Viivästys Duphastonin ottamisen jälkeen: mikä on syy, mitä tehdä?

Kuukautiskierron häiriöt johtuvat hormonien epätasapainosta. Pitkällä viiveellä progesteroni ei riitä. Tällaisissa tapauksissa lääkärit määrittävät usein Duphastonin. Lääke toistaa naisten sukupuolihormonin ominaisuudet. Sitä käytetään lääkärin ohjeiden mukaisesti. Itsehoito ei ole sallittua. Kun Duphaston otetaan, hormonit palautuvat, äkillinen peruutus aiheuttaa kuukautisten alkamisen. On kuitenkin tilanteita, joissa Duphastonin ottamisen ja peruuttamisen jälkeen ei ole kuukausia. Joten, auttaakö lääke palauttamaan hormonien tasapainon kehossa, ja miksi kuukautiset eivät käynnisty kurssin jälkeen?

Mikä on Duphaston

Työkalu on suunniteltu palauttamaan naisen kehon hormonaalinen tasapaino. Sitä käytetään kuukautisten viivästymisen, endometrioosin, keskenmenon uhkailun, keskenmenon, muiden tapausten yhteydessä, jotka liittyvät naisten riittämättömään progesteronin määrään. Hoidon aikana sinun on noudatettava yksittäistä järjestelmää. Kerta-annos on 1-2 tablettia. Hyväksy 1–3 kertaa päivässä. Annos ei saa ylittää 30 mg päivässä.

Usein Duphaston on hyvin siedetty naisilla, mutta sivuvaikutuksia voi esiintyä muodossa:

 • päänsärky;
 • painonnousu;
 • epämukavuus rinnassa, rintarauhasissa;
 • ihottuma.

Duphastonia myydään apteekissa ilman reseptiä, mutta ennen lääkkeen ottamista on suositeltavaa neuvotella asiantuntijan kanssa. Pakkauskustannukset ovat keskimäärin 560 ruplaa.

Kun kuukautiset tulisi alkaa Duphastonin peruuttamisen jälkeen

Lääke alkaa ottaa kuukautiskierron toisella puoliskolla. Ensimmäisessä osassa estrogeeni vastaa tärkeiden prosessien kehittymisestä naisen kehossa. Ovulaation päätyttyä progesteronitasot nousevat dramaattisesti. Tämä hormoni on vastuussa hedelmöittyneen munan kehittymisestä, sen kiinnittymisestä kohdun seiniin. Turvallinen raskauden kulku kolmen ensimmäisen kuukauden aikana riippuu progesteronin tasosta. Hän suorittaa kuukautiskierron, aiheuttaa kuukautisia. Progesteronin puute kehossa kompensoidaan keinotekoisesti. Ota Duphaston 10 päivää.

Kuinka kauan Duphastonin käytön pitäisi alkaa kuukausittain? Luonnollisissa olosuhteissa kuukautiset alkavat progesteronitasojen laskun jälkeen. Sama tapahtuu Duphastonin ottamisen jälkeen. Kuukautisten tulisi alkaa 3-5 päivää hoidon päättymisen jälkeen. On tarpeen noudattaa annostelua koskevia sääntöjä, vastaanoton kestoa. Mutta elämässä on hetkiä, jolloin kuukautiset tulevat:

 • kun otat huumeita;
 • peruutuspäivänä;
 • seuraavana päivänä;
 • 10 päivän kuluessa;
 • sykli ei parane, eikä Duphastonin jälkeen ole kuukautisia.

Miksi lääke ei toimi

Kun kuukautiskierron palauttaminen on epäonnistunut, naiset tulevat siihen tulokseen, että lääke ei toimi. Ja kyllä ​​ja ei! Samanlaiset tapaukset johtuvat lääkärin huolimattomuudesta naispuoliseen kehoon. Kaikki on mahdotonta mitata yhden kampan alla. Ihannetapauksessa niiden tulisi ennen hoidon aloittamista määrittää progesteronin taso naaraskehossa. Sitten voit varmasti määrittää annoksen, hoidon keston tietyn tilanteen mukaan.

Valitettavasti elämässä ei aina ole kyse. Lääkärit luottavat monien vuosien kokemuksiinsa tai kollegojensa saavutuksiin. Hormonaalinen lääkitys määrätään koko ajan, vain nainen ilmoittaa syklin rikkomisesta, kuukautisten pitkästä poissaolosta. Samanlaisia ​​tapauksia syntyy, kun naiset yrittävät säätää sykliä lääkkeen kanssa. Duphaston toimii aina, mutta sitä tulisi soveltaa oikein.

Miksi et mene kuukausittain Duphastonin käytön jälkeen

On tapauksia, joissa nainen otti lääkkeen lääkärin määräämällä tavalla, noudatti tiukkoja ohjeita, mutta ei ole vielä jaksoja. Vatsa sattuu, rinta on lisääntynyt, pahoinvointi, huimaus. Kaikki merkit premenstruaalisesta oireyhtymästä naisilla. Mutta he ilmoittavat tulevasta raskaudesta. Näin tapahtuu useimmiten. Ovulaation jälkeen nainen ei vieläkään tiedä, että hän on raskaana, alkaa ottaa Duphastonia toisesta puoliskosta. Naisrungon progesteronin kohonneet tasot vahvistavat raskautta, jolloin muna voi liittyä kohdun seiniin.

Välittömästi viiveen ensimmäisinä päivinä pitäisi olla raskaustesti. Jos tulos on positiivinen, huumeiden ottaminen on mahdotonta. Tämä toimenpide aiheuttaa hormonin voimakkaan laskun, mikä johtaa keskenmenoon. Lääkärit suosittelevat annoksen pienentämistä vähitellen. Jälleen tulee noudattaa tiukasti ohjeita.

Ei kuukausittain Duphastonin hyväksymisen ja peruutuksen jälkeen

Menstruation puuttuminen liittyy hormonien epätasapainoon naisten kehossa. Raskauden puuttuessa nainen on tutkittava.

 1. Lääke ei toimi, jos munasarjojen toiminta on heikentynyt. Naisen kehon keinotekoinen täydentäminen hormonien kanssa ei ratkaise tilannetta. Lääke on otettava pitkään lääkärin valvonnassa.
 2. Toinen tapaus, miksi endokriinisessa järjestelmässä ei ole kuukausittain heikentynyttä työtä. Hän ohjaa prosessia oikean määrän hormonien tuottamiseen jokaisessa kuukautiskierrossa. Naisten kehon keinotekoinen täydentäminen progesteronilla ei ratkaise ongelmaa. Seuraava jakso viivästyy jälleen. Naisen täytyy käydä gynekologi-endokrinologi. Sinun täytyy läpäistä testit hormonien tason määrittämiseksi.
 3. Seuraava tapaus, miksi kuukausittain ei ole - aivolisäkkeen rikkominen. Aivot on liitetty keskushermostoon. Sen avulla se antaa signaaleja järjestelmille ja sisäelimille tietyn määrän hormonien tuottamiseksi. Tämän ketjun epäonnistuminen merkitsee kuukautiskierron rikkomista, eikä yksinkertaisesti kehon täydentäminen hormonien kanssa ratkaise ongelmaa.
 4. Myöhäinen ovulaatio ja korkea progesteronitaso merkitsevät myös kuukautisten puuttumista naisella. Kuukautiskiertoa ei palauteta Duphastonin peruuntumisen jälkeen.

