Harmonia

Fysioterapia gynekologiassa

Fysioterapia on tärkeä menetelmä naisten lisääntymisjärjestelmän sairauksien torjumiseksi. Useimmiten tätä lääketieteen aluetta käytetään akuuttien ja kroonisten patologioiden hoitoon.

Onko mahdollista tehdä kuukautisten verikoe: hyväksyttävät ja kielletyt testit

Lääkäri voi lähettää testejä milloin tahansa, mutta naiset usein epäilevät, voivatko niiden jaksot vaikuttaa analyysin tulokseen.

Hormonaalinen vajaatoiminta naisilla: oireet, merkit. Viivästynyt kuukautiset ja amenorrea

Hormonaaliset häiriöt - kuukautiskierron häiriöt ja amenorreaHormoniset häiriöt aiheuttavat erilaisia ​​oireita.

Rytmihäiriöt ja vaihdevuodet

Epämiellyttävä oire naiselle voi olla rytmihäiriö vaihdevuosien aikana, johon liittyy epäsäännöllinen syke. Lääkärit pitävät tällaista patologiaa yleisenä tapahtumana tänä aikana.

Askorbiinihappo kuukautisten aikana - miten, mitä odottaa

Askorbiinihappoa kuukautisten aikana määräävät usein gynekologit syklin normalisoimiseksi. Samalla on tietty annostusohjelma. Käyttöohjeiden laiminlyönti voi johtaa täysin vastakkaiseen tulokseen.

Norcolut viivästyttää kuukautisia

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset5 vastaustaHakusivustoEntä jos minulla on samanlainen, mutta erilainen kysymys?Jos et löytänyt tarvittavia tietoja tähän kysymykseen annettujen vastausten joukosta tai ongelma on hieman erilainen kuin esitetyn, yritä esittää lisäkysymys samalta sivulta, jos se on pääkysymyksessä.

Mikä on kuukautisten sykli ja sen kesto

Kuukautiskierto - naisen kehon fysiologiset muutokset, joiden kestoa pidetään verenvuodon alkamispäivästä ja seuraavien alkamisesta. Niiden säännöllisyys on vastuussa hedelmöittymiskyvystä.

Ei-hormonaaliset ravintolisät naisille vaihdevuosien aikana

Siirtyminen vaihdevuosiin vaatii erityisen ja tarkkaavaisen asenteen terveyteen. Tänä aikana terveydentila pahenee sekä psyko-emotionaalisesti että fyysisesti.

Peruslämpötila ja kuukausittain: normit ja mittausohjeet

Peruslämpötilan mittaaminen auttaa määrittämään kuukautiskierron hedelmällisen vaiheen, alkaen siitä hetkestä, kun muna on valmis hedelmöitäväksi munasarjasta ja päättyy 2 päivää sen jälkeen.

Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia

Basalgraafilla voit seurata normaalia prosessien kulkua naisen kehossa. Tänään tarkastelemme kysymystä siitä, mikä on basaalilämpötila ennen kuukautisia ja mitkä arvot ovat ominaista lisääntymisjärjestelmän toiminnalle syklin eri vaiheissa ja erityisesti ennen kriittisten päivien alkua.

Peruslämpötila ennen kuukautisia

Peruslämpötilan arvot ennen kuukautisiaPeruslämpötila ennen kuukautisia: miksi se mitataan? Ensinnäkin tarkastellaan termin määritelmää. Me kaikki tiedämme hyvin, että normaali lämpötila kainalossa olisi 36,6 ° C.

Kuukautiskierto: normi, epäonnistumiset, rikkomukset

Naisten elin on suuri mysteeri! Ja kuten luonteeltaan selittämättömät tapahtumat, muutokset kuun vaiheissa ja naisen elämän muuttuminen. Monet tiedemiehet ovat huomanneet, että taivaankappaleen syklinen luonne heijastuu tytön kuukautiskiertoon.

Ei kuukautisia Duphastonin jälkeen - onko tämä normaalia?

Kuukautiskierron häiriöt johtuvat usein hormonaalisesta epätasapainosta. Tämä edellytys edellyttää pakollista hoitoa. Duphaston, hormonaalinen lääke, joka sisältää progesteronia, on usein määrätty kuukautisten korjaamiseksi.

Mitä tehdä, jos sinulla on ruskea tai beige emätinpoisto

Ruskea tai beige emätinpoisto voi johtua monista erilaisista sairauksista, mutta ei aina ole tarpeen kuulla hälytystä ja juosta lääkärille. Ruskea purkaus voi olla täysin terveen kehon kanssa.