Kuinka tehdä aika nopeammin?

Jokaiselle kuluu aikaa omalla tavallaan: joku päivä kulkee nopeasti ja joku hitaasti. Kuinka tehdä päivät nopeammin?

Yleensä aika kulkee hitaasti, jos kuolet turhaan tai odotat jotain. Näyttää myös siltä, ​​että se kulkee hitaasti lapsuudessa. Siksi reseptit ovat yksinkertaisia: ota itseäsi mielenkiintoiseen asiaan, ja jos olet jännittynyt odottaa, vaihda huomionne johonkin muuhun. Valitettavasti iän myötä aika lentää nopeammin ja nopeammin. Jos siis olet nuori, älä tuhlaa aikaa, iloita ja nauti siitä riittävä määrä.

7 tapaa tehdä työpäivä lyhyempi

1. Työnantajan ensimmäinen banaalinen neuvonta on aloittaa työskentely. Valitettavasti ja ehkä onneksi tämä on totta. Aika menee paljon nopeammin, jos olet hyvin kiireinen tehtävienne kanssa. Muista sanamme, koska päivän loppuun mennessä käy ilmi, että olet jo saattanut päivän suunnitelman päätökseen. Ja vaikka ei ole mahdollisuutta lähteä työstä aikaisemmin, älä epätoivo. Työpäivän kauan odotetulla viimeisellä minuutilla olet valmis menemään heti ostoksille kahvilassa tapaamaan tyttöystäviä tai faneja. Loppujen lopuksi mikään ei viivästytä sinua.

2. Valmistumisen aikana kerrotaan, että työn pitäisi olla mielenkiintoinen. Itse asiassa tässä tapauksessa on suuri todennäköisyys, että voit helposti selviytyä siitä. Ja se tarkoittaa nopeaa. Useimmat meistä tarkastavat: työ, joka tuo mielihyvää kulkee nopeammin, ja muuten on helppo pysyä töissä uudelleen. Jännittävän prosessin aikana aika lentää!

3. Rakastu! Vain yhdellä ehdolla - välttämättä työkollegassa, sinun kannattaa hallita nopeasti asioita, jotta hän voi kiinnittää huomiota hänen henkilöönsä. Ja sitten tulet töihin ajoissa, eikä sitä ole vaikea jäädä. Toiveiden viereen kulunut aika lentää välittömästi. Älä vain unohda, että rakastuminen asumiseen tai uuteen tuttavaan vie sinut ulos rutista. Jopa suosikki asia menee hitaasti ja epävarmasti, koska ajatukset ovat kaukana työstä.

4. Kun sinusta tuntuu väsyneeltä, hemmottele itseäsi kupillisella teellä tai kahvilla, jossa on sokeria tai karkkia. Hieman hajamielinen päätyöstä on helpompi ottaa se päätökseen nopeammin. Voit lukea artikkelin Internetissä, lehdessä, nauraa vitsi, kertoa vitsi tai kysyä kollegalta, miten hän vietti illan eilen, soita rakkaasi ja selvitä, miten hän tekee. Älä vain väärinkäytä sitä, koska kaikki toimistot eivät saa pitkään häiritä ulkopuolisia asioita. Eikä jokainen pomo voi hyväksyä viihdettä työssä.

5. On olemassa sellaisia ​​tilanteita, joissa sinun ei tarvitse pettää itseäsi selaamalla työpäivää nopeammin, vaan kirjaimellisesti, vähentääkseen työaikaa. Esimerkiksi, jos sinun täytyy poimia lapsi päiväkodista, mene kissan kanssa eläinlääkäriin, saada tapaaminen hammaslääkärin kanssa tai jätä vain yksityisyrityksiin. Älä huolehdi tästä, pelkää kysyä, anna pomo sinulle vai ei. Tulkaa työpäivän alussa ja kerro siitä suoraan työnantajalle. Todennäköisesti sinut vapautetaan, hieman muuttamalla työsi suunnitelmaa. Huolehdi tästä etukäteen.

6. Jos et halua vain lähteä kerran, vaan lyhentää työpäivää kokonaisuutena, ilmoita myös esimiehellesi haluasi. Hyvän asiantuntijan säilyttämiseksi työnantaja on valmis tekemään myönnytyksiä, ja jos sinulta evätään, mutta sinun on lyhennettävä päivä, sinun täytyy miettiä uutta työtä.

7. Työpäivä saattaa tuntua sinulle lyhyeksi, vaikka et jostain syystä ole vedetty kotiin. Mutta me emme lainkaan kehota sinua järjestämään ongelmia kotona, vain toteamme. Kun perheessä on epäjohdonmukaisuutta, se on usein työ, joka tulee lohduksi.

Kuinka tehdä aika nopeammin?

Kuinka tehdä aika nopeammin?

On välttämätöntä lopettaa päivien laskeminen, nauttia elämästä ja ajasta.

