Kuinka paljon Tranexam alkaa toimia pillereissä?

On monia syitä, jotka voivat aiheuttaa kohdun verenvuotoa naisilla. Usein hoidettaessa modernia lääkettä Tranexam - tehokas työkalu, jonka avulla voit selviytyä avautuneista verenvuodoista tai raskaista kuukausista mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Kuvaus lääkkeestä Tranexam

Tranexamia käytetään usein kohdun verenvuodon hoitoon. Sitä käytetään hoidossa kuukautisten määrän vähentämiseksi ja palauttamiseksi, verenvuodon lopettamiseksi ja keskenmenon riskin vähentämiseksi veren purkautumisen taustalla.

Tranexamilla on systeeminen ja paikallinen hemostaattinen vaikutus kehoon.

Tämän lääkkeen pääasiallinen vaikuttava aine on traneksamiinihappo. Se pystyy vaikuttamaan fibrinolysiiniin - veressä olevaan aineeseen ja estämään sitä.

Tranexamin käyttö kohdun verenvuotoon

Kohdun verenvuoto voi olla hengenvaarallinen tila, joka johtaa raudanpuutteeseen ja siten elämänlaadun merkittävään vähenemiseen. On monia lääkkeitä, joita käytetään verenmenetyksen vähentämiseen. Mutta valita omia hemostaattisia lääkkeitä kohdun verenvuotoon ei ole sen arvoista. Loppujen lopuksi patologian syyt voivat olla hyvin vakavia, jopa syöpä. Itsensä parantuminen ei tuo hyvää.

Jos lääkäri on tutkinut sinua ja antanut suosituksia kohdun verenvuodon lopettamiseksi, jotkin vaihtoehdot ovat mahdollisia. Esimerkiksi, jos sinulle määriteltiin nokkosihottuma tai jokin muu kansanhoito, saatat korvata sen lääkkeellä, jos ohjeita ei ole annettu sinulle ohjeissa.

Jos tranexamin tai dikononin ongelma ratkaistaan ​​kohdun verenvuodon sattuessa, on parempi käyttää sitä, sitten ensimmäistä lääkettä, koska se vaikuttaa paljon nopeammin ja tehokkaammin. Mutta pidä mielessä, että.

Yksi usein esiintyvistä oireista, joilla naiset hakevat apua gynekologeilta, ovat kohdun verenvuoto. Patologialla ei ole ikärajaa. Hyvin nuoret tytöt ja kypsät naiset, jotka menevät vaihdevuosiin, voivat kärsiä voimakkaasta verenvuodosta. Farmakologit ovat kehittäneet monia tehokkaita lääkkeitä kohdun verenvuodon lopettamiseksi. Naisten arvioiden mukaan Tranexam on melko suosittu ja tehokas.

Tranexam vastaan ​​kohdun verenvuoto

Lääkeainetta Tranexam käytetään laajalti gynekologisessa käytännössä lopettaa kohdun verenvuoto, palauttaa ja vähentää kuukautisten määrää. Lääkettä voidaan antaa raskaana oleville naisille, joilla on veren purkautuminen, ja keskenmenon uhka on diagnosoitu.

Tranexam on tehokas lääke kohdun verenvuodon lopettamiseksi.

Lääkettä pidetään ensiapuvälineenä, koska se voi tehokkaasti ja nopeasti estää verenvuodon.

Tranexam-tablettien ohjeet

Käsikirja sisältää tietoa itse Tranexamin lääkkeestä ja ohjeita sen tehokkaasta käytöstä hoidossa.

Muoto, koostumus, pakkaus

Lääke Tranexam vapauttaa tabletteja, joissa on kuori kalvon muodossa, jolla on valkoinen väri ja kaksoiskuperaus. Itse tableteilla on kaksi tyyppiä ja ne eroavat vain vaikuttavan aineen pitoisuudesta - Tranexamic Acid 250 milligrammaa tai 500 milligrammaa.

Tarvittavat osuudet hyproloosista, mikrokiteisestä selluloosasta, kalsiumstearaatista, kolloidisesta piidioksidista, natriumkarboksimetyylitärkkelyksestä ja talkki-apuaineesta.

Tabletin kuori koostuu tietyistä määristä aineita: makrogolia, titaanidioksidia, hypromelloosia ja talkkia.

Apteekeissa lääke toimitetaan pahvipakkauksissa, joissa se asetetaan, kaksi, kolme tai viisi läpipainopakkausta, joissa kussakin on kymmeniä tabletteja.

Termi ja säilytysolosuhteet

Mikä tahansa kriittisten päivien virtauksen loukkaaminen edellyttää syiden ja hoidon selventämistä. Tranexam ja kuukausiasiantuntijat käsittelevät raskaan purkauksen hoitoa normaalin äänenvoimakkuuden palauttamiseksi. Tämä lääke on suhteellisen uusi, mutta on jo osoittautunut. On tärkeää tietää vain, missä tapauksissa se näkyy.

Tranexamin koostumus ja ominaisuudet

Lääke on traneksamiinihappo. Tämä aine voi vaikuttaa fibrinolysiinikomponentin esiintymiseen veressä. Jälkimmäinen estää biologisen nesteen taittumisen.

Kun fibrinolysiini on liikaa, verenvuoto voi olla hyvin vahva ja pitkittynyt, mikä johtaa tragediaan. Se tapahtuu, kun verihiutaleet eivät kykene tuottamaan riittävästi plasmiinia. Tämä komponentti takaa normaalin veren hyytymisen.

Lääkkeen vaikuttava aine muuntaa fibrinolysiinin plasmiiniksi, minkä vuoksi biologisen nesteen erittyminen astioista pysähtyy.

Onko sinulla raskasta ja tuskallista kuukautiskierrosta, tai vielä pahempaa, onko olemassa keskenmenon uhka? Tässä tapauksessa lääkäri voi määrätä tehokkaan työkalun "Tranexam". Nämä ovat pillereitä, joiden vaikutus on verenvuodon lopettamiseen. Tänään opimme potilaiden mielipiteitä lääkkeestä "Tranexam" raskailla jaksoilla. Myös naisia, jotka selviytyivät keskenmenon uhasta, tarkastellaan myös. Ja tietenkin, tutustu haittavaikutuksiin ja vasta-aiheisiin tämän lääkkeen vastaanotossa.

Käyttöaiheet. Kansainvälinen nimi

Tranexamin pillereitä, jotka ovat luonteeltaan imartelevia ja joista sekä potilas että kokeneet lääkärit jättävät, voidaan määrätä seuraavissa tilanteissa:

- Verenvuoto raskauden aikana.

- Allerginen ihottuma, nokkosihottuma, ihottuma lääkkeiden ottamisen taustalla.

- Kohdun verenvuodot ja verenvuotot ruoansulatuskanavassa.

- Laryngiitti, tonsilliitti, nielutulehdus, stomatiitti.

Näiden tablettien kansainvälinen nimi on Traneksamis.

Rungot kuuluvat lääkeryhmään, jota käytetään kaikenlaisten verenvuotojen pysäyttämiseen. Tämä lääke on muun muassa osoittautunut hyvin:

Tulehduksellisissa prosesseissa Allergisissa ilmenemismuodoissa Syöpälääkkeenä lääkkeinä infektioita vastaan

Tranexam on määrätty

Verenvuodon uhalla

Potilailla, joilla on haima- ja eturauhanen onkologian diagnoosi Rintarauhasen kirurgisen toimenpiteen aikana gynekologiassa: synnytys ja abortti jne. Maksan sairauksien aikana raskauden aikana Vammoja

Tranexam auttaa myös ENT-taudeissa ja tulehduksissa: nielurisat, limakalvot, äänijohtot ja suun limakalvot.

Lääke Tranexam määrätty allergisia sairauksia: ekseema, ihottuma, nokkosihottuma.

Tranexamin hoidon tarkastelu

Olen kärsinyt vakavasta kylmyydestä, ja olen vaikeuksissa ja tuskallisissa kuukausittaisissa verenvuodoissa ollut usean kuukauden ajan. Kuultuaan.

Tässä artikkelissa voit lukea ohjeet Tranexamin lääkkeen käytöstä. Esitetyt arvioinnit sivuston kävijöistä - tämän lääkkeen kuluttajista sekä lääketieteen asiantuntijoiden mielipiteet Tranexamin käytöstä käytännössä. Suuri pyyntö lisätä palautetta lääkkeestäsi aktiivisemmin: lääke auttoi tai ei auttanut päästä eroon taudista, mitä komplikaatioita ja sivuvaikutuksia havaittiin, ehkä valmistaja ei ilmoittanut huomautuksessa. Tranexamin analogit käytettävissä olevien rakenteellisten analogien kanssa. Käytä verenvuotoa hoidon aikana kuukautisten aikana aikuisilla, lapsilla sekä raskauden ja imetyksen aikana.