Lääke ei toimi kunnolla, jos ongelma liittyy lisääntymisjärjestelmän elinten sairauksiin, hermostuneeseen, endokriiniseen. Tästä syystä on suositeltavaa arvioida ensin naisen hormonit ja saada sitten Duphaston. Naisten on ehdottomasti kiellettävä huumeita käymättä lääkäriin.

Milloin nainen auttaa lääkettä?

Naisten kuukautiskierron rikkominen johtuu sisäisten ja ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. Duphastonia määrätään ilman näkyviä gynekologisia sairauksia. Se auttaa lääkettä tällaisissa tapauksissa:

 • ilmastonmuutoksen aiheuttama epäonnistuminen;
 • naisen kuukautiskierron rikkominen stressin, hermoston jännityksen vuoksi;
 • alhainen progesteronin pitoisuus liiallisen painon, naisten liiallisen ohuuden vuoksi;
 • liiallinen liikunta;
 • muiden naisten ruumiin sairauksien hoidosta johtuva epäonnistuminen, joka ei liity lisääntymisjärjestelmän työhön.

Vasta-aiheet Duphastonin saamiseksi ovat maksan vajaatoiminta, verenvuotohäiriöt, pahanlaatuisen kasvain esiintyminen. Samalla kun huumeiden pitäisi ottaa alkoholia. Jos Duphastonin komponentteja on yksilöllinen, ota yhteyttä lääkäriisi. Useimmissa tapauksissa peruuta huume.

Lääkkeen analogit

Menstruation puuttuminen tekee naisista vakavia ajatuksia terveydestään. Hormonihoito tulee useimmissa tapauksissa hoidon perustaksi. Analogeja haetaan yksilöllistä intoleranssia naispuoliselle keholle Duphaston. Tai ohjataan hinnan mukaan.

Ehkäiseviä lääkkeitä määrätään usein kuukautiskierron palauttamiseksi. Ne otetaan ohjeiden mukaan 21 päivän ajan ja sitten viikon tauko. Kuukautiskierto on säädetty normaaliksi - 28 päivää. Tällaiset lääkkeet säästävät ei-toivotusta raskaudesta, tekevät kehosta tiettyä mallia. Lähellä Duphastonin vaikutuksia ovat Norkolut, Utrozhestan. Nämä lääkkeet säätävät vain progesteronin tasoa kehossa. He alkavat juoda toisen kierroksen aikana. Kysymyksiä analogiasta on keskusteltava lääkärisi kanssa. Duphaston aiheuttaa kuukautisia oikein käytettäessä.

Menstruatiot Duphaston-tablettien ottamisen jälkeen

Monet lisääntymisikäiset naiset kohtaavat kuukautiskierron ongelmia. Tämä kehon tila voi johtua erilaisista sisäisen ja ulkoisen ympäristön tekijöistä. Säännöllisten kuukautiskierron rikkomusten vuoksi lääkärit määrittävät usein hormonaalisia lääkkeitä, joilla korjataan tärkeimpien naisten hormonien taso.

Yksi yleisimmistä lääkkeistä gynekologisessa käytännössä on Duphaston. Ennen hoidon aloittamista kysy lääkäriltä, ​​miten otat tämän lääkkeen oikein ja millä päivänä huumeiden jälkeen kuukautiset alkavat. Halutun vaikutuksen saamiseksi ei voi poiketa Duphastonin tai aikaisemman hoitosuunnitelman hoidosta.

Lääkkeen ominaisuudet

Jotta voisit ymmärtää, miten lääke toimii, ja kun kuukautiset alkavat sen ottamisen jälkeen, sinun täytyy tutustua sen koostumukseen ja perusominaisuuksiin. Vaikuttava aine Duphaston palvelee didprogesteronia, joka on synteettinen korvike luonnon progesteronille. Lääke valmistetaan tabletin muodossa, jokainen tabletti sisältää 10 mg vaikuttavaa ainetta. Sopiva muoto vastaanottoon ja hyvään imeytymiseen suolistossa aiheuttaa hoidon positiivisen vaikutuksen, ja Duphaston on myös täysin turvallinen ottaa raskauden aikana.

Naisen kehossa oleva progesteroni suorittaa monia tärkeitä toimintoja. Juuri hän säätelee kuukautiskierron toista vaihetta, ja valmistuksen jälkeen valmistaa kohdun seinämän munasolun invaginaatiota varten. Epäsäännöllisen kuukautiskierron aikana naisella esiintyy usein riittämätöntä progesteronitasoa ja määrätään hormonikorvaushoitoa.

Kuukausittain Duphastonin säännöllisen muuttumisen jälkeen myös useilla potilailla kivun oireyhtymän intensiteetti vähenee. Tämä lääke on määrätty:

 • endometrioosi;
 • spontaanin abortin uhka;
 • raskaussuunnittelu tapauksissa, joissa naisella on aiemmin ollut keskenmeno;
 • hedelmättömyyttä.

Kuten kaikilla lääkkeillä, Duphastonilla on sivuvaikutuksia. Näitä ovat yksilöllinen suvaitsemattomuus didrogesteronille sekä verenvuoto "läpimurto". Verenvuotoa "läpimurto" esiintyy useimmiten naisilla estrogeenin ja progesteronin suhde (potilailla, jotka ovat aiemmin ottaneet suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita). Kun otat lääkkeitä, ei havaita painonnousua eikä ylimääräisen karvaisuuden esiintymistä kehossa.

Hakemus kuukautiskierron epäonnistumisista

Normaalin kuukautiskierron tärkein ominaisuus on säännöllinen jakso. Naisen keskimääräinen syklin kesto on 28 päivää. Menstruaatio Duphastonin jälkeen tapahtuu progesteronitason nousun taustalla ovulaation jälkeen. Hormonaalinen säätely on erittäin tärkeää kuukautiskierron normaalille kululle, minkä tahansa sukupuolihormonien kehityksen epäonnistuminen johtaa kuukautisten viivästymiseen tai niiden epäsäännöllisyyteen. Yleensä hormonaalinen epätasapaino johtuu seuraavista syistä:

 • naisten sukupuolielinten krooniset, hitaat sairaudet;
 • raskas fyysinen rasitus;
 • hermostunut jännitys;
 • suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden väärinkäyttö;
 • huonot tavat (tupakointi, alkoholin väärinkäyttö);
 • epätasapainoinen ravitsemus (tiettyjen vitamiinien ja hivenaineiden riittämätön saanti kehossa johtaa sukupuolihormonien synteesin heikentymiseen).