Mene nukkumaan ja aika lentää, mutta jos vietät aikaa rakkaasi kanssa, niin et huomaa, miten se lentää nopeasti.

Löydä itsellesi mielenkiintoinen aktiviteetti, jota haluat. Sitten kello lentää kuin toinen. Ainoastaan ​​joutokäyttäjät valittavat, että aikaa ei ole missään. Loput, päinvastoin, eivät ole tarpeeksi tuntia päivässä.

Neuvo on melko yksinkertainen, käytän sitä henkilökohtaisesti usein. Seuraava ei tietenkään auta vaikuttamaan ajan kulkuun. Tuolloin voi vaikuttaa vain painovoimaan, mutta nyt ei ole kyse.

Riittää vain sanoa aika:

Se todella toimii, itse asiassa ohjelmoit itsesi alitajunnan tasolla (olen samaa mieltä, se kuulostaa melko vaikealta).

Mutta päivien ja viikkojen laskeminen ei ole välttämätöntä, riittää aivojen vasaran tarpeettomiin tietoihin.

Kokenut nämä menetelmät itselleni ja sanon täysin vakavasti: "Works! Quot";

Yleensä aika kulkee hitaasti, jos kuolet turhaan tai odotat jotain. Näyttää myös siltä, ​​että se kulkee hitaasti lapsuudessa. Siksi reseptit ovat yksinkertaisia: ota itseäsi mielenkiintoiseen asiaan, ja jos olet jännittynyt odottaa, vaihda huomionne johonkin muuhun. Valitettavasti iän myötä aika lentää nopeammin ja nopeammin. Jos siis olet nuori, älä tuhlaa aikaa, iloita ja nauti siitä riittävä määrä.

Ainutlaatuinen menetelmä: kuinka nopeuttaa aikaa koulussa tai työssä

Lähes jokaisella elämässä on sellaisia ​​hetkiä, kun hän kyllästyy työssä tai koulussa. Aika - kuin pysähtyy tai ulottuu petollisesti hitaasti.

Haluan kertoa teille todella ainutlaatuisen menetelmän, jonka ansiosta sinun ei enää tarvitse kärsiä, kun otetaan huomioon, kuinka paljon aikaa on jäljellä työpäivän loppuun asti. Löysin tämän menetelmän nopeuttamaan aikaa sattumalta, istuessani myös aikani tuskallisia tunteja odottamaan työn päättymistä, ja nyt haluan kertoa siitä sinulle.

Aloitetaan koulusta. Ei, en suosittele istua pöydälle uudelleen ja avaa algebran oppikirja. Haluan muistaa suosikkini ja rakastamattomat aiheet koulussa, varmasti sellaiset olivat kaikkein tunnetuimpia. Esimerkiksi työn tai piirustuksen oppitunnit. Näissä oppitunneissa voit rentoutua ja piirtää tai tehdä mitä haluat. Olet täysin upotettu työprosessiin. Te olette niin kiinnostuneita tästä toiminnasta. ja sinä hetkenä te ette välittäneet, kuinka paljon aikaa oli jäljellä oppiaiheen loppuun asti. Loppujen lopuksi nautit tästä toiminnasta, ja nautit siitä.

Muista nyt vähiten suosikki oppitunti, jota ei voitu sietää ja miettiä joka minuutti ennen puhelua, eikä tiedä miten nopeuttaa aikaa. Ja kun onnea olisi se, jokainen oppitunti kestää kauan 45 minuuttia. Joten miksi suosikki opetus menee kuin yksi sekunti, ja vihattu kestää ikuisesti?

Ja asia on se, että suosikkikohteissasi olit täysin upotettu heidän ammattiinsa. Ja tylsässä oppitunnissa ajatitte itse prosessia. Saitko pisteen?

Kun olet poissa prosessista, katsot aikaa sata kertaa enemmän, ja aika kestää kauemmin. Kaikki ajattelette, milloin se päättyy? Mutta päinvastainen tapahtuu. Jos olet täysin keskittynyt suosikkiliiketoimintaan, et ajattele mitään muuta: aikaa, säätä, ihmisiä ympäri jne. - ja aika lentää uskomattoman nopeasti.

Toivon, että olet jo ymmärtänyt, että tärkein aika nopeuttaa aikaa on olla ammatissasi. Meidän on yritettävä päästä pois tästä asiasta. Kerro minulle - onko vaikeaa mennä Ei suosikkeihin käsittelemään päätä? Itse asiassa on tieteellisesti todistettu, että haluttomuudesta tehdä jotain - sinun täytyy tehdä se 15 minuutin ajan!

Toivon, että ymmärrätte, miten aika nopeutuu. Sinun täytyy vain mennä prosessiin pään kanssa. Ei tarvitse ajatella itse prosessia, sinun täytyy olla siinä!

