielimissä, koska se johtaa polyyppien muodostumiseen, sillä hedelmöitynyt muna ei voi päätellä tulehtuneessa endometriumissa. Sitä hoidetaan antibioottien infektion läsnä ollessa, kroonisen endometriitin pääasiallinen hoito on fysioterapia.

Artikkeli koskee kuitenkin synnytyksen jälkeistä endometriittia:

Ne, jotka selviytyivät ST.. Raskauden suunnittelu

Tytöt, tiedän, että niitä on. Olen puhdistuksen jälkeen, joka oli eilen, ja jotain ei ole minulle kovin hyvä. hyvin. Kerro meille, kuka selviytyi tästä, mitä fyysisiä tunteita sinulla on ollut kaavin jälkeen. Kaikki sattuu minua ja lämpötila on noussut, ja jo tänään ei ole päästöjä. Jos siivous oli eilen, voiko tulehdus jo aloittaa? Ehkä jotain ei puhdistettu (vaikka he sanoivat, että he katsoivat "silmillä" puhdistuksen aikana), miksi se sattuu tai pitäisikö se olla? Tänä aamuna lääkäri katsoi minua tuolilla, mitään erikoista.

Minun pahin oli moraalinen tila kuin fyysinen. Ja jopa puhdistuksen jälkeen, jonka jälkeen sain endometriitin (juuri sitä, mitä me kaikki pelkäämme), tunsin olevani runsas.
Vauhti voi nousta hieman - ei mitään kauheaa. Tärkeintä on juoda antibiootteja vähintään viikon ajan ja on parempi aloittaa OK juominen ensimmäisestä puhdistuspäivästä.
On käynyt ilmi, että kaula kutistuu puhdistuksen jälkeen, eikä tyhjennystä ole lähes, ja viikon kuluttua alkaa enemmän tai vähemmän intensiivistä kuoria. Tämä on normin muunnelma - älä huoli.
Minulla oli myös utelias sivuvaikutus. Selvää, että kaulani on tahrannut jodilla ja ilmeisesti emättimen mekaanisen stimulaation vuoksi, anteeksi, seksuaaliset toiveeni ovat kasvaneet :) Minulla ei ollut tarpeeksi aikaa purkautua.
Tulehdus- ja komplikaatioiden estämiseksi yleensä 1) on suositeltavaa tehdä ultraäänitarkistus puhdistuksen jälkeen - nähdäksesi, onko kaikki kaavittu - jos on jäljellä paloja
2) valkosipuli juo antibiootteja. Ja juuri näin on, kun mitä paremmin, sitä parempi. Älä rajoita itseäsi 5 päivään! Sikiö oli kohdussa pitkään elämättömänä ja voi aiheuttaa tulehdusprosessin (nämä ovat kuolleita kudoksia, ne voivat hajota). Siksi antibiootit - vähintään 7 päivää. Parempi 10.

Itse asiassa haluan kertoa teille. Kaikki tämä masentunut mieliala ja tunne, että elämä on ohi, ruiskutetaan edelleen "raskaana" olevilla hormoneilla. Nyt kun raskaus on menneisyydessä, sinun pitäisi tuntea olosi paremmin.
Älä yritä vaivata itseäsi kysymyksiin: "Miksi, miksi, miksi." Useimmiten näitä kysymyksiä ei vastata. Tutkimus, jos päätät lähteä läpi, on suoritettava aikaisintaan 2-3 kuukauden kuluttua.
Suosittelen voimakkaasti häiritsemään. Menossa ystävien kanssa elokuvaan, tanssiin. Tule pois 8. maaliskuuta. Voi mennä sukulaisiin.

Äläkä usko, että elämä on ohi. Tämä, kuten se oli, ei kuulunut - se on elämän asia. Tämä ei ole pahin asia elämässä. Edelleen.

kipua Duphastonin jälkeen? Raskauden suunnittelu

Tytöt, voiko kukaan olla. Jopa 25 DC I juo 1 tabletti Duphaston, edellinen päivä oli viimeinen tabletti tässä syklissä, joten kaksi päivää alavihko sattuu vasemmalla. Voisiko tämä johtua Duphastonin peruuttamisesta? Vai onko syytä etsiä syytä toisessa?