Syklin epäonnistuminen on yksi yleisimpiä merkkejä duphastonille lisääntymisikäisillä naisilla. Douphaston-tabletit tulee ottaa tiukasti lääkärin määräämän järjestelmän mukaisesti. Yleensä hoito jatkuu kuukautiskierron 16. päivästä 25 päivään. Lääkkeen päivittäinen annos on 20 mg, yksi pilleri otetaan aamulla ja toinen otetaan illalla.

On suositeltavaa juoda lääkettä samaan aikaan joka päivä. Duphaston-hoito voi olla erityistilanteesta riippuen erilainen, ja lääkäri säätää myös annokset ja hoidon keston. Kuukausi sen jälkeen, kun Duphaston on tullut päivänä 3 (riippuen lääkkeen asianmukaisesta annostelusta). Ensinnäkin saattaa esiintyä vähäistä purkausta, ja yhden tai kahden päivän kuluttua alkaa kuukautiskierto.

On muistettava, että jokaisen naisen keho on yksilöllinen, joillakin potilailla kuukautiset alkavat 7–10 päivän kuluttua, eikä sitä pidetä poikkeamana normista. Duphastonin jälkeen jokaisen naisen tulisi kulua tietyn ajan kuluttua. Jos kuukautiset eivät ole alkaneet, ota välittömästi yhteyttä gynekologiin tästä asiasta ja tutkia tarvittaessa.

Muista, että Duphaston on otettava vain, jos on olemassa selkeitä lääketieteellisiä merkintöjä. On vaarallista käyttää tätä lääkettä, jotta saataisiin kuukautiskierron prosessi ja siirrät sen sinulle sopivampaan aikaan. Tällaisissa tapauksissa huumeiden käytön lopettamisen jälkeen kuukautiset tapahtuvat keinotekoisesti aiheutetuissa olosuhteissa, joilla voi tulevaisuudessa olla vakavia seurauksia terveydelle.

Kuukautiskierron normalisoimiseksi hoito suoritetaan 3-6 kuukautta. Jos et ota pillereiden ottamisen jälkeen kuukautisen verenvuotoa tai huomaat yleisen hyvinvoinnin pahenemista (pahoinvointi, huimaus, oksentelu), ota välittömästi yhteys lääkäriin saadaksesi selville tämän tilan syyn.

Missä päivänä duphastonin peruuttamisen jälkeen sinulla on kuukausittaisia ​​jaksoja?

Hei kaikki! Minulla on jälleen jotain käsittämätöntä, tänään on 8. päivä, kun peruutin duphastonin, odotin huhtikuun 2-3 päivää, mutta he eivät ole vielä siellä. Kun viimeksi soitin kuukaudelle. duff, koska viive oli 3 viikkoa a b. ei ole vahvistettu, ja kuukauden lopettamisen jälkeen. alkoi 3. päivänä. Rintakehäni on ollut hirveän kipeä koko viikon ajan, kuten tällainen ochschyenie, jonka koko on kasvanut, se kestää yleensä päivän tai kaksi ennen kuukausi. ja näin ei aina ole. Testit tekivät, ei ole selvää nauhaa, mutta näen haamun.

Tytöt, sinä päivänä sinä päivänä, jona peruutus tapahtui? Kuka peruutuksen jälkeen osoittautui B: ksi ja onnistui pelastamaan sen, ja millä päivänä testikoosi loppui?

Miten Duphastonin jälkeiset jaksot ovat

Duphaston on määrätty, kun on kyse patologioista ja ongelmista, jotka liittyvät progesteronin riittämättömään synteesiin. Sen päätarkoitus on kuukautisten, ovulaation, endometriumin kerroksen normalisointi. Kuitenkin vastaanoton aikana esiintyy joskus virheitä:

 • Ei kuukausittain. Näitä tekijöitä ovat: raskaus, lääkkeen hallitsematon käyttö, alun perin virheellinen diagnoosi, äkillinen lääkkeen lopettaminen, muiden hormonitoimintaelinten häiriöt, myöhäinen ovulaatio.
 • Varhainen kuukautisten alkaminen. Syyt voivat olla: yksilöllinen reaktio lääkkeeseen, väärin laskettu lääkeannos, lääkärin suositteleman lääkehoidon rikkominen.
 • Kivulias ja raskas aika. Voi esiintyä sivureaktiona, koska kohdun limakalvon kudos on suuri. Vaikea kipu aiheuttaa kehon pääasiallisen taudin.

Peruuta lääkkeen ensimmäisen kuukauden aikana ei tarvita. Hakeudu lääkärin hoitoon, jos:

 • viive on yli 7 päivää ja raskaustesti on negatiivinen;
 • veren hyytymistä, teräviä kipuja, verenvuotoa kestää yli viikon;
 • oireita allergioista, usein päänsärkyä, heikkoutta, äkillisiä mielialan muutoksia;
 • vähäisellä purkauksella vaihdevuosien aikana;
 • keskisyklin verenvuoto;
 • raskauden aikana.

Lue lisää siitä, mitä kuukautisia Duphastonin jälkeen on normaalia ja jotka vaativat erityistä huomiota ja pääsyä lääkäriin.

Lue tämä artikkeli.

Käyttöaiheet lääkkeen käyttöön

Koska Duphaston on hormonaalinen lääke, sitä määrätään tapauksissa, joissa kuukautiskierron säännöllisyyteen liittyvät ongelmat liittyvät endokriinisen järjestelmän ongelmiin. Lääkkeen vaikuttava aine on didgesteroni, progesteronin synteettinen analogi, joka syntetisoidaan aktiivisesti naispuolisessa kehossa syklin toisessa vaiheessa.

Duphastonia määrätään tavallisesti naisille, joilla on munasarjojen toimintahäiriö, normalisoimaan ovulaation prosessia ja valmistamaan munasolun kiinnittämiseksi endometriumia. Näiden kehon prosessien kohdalla hormoni progesteroni, joka on pääasiassa tuotettu corpus luteum. Tämä väliaikainen endokriininen rauha muodostuu kypsän munan poistumispaikasta munanjohtimesta.