7 tapaa menettää aikaa

Aika ei ole kerjäämässä, vuosia menee...

Muistatko itsesi 7 ja 17, ja 70? Tulen 24 pian, oh yeah... Kuinka nopeasti aika kulki. Sulje taas silmäni, hop! ja minulla on jo 2 kertaa enemmän.

Verkkotunnusta ja isännöintiä on tarpeen laajentaa 24 vuotta etukäteen, jotta tämä viesti voidaan lukea 48-vuotiaana ja jopa blogi. Mielestäni se on hauskaa.

Tänään kirjoitan 7 tapaa tappaa aikaa tai menettää, sillä joku, kuten... En tiedä, kenelle tämä huomautus on hyödyllinen, mutta toivon, että ymmärrät sen oikein (muuten, viime kerralla kirjoitin noin 7 tapaa voittaa krapula).

1. TV.
Katso sarjaa. Älä missaa nykyistä näyttelyä ja siirry tähtien ympärille! Erityisesti huomaan dom2: n. Kyllä, rakastan häntä paljon... ^^ Älä missään tapauksessa tuhlaa aikaa katsomalla epäilyttäviä kanavia, kuten Discovery, on parempi saada enemmän mtv: ää. Sammuta puhelimet ja sisäpuhelimet. Nauti mukavasti eurobook-sohvalla, valmistele etukäteen “hot hot dog”, pop-korn ja Coca-Cola, jotta voit yhdistää liiketoimintaa mielihyvällä. Nyt ei mahalaukusta eikä aivoja altisteta ärsytykselle. Nauti katselusta.

2. Internet.
Internet on valtava miljoonien sivustojen verkko. Mutta kaikki nämä resurssit ovat govnosayty, lukuun ottamatta 4-5 sivustoa, jotka edes tietävät. Tämä on tietenkin Vkontakte, luokkatoverit, Mail, mitä muuta siellä on?.... No, Yandex ei ole sivusto, se on tapa löytää Vkontakte. Istu Internetiin, kunnes näet kaikki kuvat, kunnes olet lukenut kaikki uudet viestit kaikkien ystävien ja ystävien ystäville. Kirjoita kaikille, lisää kaikki ystävillesi! Ja maailma avautuu teille, eikä sinulla ole liian paljon tarpeetonta aikaa ja typeriä kysymyksiä "mitä tehdä?".

3. Pelit.
Pelata! Älä tuhlaa aikaa pieniin peleihin, jotka voidaan suorittaa tunnin tai päivän aikana. Rekisteröidy online-peleihin, joissa ei ole lopullista, kun ei ole tavoitetta, pelejä, joita voi pelata ikuisesti. Tarkastellaan erityisesti niitä pelejä, joille on maksettava kuukausittain. Maksetut pelit ovat vakauden symboli. On epätodennäköistä, että kirjoittajat sulkevat sivuston, joka tuo tuloja, mikä tarkoittaa sitä, että voimme pelata ikuisesti. Jopa muina aikoina he sanoivat - "Elämä on peli", joten mikä voisi olla elämä ilman peliä? =)

4. Työ.
Meitä opetettiin vielä koulussa - "Opit hyvin, saat hyvää työtä." Työ, työ, työ. Unohda henkilökohtainen elämäsi, unohda, että kehosi ja aivosi ovat väsyneitä. Raha on todellinen arvo. Sinun täytyy työskennellä joka päivä ja mieluiten 2 työpaikalla ja iltaisin, jotka sinun täytyy maksaa.

On parasta valita työ, jossa ei ole edistystä. Järjestä esimerkiksi alihankkija pienessä yrityksessä tai myyntiassistentissa elektroniikkaliikkeessä. Niille, jotka ovat opiskelleet huonosti, se on varsin sopiva työ kuormaajana ruokakaupassa. Parempi luoda verkkokauppa. Se on huomannut, että kuljettajat ajavat nopeammin... 200 pussia siitä, 200 siitä..., nyt tunti on lentänyt :).

5. Lepotila
Hyvä terve uni on yksi onnistuneen henkilön osa. Ei ole mitään vahvempaa kuin nukkua 12–23 tuntia. Ei ole mitään parempaa kuin tappaa aikaa unessa. Unessa, et luultavasti ajattele mitään ja aikaa lentää. Sanotaan, että keskimääräinen henkilö nukkuu 1/3 elämästään. Pyritään tuomaan tämä fraktio puoleen ja menettämään puolet elämästä.

6. Alkoholi, huumeet
Juo - unohda. Lasketaanko... Kuinka paljon voit juoda puoli litraa olutta, välipalaa, ystävien seurassa? Anna sen olla keskimäärin noin 15 minuuttia. Kun olet viettänyt vain 1,5-2 tuntia, voit juoda niin paljon, että se vetää sinut heti nukkumaan tai vie sen tuntemattomaan suuntaan, jossa ei ole aikaa laskea eikä kukaan kiiruhti mennä kotiin. Niin osoittautuu, että yö oli kävely ja juominen, ja päivä oli nukkumassa. Huumeista vain kuultiin, joten en sano mitään selvää.