Tranexam on hemostaattinen lääke. Fibrinolyysin estäjä. Se inhiboi spesifisesti plasminogeeniaktivaatiota ja sen muuntumista plasmiiniksi. Sillä on paikallinen ja systeeminen hemostaattinen vaikutus verenvuotoon, joka liittyy lisääntyneeseen fibrinolyysiin (verihiutaleiden patologia, menoragia).

Suppression takia.

Tranexam on lääke, joka kuuluu hemostaattisten lääkkeiden ryhmään.

Tranexamin farmakologinen vaikutus

Tranexam on fibrinolyysin estäjä. Sillä on antifibrinolyyttinen vaikutus ja estetään plasminogeenin muuttuminen plasmiiniksi. Tranexamille annetuissa ohjeissa todettiin, että lääkkeellä on hyvä systeeminen ja paikallinen hemostaattinen vaikutus. Sen käyttö on erityisen tehokas verenvuotoon, johon liittyy fibrinolysiinin pitoisuuden lisääntyminen veressä, esimerkiksi verihiutaleiden tai menorragian patologiassa. Lisäksi arvioiden mukaan Tranexam pystyy käyttämään anti-inflammatorisia, kasvainvastaisia ​​ja anti-allergisia vaikutuksia.

Tämä lääke jakautuu hyvin ja melko tasaisesti kaikkiin kehon kudoksiin, jotka pystyvät tunkeutumaan veri-aivoihin ja istukan esteeseen. Tranexam-tablettien ottamisen jälkeen veren suurin pitoisuus on havaittu.

Tranexam on erittäin tehokas hemostaattinen lääke, jota käytetään eri farmakologian aloilla. Tätä lääkettä, joka ansaitsee positiivisen palautteen, käytetään usein gynekologiassa kohdun verenvuodon lopettamiseksi.

Syyt kohdun verenvuotoon

Hormonisen järjestelmän toimintahäiriön sattuessa ilmenee endometriumin pääkerroksen epätäydellinen hylkääminen. Tämän seurauksena lisääntyneet rauhaset, astiat ja kohdun sisäinen limakalvo vuotavat. Tämä on vaarallinen oire, joka osoittaa sairauden esiintymisen.

Naisten sukuelinten tila on normaali

Hormonien epätasapainoon on paljon syitä. Perinteisesti ne on jaettu seuraaviin:

raskauteen liittyvät sukupuolielimet; sukupuolielimet, jotka eivät liity raskauteen; negenitalnye.

Ei-sukuelinten syyt ovat yhdistelmä tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa veren virtausta kohdusta sairauksien taustaa vasten.

Tranexam-taulukko. 250 mg №30

Saatavuus: varastossa

* Nämä tavarat sijaitsevat apteekkien verkoston verkkosivuilla "Thetida"

Farmakologinen vaikutus
Fibrinolysiinin inhibiittori. Sillä on erityinen antifibrinolyyttinen vaikutus. Estää plasminogeenin aktivoitumisen ja sen muuttumisen plasmiiniksi. Sillä on paikallinen ja systeeminen hemostaattinen vaikutus verenvuotoon, joka johtuu olosuhteista, joihin liittyy fibrinolysiinin (menorragia, verihiutaleiden patologia) määrän lisääntyminen. Kun Tranexam kykenee estämään kiniinien ja muiden aktiivisten peptidien muodostumista, jotka ovat mukana allergisissa ja tulehdusreaktioissa, Tranexamilla on anti-inflammatorisia, anti-allergisia, anti-infektiivisiä ja kasvainvastaisia ​​vaikutuksia. Lääke jakautuu tasaisesti kudoksiin, tunkeutuu istukan ja veri-aivoesteiden läpi. Kudoksen pitoisuus kestää jopa 17 tuntia.

Käyttöaiheet:
Lääke.

Kuukautiskierron häiriöt - ei niin harvinainen ongelma nykyaikaisissa naisissa. Monet heistä kärsivät tuskallisista tunteista niiden aikana. Ja tämä kipu on niin vahva, että se laukaisee naisen ulos rutista. Jotkut naiset valittavat liian raskasta kuukautiskiertoa, joka ei ole pelkästään epämiellyttävä, vaan myös tuhoaa tavanomaista elämän rytmiä syklistä toiseen. Tällaisten patologioiden syitä ovat tulehdus, kohdun fibroidit, kystat, lantion elinten infektiot. Monet naisista neuvoo lääketieteellistä hemostaattista tranexamia. Katsotaanpa, mikä on lääkkeen vaikutus ja kuinka turvallinen se on keholle.

Tranexam viittaa hemostaattisiin lääkkeisiin, eli aineisiin, jotka auttavat verenvuodon lopettamisessa. Tärkein vaikuttava aine on traneksamiinihappo, jonka kautta päätoimi suoritetaan. Joissakin patologioissa verihiutaleet lisääntyvät.

Kuinka paljon Tranexam alkaa toimia pillereissä?

Tranexam-tabletit sen jälkeen, kun on voimassa?

Ohjeet eivät sisällä tietoja. Tabletit on päällystetty, joten aikaa tarvitaan. Uskotaan, että pillerin (minkä tahansa) piikki on noin 3 tuntia.

Vähintään puoli tuntia - aika, jona lääkkeen tulee lähteä mahasta, imeytyy suolistossa.

Mistä me puhumme olosuhteissa, jotka eivät noudata ohjeita? Kuori voidaan sementoida ja lääkkeellä ei ole vaikutusta, mikä rikkoo tabletin hajoamista.

Ohjeiden mukaan enintään 30 astetta (ja jos lämpö?) Ja pimeässä paikassa.

Ohjeita annostellaan, mikä viittaa siihen, että vastaanotossa ei aina ole yhtä pilleria hemostaattisena aineena. Jokaisessa 250 mg: n tai 500 mg: n pillerissä annokset voivat nousta 1000-1500 mg: aan vastaanottoa kohti.

Tranexam: opetus, sovellus, arvostelut

Tranexamin yleinen vaikutus

Tranexam on hemostaattinen lääke, ja sitä hallitsee traneksamiinihappo, joka jakautuu säännöllisesti kudoksiin. Työkalulla on anti-allergisia, kipulääkkeitä ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia.

Maksimaalinen plasmakonsentraatio saavutetaan kolme tuntia ensimmäisen Tranexam-tabletin kulutuksen jälkeen, ja tehokas kudospitoisuus havaitaan 17 tuntiin asti.

Tranexam erittyy pääasiassa munuaisissa, joten tämän elimen patologioiden tapauksessa myös traneksamiinihapon kertyminen elimistöön on mahdollista.

Kemiallinen koostumus sisältää seuraavat apuaineet: hydroksipropyyliselluloosa, talkki, kolloidinen piidioksidi, natriumkarboksimetyylitärkkelys, kalsiumstearaatti ja mikrokiteinen selluloosa.

Saatavana Tranexam tablettien muodossa ja liuoksena laskimoon.

Tranexamin analogien joukossa tunnetaan syklo- kaproni, Exacil, Troxaminat, Tranestat ja Tranex.

Tranexamin käyttöä koskevat käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Tranexamia määrätään erilaisten etiologioiden, erityisesti leikkauksen jälkeisten, verenvuotojen varalta, korionin irtoamisen, hemofilian, leukemian sekä haiman ja eturauhasen ja maksasairauksien pahanlaatuisten kasvainten tapauksessa.

Tranexamin käyttö on osoitettu, kun on tarpeen lopettaa välittömästi kohdun verenvuoto ja verenvuoto ruoansulatuskanavassa.

Tranexam on myös allergialääke, joka on määrätty allergiseen ihotulehdukseen, urtikariaan, ekseemaan, ihottumiin ja lääkkeitä käytettäessä.

Se myös lievittää tehokkaasti laryngiitin, tonsilliitin, nielutulehduksen, stomatiitin tulehdusta.

Kontraindikaatioiden joukossa tulisi olla subarahnoidaalinen verenvuoto.