Lidaza arpia varten. Lasten lääketiede

Kerro minulle, onko syytä ajaa 5-vuotias lapsi elektroforeesiin Lidasan kanssa. Tytöllä on nilkan arpi. Tyttäreni sietää hyvin hermostuneesti kaikkia lääkärin matkoja. Ehkä odota vuosi (arpi 10 kuukautta). Ja vielä - Moskovassa, tällaiset menettelyt m elektroforeesi kuinka paljon? Juuri täällä, jossa elämme, yksi istunto - 800 ruplaa käännettiin ruplaan. Ja vain 10 istuntoa eli kurssi maksaa minulle 10 tuhatta ruplaa.

Endometriumin hyperplasia. Raskauden suunnittelu

Tulin nyt lääkäriltä, ​​GHA: sta käy ilmi, että he vielä kirjoittivat, että minulla on hyperplasia. Hän käski juoda duphastonia ja metiprediä. Mutta olen juonut duphastonia jo 9 kuukautta ja mitään: (Ymmärrän, etten voi tulla raskaaksi hyperplasian vuoksi? Ja toinen kysymys. Haluan kuulla gynekologia. Miten saan kortin, jossa on kaikki tutkimukset? Kartta varastoi gynekologi.

takaisin ja alavaikutteisesti. Raskauden suunnittelu

tytöt, olen luultavasti jo kyllästynyt, mutta minulla ei ole ketään muuta kysyä. 3 viikkoa on kulunut laparista, mutta kaikki tänä aikana vatsani ja selkäni sattuivat jatkuvasti. Viime viikolla on tunne, että kuukausittaiset jaksot tulevat (vaikka ne olivat vasta äskettäin), paksut päästöt ilmestyivät (aivan kuten ennen kuukautisia), BT on alhainen, ultraäänellä: follikkelia ei ole, ovulaatiota ei ennusteta tässä syklissä, veri ja virtsa, lääkärin mukaan täydellinen. Mutta mistä sitten kipu tulee?

Jos BT oli korkea, niin m. viittaavat endometriittiin. Muuten ehkä, kuten lääkäri sanoi: "tämä on jotain verisuonten." Minulla oli se. Käsitelty, käsitelty endometriitti, kuin jos parannuskeinoa, ja mahalaukut ja kipu. Minulle kerrottiin, että tämä on minun yksilöllinen yliherkkyys :) Ehkä teet?

Se voi silti olla krooninen endometriitti BT on normaali koko ajan, mutta se nousee kuukautisten aikana. Sinun tehtäväsi on nyt odottaa kuukautisia ja nähdä, miten lämpötila käyttäytyy. Sillä välin voit siirtää kasvillisuuden.

Muuten, jos se on "jotain vaskulaarista", ts. mikään vakava, fysioterapia auttaa esimerkiksi elektroforeesissa.

Lika suunnittelussa. Raskauden suunnittelu

Hyvät hei. Tämä on kysymys. Raskauden suunnittelu. Kesäkuussa menemme Evpatoriaan sanatorioon. Siellä voit tehdä (en tiedä miten kirjoittaa) "mutaa" mistä tahansa ongelma-alueesta. Joten ajattelin, että ehkä se voitaisiin tehdä vatsan alareunassa, voiko se edistää käsitystä? Tai päinvastoin, se on haitallista, eikä sitä ole tarpeen tehdä? Täällä kuka tietää mitä jakaa. Olisin kiitollinen.

Miksi vatsaontelon koliitti on? Natty100: n blogi osoitteessa 7ya.ru

MIKSI TARJOA POHJOISEN BABY. Kaikki tietävät, että heti, kun vatsaontelossa esiintyy pistelyä, tämä tarkoittaa, että vatsaontelossa oleva elin on epäonnistunut. On lähes mahdotonta määrittää kipun syy itse, se edellyttää perusteellista lääkärintarkastusta. Usein syynä siihen, miksi alemman vatsaontelon koliitti on vaikea määrittää jopa ammattilaisen lääkärin toimesta, koska kipu voi esiintyä oikealla puolella ja kivun lähde on vatsan vasemmalla puolella. Tänään.

tuli kotiin puhdistuksen jälkeen. ZB on voimassa. Suunnittelua.

tuli kotiin puhdistuksen jälkeen. ST 6 viikon ajan. Puhdistettu klo 9. Kirjoitin täällä viime lauantaina. Kaikki epäilivät, mitä tehdä. Kiitos vastauksista. Soitin ambulanssin, vein minut sairaalaan 13. Ja illalla alkoi voimakkain verenvuoto (((He odottivat niin kauan kuin mahdollista, he ajattelivat, että se tulee ulos itsestään. Mutta mikään ei tullut ulos, ja verenvuoto lisääntyi. En tiedä, miten kokisin sen kotona. Olin kärsinyt sairaalassa tarpeeksi. Ja nyt olen hullu pelkää toistoa.