7. Samankaltaisten muistiinpanojen lukeminen.
Internetissä, sanomalehdissä ja kirjoissa kirjoita paskaa. Lue se yhä useammin. Meillä on paljon aikaa menettää. Tilaa RSS-sivusto kaikista sivustoista, jotka julkaisevat tekstisisältöä. Muista kirjoittaa kommenttien lauseisiin, kuten: "1хх", ATP on nykiminen pois ", jne. Temych rakastaa sinua kaikkia.

Varoitus! Tämän merkinnän ensimmäinen kommentoija ei saa mitään lompakossa.

mnmlist.ru

Mitä vanhempi saamme, sitä nopeammin aika lentää. Jos lapsuudessa kesälomat näyttivät olevan valtava aika, nyt kesä päättyy ennen kuin se alkaa (hyvin, tiedät kyllä, että kolmas kesä on jo ohi?). Ajattelin aina, että se oli luonnollista kasvaa, mutta tajusin äskettäin, että tämän ajattelun syy on hieman erilainen. Kyse on uusista kokemuksista, kokemuksista, tunteista. Heitä on enemmän lapsuudessa, kuten näet monia asioita ensimmäistä kertaa. Vanhempana elämme päivittäin, kuukausittain kuukausittain, kokematta mitään pohjimmiltaan uutta, ja siksi muistossamme ei ole mitään kiinnittymistä, ja elämä näyttää olevan hyvin lyhyt. Mutta aika on hyvin subjektiivinen käsite, yksi ja sama tunti voivat kestää ikuisesti jonkun kohdalla ja joku lentää hetkessä. Joten miksi ei pidentää elämääsi tekemällä henkilökohtaisen ajansi pidemmäksi kuin loput?

Vain kuusi kuukautta sitten aika oli minulle erittäin nopea. Todellisuudessa näytti siltä, ​​että perjantaista perjantaihin, ei seitsemän päivää, vaan enintään neljä päivää. No, se tuntuu. Viikonloppu lensi tietysti vielä suuremmalla nopeudella. Mutta ensimmäisestä tammikuusta lähtien aloin kokeilla uusia tapoja ja huomasin, että aika alkoi virrata hitaammin. Esimerkiksi raaka helmikuu näytti olevan vuoden pisin kuukausi. Kyse on mielestäni uusista tunteista ja kokemuksista. Ihannetapauksessa olisi tietenkin parasta matkustaa, katsoa uusia paikkoja ja tavata uusia ihmisiä, mutta kaikki eivät voi varaa siihen. No, tai kaikki eivät voi niin helposti päättää siitä. Siksi helpoin tapa hidastaa ajan kulkua on etsiä uusia harrastuksia. Joka kuukausi jotain uutta. Kesäkuussa voit piirtää heinäkuussa joogaa elokuussa, luopua lihasta. Joka kuukausi jotain uutta. Päivittäin. 30 päivän kuluttua voit luopua uudesta tapauksestasi, mutta voit jatkaa elää, jos yhtäkkiä pidit siitä.

Toinen tärkeä osa on viikonloppu. Heidän on suunniteltava etukäteen. Vaellus elokuvateatteriin, museoon, puistoon, näyttelyyn. On parasta tehdä se itse tai ihmisten kanssa, joiden kanssa olet todella kiinnostunut, tai sellaisen henkilön kanssa, joka on sopiva paikkaan, johon aiot mennä (esimerkiksi valokuvaaja, jos aiot mennä valokuvanäyttelyyn). Käy viikoittain eniten odottamattomissa paikoissa. Niitä on niin paljon. Voit vain mennä kahvilaan, sen kaupungin osassa, jossa et ole koskaan ennen ollut. Jos et ole laiska ja tee se joka viikko, aika viettää ja elämäsi täyttää uusia tunteita.

Mitä tehdä niin, että aika lentää nopeasti.

Elämässämme usein tapahtuu, että tietty hetki odottaa sietämättömäksi. Sitten kysytään itseltämme kysymystä: mitä tehdä niin, että aika lentää nopeasti? Katsotaanpa siis, mitä voit tehdä varmistaaksesi, että aika kuluu huomaamatta.

Jostain syystä ihmiset eivät ymmärrä, kuinka paljon aikaa on todella arvokasta elämässämme, ja siksi he viettävät sitä kaikilla hölynpölyillä. Jos siis jo haluat, että aika siirtyy huomaamatta, tee jotain hyödyllistä, niin että käytettyjen tuntien jälkeen on jonkin verran positiivista tulosta.