Käytä Tranexamia huolellisesti sydäninfarktin, tromboosin, tromboembolisen oireyhtymän ja syvän laskimotromboflebiitin varalta. Lisäksi rajoituksia sovelletaan potilaille, joilla on heikentynyt värinäkö ja munuaisten vajaatoiminta.

Tranexamin sivuvaikutukset ja yliannostus

Tranexamilla on systeeminen vaikutus, joten hoidon aikana esiintyvät sivuvaikutukset voivat vaikuttaa kaikkiin tärkeisiin kehon järjestelmiin.

Ruoansulatuskanavan osassa: dyspeptiset oireet, ruokahaluttomuus ja närästys.

Keskushermoston puolelta: yleinen heikkous, huimaus, uneliaisuus, näön hämärtyminen ja värikuvien havaitseminen.

Verisuonijärjestelmän osa: tromboosi, takykardia, hypotensio.

Allergiset reaktiot: kutina, turvotus, urtikaria ja ihottuma.

Tietoja yliannostuksesta ei löytynyt.

Käyttöohjeet Tranexam

Tranexam-tabletit. Nenän verenvuodosta 1 g näytetään jopa kolme kertaa päivässä viikon aikana; hampaan uuttamisen jälkeen 25 mg / kg, jopa neljä kertaa päivässä viikon aikana. Kun kohdun verenvuoto 1,5 g - 4 lähestyy 3-4 päivää; ja kohdunkaulan kirurgisten toimenpiteiden lopussa 1,5 g kolme kertaa päivässä kahden viikon ajan.

Tranexam-ratkaisu käyttöönottoon / käyttöönottoon. Leikkauksen aikana 1 g annetaan virtsarakolle ja sitten 1 g joka 8. tunti kolmen päivän ajan ja siirretään sitten tableteihin. 10 mg / kg annetaan ennen hampaiden uuttoa, ja tabletin muoto on määrätty sen jälkeen.

Tranexam-sovelluksen ominaisuudet

Ennen Tranexamin ottamista on tarpeen käydä silmälääkäriin ja tutkia pohjan tilaa, värin havaitsemista ja näöntarkkuutta.

Raskauden ja imetyksen aikana Tranexamin käyttö ei ole tarkoituksenmukaista, mutta on hyväksyttävää, jos vauva on pienempi kuin hänen äitinsä hyöty. Lisäksi se tunkeutuu istukan esteeseen, ja osa siitä erittyy äidinmaitoon, joten sen vastaanoton tulisi tapahtua lääkärin valvonnassa.

Hoidon ajaksi, koska näkökyvyn heikkenemisen mahdollisuus ei näy, ajoneuvoa ei näytetä, samoin kuin työvoimaa, joka vaatii reaktion nopeutta ja huomiota.

Tranexamia myydään yksinomaan lääkärin määräyksellä, ja sitä on pidettävä poissa lasten ulottuvilta viileässä paikassa.

Yhteisvaikutuksilla muiden lääkkeiden kanssa on myös omia vivahteitaan. Niinpä yhdistettynä samankaltaisiin hemostaattisiin lääkkeisiin veren hyytymisriski kasvaa. Tranexam-liuosta laskimoon ei suositella yhdistettäväksi verituotteiden, verenpainelääkkeiden, penisilliinin, urokinaasin, dipyridamolin, tetrasykliinien, diatsepaamin kanssa.

Äkillisen laskimonsisäisen annon myötä hypotensio voi kehittyä.

Tranexamin huumeiden arviot

Useimmat Tranexamin tehoa koskevat arviot jäävät naisille, joilla on tyypillisiä sairauksia.

Lääke vähentää merkittävästi verenvuodon määrää. Kuukausittain Tranexam on myös välttämätön, koska se edistää hyvin kuukautiskierron säätelyä. Lisäksi tämä hoito vähentää merkittävästi nenän verenvuotojen toistoa.

Ainoa asia, joka häiritsee, on lukuisat arviot sivuvaikutusten pahenemisesta Tranexamin hoidon aikana. Joissakin kliinisissä kohtauksissa oli edes muutettava valitun hoidon kaavaa ja valittava korjaavaksi vastineeksi parempi. Tämä lääkitys on saatavilla yksinomaan reseptillä, ja tämä jo sulkee pois mahdollisuuden itsehoitoon.

Tranexam-tablettien hinta 250 mg №10 - 245 ruplaa

Tranexam-kalvopäällysteisten tablettien valmistajan käsikirja Mir-Farm LLC [Obninsk] (Venäjä)

Kirurgiassa, gynekologiassa, urologiassa ja dermatologiassa Tranexam-lääke, jolla on systeeminen vaikutus kehoon, esiintyy usein. Sen päätehtävänä on estää ja estää eri etiologioiden verenvuotoja. Lääkkeen Tranexam Tranexam yleinen vaikutus on hemostaattinen lääke, ja se perustuu traneksamiinihappoon, joka jakautuu säännöllisesti kudoksiin. Työkalulla on anti-allergisia, kipulääkkeitä ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Limit [. ]

Kirurgiassa, gynekologiassa, urologiassa ja dermatologiassa Tranexam-lääke, jolla on systeeminen vaikutus kehoon, esiintyy usein. Sen päätehtävänä on estää ja estää eri etiologioiden verenvuotoja. Lääkkeen Tranexam Tranexam yleinen vaikutus on hemostaattinen lääke, ja se perustuu traneksamiinihappoon, joka jakautuu säännöllisesti kudoksiin. Työkalulla on anti-allergisia, kipulääkkeitä ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Limit [. ]

Hemostaattinen (hemostaattinen) Mirfarma Tranexam-tabletit - muistutus

Verenvuotoa. Onko se tarpeeksi tranexamin ottamiseksi? Oliko puoli? Kuinka nopeasti se auttoi?

En koskaan ajatellut, että se voisi koskettaa minua joskus. Valitettavasti naarasrunko on niin odottamaton, että pääsin epämiellyttävään tilanteeseen ja olen nyt valmis kertomaan toimistani, miten sain tietää näistä pillereistä ja kuinka paljon he auttoivat minua.

Ilmastonmuutoksen takia kehoni tunsi hormonaalisen epäonnistumisen, mikä ilmeisesti helpotti myös pieniä kokemuksia. Kaikki tapahtui tavalliseen tapaan, naisten päivä ei antanut minulle pettymystä, tuli ajoissa ja jopa toisena päivänä tunsin melkein ihanan, vatsani ei loukkaantunut, mikään ei ennustanut ongelmia, kuten he sanovat. Menin liiketoimintaan, jouduin viettämään noin tunnin joukkoliikenteessä, ja tämä aiheutti haittaa, koska halusin jo mennä wc: hen paljon vettä, jota juon. Ollessani melko normaalisti, menin matkan jälkeen etsimään paikkaa, jossa kaikki tapahtuu, ja siitä tulee helpompaa. Voin loputtomasti kuvata mitä tapahtui seuraavaksi, mutta sanon lyhyesti: onnistuin kävelemään ympäri kaupunkia jne., Palasin kotiin ja menemään katsomaan televisiota, kun yllättäen tunsin, että jokin oli väärässä.

Niinpä verenvuoto alkoi, vain äkillisesti. Sitten ambulanssi, injektiot, tutkimukset, testit, lääkärit. Kaikki sellainen asia. Jo jo jo 2 tai 3 (en muista tarkalleen) tabletteja ambulanssissa.

Olin enemmän huolissani siitä, mitä seuraavina päivinä tapahtuu, voiko se todella tapahtua odottamattomasti ja mitä on tehtävä, jotta tämä estetään?

Kuten kävi ilmi, muut tekijät voisivat vaikuttaa verenvuotoon: raudan väheneminen on kroonista, kipulääkkeiden käyttöä, jota minulla oli yksinkertaisesti neuvottu apteekissa (osoittautui, ne voivat aiheuttaa verenvuotoa hyvin harvinaisissa tapauksissa, en nähnyt mitään 1,5 vuoden ajan). Nyt lääkäri määritti minulle muita pillereitä kipua varten kriittisinä päivinä. Ja muutti myös tällaisten tilanteiden hoitoa, mikäli mahdollista, niiden ilmenemismuotoja. Nyt tiedän, mitä tehdä ja juoda.

Entä huume itse.

Juoin Tranexamin useita kertoja päivässä, mikä pienensi annosta naisten päivien lopussa. Tarvitsin ostaa 2 pakkausta, sillä hinnasta voin sanoa, että lähes kaikissa apteekeissa hinta on sama -250r, se voi vaihdella vain muutaman ruplaan.