Ohut endometrium. Raskauden suunnittelu

Tytöt jakavat kokemuksen niistä, joilla oli ohut endometrium toisessa vaiheessa. Miten sitä voidaan lisätä? Olen viivästynyt 15 päivää, ei ollut raskautta ultraäänellä, munasarjat ovat valmiita mentorointiin, ohut endometrium - 6 mm, harmoniat ovat normaaleja. Aiemmin 3 raskautta, ensiluokkaisia, kaksi seuraavaa - ST. Lääkäri määritteli duphaston 1 tabletin 2 kertaa 10 päivää, sitten OK määrää 3 kuukautta, niin voit aloittaa suunnittelun uudelleen. Olisiko OK vielä ongelmia? Pääni pyörii, olen pahoillani, että se on sotkuinen.

Kuinka poistaa rasvakerros vatsan pohjalta.

Monet naiset haluavat poistaa rasvaa vatsan vatsasta. Kuitenkin pieni osa tässä kuvion osassa on täysin luonnollinen naisille. Ja pieni "vatsa" voi toimia vatsalihasten heikkouden takia. On usein suositeltavaa nostaa jalat altis ja tehdä “polkupyörä” päästä eroon siitä. Jotta saat parhaan mahdollisen vaikutuksen, sinun on käytettävä monimutkaisia ​​liikkeitä, jotka viettävät paljon energiaa. Ainoa tapa, jolla voit palauttaa aineenvaihdunnan.

Tytöt, saivat histologisia tuloksia.. Suunnittelu.

Tytöt saivat histologian tulokset. Olen järkyttynyt. He eivät vain kirjoittaneet kolmea riviä niiden otteiden alareunassa, joita he esittivät (ei maalauksia eikä sinettejä), joten he kirjoittivat siellä: dikotalinen kudos, jossa oli verenvuotoja ja verisuonten polyokardiaa, gravidary-kudoksen fragmentteja. TÄYDEN HENKILÖSTÖJEN OSAT EI OLE HÄVITETTY! Onko se niin?! Harhaanjohtava? Mutta minut purettiin 29. tammikuuta toisesta sairaalasta, jossa oli selkeä diagnoosi: kohdun raskaus, 2 viikkoa! Ennen kuin astut tälle 55., ruma, minulla ei ole paloja.

vatsakipu

hyvää iltapäivää 15 viikon raskaus, aika ajoin, vatsakipu, epämiellyttävät vetovoimat. työ on istumaton, mutta kun kävelen illalla, en voi kävellä pitkään, vatsaani ja alaselänsä alkaa satuttaa, kertoa minulle, mitä se on ja mitä tehdä?

6 kysymystä kohdun myomasta: oireet, diagnoosi ja hoito.

Myoman ja naisen terveys: miten välttää leikkaus?

Mikä estää raskauden? Endometrioosi - oireet ja hoito.

. Mutta tärkein vaara, jonka hän satoi itsessään, on lapsettomuus. Tilastojen mukaan 40 prosenttia naisista, joiden yritykset yrittää tulla raskaaksi, päättyvät epäonnistumiseen, havaitsevat tämän taudin. Syyt sen esiintymiseen ovat monet. Yleisimmät - hormonaaliset häiriöt ja immuunijärjestelmän epäonnistuminen. Normaalilla immuniteettitasolla endometriumin solut eivät voi selviytyä kohdun ulkopuolella. Jos kehon suojausfunktiot vähenevät, ne jatkavat rauhallisesti kasvua muilla elimillä. On myös geneettinen taipumus. Jos äiti, isoäiti, sisar oli diagnosoitu tällä tavalla tai kärsinyt jatkuvasta kipusta, naisen tulisi olla erityisen tarkkaavainen itseään kohtaan. Endometrioosin syntymisen sysäys voi toimia aborttina.