Progesteronin vaikutuksesta endometrium hieman sakeutuu, minkä seurauksena hedelmöittynyt muna voi helposti kiinnittyä siihen. Tällä tavoin valmistettu endometrium estää raskauden lopettamisen alkuvaiheessa.

Merkinnät nimittämisestä Duphaston ovat:

 • Endometrioosi, eli endometriumin patologinen lisääntyminen kohdun ulkopuolella - munasarjoissa, munanjohtimissa ja muissa sisäelimissä. Tämän taudin kehittyminen liittyy suoraan hormonaalisiin häiriöihin ja uhkaa naista, jolla on hedelmättömyyttä.
 • Raskauden ensimmäisinä viikkoina tapahtuu luteaalinen vajaatoiminta, eli korpusluutin toiminnan rikkominen, jonka seurauksena hedelmöitynyt muna ei voi kiinnittyä endometriumiin ja keskenmenoon.
 • Ilmoitettu premenstruaalinen oireyhtymä.
 • Dysmenorrea, kuukautiskierron säännöllisyyden heikkeneminen.
 • Häiriötön kohdun verenvuoto.

Oikean diagnoosin ja tarkan lääkkeen hoitotavan noudattamisen useimmissa tapauksissa hormonaalinen tasapaino palautuu täysin ja kuukautiskierto normalisoidaan.

Muutokset kuukautiskierrossa Duphaston-hoidon aikana

Huolimatta siitä, että lääkkeen vaikutus on tarkoitettu kuukautiskierron säätämiseen, naiset huomaavat joissakin tapauksissa kriittisten päivien alkamisajankohdan vaihtelua ja verenvuodon luonnetta tällä hetkellä. Tämä voi johtua eri tekijöistä.

Ei aikaa

Duphaston-hoidon aikana naisten yleisin valitus on kuukautisten puuttuminen ajoissa. Yleensä verenvuoto alkaa kolmesta päivästä viikkoon lääkkeen lopettamisen jälkeen, ja jos kuukautiset eivät ole alkaneet, ota yhteys lääkäriin, jotta voit määrittää syyn viivästymiseen.

Joskus verenvuodon puuttuminen odotetulla aikavälillä ulkoisten tekijöiden, kuten ilmastonmuutoksen, pitkien lentojen, emotionaalisen ylirasituksen, liiallisen fyysisen rasituksen vuoksi.

Tärkeimmät syyt kriittisten päivien viivästymiseen Duphastonin saamisen aikana ovat seuraavat:

 • Raskaus. Duphastonin ottamisen jälkeen hormonaalinen tasapaino voidaan palauttaa melko nopeasti, ja normaalilla progesteronin tasolla syklin luteaalisessa vaiheessa onnistunut raskaus on mahdollista.

Usein testit voivat näyttää negatiivisen tuloksen lyhyessä ajassa, joten ne on suoritettava useita kertoja ja vahvistettava onnistunut käsitys luovuttaa veri hCG: lle.

Vahvistetun raskauden aikana naisen tulisi jatkaa lääkkeen ottamista, koska se edistää raskauden normaalia kulkua ja estää sen keskeytymisen alkuvaiheessa.

 • Lääkkeen kontrolloimaton käyttö. Usein naiset, tietäen Duphastonin kyvystä vaikuttaa kriittisten päivien alkuun, juovat sitä siirtääkseen verenvuodon alkamisen esimerkiksi suunnitellulle matkalle mereen tai ennen joitakin tärkeitä tapahtumia. Koska kuukausittain lääkkeen ottamisen jälkeen tulee 3-4 päivää, voit laskea tarkasti, milloin verenvuotoa ei tapahdu.
 • Virhediagnoosi. Tämä tilanne voi ilmetä, kun epäsäännöllinen kuukautiskierto ja hedelmättömyys valitettavien naisten hormonaalista tilaa tutkitaan puutteellisesti. Duphaston on tarkoitettu käytettäväksi vain alhaisella progesteronitasolla syklin toisessa vaiheessa, jos potilaalla on muita endokriinisen järjestelmän ongelmia, lääke voi olla tehoton, mikä johtaa kuukautisten viivästymiseen.
Hormonit kuukautiskierron eri vaiheissa ovat normaaleja
 • Lääkkeen lopullinen vetäytyminen. Yleensä tämä on tyypillistä naisille, jotka ottavat lääkkeen ilman lääkärin määräämistä määräyksistä kuukautiskierron normalisoimiseksi. Kun 1–2 jaksossa kriittiset päivät alkavat ajoissa, he lopettavat Duphastonin juomisen uskoen, että kaikki ongelmat ratkaistaan. Keho ei kuitenkaan pysty selviytymään hormonaalisen tasapainon jyrkistä muutoksista, koska sopeutuminen vaatii annoksen asteittaista vähenemistä.

Suositellun hoito-ohjelman mukaan päivittäinen annos on pienennettävä nollaan useiden viikkojen tai kuukausien ajan, muuten kuukautiskierto häiriintyy ja kuukautiset viivästyvät.

 • Muiden endokriinisen järjestelmän elinten rikkomukset. Jos kilpirauhasen, lisämunuaisen ja muiden endokriinisten rauhasien hormonien synteesissä ilmenee ongelmia, ylimääräinen progesteronin annos voi aiheuttaa häiriöitä heidän työtään ja häiritä kuukautiskiertoa.
 • Myöhäinen ovulaatio. Jos kehossa tuotetaan riittävän suuri määrä progesteronia, synteettisen analogin lisäannos voi johtaa munan kypsymisen viivästymiseen follikkelissa. Progesteronipitoisuuden lisääntyminen veressä lisää myös luteaalivaiheen kestoa ja endometriumin päivitysprosessia, mikä johtaa kriittisten päivien viiveeseen yli viikon.

Menneisyyden viivästyminen Duphastonin saannin taustalla on syynä lääkärin pakolliseen vierailuun, koska tämä voi osoittaa, että hoito on tehoton ja vaatii lääkkeen vaihtoa tai tarkempaa diagnoosia.

Miksi huumeiden ottamisen jälkeen Duphaston ei ole kuukausittain, katso tästä videosta:

Varhainen aloitus

Toinen tyyppi poikkeama tavanomaisesta kuukautiskierrosta Duphastonin ottamisen jälkeen on kriittisten päivien ennenaikainen saapuminen. Tämä ilmiö voi johtua seuraavista tekijöistä:

 • Lisääntymisjärjestelmän yksilöllinen reaktio lääkkeeseen. Tässä tapauksessa kuukautisten alkuvaihe ei ole patologia, vaan vain pieni sivuvaikutus, joshan lääkkeen annostusta ja hoito-ohjelmaa ei rikota.
 • Väärin laskettu lääkeannos. Varhaiset kuukautiset voivat johtua Duphastonilla saadusta progesteronin kumulatiivisen määrän liian pienestä pitoisuudesta. Tässä tapauksessa lääkäri voi suositella lääkkeen päivittäisen annoksen nostamista, ja seuraavassa jaksossa kriittiset päivät alkavat ajoissa.
 • Lääkärin suositteleman lääkehoidon rikkominen. Hormonisen epätasapainon luonteesta riippuen Duphastonia voidaan suositella käytettäväksi kuukautiskierron eri vaiheissa, ja tästä riippuen määritetään kriittisten päivien arvioitu alkamispäivä. Jos nainen ei noudata määrättyä hoito-ohjelmaa, kuukautiset voivat alkaa odotettua aikaisemmin.