Ohjeet ovat hyvin kuvattu kaikki huumeiden haitalliset sivuvaikutukset, olin iloinen siitä, että ei ole vaarallista, en aio luetella. Edut ovat, että voit juoda raskaana oleville naisille, mikä tarkoittaa, että huume on todella tehokas, sillä sen pitäisi olla vähemmän haitallista.

Osoittautuu tranexam melko vahva lääke. Ja hinta periaatteessa sopii hänelle, ei kovin kallis. Vain silloin, kun sinun täytyy ostaa muutama pakkaus. Ja muuten, niitä ei myydä reseptillä, mutta yleisessä järjestyksessä ohje epäonnistui.

Ja nyt, mitkä ovat päätelmät tästä tilanteesta?

 • on mahdotonta huolehtia vielä kerran, vaikka pienet kokemukset voivat vaikuttaa pahasti;
 • ei ole mahdollista nostaa painoja paitsi ennen kuin ajan kuluessa, mutta yleensä;
 • älä liioittele sitä, kun haluat käyttää wc: tä;
 • tranexam auttaa, mutta ei heti;
 • sen pitäisi juoda muiden rautaa parantavien lääkkeiden kanssa verenvuodon vähentämiseksi;
 • anemia voi johtaa monenlaiseen verenvuotoon (aina reagoi hemoglobiinin vähenemiseen, jopa hieman);
 • juo vain lääkärin määräämiä kipulääkkeitä;
 • runsaat jaksot voivat johtua emotionaalisesta tilasta, tällaisissa tapauksissa sinun täytyy ottaa yhteyttä lääkäriin, jos haluat nimetä rauhoittavan aineen, tai voit juoda juoda kaikkein vaarattominta - minttua.

Tranexamin käyttäminen kohdun verenvuotoon - nopea ja tehokas apu

Kun kohdun verenvuoto kehittyy, naisrunko on vaarassa: veren häviämisen vuoksi solurakenteet saavat vähemmän ravinteita ja happea. Varhainen ja tehokas apu auttaa estämään vakavia seurauksia. Tranexam on keino valita terapeuttinen taktiikka tällaisissa tilanteissa. Lääkettä on käytetty menestyksekkäästi kliinisessä käytännössä ja se on ansainnut erinomaisia ​​potilasarvioita.

Kohdun verenvuoto

Kohdun verenvuoto - erilainen voimakkuus ja luonne kohdun veren purkautumisessa. Hyvin usein patologista tilaa pidetään tavallisena kuukautisena.

Kohdun verenvuoto uhkaa naisten terveyttä

On mahdollista miettiä kohdun verenvuotoa, jos kuukautisten aikana vapautunut veren määrä on yli 85 ml päivässä, ja naisen on pakko vaihtaa terveyspatruuna 1-2 tunnin välein.

Kohdun verenvuodon oireet ovat seuraavat:

 • suuri määrä verihyytymiä;
 • kouristava vatsakipu;
 • anemian kehittyminen;
 • väsymys, heikkous.

Kohdun verenvuoto voi tapahtua naispuolisten sukuelinten sairauksien, esimerkiksi myoomin, sekä hormonaalisten häiriöiden vuoksi. Raskauden patologisen kulun aikana ja synnytyksen jälkeisenä aikana veren menetys on useimmissa tapauksissa vakava uhka naisen ja lapsen elämälle.

Häiriötön kohdun verenvuoto - video

Kuvaus lääkkeestä Tranexam

Tranexam näyttää erinomaiset tulokset kohdun verenvuodossa, pysäyttämällä ne nopeasti. Tällä lääkkeellä on vaikutus veren hyytymisjärjestelmään, joka estää fibrinolysiinientsyymin aktiivisuuden ja estää plasminogeenin plasmakomponentin transformaation. Tranexam alentaa kohdun verisuonten läpäisevyyttä ja sillä on myös yleinen vaikutus kehoon. Lääkkeen hemostaattinen vaikutus alkaa 20 minuutin kuluessa laskimoon laskettuna, tabletin muodossa, lääkeaine toimii 1–2 tuntia antamisen jälkeen. Tämä on yksi nopeimmista tavoista torjua kohdun verenvuotoa.

Tranexam lopettaa tehokkaasti kohdun verenvuodon

Merkinnät nimittämisestä Tranexam

Lääkkeen tarkoitus Tranexam on perusteltua seuraavissa tapauksissa:

 • synnytysikäisissä kohdun verenvuotossa;
 • sairaudet gynekologisten sairauksien leikkauksen jälkeen;
 • kohdun verenvuoto raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeen;
 • verenvuoto kohdun aikana vaihdevuodet.

Lääkkeen koostumus ja vapautumisen muoto: tabletit, injektio

Tranexam on saatavana tabletteina ja injektionesteen muodossa.

1 tabletti sisältää traneksamiinihappoa määränä 250 mg tai 500 mg. Koostumus sisältää myös seuraavat apukomponentit:

 • mikrokiteinen selluloosa;
 • hydroksipropyyliselluloosa;
 • karboksimetyyliselluloosa;
 • talkki;
 • kalsiumstearaatti;
 • vedetön kolloidinen piidioksidi;
 • titaanidioksidi;
 • makrogoli 6000.

1 ml liuosta laskimoon sisältää 50 mg traneksamiinihappoa. Ampullissa voi olla 5 tai 10 ml. Liuotin on injektionesteisiin käytettävä vesi.

Tranexamin laskimonsisäinen antaminen lopettaa verenvuodon useita minuutteja.

Vasta-aiheet ja mahdolliset haittavaikutukset

Tranexam on vasta-aiheinen seuraavissa sairauksissa ja tiloissa:

 • verenvuoto aivojen arachnoidisen kalvon alla;
 • lisääntynyt alttius lääkkeen komponenteille;
 • edellinen tromboosi ja tromboembolia.

Tranexamin käyttö voi aiheuttaa seuraavia haittavaikutuksia:

 • ruokahaluttomuus ja epämiellyttävä maku suussa;
 • polttava tunne vatsassa ja ruokatorvessa;
 • usein tuoli;
 • heikentynyt koordinointi ja vestibulaariset häiriöt;
 • lisääntynyt väsymys;
 • värin näön rikkominen ja näön hämärtyminen;
 • tromboottiset komplikaatiot;
 • lisääntynyt syke ja syke;
 • epämukavuus sydämen projektiossa;
 • pyörtymisen kehittyminen.

Kohdeominaisuudet

Lääkkeiden nimittämisellä naisen elämän eri aikoina on omat ominaisuutensa. Niinpä raskauden ja imetyksen aikana monien lääkkeiden käyttö on rajallista - ne voivat vahingoittaa vauvaa.

Verenvuoto raskauden aikana voidaan lopettaa Tranexamilla

Raskauden aikana

Verisen purkauksen ilmestyessä odottavan äidin on välittömästi haettava lääkärin apua. Raskauden aikana kohdun verenvuoto on vaarallista sikiölle ja voi aiheuttaa keskenmenon uhkan. Tällaisessa tilanteessa Tranexamin käyttö on välttämätöntä ja perusteltua. Jos tutkimuksen aikana ilmeni, ettei välitöntä vaaraa ole, voit saada hellävaraisemmilla keinoilla. Tällaiset päätökset tekee hoitava lääkäri potilaan perusteellisen tutkimisen jälkeen.

Imettämisen aikana

Imetys on lopetettava Tranexam-hoidon aikana.

Tranexamilla on kyky tunkeutua rintamaitoon. Kun otetaan huomioon lääkkeen myrkyllisyys ja mahdolliset sivuvaikutukset, se voidaan määrätä imettävälle äidille vain, jos se uhkaa välittömästi potilaan elämää ja terveyttä. Tranexam-hoidon aikana imettämistä suositellaan voimakkaasti lopettamaan.

Vaihdevuodet

Kohdun verenvuoto postmenopausaalisessa taudissa voi olla oire naisten sukuelinten syövälle.

Premenopausin aikana dysfunktionaalisen kohdun verenvuodon riski kasvaa merkittävästi. Ehkä veren vapautuminen emättimestä vaihdevuosien ja postmenopausaation jälkeen. Tällaiset oireet edellyttävät verenvuodon pysäyttämistä, mutta gynekologin tarkkaa tutkimusta. Vaihdevuosien aikana kohdun verenvuodon syy voi olla:

 • sukupuolielinten hyvänlaatuisten ja pahanlaatuisten kasvainten kehittyminen;
 • endometrioosi;
 • hormonaaliset häiriöt.