Endometrioosi, adenomyosis, kohdun myoma - miten hoitaa. gynekologia

. Invasiivisen leikkauksen tärkeimmät edut perinteisiin toimintoihin ovat elinten ja järjestelmien minimaalinen trauma, ja siksi nopea paraneminen ja komplikaatioiden merkittävä väheneminen leikkauksen jälkeen. Pienien lävistysten vuoksi, joiden läpi interventio suoritetaan, vatsan ihon kosmeettinen vika on minimoitu. Yksi yleisimmistä merkkeistä gynekologiselle kirurgialle on kohdun fibroidit. Myoma on kohdun seinän hyvänlaatuinen kasvain (yksi tai useampi), joka tilastojen mukaan kehittyy jokaisessa neljännessä lisääntymisikäisessä naisessa. On mahdollista diagnosoida kohdun myomaa ultraäänellä, vaikeissa tapauksissa sitä vaaditaan

Endometrioidikysta ja hedelmättömyys. Raskauden suunnittelu

Hei tytöt! Haluan puhua ongelmastani ja kysyä neuvoa. Tarvitsen todella tukea! 3 vuotta sitten hänellä oli abortti kolmannella raskausviikolla tyhjiöllä. Abortin jälkeen ei ollut näkyviä komplikaatioita. Sitten se oli suojattu Pharmatexilla. Kuukausittainen 13 vuotta. Ensimmäinen yhteyshenkilö on 21. 2 kertaa vuodessa läpäisi tarkastukset gynekologissa. Tarkastus, kasviston ja infektion analysointi. Ultraääni ei tehnyt. Nyt 6 kuukautta yrittää tulla raskaaksi. Lääkärin suorittama tutkimus osoitti: 1. Rintakehä on normaalia, poikkeavuuksia ei ole. 2.

Endometrioosi. Raskausongelmat

Endometrioosi raskauden aikana

Synnytys ilman infektioita. Endometriitti nuorilla äideillä. Ongelmia

Miten endometriitti tunnistetaan ja mitä hoitoa määrätään nuorelle äidille?

Synnytyksen jälkeiset komplikaatiot. Terveysongelmat synnytyksen jälkeen

. Lievässä endometriitin muodossa kehon lämpötila nousee yleensä vain 5-7 päivää syntymän jälkeen, useammin jopa 38 ° C; vakavassa muodossa ensimmäiset oireet näkyvät jo 2.-4. päivänä, kehon lämpötila voi nousta 40 ° C: een. Vatsakipu. Ne voivat olla merkityksettömiä ja epäyhtenäisiä vatsaontelossa lievällä endometriittillä ja voimakkaalla, pysyvällä, säteilevällä vatsan ja selän alaosassa, jolloin sairaus on vakava. Lochia (synnytyksen jälkeinen purkautuminen sukupuolielimestä) pitkään (yli 14 vuorokautta syntymän jälkeen) säilyy kirkkaana, muuttuu sitten ruskeanruskeaksi värilliseksi, epämiellyttävä haju. Kohtu kohdistaa huonosti, kohdun pohjan korkeus ei vastaa synnytyksen jälkeisen ajan päivää. Yleisen myrkytyksen ilmiöt: vilunväristykset, heikkous, ruokahaluttomuus, päänsärky.

Hypertonus kohtuun. Raskausongelmat

Emäksen hypertonisuuden syyt. Raskauden komplikaatiot. Diagnoosi ja kohtelu kohdun hypertonus

Herää. Vastuuvapaus synnytyksen jälkeen. Terveysongelmat.

Vastuuvapaus synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeinen verenvuoto. Kuukautiskierron palauttaminen

Sukupuoli synnytyksen jälkeen. Miksi satuttaa? Ehkäisy ja sukupuoli.

. Tämän ongelman poistamiseksi on suositeltavaa käyttää kosteuttavia geelejä intiimiin tarkoituksiin (voiteluaineita) yhdynnän aikana, mikä poistaa emättimen kuivuuden. Imetyksen lopettamisen jälkeen nämä oireet häviävät yleensä itsestään. Ligamentin repeämä Toisinaan kipua, kun penis on sijoitettu emättimeen, tuntuu vatsan alaosassa. Tällaista ilmiötä havaitaan usein, jos kohdun repeytymistä kohdun repeämisessä esiintyi kuljetuksen aikana. Sacro-kohdun nivelsiteet ovat tärkein laite, joka kiinnittää kohdun lantion onteloon. Raskauden aikana kohtuun on usein heikentynyt kohdun nivelsiteitä, ja synnytysprosessissa voi olla sellainen komplikaatio kuin sakro-kohdun St.

Ureaplasmas: etsi ja neutraloi! Taudit raskauden aikana

. Colpitis ilmentää valkeaa tai limakalvojen erittymistä tavallista enemmän. Näin ureaplasmoosi voi ilmetä raskauden aikana. Näiden ilmiöiden huomiotta voi olla, että normaaleissa olosuhteissa lisääntynyt erittymisaste sekä normaali emättimen kandidiaasi (rinta) ovat vauvan raskauden aikana. Raskauden ulkopuolella endometriitti ilmenee samoilla valkoisilla tai runsailla limakalvojen eritteillä, vatsakipu. Raskaana olevan naisen kehossa olevien ureaplasmien läsnä ollessa nämä mikro-organismit voivat olla riskitekijä synnytyksen jälkeisen endometriitin kehittymisessä. Kystiitti aiheuttaa kipua virtsatessa, usein virtsata. Pyelonefriitti ilmenee lannerangan alueella, kuumetta. Kystiitti ja pyelonefriitti voivat ilmetä raskauden aikana.