Kivulias ja raskas aika

Hormonaaliset lääkkeet, mukaan lukien Duphaston, vaikuttavat paitsi kuukautisten alkamisajanjaksoon myös sen purkautumisen luonteeseen. Yksi lääkkeen ottamisen sivuvaikutuksista on lisääntynyt verenvuoto kriittisinä päivinä, johon liittyy voimakasta kipua.

Päästöjen voimakkuuden lisääntyminen kuukautisten aikana Duphaston-annoksella johtuu sen vaikutuksesta endometriumin kasvuun. Kuukautiskierron loppuun mennessä kohdun on oltava valmis munasolun mahdolliseen kiinnitykseen. Progesteronin aktiivisella vaikutuksella endometrium muuttuu tiheämmäksi ja kasvaa, joten raskauden puuttuessa hylätyt kudokset kasvavat, mikä aiheuttaa lisääntynyttä verenvuotoa.

Tavallisesti progesteronia käytettäessä kuukautiset ovat runsaampia kuin normaalina aikoina.

Tämä prosessi lisää myös verenvuodon kestoa, joka liittyy myös suuren määrän hylättyyn endometriumin kudokseen kohdussa.

Tällaiset ilmiöt osoittavat kahta tekijää:

 • kehossa on yksilöllinen reaktio Duphastonin ottamiseen;
 • terapeuttista vaikutusta ei saavutettu, joten on tarpeen kehittää erilainen hoito-ohjelma ja käyttää muita lääkkeitä.

Toinen epämiellyttävä seuraus Duphastonin ottamisesta on vakava kipu kriittisinä päivinä. Tämä ilmiö ei kuitenkaan aina johdu hormonitasojen muutoksista, vaan pääasiallisesta sairaudesta, jolle lääke on määrätty.

Milloin soittaa lääkärille Duphastonin jälkeen

Kuukautisten viivästyminen tai alkaminen sekä pitkät ja tuskalliset kriittiset päivät eivät aina edellytä lääkkeen lopettamista, koska seuraavissa sykleissä keho voi sopeutua sen vaikutuksiin, ja kuukautiskierto sopeutuu.

Lääkärin etsiminen on välttämätöntä seuraavissa tapauksissa:

 • Kuukautisten alkamisen viivästyminen on yli seitsemän päivää, kun raskaustesti on negatiivinen ja veressä on normaali hCG-taso. Tämä edellytys edellyttää lisätutkimusta diagnoosin selvittämiseksi ja riittävän hoito-ohjelman kehittämiseksi.
 • Verenvuoto, joka kestää yli viikon, johon liittyy verihyytymien ja voimakkaan kivun alavaivassa esiintyminen. Tässä tapauksessa saatat tarvita reseptilääkkeitä verenvuodon lopettamiseksi ja veren hyytymisen lisäämiseksi.
 • Allerginen reaktio lääkkeelle, joka voi ilmentää ihon punoitusta ja kutinaa sekä sivuvaikutuksia terveydentilan heikkenemistä, mielialan muutoksia, päänsärkyä ja heikkoutta koskevien valitusten muodossa.
 • Kun otat lääkettä vaihdevuosien aikana, tiputusluonto saattaa olla niukasti purkautunut, mikä ei ole tyypillistä tavanomaiselle hoidolle tässä iässä. Tässä tapauksessa on välttämätöntä suorittaa tutkimus muiden lisääntymiselinten sairauksien esiintymisestä tai korvata Duphaston samankaltaisella lääkkeellä.
 • Verenvuoto kuukautiskierron keskellä.
 • Vahvistettu raskaus. Tässä tilassa et voi peruuttaa vastaanottoa Duphaston, koska se voi johtaa keskenmenoon. Lääkärin on päätettävä, pitäisikö potilaan jatkaa juomista synnytyksen aikana tai hitaasti pienentää annosta potilaan kehon tilan objektiivisen arvioinnin perusteella.

Ja tässä on enemmän tietoa huumeiden Duphastonin käytöstä kuukautisten viiveellä.

Duphastonilla on tietty määrä vasta-aiheita. Sitä ei määrätä naisille, joilla on maksasairaus, hormonikorvaisten kasvainten ja useiden muiden patologioiden läsnä ollessa. Kuten mikä tahansa muu vastaava lääke, se on otettava tiukasti suositellun annoksen mukaisesti, jotta hormonitasapainoa ei häiritsisi ja vain hoitavan lääkärin suositusten mukaisesti. Itsehoitoa ei sallita.

Hyödyllinen video

Tietoja siitä, miksi kuukausittain katoaa, katso tästä videosta:

Duphastonia määrätään kuukautisten viivästymiseen vain lääkärin toimesta. Loppujen lopuksi vain hän voi tarkasti määrittää annoksen, poimia sen ongelman mukaisesti. Itsensä ottaminen voi häiritä hormoneja.

Joskus pitkä aika muuttuu melko yleiseksi ja normaaliksi (abortin, perinnöllisyyden jälkeen). Jos ne ovat yli 7 päivää, ja niillä on voimakasta kipua ja punaisia ​​hyytymiä, tämä on syy mennä lääkäriin. On erittäin epätoivottavaa hoitaa hoitoa itsenäisesti.

Joskus voi olla kuukautisia ilman ovulaatiota. Lääkärit kutsuvat tätä anovulatorista kuukautiskiertoa. Jos tämä tapahtui kerran tai kahdesti vuodessa, sinun ei pitäisi paniikkia. Mutta jos kuukautiset verenvuoto tulee ilman ovulaatiota raskauden suunnittelussa, tämä on syytä käydä lääkärillä.

Naisilla, joilla on tiettyjä sairauksia, esiintyy hyperprolaktinemiaa. Usein syyt ovat hormonaalisia epäonnistumisia. Oireet - maidon eritys, maitorauhasen turvotus. Voi olla idiopaattinen, toiminnallinen, ensisijainen ja toissijainen. Tärkeimmät hoitomenetelmät voidaan valita vain lääkäri.