Yhteisvaikutukset muiden lääkkeiden kanssa

Ei ole suositeltavaa määrätä Tranexamia yhdessä muiden lääkkeiden kanssa, jotka stimuloivat veren hyytymisjärjestelmän toimintaa tai estävät fibrinolysiinin aktiivisuutta. Tässä tilanteessa tromboosin todennäköisyys kasvaa dramaattisesti.

Tranexamia ei ole mahdollista määrätä antikoagulantti- ja verihiutaleiden vastaisilla lääkkeillä, joillakin antibiooteilla, rauhoittavilla aineilla. Seuraavat lääkkeet ovat ristiriidassa Tranexamin kanssa:

 • hepariini;
 • varfariini;
 • kellopeli;
 • sibazon;
 • aspiriini;
 • bentsyylipenisilliininatriumsuola;
 • tetrasykliinilääkkeitä.

Miten lääkitystä

Tranexam-tabletit tulee ottaa 2–4 ​​kertaa päivässä lasillisen veden kera. Hoidon keskimääräinen kesto on seitsemän tai kahdeksan päivää, ja tarvittaessa sitä voidaan pidentää kahdella viikolla.

Jos lääkettä on tarpeen antaa injektiolla, Tranexam annetaan laskimonsisäisesti virrassa tai tiputtimen muodossa.

Huumeet, jotka voidaan korvata Tranexam-taulukolla

 • Injektioneste, liuos;
 • tabletit;
 • jauhe
 • tabletit;
 • injektioliuos
 • tabletit;
 • injektioliuos
 • tabletit;
 • injektioliuos

Analogit ja korvaavat tuotteet - valokuvavalikoima

Arviot kohdun verenvuodon hoidosta Tranexam

Tätä lääkettä käytettiin kahdesti - ja kahdesti se auttoi minua. Lääke ei tietenkään ole varsin halpaa, toisin sanoen esimerkiksi vikasolasta, mutta tehokas. Ensimmäistä kertaa määrättiin pienille eritteille raskauden aikana - lääkäri sanoi, että hyvä lääke, tabletit eivät ole huonompia kuin injektiot, se auttoi minua viiden päivän kuluessa, purkaus pysähtyi. Toisen kerran, kun hakenin verenvuotoa Zhaninin peruuntumisen jälkeen, Tranexam pelasti minut täällä kirjaimellisesti, koska verenvuoto oli varsin runsas, mutta se ei auttanut välittömästi, mutta päivän sisällä ehkä vaikutuksen nopeus riippuu annoksesta, join 2 3p tablettia. päivässä, toisena päivänä se väheni, ja neljännessä lähes kaikki pysähtyi. Käsikirjassa sanotaan myös, että käytetään 1 - 1,5 grammaa, eli käy ilmi, että 4 tablettia voi juoda välittömästi. Minulle huume tuli, ei havaittu mitään sivuvaikutuksia. Siksi neuvon niille, joilla on vaikeita aikoja tai verenvuotoa. Tietenkin, koska lääke on hemostaattinen, on tärkeää ottaa se lääkärin valvonnassa. Mutta hätätilanteessa voisin vielä juoda, jos ei ollut ilmeisiä vasta-aiheita, mutta sitten heti mennä lääkäriin ja ultraääniin. Luulen, että jos vakavia ongelmia ei ole, Tranexamin on autettava.

Korablik

http://irecommend.ru/content/mne-traneksam-pomog

Aivan rehellinen aihe tarkistettavaksi, mutta silti... Minun kuukautiskierroni oli aina melko demokraattinen, eikä se aiheuttanut minulle paljon ongelmia. Kipu oli minimaalinen, kuukautiset alkoivat "sujuvasti" vähitellen. Ainoa negatiivinen oli niiden kesto, ja tämä ei ole vain 1 viikko. Verenvuoto ei ole koskaan ollut runsaasti, ostan yleensä pienimmät tyynyt (3 tai 4 tippaa, mielestäni). Totisesti, painon puutteen vuoksi minulla on ajoittain viiveitä. Se tapahtui jälleen. Minulla oli pitoa noin viikon ajan, en enempää. Ja yhtäkkiä, yhtäkkiä, minulla oli verenvuotoa, ja oli niin runsaasti, että yksi tiiviste pidettiin enintään 15 minuutin ajan ”verihauta”, ja tamponi oli yhteensä 5–10 minuuttia. Pelkäsin parhaan hygieenisen yhtenäisyyteni levittämisen jälkeen menin suoraan gynekologiini, joka määritteli nämä tabletit minulle, Tranexam, jotta voin "hillitä" kuukautisten ardoria. Pakkauksessa on 30 tablettia ja ohjeet. Pillerit ovat valkoisia, melko pieniä, joten nielemisessä ei ollut ongelmia (hyvin usein minun pillereitäni pysähtyy jonnekin polun alussa, ja minun täytyy työntää ne ruoan tai juoman parissa). Vaikuttava aine on traneksamiinihappo. Juoin niitä lyhyen ajan (5 päivää), 2 tablettia päivässä. Liiallinen verenvuoto alkoi laskea, ja kolmen päivän kuluttua se siirtyi normaaliin tilaan. Pillereiden toiminta, kuten minusta tuntui, kumulatiivinen (ei hetkellinen). Tämä on luultavasti miinus, mutta en tiedä paljon ja minulla ei ole mitään verrata, koska en aio arvioida valmistajaa tästä. En ole havainnut valmistajan kuvaamia sivuvaikutuksia. Joten suosittelen rohkeasti pillereitä!

Samagonka

http://irecommend.ru/content/ostanovit-potop-legko-no-ne-tak-bystro-kak-khotelos-podrobnee-v-otzyve-foto

Haitat: rakas, on vasta-aiheita ja sivuvaikutuksia.

Tapasin tämän lääkkeen kesällä 2015. Kuolemisen jälkeen verenvuoto jatkui hyvin pitkään, vaikka ultraääni ei osoittanut jäämiä kohdussa. Kaikki vika oli alhainen veren hyytyminen. Lääkäri on määrittänyt nämä pillerit. Lääke ei ole halpa (sitten maksaa noin 400 ruplaa), ja sinun täytyy juoda kaksi tablettia kolme kertaa päivässä. Täysin verenvuoto pysähtyi kahden päivän kuluttua. Kaikkiin näihin kahteen päivään liittyi huimausta, uneliaisuutta, pahoinvointia ja vatsakipua. Kaksi ensimmäistä ovat todennäköisesti seurausta itse verenvuodosta, mutta pillerit vaikuttivat ilmeisesti mahaan. Mutta yleensä olen tyytyväinen huumeeseen, todella auttoi. Suosittelen sitä vain, jos lääkäri on määrännyt sen. En suosittele ottamaan sitä ilman tapaamista ja seuraa lääkärin kanssa - on monia vasta-aiheita.

Kokonaisvaikutelma: se auttaa, mutta on sivuvaikutuksia.

Angelica Bovary

http://otzovik.com/review_2880318.html

Edut: auttoi pitämään raskauden nopeasti.

Haitat: ei löytynyt.

Lääke Tranexam on hemostaattinen aine, hemostaattinen. Vaikuttava aine on traneksamiinihappo. Se ei tietenkään ole halpaa, 212 ruplaa 10 tabletille, mutta se toimii nopeasti ja tehokkaasti. Tapasin tämän lääkkeen toisen raskauteni aikana viikolla 9, kun aloin vuotaa hieman. Aluksi olin niin peloissaan, halusin kutsua ambulanssin, ja sitten ajattelin, että kun odotan tätä ambulanssia, saattaa tapahtua myös keskenmeno. Sitten päätin ottaa Tranexamin 2 tablettia kerralla, No-shpu 2 tablettia ja Djufaston 2 kappaletta ja makasi koko päivän. Lääkeaine toimi melko nopeasti, verinen isku pysähtyi, korvattiin beige-eritteillä, ja sitten kaikki meni pois. Muutama päivä myöhemmin menin ultraääniin, osoitti, että on pieni istukan keskeytys. Olisi toivottavaa, että saisit tällaisen diagnoosin sairaalassa, mutta pysyin kotona Tranexamin ansiosta. Viikolla 13 menin ultraääniin, he sanoivat, että kaikki oli jo kunnossa, uhka oli ohi. Joten tämän lääkkeen pitäisi mielestäni olla jokaisen raskaana olevan naisen ensiapupakkauksessa hätäapuna, jos tiputtelu alkaa yhtäkkiä.