Miten tappaa aikaa hyödyn kanssa?

Kirjat, riippumatta siitä, mitä he ovat, kehittävät edelleen ajattelua ja antavat mielellämme keksiä uusia ideoita ja tapoja niiden toteuttamiseksi. Siksi, jos haluat viettää aikaa etuuksien kanssa, mutta jotta et rasita itseäsi, kirja on juuri se mitä tarvitset.

Vietä aikaa suosikkitoimintoihisi.

Monet väittävät, että harrastukseen ei ole hyötyä, koska vietämme aikaa sellaiseen, joka ei tuo meille mitään hyödyllistä tulevaisuudessa. Mutta kuka sanoi, että et voi tehdä rahaa omalla harrastuksellasi? Jos esimerkiksi tiedät, miten voit ommella, neuloa tai kirjontaa tekemällä työtä laadullisesti, on varmasti ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan siitä. Sama koskee myös muita harrastuksia.

Ota tämä aika itse.

Usein kuulemme lauseen "jos sinulla ei ole mitään tekemistä, huolehdi itsestäsi". Ja tämä on yksi älykkäimmistä ilmaisuista, joita olemme koskaan kuulleet. Loppujen lopuksi, omistamaan aikaa itsellesi on miellyttävin asia, joka voi olla. Vapaa-ajalla voit tehdä itsellesi jonkinlaisen ravitsevan kasvo- ja vartalomaskin, tehdä joitakin harjoituksia kuvion parantamiseksi (lue artikkeli siitä, miten laihtua todella nopeasti) tai yksinkertaisesti laittaa lämmin kylpy ja järjestä rentouttava aromaterapia itsellesi. Olisi myös mukavaa hoitaa itseäsi hengellisesti. Ajattelemaan, harkitsemaan uudelleen ja päättämään tulla positiivisemmiksi ja iloisemmiksi - tämä on se, mitä sinun täytyy harjoitella ajoittain.

Voit myös katsella hyvää elokuvaa tai kävellä ympäri kaupunkia. Loppujen lopuksi tärkeintä on, että sinulla on hyvä mieliala oman aikasi jälkeen. Älä unohda John Lennonin lausuntoa: "Ajanviettoon kuluvaa aikaa ei pidetä kadonneena" ja seuraa sitä aina, kun sinulla on vapaa-aikaa.

7 tosiasia siitä, miksi aika on tuskin indeksoimassa, sitten lentää liian nopeasti

Joskus se lentää. Muissa tilanteissa se ulottuu sietämättömästi hitaasti, ja monien monien mielestä se kiihtyy iän myötä. Aika - arvokkain uusiutumattomista luonnonvaroista, on kyky paeta.

Miksi me havaitsemme ajan kulun eri tavalla?

1. Aikariskit vaikuttavat merkittävästi psykologisiin tekijöihin, mukaan lukien tunteet. Yhdessä kokeessa tutkijat pyysivät osallistujia kävelemään huoneen ympärille ja keskustelemaan muiden kanssa ennen kuin kertoivat tiedemiehille, kuka he osallistuisivat seuraavaan tehtävään. Sitten kutakin osallistujaa pyydettiin lähtemään ulos ovesta ja heille ilmoitettiin yhdestä kahdesta vaihtoehdosta: ”Pyydän anteeksi, mutta kukaan ei halua olla kumppani, eikö voisit osallistua tehtävään itse?” Tai ”Kaikki valitsivat sinut ja nyt oikeuteen, toimi yksin. " Tämän jälkeen osallistujia pyydettiin arvioimaan, kuinka paljon aikaa he käyttivät tehtäviin.

Jos osallistujat ajattelivat, että heidän yksinäisyytensä aiheutti suosio, niin aika kului heille hyvin nopeasti. Ja hylkäävät uskoivat, että aika ulottuu hyvin pitkään.

2. Huomio ja muisti vaikuttavat myös voimakkaasti ajan käsitykseen. Esimerkiksi uusi mielenterveyttä vaativa kokemus näyttää kestävän kauemmin kuin tunnetut tilanteet. Siksi tie uuteen paikkaan näyttää pitemmältä kuin tie takaisin.

3. Arvostamme aina sekä nykyistä aikaa että menneisyyttä. Aika vääristyy, kun ilmenee epäsuhta. Esimerkiksi aika voi hidastua flunssan aikana, erityisesti siksi, että kuume vääristää havainnon, ja näyttää siltä, ​​että minuutit on venytetty tunteihin.

Mutta aika, jolloin olit sairas, tuntuu hämmästyttävän nopeasti, jos havaitset sen aiemmin. Tosiasia on, että yksitoikkoisuus koodataan aivoissa yhtenä kokemuksena. Mutta sama aika, joka kuluu esimerkiksi vaellukselle, pysyy monina muistoina.