Miksi Duphastonin jälkeen ei ole kuukautisia ja millä päivänä huumeiden saannin päättymisen jälkeen ne tulisi ilmoittaa

Lääke "Duphaston" on määrätty hormonaalisen epätasapainon hoidossa naisten, kuukautisten häiriöiden ja vaihdevuosien aikana. Hän osoittautui täysin tehokkaaksi ja turvalliseksi terveydelle. Monilla potilailla Duphastonin jälkeen ei kuitenkaan ole kuukausittaisia ​​jaksoja. Miten selittää tämä erikoinen sivuvaikutus ja mitä toimenpiteitä sen toteuttamiseksi on toteutettava.

Missä tapauksissa Duphaston on nimitetty

Lääkkeen pääkomponentti on erityinen aine - didrogesteroni. Se on synteettinen hormoni, joka toimii kuin luonnollinen progesteroni. Didrogesteron auttaa vähentämään kohdun ja munanjohtojen lihasten jännittävyyttä ja supistuvuutta.

Kun munasarjojen rikkomukset ja syklin muuttaminen voivat nimetä duphastonin

Koska aineen toiminta on monin tavoin samanlainen kuin luonnollisen hormonin vaikutus, sitä määrätään seuraavissa tapauksissa:

 1. Munasarjojen häiriöt. Munasarjojen toimintahäiriö ilmenee vähäisten kuukautisten ja syklin epäonnistumisen kautta.
 2. Vaikea kipu, kehon lämpötilan nousu PMS: n aikana. PMS: n aikana on normaalia havaita lievää epämukavuutta. Jos naisen hyvinvointi heikkenee niin paljon, että hänen on vaikea tehdä tavallista päivittäistä toimintaa, hänen olisi tutkittava syyn selvittämiseksi.
 3. Epäsäännöllinen kuukautiskierto. Se ilmenee usein kuukausittaisen tai liian pitkän jakson aikana. Missä päivässä Duphastonin ottamisen jälkeen kuukautiset alkavat suuresti riippuen koko naisen lisääntymisjärjestelmän tilasta.
 4. Endometrioosi. Gynekologinen sairaus, jonka ominaispiirre on endometriumisolujen lisääntyminen kohdun seinämien sisäisen kerroksen ulkopuolella.
 5. Kohdun verenvuodon hoito. Verenvuoto, joka ei ole kuukautisia, edellyttää lisäkokeita gynekologilta.
 6. Hedelmättömyyttä. Hoitovälineet osoittavat hyviä tuloksia, jos hedelmättömyyden luonne liittyy estrogeenin puutteeseen.

Kussakin luetelluissa taudeissa on yksi tai muu aste luonnollisen progesteronin hormoni. Jos sairaus aiheutti juuri hormonin puuttumisen, Duphaston olisi erinomainen keino kompensoida pulaa. Jos tauti on syntynyt toisesta syystä, lääkehoito on täysin erilainen. Siksi lääkärin on selvitettävä taudin diagnosointi ja syiden selvittäminen. Itsehoito tietämättä tarkkaa diagnoosia on vaaraa ihmisten terveydelle.

Duphaston on nimetty oikeudenmukaiselle sukupuolelle valmisteluvaiheessa ennen raskautta, jos aiemmin on ollut keskenmenoja. Asiantuntijat määrittelevät raskaana olevien naisten lääkehoitoa keskenmenon uhkan ja sen ennenaikaisen päättymisen yhteydessä. Lääke voidaan antaa osana kompleksista hoitoa ja itsenäisesti.

Kuinka monta päivää dyuhvastonan ottamisen jälkeen alkaa kuukausittain

Koska Duphaston on hormonaalinen aine, sillä on merkittävä vaikutus naisten kehoon. Hoidettaessa lääkkeen muutoksia hormonien tasapainossa voi olla haittavaikutuksia.

Lääkkeellä on merkittävä vaikutus naisten kehoon.

On myös mahdollista yksilöllistä suvaitsemattomuutta lääkkeen kehon komponentteihin, joiden vuoksi on haittavaikutuksia.

Viivästynyt kuukautiset

Tilanne, jossa kuukautiset eivät tule Duphastonin jälkeen, on melko yleinen ja aiheuttaa huolta monille potilaille. Syklin säännöllisyys ja johdonmukaisuus monilla naisilla on eräänlainen "naisten terveyden" indikaattori. Ei kuitenkaan ole syytä huolehtia ennenaikaisesti, koska kuukautisten viive ei aina osoita hormonaalista epätasapainoa tai muita patologioita.

Joka päivä duphastonin peruuntumisen jälkeen tulee kuukausittain, riippuu organismin yksilöllisistä ominaisuuksista. Siksi tähän kysymykseen ei ole selvää vastausta. Usein kuukautisten purkautuminen alkaa seuraavana päivänä lääkkeen lopettamisen jälkeen. Joskus kuukautiset alkavat neljäntenä päivänä tai viikossa. Kaikkia kolmea tilannetta pidetään normaalina eikä niiden pitäisi aiheuttaa huolta. Asiantuntijat sanovat, että liiallinen jännitys ja stressi voivat viivästyttää kuukautisten saapumista.

Stressi ja ahdistus voivat lykätä kuukautisia.

Yleisimmät kuukautisten puuttumisen syyt ovat taulukossa.

Luetellut syyt kuukautisten lykkäämiseen, lukuun ottamatta hedelmöittymistä, ovat sivuvaikutuksia, jotka saattavat näkyä, vaikka lääkäri olisi määrännyt lääkärin, ja potilas on noudattanut oikeaa annosta. Usein Duphastonin jälkeinen viivästyminen johtuu lääkkeen objektiivisen tarpeen puutteesta sekä potilaan syystä, joka päätti juoda hormonia omallaan ilman lääkärin kuulemista. Ei ole suositeltavaa osallistua itsehoitoon, koska ilman tiettyjä tietoja on äärimmäisen vaikeaa valita lääkettä ja määrittää oikea annostus. Lisäksi useimmilla lääkkeillä on vasta-aiheita, jotka on otettava huomioon myös lääkettä valittaessa. Duphaston on vasta-aiheinen varhaisessa iässä potilailla, joilla on maksan vajaatoiminta ja heikko veren hyytyminen.