Natalya1902

http://otzovik.com/review_835560.html

Tranexam hoitaa tehokkaasti ja nopeasti kohdun verenvuodon. Tämä lääke on määrätty massiiviselle verenmenetykselle, kun ongelma on ratkaistava pikaisesti. On syytä muistaa, että Tranexam on hätäapuväline. On tärkeää pysäyttää verenvuoto, mutta myös selvittää sen syy.

Tranexam arvostelut

Vapautusmuoto: liuos, tabletit

Tranexamin analogit

Käyttöohjeet Tranexamille

Rekisterinumero:

Kauppanimi: Tranexam

Kansainvälinen (yleinen) nimi: Traneksamiinihappo

Annostuslomake. Liuos laskimoon

Koostumus.
Vaikuttava aine: Traneksamiinihappo - 50,00 g
Apuaineet - injektionesteisiin käytettävä vesi - jopa 1000 ml.

Kuvaus. Läpinäkyvä tai lähes läpinäkyvä väritön liuos tai vaaleanruskea sävy.

Farmakoterapeuttinen ryhmä. Hemostaattinen aine.

ATX-koodi. B02AA02

Farmakologiset ominaisuudet.
Traneksamiinihappo on antifibrinolyyttinen aine, joka inhiboi spesifisesti profibrinolysiinin (plasminogeenin) aktivoitumista ja sen muuttumista fibrinolysiiniksi (plasmiini). Sillä on paikallista ja systeemistä hemostaattista vaikutusta verenvuotoon, joka liittyy lisääntyneeseen fibrinolyysiin, sekä anti-inflammatorisia, antiallergisia, anti-infektiivisiä ja tuumorivaikutuksia, jotka johtuvat kiniinien ja muiden allergisten ja tulehdusreaktioiden mukana olevien aktiivisten peptidien muodostumisen tukahduttamisesta. Koe vahvisti oman traneksamiinihapon oman analgeettisen aktiivisuuden sekä super-täydellisen ja potentiaalisen vaikutuksen opiaattien analgeettiseen aktiivisuuteen.

Farmakokinetiikkaa.
Jaettu kudoksiin suhteellisen tasaisesti (paitsi aivo-selkäydinneste, jossa pitoisuus on 1/10 plasmasta); tunkeutuu istukan ja veri-aivoesteen rintamaitoon (noin 1% emän plasman pitoisuudesta). Sitä esiintyy siemennesteessä, jossa se vähentää fibrinolyyttistä aktiivisuutta, mutta ei vaikuta siittiöiden siirtymiseen. Alkuperäinen jakautumistilavuus - 9-12 litraa. Yhteys plasman proteiineihin (profibrinolysiini) - alle 3%. Veressä noin 3% liittyy proteiiniin (plasminogeeni).

Pitoisuus aivo-selkäydinnesteessä on 1/10 plasmasta. Munuaisten kokonaispuhdistuma on yhtä suuri kuin plasma. Antifibrinolyyttinen konsentraatio eri kudoksissa kestää 17 tuntia plasmassa - 7-8 tuntia.

Merkityksetön osa metaboloituu. Konsentraatio-aika-käyrällä on kolmivaiheinen muoto, jonka puoliintumisaika terminaalivaiheessa on -2 tuntia, ja kokonaispuhdistuma on yhtä suuri kuin plasma (7 l / h).

Se erittyy munuaisten kautta (pääreitti on glomerulaarinen suodatus) - yli 95% muuttumattomana ensimmäisten 12 tunnin aikana: Kaksi traneksamiinihapon metaboliittia on tunnistettu: N-asetyloidut ja deaminoidut johdokset. Jos munuaisten toiminta on heikentynyt, on olemassa traneksamiinihapon kerääntymisen vaara.

Käyttöaiheet
Verenvuoto tai verenvuotoriski lisääntyneen fibrinodyysin vuoksi yleistyneinä (verenvuoto leikkauksen aikana ja leikkauksen jälkeisenä aikana, synnytyksen jälkeiset verenvuodot, synnytyksen manuaalinen erottaminen, korionverenvuoto, verenvuoto raskauden aikana, haiman ja eturauhasen pahanlaatuiset kasvaimet, hemofilia, hemorragiset komplikaatiot, fibriini, hemorraginen oireyhtymä, fibriini, hemorraginen oireyhtymä;, leukemia, maksasairaus, aikaisempi streptokinaasihoito) ja paikallinen (kohdunkaula, kohdunkaulan t noin syöpää, nenän, keuhkojen, ruoansulatuskanavan verenvuotoa, hematuriaa, verenvuotoa prostatektomian jälkeen, hampaan poisto hemorragista diathesispotilailla). Kirurgia virtsarakossa. Kirurgiset manipulaatiot, joissa on systeeminen tulehdusreaktio (sepsis, peritoniitti, haiman nekroosi, vakava ja kohtalainen preeklampsian vakavuus, eri etiologioiden sokki ja muut kriittiset olosuhteet).

Vasta
Yliherkkyys lääkkeelle, subarahhnoidinen verenvuoto. Varoen - trombohemorragisia komplikaatioita (yhdessä hepariinin ja epäsuorien antikoagulanttien kanssa); (kumulointi on mahdollista).

Annostus ja antaminen
Suonensisäinen (tiputus, jet).

Yleistyneen fibrinolyysin tapauksessa annostellaan 15 mg / kg kehon painoa kohti 6-8 tunnin välein, injektio on 1 ml / min.

Paikallinen fibrinolyysi - 250-500 mg 2-3 kertaa päivässä.

Virtsarakon prostatektomian tai leikkauksen aikana annetaan 1 g: aa leikkauksen aikana, sitten 1 g joka 8 tunti 3 päivän ajan, minkä jälkeen se otetaan tabletin muodossa, kunnes makrohematuria häviää.

Jos verenvuotoriski on suuri, systeeminen tulehdusreaktio annoksella 10-11 mg / kg 20-30 minuuttia ennen interventiota.

Koagulopatioita sairastavat potilaat ennen hampaiden uuttoa annetaan annoksena 10 mg / kg ruumiinpainoa, sen jälkeen kun hampaan uutto on määrätty prem-pillinä lääkkeen muodossa.

Jos munuaisten erittymistoimintoa rikotaan, annostusohjelman korjaus on välttämätöntä: kreatiniinipitoisuuden ollessa veressä 120-250 µmol / l, 10 mg / kg annetaan kaksi kertaa päivässä; kun kreatiniinipitoisuus on 250 - 500 µmol / l, annetaan 10 mg / kg kerran päivässä; Kun kreatiniinipitoisuus on yli 500 µmol / kg, 5 mg / kg tulee antaa kerran päivässä.

Haittavaikutukset Allergiset reaktiot (ihottuma, kutina, nokkosihottuma), dyspepsia (anoreksia, pahoinvointi, oksentelu, närästys, ripuli), huimaus, heikkous, uneliaisuus, takykardia, rintakipu, hypotensio (nopeat laskimonsisäiset annokset), värin heikkeneminen, näön hämärtyminen; tromboosi tai tromboembolia (kehitysriski on vähäinen).

Erityiset ohjeet. Yhdistettynä hemostaattisten lääkkeiden ja hemokagulaasin kanssa tromboosi voidaan aktivoida. Ennen hoidon aloittamista ja hoidon aikana on tutkittava silmäilijää (näöntarkkuus, värinäkö, alusta).

Yhteisvaikutukset muiden lääkkeiden kanssa
Farmaseuttisesti yhteensopimaton verituotteiden, penisilliinia, urokinaasia, verenpainetta alentavia aineita (norepinefriini, deoksiepinefriinihydrokloridi, metarmiinibitartraatti), tetrasykliinejä, dipyridamolia, diatsepaamia sisältävien liuosten kanssa. Hemostaattiset lääkkeet, hemokagulaasi tehostavat trombin muodostumisen aktivoitumista.

Vapautuslomake
Ampullit 50 mg / ml. 5 ml neutraalilasin ampullissa olevaa valmistetta, 5 ampullia läpipainopakkauksessa PVC- ja alumiinifoliosta.

1 tai 2 läpipainopakkauksessa ja käyttöohjeessa on pakkauspakkaus.

20, 50 tai 100 läpipainopakkausta, joissa on 10, 25 ja 50 käyttöohjetta, sijoitetaan pahvilaatikoihin tai aaltopahvilaatikoihin (sairaaloihin).

Säilytysolosuhteet
Luettelo B. Lämpötilassa, joka ei ole korkeampi kuin 25 ° C. Pidä lasten ulottumattomissa.