Ei päivä, vaan tunti. Muutokset kohdussa raskauden aikana.

. Ulkopuolisessa synnytyskokeessa lääkäri arvioi kohdun lihaksen sävyä. Normaalisti kohdun seinän tulee olla pehmeä ja kohdun sävy kohoaa. Kohtuun lisääntynyt sävy (hypertonisuus) on yksi merkkejä uhanalaisesta abortista, se voi tapahtua milloin tahansa, kun taas nainen tuntuu yleensä kipua vatsan alaosassa ja alaselässä. Kipu voi olla vähäinen, älykäs tai erittäin vakava. Kivun oireiden vakavuus riippuu kipuherkkyyden kynnyksestä, kohdun hypertoniaa kestävyydestä ja intensiteetistä. Jos kohdun lisääntynyt sävy esiintyy lyhyesti, alavihan kipu tai raskauden tunne on useimmiten merkityksetön. Pitkäaikainen lihasten hypertonia m.

Onko mahdollista välittää jotain siellä siteellä? Raskaus ja synnytys

Olen kantanut sitä huolellisesti viiden päivän ajan (teippi). ja kaikki näyttää minusta, että hän murskata minut. Yleensä - onko heille mahdollista välittää jotain siellä? miten vauva on? No, minä olen kaikki kohdun laskimot? verenkierto ja veren virtaus? Olen todella ainoa - potilas - kysyn tällaisia ​​kysymyksiä?

Toisen raskauden aikana sidos pelasti minut alaselän kipusta ja sävystä. MUTTA! Tyttären kasvot syntyivät hieman "litteä" vasemman leuan avulla. Olin kauhuissani. Ajattelin, että se säilyy. Lastenlääkäri äitiyssairaalassa sanoi, että se oli siteestä, se oli läheisesti vauva siellä. ”Minä, lastenlääkäri, sanotaan yleensä luonnollisesta raskaudesta.” Kuten he eivät olleet aikaisemmin käyttäneet mitään ”tukilaitteita”.

Lyhyesti sanottuna sidos valehtelee, mutta ajattelen.

Kipu hedelmöityksen jälkeen. Raskauden suunnittelu

Tytöt, tallenna! Kymmenen päivää sitten he tekivät hedelmöittämisen, ja kolme päivää myöhemmin alavihan kiput alkoivat, vatsani paisui, kuin jos olisin niittänyt puhallettavan pallon, en voi laittaa mitään. Mikä voisi olla, vatsaontelossa, se ei ole samanlainen? Testi osoittaa positiivisen tuloksen, vaikka se voi silti olla varhaisessa vaiheessa tarkistettavissa. Ja milloin voit jo tehdä verikokeen, jos viimeinen annostelija tehdään keskiviikkona?

Korjauksen palauttaminen. miten, neuvoa?

Tytöt, tervetuloa kaikille, joka muistaa minut - diagnosoitiin äskettäin jäädytetty (ei-kehittyvä) raskaus, ja eilen olin kurissa. niin tapahtui, että kun olin poissa anestesialta leikkauksen jälkeen ja nukuin pois (ja kun heräsin, oli vaikea kävellä. On mahdollista, mutta ei kovin mukava), kaikki lääkärit ovat jo lähteneet perjantaina, jokainen on kiire lähteä kotiin. Mutta kukaan ei tullut luokseni eikä sanonut mitään ((kuten minulla oli. Maanantaina he sanovat aikaisintaan, mutta tämä on melkein.)

ruoka on tavallista
enemmän makaamaan vatsassa, jää vatsan alareunassa

Intiimi ja hieman idiootti kysymys. K de. Suunnittelua.

Intiimi ja hieman idiootti kysymys. Tytöille, jotka tietävät (MM: lle on jotenkin hankalaa soveltaa tällaista hölynpölyä). Yleensä elektroforeesi on määrätty minulle hidas endometriitin yhteydessä. eli hoitaa alavatsan. Ja siellä. hmm. hiukset. Täytyykö minun ajella ne? Tai elektroforeesi joka tapauksessa?