4. Ikä vaikuttaa myös menneisyyden käsitykseen. Tämä on suhteellisuuden vaikutus. Vuosi on viides osa elämääsi, kun olet 5-vuotias ja tuntuu paljon aikaa. 50-luvulla vuosi on paljon pienempi (yksi-viisikymmentä) ja kestää riittävästi aikaa.

5. Mutta suhteellisuusvaikutus on vain osittain syyllinen. Kun henkilö kasvaa vanhemmaksi ja saa kokemusta, hänelle on yhä vähemmän toimintoja. Kun ne tulevat kevyemmiksi ja vähemmän havaittaviksi, aika menneisyydessä näyttää kiihtyvän.

Tässä tapauksessa on hyödyllistä etsiä uusia toimintoja, varsinkin viikonloppuisin, kun näyttää siltä, ​​että aika lentää erityisen nopeasti.

6. Useimmissa mielissä tulevaisuus on tilava paikka, jossa on paljon aikaa ja hallitsemme sitä vapaasti. Pyydä kiireistä henkilöä antamaan sinulle 10 minuuttia tänään, eikä hänellä ole aikaa. Mutta jos kysyt häneltä tunnin kuluttua myöhemmin, hän lupaa mielellään tavata sinut.

7. Asiantuntijat varoittavat, että sinun tulee olla varovainen sanamuodon kanssa, kun suunnittelet tulevia tapahtumia. Jos esimerkiksi ilmoitat siirtävänne kokouksen keskiviikkona kahdeksi päiväksi, ihmiset voivat ottaa sen molempiin suuntiin sekä viikon alusta että lopusta.

Näin tapahtuu, koska ihmisillä on erilaisia ​​ajatuksia ajasta. Jotkut ajattelevat aikaa, joka liikkuu heitä kohti, kun taas toiset pitävät itseään ajan myötä. Ensimmäinen tyyppi ihmisistä olettaa, että kokous lykätään maanantaina, ja viimeinen tyyppi ajattelee, että kokous siirretään perjantaihin.

Kuinka aika ajoittuu hitaammin ja päivät eivät menneet huomaamatta?

Unasilla on kaikki, mutta emme halua käyttää sitä. olet todennäköisesti huomannut enemmän kuin kerran elämässäsi, kun odotat jotain, tässä tilassa yleensä ajaa aikaa pitkään. Yritä säätää kehoa samaan tilaan, ja aika on ohi.

Mitä voin sanoa. Ensinnäkään, älä tuhlaa aikaa hölynpölyä. Eli harjoittaa viivyttelyä. Tämä on silloin, kun päivä on kulunut ja et ymmärrä, mitä he tekivät, he puhuivat jonkun kanssa puhelimessa, pelasivat tietokonepelejä ja niin edelleen. Jos päivä on kulunut ja kysyt itseltäsi: Mitä minä tein hänelle? Ja älä löydä vastausta, niin vain tappaa aikaa ja lyhentää näin elämääsi. On toinen sääntö. Elämässä me teemme hyviä asioita nopeasti. Muista: he söivät kakun, joivat olutta, ehkä myös intiimiä, nopeasti. Mutta asiat ovat vaikeita, epämiellyttäviä meille, kuten asunnon siivous tai astioiden pesu, viivästämme sitä. Sitten teemme sen hitaasti ja vastahakoisesti. Yritä tehdä päinvastoin. He virittivät ja "ammuttiin", he tekivät nopeasti jotain epämiellyttävää sinulle. Ja ilo, ja se, että tuodaan iloa, ei tarvitse kiirehtiä, ajaa ja tehdä hikiä ja suurella nopeudella. Tämä on ilo, ilo, se on tehtävä hitaasti. Kuten yksi viisasta sanoi: älä kiirehdi elämään.

"Tappaa aika": kuinka viettää vapaa-aikoja hyötyä?

Näyttäisi siltä, ​​että elämämme on niin ohimenevä, että meiltä puuttuu jatkuvasti aikaa hyödyllisille saavutuksille. Mutta tapahtuu, että löydämme itsemme tilanteessa, jossa tällä kertaa on kirjaimellisesti mitään.

Mitä tehdä, kun ei ole mitään tekemistä?

Otetaan esimerkiksi työ: nykyaikaisessa elämässä se sisältää loputtoman sarjan rumming ja idleness, ja on mahdotonta sanoa tarkalleen, mitkä näistä sykleistä renkaat meitä enemmän.

Kuinka voit siirtää vapaa-ajan tällaisissa tapauksissa?

Voit tietysti harjoittaa räikeää hölynpölyä, kuten pelata tetristä tabletissa tai älypuhelimessa. Mutta tällainen "tappaminen" ei tuo sinulle mitään hyvää.

Paljon mukavampaa ja tuottavampaa tehdä todella mielenkiintoisia asioita, jotka voivat jopa tuoda sinulle aineellista voittoa. Sinä "tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä" - toisaalta et ole kyllästynyt, toisaalta - saat oman hyödyn prosessista.