Kestoaika
3 vuotta. Älä käytä pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Apteekkien myyntiehdot
Reseptillä.

tuottaja:

FSUE "Moscow Endocrine Plant", Venäjä 109052, Moskova, s. Novokhokhlovskaya, 25.
Pharmstandard - Ufa Vitamin Plant OJSC (Pharmstandard - UfaVITA OJSC), Venäjä 450077, Bashkortostan, Ufa, ul. Hudayberdina, 28,

Yritys hyväksyy asiakkaiden valitukset:
CJSC Obninsk Chemical and Pharmaceutical Company (CJSC UFFC), Venäjä, 249036, Kalugan alue, Obninsk, ul. Queen, 4
OJSC Pharmstandard - Ufa-vitamiinitehdas (OJSC Pharmstandard - UfaVITA), Venäjä, 450077, Bashkortostan, Ufa, ul. Hudayberdina 28

Pakkaaja: Federal State Unitary Enterprise Moskovan endokriini. Plant ", Venäjä 109052, Moskova, st. Novokhokhlovskaya, 25;
CJSC Obninsk Chemical and Pharmaceutical Company (CJSC UFFC), Venäjä, 249036, Kalugan alue, Obninsk, ul. Queen, 4
OJSC Pharmstandard - Ufa-vitamiinitehdas (OJSC Pharmstandard - UfaVITA), Venäjä, 450077, Bashkortostan, Ufa, ul. Hudayberdina 28

Asiakasyritys:
OOO Mir-Farm, Venäjä 249036, Kalugan alue, Obninsk, ul. Queen, 4

Tranexam kohdussa kohdun verenvuotoa

Tranexamin käyttö kohdun verenvuotoon

Kohdun verenvuoto voi olla hengenvaarallinen tila, joka johtaa raudanpuutteeseen ja siten elämänlaadun merkittävään vähenemiseen. On monia lääkkeitä, joita käytetään verenmenetyksen vähentämiseen. Mutta valita omia hemostaattisia lääkkeitä kohdun verenvuotoon ei ole sen arvoista. Loppujen lopuksi patologian syyt voivat olla hyvin vakavia, jopa syöpä. Itsensä parantuminen ei tuo hyvää.

Jos lääkäri on tutkinut sinua ja antanut suosituksia kohdun verenvuodon lopettamiseksi, jotkin vaihtoehdot ovat mahdollisia. Esimerkiksi, jos sinulle määriteltiin nokkosihottuma tai jokin muu kansanhoito, saatat korvata sen lääkkeellä, jos ohjeita ei ole annettu sinulle ohjeissa.

Jos tranexamin tai dikononin ongelma ratkaistaan ​​kohdun verenvuodon sattuessa, on parempi käyttää sitä, sitten ensimmäistä lääkettä, koska se vaikuttaa paljon nopeammin ja tehokkaammin. Mutta on muistettava, että toisella lääkkeellä on sivuvaikutuksia. Joten tabletit tranexam kun verenvuoto kohdusta voi aiheuttaa närästystä, pahoinvointia, uneliaisuutta. Harvemmin tromboosi ja tromboembolia, takykardia. Saattaa olla allergisia reaktioita. Kun lääkäri määrää suuria annoksia, lääkäri suosittelee yleensä potilaan suorittamaan silmälääkärin suorittaman tutkimuksen, hänen pitäisi tarkistaa silmän silmämäärä ja tila.

Miten ottaa tranexamin kohdun verenvuotoa varten, kuinka monta kertaa päivässä ja kuinka monta pilleria? Kukaan ei vastaa tähän kysymykseen poissa ollessa. Esimerkiksi raskaiden kuukautisten annostus - 1 tabletti 3 kertaa päivässä. Ja runsas kohdun verenvuoto monta kertaa enemmän - 4-6 tablettia 250 mg otettuna 2-3 kertaa päivässä vuotamisen loppuun asti. Mutta tietenkin tällainen suuri annos tulisi ottaa tarkassa lääkärin valvonnassa, koska tässä tapauksessa sivuvaikutusten riski kasvaa dramaattisesti.

Menestysvaiheen jälkeen syntyneen kohdun verenvuodon tranexamin käyttäminen ei yleensä ole itsenäisten päätösten kohteena. Jos nuorilla naisilla ei-destruktiivinen purkautuminen johtuu useimmiten hyvänlaatuisista prosesseista endometriumissa ja hormonaalisissa patologioissa, niin ikäisillä naisilla on suuri todennäköisyys onkologiaan. Ja naisen ei pitäisi etsiä arviota tranexamista kohdun verenvuodosta, vaan mene lääkärille, joka todennäköisesti lähettää diagnoosipuhdistusta (hän ​​lopettaa veren) tai ottaa aspiraatin kohdusta (histologinen analyysi), jota seuraa antibakteeristen ja hemostaattisten tablettien nimeäminen.

Mitä Tranexam on määrittänyt: käyttöohjeet

Tranexam on aine, jota käytetään runsaan veren muodostumiseen ja kohdun verenvuotoon. Käyttöohjeet eivät estä lääkkeen käyttöä muuhun verenvuotoon, vaan hoitavan lääkärin tarkassa valvonnassa.

Lääke "Tranexam": sovellus, kuvaus, koostumus

Lääketieteellisen laitteen tehtävänä on selviytyä veren aktiivisesta tuotannosta ja minimoida sukupuolielinten jatkuva purkautuminen ja verenvuoto. Tranexamin kliininen - farmakologinen luokitus - keino, jolla on kasvainvastainen ja hemostaattinen vaikutus. Lääke on fibrinolyysin inhibiittori, joka on plasminogeenin siirtyminen plasmiiniin, joka edistää vakavaa veren tuotantoa.

rakenne

Vaikuttava aine on traneksamiinihappo, lisäkomponentit ovat hyproloosia, talkkia, hypromelloosia, kolloidista piidioksidia sekä kalsiumstearaattia ja natriumkarboksimetyylitärkkelystä. Injektoitavaa vettä voidaan käyttää apuaineena - tarvittaessa injektioita.

Vaikuttava aine:

valmistaja

"Moskovan endokriinilaitos" - valmistaja, pakkaaja ja pakkaaja laskimonsisäistä liuosta varten. Osoite: Moskova, st. Novokhokhlovskaya, 25.

OAO Nizhfarm on rekisteröintitodistuksen omistaja ja organisaatio, joka hyväksyy laatuvaatimukset. Osoite: Nižni Novgorod, st. Salganskaya 7.

CJSC Obninsk Chemical and Pharmaceutical Company on tablettien valmistaja. Osoite: Kalugan alue, Obninsk, ul. Queen, 4.

Vapautuslomake

 • pienet solut pakattuina yhden tusinan pakkausta kohti, valkoiset, vaikuttavan aineen pitoisuus on 250 ja 500 mg;
 • laskimonsisäinen liuos, 50 ml yhdessä ampullissa, pakkaus - 1 - 2 kappaletta, pakkaus kontuurityypin soluihin.

Farmakologinen vaikutus

Suonensisäisiin tabletteihin ja injektiokuiva-aineisiin on tulehdusta estäviä paikallisia vaikutuksia, ja se myös pysäyttää veren ja vähentää allergioiden riskiä.

Farmakodynamiikka ja farmakokinetiikka

Tärkein vaikuttava aine on traneksamiinihappo, joka lievittää turvotusta ja vähentää veren erittymistä (systeeminen ja paikallinen vaikutus). Lääkkeen vaikutuksen aikana solut ja elimet tukahdutetaan aktiivisesti, provosoimalla sekä sisäisiä että ulkoisia allergioita ja tulehdusprosesseja.

Lisäksi tranexam on erinomainen analgeetti. Se voi kuitenkin myös aiheuttaa opiaattien analgeettista aktiivisuutta.

Miten korjaustoimenpide toimii kehon sisällä? Sen keskimääräinen imeytyminen tapahtuu, lievä yhteys plasman proteiineihin. Traneksamiinihappo jakautuu kaikkiin kudoksiin, tunkeutuu tasaisesti istukan läpi (raskauden aikana) ja ilmenee jopa äidinmaitossa.

Pieni määrä, lääke voi olla urospuolisissa spermeissä - se kykenee alentamaan fibrinolatie-aktiivisuutta, mutta mitään vaikutusta siittiöiden soluihin ei ole tunnistettu.