Miksi kuukautiset alkavat aikaisin

Duphastonin sivuvaikutukset voivat aiheuttaa kuukautisten aikaisemman saapumisen. Yleisimmät syyt tähän muutokseen ovat:

 • yksilölliset ominaisuudet. Edellyttäen, että lääkäri on määrännyt lääkkeen oikein ja potilaalle havaittiin annos, ennenaikaista verenvuotoa pidetään lääkkeen sivuvaikutuksena. On suositeltavaa lopettaa välittömästi lääkkeen ottaminen ja tulla lääkärille;
 • pieniä annoksia Duphastonia. Jos määrätty hormoniannos on riittämätön, progesteronin pitoisuus on liian alhainen. Tässä tapauksessa kuukautiskierto alkaa todennäköisesti ennenaikaisesti. Tämän tilanteen toistumisen estämiseksi lääkärin on säädettävä annosta;
 • alkaa ottaa hormonia väärässä jakson aikana. Kun kuukausittaiset jaksot Duphastonin pitäisi mennä, se riippuu myös siitä, miten lääkäri käyttää hoito-ohjelmaa. Yleensä lääke on otettu kuukautiskierron 2. vaiheesta. Koska sen pituus vaihtelee hieman, väärä aika on mahdollista vastaanottaa. Se on virheellinen laskenta ja siitä tulee ennenaikaisten kuukautisten syy.

Hakeudu lääkärin hoitoon, jos syklissä esiintyy poikkeamia.

Kuukautisten viivästymisen tai niiden varhaisen saapumisen lisäksi Duphaston voi vaikuttaa purkauksen määrään ja johdonmukaisuuteen. Ruskean sävyn ulkonäkö lääkkeen ottamisen jälkeen saattaa merkitä munan istutusta. On suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin raskauden varmistamiseksi.

Ylimääräiset kuukautiset

Tämä lääkkeen ottamisen sivuvaikutus, kuten veren määrän lisääntyminen, on usein potilaan valitus lääkäriin. Duphastonin jälkeiset runsaat jaksot eivät useinkaan aiheuta huolta. Tämä selitetään seuraavasti: progesteronitason lisääntyminen edistää paksumman endometriumkerroksen muodostumista. Tästä syystä Duphaston auttaa ylläpitämään raskautta. Jos käsitystä ei tapahdu, alkaa kohdun limakalvon hylkimisprosessi, jonka kudokset tuottavat hormonaalisen hoidon vuoksi paljon.

Potilaat, joille ei ole ominaista raskaat jaksot, havaitsevat ensinnäkin päästöjen määrän kasvun. Joskus liian pitkä kuukautiset ovat huolestuttavia. Mutta asiantuntijat sanovat, että verenvuodon päivien lisääntyminen liittyy myös hylättyjen kudosten määrän kasvuun. Kehon puhdistaminen voi kestää kauemmin.

Poistumisen määrän ja kuukautisten keston lisääntyminen voi osoittaa:

 • endometrioosin puuttuminen tai puutteellinen terapeuttinen vaikutus. Tässä tilanteessa sinun täytyy valita toinen lääke;
 • idiosyncrasy huume. Kehon haittavaikutus lääkkeelle oli runsas ja pitkäaikainen verenvuoto.

Kuukautisten vähentäminen on kehon vaste hormonien vaikutuksille. Pääsääntöisesti seuraavan syklin aikana purkausmäärä palautuu normaaliksi. Toinen syy veren määrän vähenemiseen voi olla epäsäännöllisiä pillereitä, jotka aiheuttavat hormonaalisen vajaatoiminnan.

Jos potilas on huolissaan siitä, kun hänen jaksonsa alkaa Duphastonin peruuttamisen jälkeen, hänen pitäisi aina ottaa yhteyttä lääkäriin tähän kysymykseen. Asiantuntijan tehtävänä on valmistaa potilas mahdollisista haittavaikutuksista ja antaa potilaalle neuvoja siitä, miten hänen pitäisi toimia haittavaikutusten sattuessa.

Kun kuukautiset tulevat duphastonin jälkeen

Tytöt! Ongelma! Pitkän hoitojakson jälkeen sykli poistui linjasta, gynekologi määritti duphastonin kutsumaan aikoja ja sitten juoda sen 16–25 päivän aikana. Mutta se on jo 9. päivä peruutuksen jälkeen eikä vihje.

Rakkaat tytöt kertovat minulle, ehkä joku sai tämän? Lääkäri määräsi 10 päivää juoda duphastonia aiheuttamaan kuukautisia syklin epäonnistuminen, mutta olen jo kulunut 14 päivää viimeisen pillerin ottamisen jälkeen, ja kausi ei tullut, koettiko se negatiivista :( mitä se voisi olla?

Hei kaikki!) Tytöt, kerro minulle, millä jaksolla sinulla oli kuukausittaisia ​​jaksoja duphastonin peruuttamisen jälkeen? käyttäytyivät rinnat ilman dyufaa miesten edessä? :)

No, menstruointia odotettaessa eilen oli viimeinen pilleri, tytöt, juotko duphastonia? Kuukausittain tulee?

Tytöillä voi olla viivytystä djufastonin taustalla. Hyväksyn 3 kuukauden duphastonin. Tässä kuussa päätettiin ottaa loppuun. Eli ennen kuin ne tulevat kuukausittain. Koska suunnittelemme vauvaa 1,5 vuotta. Ja kun lopetan duphastonin juomisen, päivänä 2 he tulevat kuukausittain. Täällä pelkään kutsua heitä uudelleen, kun olen lopettanut pillereiden juomisen. Haluamme paljon Lyalkaa. Viime aikoina oli operaatio, laparoskopia. Kaikki on hyvin, mitään syitä ei löytynyt, putket ovat hyväksyttäviä. Tässä on viidentenä päivänä viive. Eilen.

Lääkäri sanoi juoda duphastonia ennen kuukautisten alkamista, kasvain oli, minulla oli matala progesteroni, hän sanoi, että se alkaa vielä, jos se olisi, tänään on 15. päivä, jolloin mikään ei käynnisty ja ei tahraa.. testit ovat puhtaita, raskautta ei ole. viimeisin sykli näki uroshestaania ja se tuli kuukausittain 10-14 tabletilla. Voiko duphaston vahvempi?

En voi odottaa ensimmäistä jaksoa medabortin jälkeen. Duphastonille annettiin juoda 10 päivää, peruutuksesta odottamaan kuukautisia. Nyt se on viides päivä peruutuksen jälkeen, mutta kuukausittaisia ​​jaksoja ei ole ja ei. Aiemmin duphastonin peruuttamisen jälkeen tuli päivä 3. Voiko kukaan törmätä?

Tytöt nimittivät duphastonin soittamaan kuukausittain kuukausittain 2. huhtikuuta. Viimeinen tabletti 17. toukokuuta oli, vatsa vetää, se on tahriintunut hieman, mutta kuukautisia ei ole, yleensä ne tulivat päivänä 3. Mitä tehdä? Pitäisikö minun mennä lääkäriin uudelleen tai odota maanantaihin asti?