Ja vaikka se ei olisikaan olennainen, mutta hengellinen, se on varmasti parempi kuin muutaman tunnin käyttäminen samaan tyhjyyteen, vain joidenkin yksinkertaisten tehtävien suorittamisessa.

Jotta voit viettää aikaa kotona, työssä, koulussa, junassa tai sairaalassa, on tärkeää tunnistaa niiden painopisteet tässä asiassa. Mitä haluat tehdä periaatteessa? Ehkä sinulla on taiteen ja maalauksen himo? Tai ehkä haluat kirjoittaa runoja ja proosia? Tai pidätkö käsityönä?

Yllättäen tavallisessa arkipäivässä meillä ei usein ole vapaita minuutteja ja tunteja luovaan toimintaan. Joten miksi et hyödynnä tilaisuutta, äläkä käänny vapaa-aikaa itsesi ja itsensä kehittämisen hyväksi?

Jos työpäivän loppuun mennessä on muutama tunti

On käynyt niin, että olet suorittanut kaikki työ, joka on suunniteltu tänään, ja työpäivän loppuun asti on jäljellä kaksi tai kolme tuntia. Ja tietenkään mikään pomo ei anna sinun mennä kotiin yksinkertaisesti siksi, että yrityksen kurinalaisuus edellyttää sitä. Mitä sitten tehdä?

Altruistit aikovat välittömästi auttaa muita ja tehdä työtä "kiitos". Tätä ei kuitenkaan pitäisi tehdä missään tapauksessa: ensin kollegasi tunnustavat nopeasti hyvän sielun ja alkavat käyttää sinua jatkuvasti, mikä voi lopulta vaikuttaa omaan ammatilliseen tuottavuuteenne.

Toiseksi, et saa mitään materiaalia tai jopa moraalista korvausta tästä (pikemminkin päällikkö on tyytymätön tällaisiin toimiin eikä niille kiitettäväksi ja merkitse teille mahdollisen promootioehdokkaan).

Kolmanneksi te ette voi itse ottaa mitään tämän kiittämätön ammatin takia - koska olet sitoutunut auttamaan, se tarkoittaa sitä, että voit tehdä enemmän kuin kollegasi, ja näin ollen et opi mitään uutta tällä hetkellä.

Käytä vapaata aikaa saadaksesi hyötyä siitä. Jos tiedät tai tunnet, että olet vapaa aikaisemmin, kerää kanssasi harrastuksenne komponenttien käsittelyyn.

Esimerkiksi lanka- ja neulansilmät, albumilevyt ja lyijykynät piirtämään luonnoksia, järjestäjä runon tai tarinan kirjoittamiseksi.

Älä viettää vapaa-aikaa Internetissä, varsinkin sosiaalisissa verkoissa.

Ne ovat aikamme todellisia varkaita! Niissä et löydä mitään hyödyllistä, ellei kommunikoida rakkaasi kanssa, jotka ovat kaukana sinusta. Internet ei kuitenkaan ole vieläkään pahin vaihtoehto aikaa viettää aikaa, varsinkin jos voit oppia sille hyödyllisiä taitoja.

Miten työaika kulkee:

 • Etsi netistä eksoottinen resepti perheen illalliselle, tee luettelo tuotteista ja suunnittele valmistelu työn jälkeen;
 • Käy luovuudessa - kirjoita jae, piirrä piirretty kuva, keksi toimiva linja tulevaa romaania varten;
 • Katso käsin tehtyjä nukkeja, huovutusta, veistämistä, neulomista, kodin tai toimiston koristeiden muodostumista. Tämä voi tuoda sinulle paitsi moraalista tyytyväisyyttä myös tuloja;
 • Ansaitse rahaa freelance-vaihtoon Internetissä - tämä on myös hyödyllistä, varsinkin jos sinulla ei ole jatkuvasti rahaa;
 • Suunnittele uusi mekko, pusero tai takki, jos voit ommella. Etsi sopivat kuviot Internetistä ja laita ne albumiin;
 • Tee harjoituksia - jos seuraat terveydentilaa ja kehon tilaa, on hyödyllistä tehdä tämä myös lounaalla ja muissa "keskeytyksissä" töissä.

Voit tehdä mitään - tärkeintä on, että se on miellyttävä ja hyödyllinen sinulle. Älä anna sinun pahoillani hedelmättömästä harrastuksesta, jota voit viettää mielenkiintoisena ja tuottavana.

Sairaala on helvetin koville työntekijöille

Miksi helvetissä? Kyllä, koska jopa tunkeutuneet vohvelit, jotka pääsevät siihen, alkavat rakastaa kaikenlaista työtä. He ovat valmiita tekemään kaikkensa, vain lopettamaan näiden päivien viettämisen tavoitteettomasti. Jopa kokemukset ennen tuskallisia menettelytapoja - niin jokainen haluaa päästä eroon nopeasti tästä hirvittävän yksitoikkoisesta olemuksesta.

Kuinka voit siirtää aikaa sairaalassa, jos vastuuvapaus on vielä kaukana?

 1. Tee yksityiskohtainen luettelo suunnitelmista elpymisaikaa varten (jos olet säilyttämässä raskauden aikana, on hyödyllistä lukea lapsia koskevia kirjoja, varhaista kehitystä ja tarjota myös kaikki mitä tarvitset ostaa ennen kuin vauva tulee taloon);
 2. Neulo, kirjoita, tee käsityöt;
 3. Katso TV-ohjelmia tai elokuvia, joista sinulla ei yleensä ole tarpeeksi aikaa kotona;
 4. Täytä suosikkipeli tietokoneella, kannettavalla tietokoneella tai tabletilla;
 5. Ajattele, miten voit siirtää ajan Internetissä niin, että se olisi hyödyllistä - tutkia erilaisia ​​opetusohjelmia, harjoitella tiettyjä meikkitekniikoita, etsiä video-opetusohjelmia siitä, mitä olette kiinnostuneimpia (luovuus, liike, ruoanlaitto jne.);
 6. Opi uusi taito modernin tekniikan käytössä - esimerkiksi valokuvien muokkausohjelma.

Voit viettää aikaa haluamallasi tavalla, tärkeintä on, että se ei ole ristiriidassa hoitosi käyttöaiheiden kanssa eikä aiheuta vahinkoa terveydelle (ainakin jos haluat, että päästätte mahdollisimman pian).

Koulu ja yliopisto

Ensi silmäyksellä kysymys koulun tai yliopiston ajan siirtymisestä saattaa tuntua hyvin oudolta, koska oppilaitoksissa on tapana hankkia tietoa. Ja oikeastaan ​​on parempi olla asettamatta kierteitä kierteillesi edessänne - tätä voit yksinkertaisesti voittaa pois oppitunnista tai luennosta.

Jos siis jo uskot, että tiedät kaiken, mitä opettaja puhuu, siirry seuraavaan aiheeseen ja aloita opiskelu. Tai lähetä energia loppukokeiden valmisteluun - niin et vain tapa tylsää paria, vaan myös pelasta itsesi joutumasta koettelemaan unettomien öiden testikynnystä.

Jos olet matkalla...

Ajan kuluminen junassa on melko mielenkiintoinen kysymys. Tietojen aikakaudella ihmiset ovat tottuneet käyttämään Internetiä tappamaan vapaat minuutit ja tuntikausensa. Heillä on paljon junassa, mutta saalis on, että vain harvat ajoneuvot on varustettu WiFi-verkoilla. Ainakin meidän maassamme.

Ennen kuin lähdet, varmista, että olet varastoinut mielenkiintoisia kirjoja tai lehtiä, lataa sarjan tai pari elokuvaa. Työkalut harrastuksestasi kanssasi on turhaa ja hankalaa, varsinkin jos sinulla on jo tarpeeksi asioita matkatavarassasi.

Siksi on parasta kääntyä kannettavan tietokoneen puoleen. Tai “niele” mielenkiintoinen lukema.

Mitä tehdä kotona viikonloppuna?

Tietenkin viikonloppu on parempi viettää kodin ulkopuolella, koska ne ovat ainoat mahdollisuudet "mennä ulos". Mutta jos sää on epäonnistunut tai tuntuu huonolta, mennä kävelylle tai juhliin, sinun pitäisi ajatella mielenkiintoista ammattia itsellesi niin, että viikonloppu ei hukkaan. Ja on parasta aloittaa yleinen puhdistus. Se voi olla täysin tylsää, varsinkin jos tarkistat kaappeja ja kaappeja.

Poista kaikki tarpeettomat ja epäröimättä lähettämät kaatopaikat. Muista yksi itäinen viisaus - uusi ei tule, ennen kuin vanha on kadonnut!

Vapauta koti tarpeettomista asioista. Aseta tilauksesi kaikkialle, mukaan lukien asunnon piilotetut paikat. Ja sitten tee sitten märkäpuhdistus - pese ikkunat ja lattiat, puhdista tekstiilit, pese verhot, imuroi matot, kuivaa pöly. Sinulla on paljon mukavampaa olla puhdas.

Miten muuten tappaisit aikaa kotona? Pidä hauskaa tietokoneella, katso hengellistä elokuvaa, lue hyödyllinen kirja. Huolehdi harrastuksista. Ja jos todella laiska, nukkua, koska terve uni - tämä on niin puutteellista jokaisen meistä turhaan arjessa.

Ja anna aikasi hallinta antaa sinulle todella mehukkaita hedelmiä!