Jos otamme huomioon antifibrinolyyttisen konsentraation säilyttämisen tuntiominaisuuden, sitten kehon sisäisissä kudoksissa tämä luku on noin 17 tuntia veriplasmassa - jopa 8. Vähäisessä määrin lääke metaboloituu ja erittyy virtsan kautta 12 tunnin kuluttua.

Käyttöaiheet

Tärkeimmät syyt, miksi potilaalle määrätään tämä hoitomenetelmä, ovat erilaisia ​​verenvuotoja, joita voi esiintyä eri syistä:

 • erilaisten vaikeuksien ja syiden verenvuoto: nenästä, sukuelimestä, suolistosta tai hampaista;
 • allergiat, ihosairaudet;
 • neuroottinen turvotus, jolla on geneettisiä syitä;
 • maksan komplikaatiot, leikkaus rinnassa, kylkiluut tai ruoansulatuskanava;
 • ongelmia sikiön kantamisessa, verisen luonteen jakamisessa;
 • sokkiolosuhteet;
 • usein stressi;
 • verenmyrkytys, sepsis;
 • leikkaus urogenitaalisessa järjestelmässä;
 • suun tulehdus;
 • peritoniitti tai preeklampsia.

Vasta

Työkalua ei pidä ottaa, kun potilaalla on vakavia ongelmia herkkyydellä aktiiviseen komponenttiin tai jos verenvuoto on luonteeltaan subarahnoide. Sitä käytetään hyvin huolellisesti verisuonten tukkeutumisen, näköongelmien (värin), ylempien virtsateiden verenvuotojen ja vakavien munuaisongelmien tapauksessa.

Haittavaikutukset

Mitkä ovat tämän lääkkeen pitkäaikaisen tai lyhyen aikavälin käytön mahdolliset sivuvaikutukset? Potilaan tulee varoa: pahoinvointi ja oksentelu, ruoansulatushäiriöt ja suolistossa esiintyvä kipu, allergiset paikalliset ilmenemismuodot iholla - ihottuma ja kutina.

Saattaa olla huimausta ja halu nukkua. Tromboembolia on harvinainen, mutta mahdollinen oire pitkäaikaisessa käytössä. Jos henkilö ajaa autoa, sinun täytyy väliaikaisesti luopua siitä, näön hämärtyminen ja värimaailman väärinkäsitys ovat mahdollisia.

Jos annettiin laskimonsisäinen injektio - hengenahdistus ja rintakipu - uskolliset kumppanit, allergiat ja nopea syke.

Käyttöohjeet Tranexam (menetelmä ja annostus)

Tranexam-tabletteja suositellaan käytettäväksi suun kautta suun kautta. Vastaanottotaajuus määritetään yksilöllisesti, potilaan ongelman perusteella, eikä normaalin järjestelmän mukaisia ​​tapaamisia ole suljettu pois (esimerkiksi fibriolyysiä hoidetaan 1000–1500 mg: n annoksella jopa 3 kertaa päivässä). Kohdunkaulan kirurgia (conization) antaa annoksen 1500 mg, ottaen - 3 kertaa päivässä, hoitokurssin 2 viikon ajan.

Liuos laskimonsisäiseen injektioon voidaan antaa sekä ruiskussa että tiputtimessa. Kaikki yksittäiset hoitotapaukset antavat oman annoksen ja antamisen. Usein tapahtuu, että lääkärin on säädettävä kurssi ja määrä vastaanotossa.

Tranexam raskauden ja imetyksen aikana

Erityisen huolellisesti on välttämätöntä käyttää tätä voimakasta ainetta raskauden aikana ja ennen synnytystä. Tulevien äitien arvioiden mukaan lääke ei aiheuttanut epämukavuutta eikä vahingoittanut sikiötä. Lääkärit neuvoo kuitenkin ottamaan aineen varovasti - happo tunkeutuu helposti istukan sisään ja kerätään imettävän äidin maitoon. On suositeltavaa hyväksyä viikko, 3 kpl päivässä.

Tranexam kuukausittain

Kun on välttämätöntä ja tärkeää juoda pillereitä kuukautisten aikana? Vain synnytyslääkäri-gynekologi voi vastata tähän kysymykseen yksiselitteisesti. Käyttöohjeet kuitenkin osoittavat selvästi, että jos kuukautisia leimaavat liiallinen verenvuoto tai vatsakipu - voit aloittaa lääkärin.

Miksi tämä on niin tärkeää? Koska kyseessä on kuukautishäiriö, joka voi aiheuttaa erilaisia ​​virtsatietojärjestelmän sairauksia, johtaa vakavaan tulehdukseen ja naisten terveyden ongelmiin. Lääkitys - 5 - 6 päivää, kolme tablettia päivässä.

Tranexam kohdussa kohdun verenvuotoa

Ennen hoidon aloittamista on suositeltavaa kuulla lääkärisi kanssa - ei riitä, että tämä oli näiden ongelmien syy. Kivun ja verenvuodon syy voi olla hyvin erilainen: tulehduksesta kohdunulkoiseen raskauteen ja urogenitaalijärjestelmän vakavimpiin rikkomuksiin. Usein ongelman syynä on raudan puute - anemian kehittymisen keskellä.

Jos munuaisten toiminta on heikentynyt

Tällöin hoitavan lääkärin kehittämä selkeä annos on tärkeä.

yliannos

Tällä hetkellä ei ole yliannostustietoja.

vuorovaikutus

Tranexamin käyttö on välttämätöntä huolehtia seuraavista lääkkeistä:

 • hemokoagulaasi (esiintyy usein verihyytymiä);
 • laskimonsisäistä liuosta ei voida käyttää sellaisten lääkkeiden kanssa, jotka sisältävät: tetrasykliiniä, penisilliiniä, diatsepaamia.

Samanaikainen hoito norepinefriinillä, desoksiepinefriinihydrokloridilla, ei kuulu.

Erityiset ohjeet

Koska lääketieteen kurssi voi vakavasti vaikuttaa näöntarkkuuteen ja johtaa epämiellyttäviin seurauksiin, lääkärit neuvoo tutkimaan silmäluomea silmälääkäriin ja tarkistamaan värispektrin tunnistamisen.

Myyntiehdot

Myydään hoitavan lääkärin ohjeiden ja ohjeiden mukaisesti.

Säilytysolosuhteet

Säilytä lämpötilaa jopa 30 astetta ja suojaa pieniltä lapsilta.

Kestoaika

3 vuotta valmistuspäivästä.

Hinta Tranexam, mistä ostaa

Tranexam kaikissa annosmuodoissa on myytävissä apteekeissa. Tabletit - 225 - 250 ruplaa, laskimonsisäinen liuos - 1500 - 1900 ruplaa.

Tranexamin analogit

Lääkkeen analogit: aminokapronihappo, Tugina, Trenax ja Aprotinin.

Tranexam arvostelut

Yleisin syy lääkkeen käyttämiseen on kohdun verenvuoto erilaisista syistä ja patologioista. Naiset, jotka ovat käyttäneet tätä lääkettä koskaan, jakavat aktiivisesti kokemuksiaan naisten foorumeista, verkkosivuista ja blogeista ja jättävät erilaisia ​​arvioita.

Jos uskot tilastotietoihin, tämä työkalu auttaa eroon vakavasta verenvuodon ongelmasta nopeasti ja saumattomasti taudin dynamiikasta riippumatta. Lääkkeen muodosta - tabletit tai laskimonsisäinen liuos - tässä tapauksessa hoitomenetelmä valitaan yksilöllisesti ongelman perusteella.

Yhdellä potilaasta diagnosoitiin kohdun irtoaminen, minkä jälkeen alkoi voimakas verenvuoto. Tranexamin ja Duphastonin monimutkainen hoito antoi pian positiivisen tuloksen: terveydentila parani merkittävästi, päästö pysähtyi.

Huolellisesti, mutta Tranexamia käytetään myös raskauden aikana eri ajanjaksoissa. Kuukautisten aikana lääkettä käytetään raskaisiin ja tuskallisiin eritteisiin. Toisin sanoen lääke ei ole riippuvuutta aiheuttava.

Lääkärit varoittavat, että on mahdotonta ryhtyä itsehoitoon verenvuodon vuoksi, on syytä etsiä lääkäriltä apua nopeasti!

Ja mikä tärkeintä, on tärkeää muistaa, että Tranexam ei toimi, jos ongelman käsittely on kirjoitettu lukutaidottomaksi - veren purkautuminen riippuu taudin painopisteestä, jota on käsiteltävä ensin.