Hyvä päivä kaikille! Tytöt, kerro minulle. Minulla oli WB elokuussa 2012. Laparoskoopin 1 syklin jälkeen näin Jessin, mutta hän ei mennyt minulle (purkautuminen, huono terveys, akne, ihon tilan heikkeneminen). Lääkäri peruutti jessin, määrätty duphaston. Näin 2 sykliä. Tänään on jo 39 päivää (2 sykliä duf-not), ja kuukausittain ei tule. Testit tehty (tänään ja 5 päivää sitten) - negatiivinen. Kauhea selkäkipu. Rintakehä on hieman turvonnut. Kuukausi ei kuitenkaan tule. Mitä se voi olla.

Tytöt, mitä voi aiheuttaa kuukausittain, mutta ei pillereitä. Saw duphaston, mitään järkeä häneltä, kuukausittain nyt itse eivät tule. Suositut kiinnostavat menetelmät.

Tytöt kerro minulle. En voi tulla raskaaksi pitkään, eikä minulla ole säännöllistä sykliä. Lääkäri määritteli lopulta "duphastonin" juoda 16 - 25 päivässä sykliä, ja määrin ensimmäisen pilleripakkauksen, kun näin ultraäänellä, että ovulaatio oli tapahtunut. Nyt sinun täytyy juoda pillereitä 3mes. ja yritä)) En tiedä. Luin, että kuukausittain tulevat kolmatta päivää peruutuksen jälkeen, ja jos B. tulee, he jatkavat juomista "duphastonia" B: n ylläpitämiseksi, niin miten voin tietää B.: n, jos minun ei tarvitse odottaa 3 päivän viivettä.

Mieheni ja minä päätimme uudesta vuodesta, että olemme valmiita toiseen vauvaan. Mutta puoli vuotta ei tapahdu mitään, koska maksullisen gynekologin, propyl Jes 2: n tyhmyydestä, munasarjat nukahtivat, kuukautiset hävisivät. Korvattiin lääkäri. Ja nyt viimeiset kuusi kuukautta vuodessa tulevat työntäjältä vain Duphastonin avulla. 3 päivää sitten oli ultraääni. Gynekologi sanoi, että kohtu on erittäin hyvä, munasarjat ovat hereillä, vaikka endometrium on ohut, mutta tämä ei ole mitään, ja oi jumalia! oikeaan munasarjaan, ovulaatioon. Hän sanoi, että ehkä tämä kuukausi toimii.

Tytöt keräsivät Ecoiin, mutta eivät tulleet kuukautisten aikana. Lääkäri määräsi duphastonin kutsumaan. Saw 10 päivää. Tänään on toinen päivä peruutuksen jälkeen. Milloin odottaa heitä. Kuka tuli joka päivä?

Hyvä päivä! Oli hormonaalinen vika. Kuukausittainen duphaston. Kuukausittain tuli ja tässä on kysymys: milloin odottaa seuraavaa? Aikataulu koska outta. Duphastonin jälkeen ne tulevat samaan aikaan kuin ennen tai viiveellä? Kuka se oli?

Lyhyesti sanottuna tytöt, en juonut tässä kuussa Duphastonia, aluksi halusin todella nähdä, mikä minun luonnollinen kierros olisi ilman hormonaalista tukea, koska Vastaanottopäivänä tuli kolmas päivä, toiseksi aviomies oli työmatkalla, B: n mahdollisuudet ovat harvat. Joten kuukausittaiset eivät koskaan tule, viidennen päivän viive on jo alkanut, testit ovat negatiivisia, eikä ole edes vihjettä M. Onko kukaan ollut tästä? Ilmoitin G: lle vain perjantaina. Tytöt, mikä oli luonnollinen kierros Duphastonin jälkeen? Voisi.

Hyvää iltapäivää, minulla on sivu, tein lehmän, kun se oli ovuloinut viisi sykliä, ja lääkäri ehdotti hyytymistä. Lääkäri meni lomalle ja toinen nimetty regedon, ja olen erittäin huolissani siitä, että pilaannut kaiken. Mitä sitten pahenee, näin JX-vuotta jonkin aikaa, sitten kuukausittaiset jaksot lakkasivat tulemasta 2-3 kuukautta. Vain lapara auttoi. Miten kystat lähtivät stimulaation aikana ja mitkä olivat ok ja kuinka paljon he juovat?

Tytöt, en löydä mihinkään tietoa, mistä syistä, seurauksista ja millaisesta hoidosta silloin, kun he eivät tule kuukausittain. Lääkärille vain 16. maaliskuuta. Muutama kuukausi sitten oli keskenmeno varhaisessa vaiheessa. Sen jälkeen kuukautiset viivästyivät 2 kuukautta, en kestänyt sitä, menin lääkäriin, ja minulle määrättiin duphastonia - he kutsuivat keinotekoisesti kuukautisia. Sen jälkeen ajattelin, että kaikki oli kunnossa, mutta tässä taas viive ja jälleen jo kahden viikon ajan, koska aikoja ei ole. En enää tiedä mitä ajatella. Lääkäri sanoi.

Hyvää iltaa, tytöt! Tarvitsen neuvosi. Olen uusi täällä. Kaikki eivät uskaltaneet kirjoittaa. Mutta ilmeisesti tunti on tullut. Oma G määritti minulle seuraavan hoito-ohjelman. Djufaston 10 päivää (5. Estrozhelin kanssa), sen jälkeen peruuntumisen jälkeen jatka Estrogelin leviämistä. Duphastonin paluu päivästä 16 - 25. Joten kirjaimellisesti sunnuntaina lopetin lääkkeen ottamisen. Ja tänään alkoi jonkinlainen ruskehtava isku. Otin yhteyttä G: hen ja hän sanoi, että jos M ei aloita, lahjoita veri hCG: lle. P.S: Mutta

Minulla on käsittämätön sykli, tässä jaksossa näin duphastonin 15 - 25 DC: stä. Odotetaan kuukautisia, mutta ne eivät ole. Menin Uziin, näin keltainen runko. Endometrium 8 mm., Lääkäri sanoi, että kunnes kuukausi ei ole. On luovuttanut hgch, se on alle 1,2. Työkierrot sitten menevät normaalisti, sitten sinun täytyy soittaa duphaston.. miten voit soittaa nyt, jos niin on dufastone?

Tytöt, hei kaikki! Olen läpäissyt Japanin pöytäkirjan 1. jakson. piston jälkeen hän otti 10 päivää duphastonia. Tänään on viides päivä duphastonin peruuttamisen jälkeen. Kun kuukautiset tulevat yleensä duphastonin jälkeen? Paniikkia, äkkiä he eivät tule. Klost, koska sillä on erityinen vaikutus eedometriaan. Odotan kuukautisia, syklin toinen päivä, toinen stimulaatio klostilbegiitillä alkaa.

Hei kaikki! