Harmonia

Miten normaali kuukausivirta tulisi?

Haavoittuva naisten elin on hyvin herkkä sisäisille "ongelmille" ja reagoi kuukausittain ongelmiin. Asiantuntijat luokittelevat ne seuraavasti: Amenorrea - kuukautisten täydellinen puuttuminen kuusi kuukautta tai pidempään.

Miten erottaa kuukautiset verenvuodosta: suositukset kaikissa tapauksissa

Miten erottaa kuukautiset verenvuodosta, kun verenvuoto vaginasta on normi, ja milloin - patologia ja vaativat lääkärin hoitoa, ehkä kiireellistä?

Keho turvota ennen kuukautisia: syyt, seuraukset

Periaatteessa turvotus ennen kuukautisia tapahtuu hormonaalisen vajaatoiminnan vuoksi. Tämä oire ei ole patologinen, vaan se on kehon luonnollinen reaktio estrogeenin ja prolaktiinin lisääntymiseen.

Viivästynyt kuukautiskierto ja valkuaisvuoto: hormonien, raskauden tai patologian vaikutus?

Kuukausittainen jakso siirtyy joskus, joten kuukautiset tulevat aikaisemmin tai myöhemmin. Mutta viivästynyt kuukautiset ja valkea purkaus vaativat naista.

Cheesy vastuuvapaus naisilla: keltainen ja valkoinen, kutinaa ja ilman

Emätinpoisto on normaali ilmiö, joka liittyy fysiologisiin muutoksiin kuukautiskierron kaikissa vaiheissa. Läpinäkyvät tai valkeat valkoiset, hajuttomat ja joiden tiheys vaihtelee vetisestä ja limakalvoon, ovat tuttuja jokaiselle naiselle.

Menstruatiot hyytymien kanssa - pelottavan ilmiön syyt

Menstruation mukana on monia prosesseja naisen kehossa. Koordinoi keskushermoston kuukausittaista sykliä, säätää sukupuolihormoneja. Jos yksi linkeistä on toimintahäiriö, purkauksen luonne, kuukautisten kesto, muutokset.

Raskauden merkit vaihdevuodet

Ovatko raskaus ja vaihdevuodet yhteensopivia?Climaxia kutsutaan "naisten syksyksi". Joku pitää tätä ajanjaksoa vanhuuden alussa ja havaitsee tuskallisen. Ja joku mieluummin ajattelee vaihdevuodet uuden elämän alkuna.

Voinko tulla raskaaksi ennen kuukautisia ennen niiden esiintymistä?

Tytöt esittävät usein kysymyksiä siitä, voitko tulla raskaaksi kuukautisia edeltävänä päivänä. Tämän syyn syyt ovat hyvin erilaiset. Yksinkertainen vastaus tähän kysymykseen ei anna edes pätevää lääkäriä.

Verenlasku sukupuolen jälkeen: mahdolliset syyt

Emättimen purkautuminen veren sekoituksella on epämiellyttävä ilmiö, joka pelottaa monia naisia. Joskus niitä pidetään turvallisina, mutta useammin he puhuvat vakavista sairauksista, jotka edellyttävät oikea-aikaista diagnoosia ja hoitoa asiantuntijan valvonnassa.

Voit tulla raskaaksi vaihdevuodet

Syitä raskauden myöhästymiseen ja todennäköisyyden syntymiseen vaihdevuosien aikanaElämän myllerryksessä naiset ajattelevat enemmän kiireellisten ongelmien ratkaisemisesta kuin heidän tulevaisuudestaan.

Kuukausittainen raskauden aikana

Alkuvaiheessa esiintyy kuukautisia raskauden aikana, jota voidaan pitää fysiologisena tai patologisena prosessina. Raskaana olevien naisten on kiireesti otettava yhteyttä gynekologiin ja tutkittava lantion elimet.

Mitkä ovat syyt vaaleanpunaiselle naisille?

Naisten sukupuolitautijärjestelmän rakenne pakottaa oikeudenmukaisen sukupuolen edustajat elämään erilaisilla emättimen purkauksilla. Ne ovat nestemäisiä ja juustoja, eroavat hajuissa tuskin havaittavilta loukkaavilta, ja purkauksella on eri sävyjä (keltaisesta ruskeanmusta).

tuskallisia aikoja

Tytöt, tervetuloa kaikille!Ennen raskautta minulla oli kauheasti tuskallisia aikoja - ja muun muassa toin sen läpi, sitten voisin vetää sen ulos, varjostus käsivarsissani ja jaloissani ilmestyi, silmäni pimenivät.

Ruskea purkaus raskauden kuukausimerkin sijasta

Naisten keholle erittyminen on terve ja normaali ilmiö. Niiden ansiosta keho poistaa bakteerit, kuolleet solut, suojaa emättimen infektioista.Progesteroni ja estrogeeni, hormonit, jotka vastaavat naisten hedelmällisyydestä, vaikuttavat ennen kaikkea naisten kehoon.