Harmonia

Jos synnytyksen jälkeistä vuotta ei ole kuukaudessa, kannattaa kuulla hälytys?

Viime aikoina vietit merkittävän ajan kauan odotetun vauvan elämässä. Kiireinen vuoden kokemus, pienet ja suuret ilot, ensimmäiset saavutukset ja menestykset lentivät.

Onko mahdollista tulla raskaaksi vaihdevuosien aikana

Climax - naisten lisääntymistoiminnon sukupuuttoajanjakso, siirtyminen keskeltä vanhuuteen. Tällä hetkellä munasarjat lakkaavat toimimasta, hormonin tuotanto vähenee, mikä vaikuttaa negatiivisesti koko kehoon.

23 päivän syklin merkkejä raskaudesta

Työkierto ja raskauden merkitTässä artikkelissa keskitytään raskauden varhaisimpiin merkkeihin, että monet naiset, erityisesti ne, jotka ovat suunnitelleet vauvan kuukausia, ovat jo tuntumassa muutaman päivän kuluttua hedelmöityksestä.

Miksi kuukausittain 2 kertaa kuukaudessa: normi ja patologia

Lähes jokainen nainen missä tahansa iässä ainakin kerran kohdannut kuukautisten ongelmia. Kriittisten päivien kaatuminen tapahtuu monista syistä.

Kohdunkaula syklin eri vaiheissa ja raskauden aikana

Gynekologin tutkinta useimmissa naisissa suoritetaan kerran vuodessa, jos terveyteen ei liity poikkeavuuksia. Jos epäilet raskauden, ota yhteys lääkäriin.

Mitä pitäisi kohdistaa synnytyksen jälkeen?

Viimeisessä työvaiheessa syntyy syntymän syntyminen eli syntymisprosessin päättyminen. Tähän liittyy suurten määrien veren ja liman vapautuminen: koska kohdun pinta on vaurioitunut, edellisestä istukan kiinnityksestä jää haava.

Merkkejä vaihdevuodesta naisilla 43 vuotta

Varhaisen vaihdevuosien jakso on kuukautiskierron päättyminen ja sen puuttuminen yhden vuoden ajan eri syistä. Mutta normaali on vaihdevuosien alkaminen 47-55-vuotiailta, jos vaihdevuosioireet ilmenevät ennen tätä ikää, niin naisella on varhainen vaihdevuosien tauti.

Kuukautiset kuukautiset 47 vuodessa

Aiheeseen liittyvät ja suositellut kysymykset3 vastaustaHyvää iltaa, Tatiana.Raskaus tilanteessa on epätodennäköistä, koska testi olisi osoittanut sen jo. Todennäköisesti tämä johtuu ikäsi.

Viivästynyt kuukautiset. Mitä tehdä, jos kuukausittaista ei ole, ja testi on negatiivinen

SisältöEnsinnäkin rauhoittu. Joskus on mahdotonta määrittää tarkalleen, onko tämä viive: jos aika alkoi ei kauan sitten (vuosi tai kaksi), sykliä ei voitu vielä ratkaista, ja kaksi tai kolme päivää hyppääminen on normaalia.

Punainen päivä kalenterissa: ensimmäiset tytöt

Kuukautisten alkaminen on tärkeä tapahtuma tytön elämässä. Ensimmäisten kriittisten päivien alkuun lapsen täytyy olla moraalisesti valmis. Monet nykyaikaiset tytöt, jotka osaavat käyttää Internetiä jo kauan ennen kuukautisten alkua, tietävät, mitä tämä fysiologinen prosessi on.

Jos synnytyksen jälkeistä vuotta ei ole kuukaudessa, kannattaa kuulla hälytys?

Viime aikoina vietit merkittävän ajan kauan odotetun vauvan elämässä. Kiireinen vuoden kokemus, pienet ja suuret ilot, ensimmäiset saavutukset ja menestykset lentivät.

Ohjeet ovulaation testin käyttämiseksi

Ovulaatiotesti on helpoin ja helpoin tapa selvittää paras aika, jolloin lapsi voidaan suunnitella niille perheille, jotka suunnittelevat huolellisesti ja valmistautuvat raskauteen.

Kuinka välttämätöntä on "Aevit" vaihdevuosien aikana?

Climax on yksi vaikeimmista jaksoista jokaisen naisen elämässä, joka on ensinnäkin tunnettu voimakkaista hormonaalisista muutoksista. Tällä hetkellä sinun täytyy muuttaa tavanomaista ruokavaliota, ottaa vitamiineja epäonnistumaan, mikä lopulta johtaa positiiviseen terapeuttiseen vaikutukseen ja auttaa poistamaan ei-toivottuja ilmentymiä.

Mikä kohtelee tamponeja aloeella ja miten sitä valmistellaan?

Aloe on lääkekasvi, jota käytetään tulehduksellisten prosessien hoitoon. Laitosta käytetään aktiivisesti gynekologiassa. Tamponit, joissa on aloe, poistuvat naisilta tulehduksen poistamiseksi lantion alueella.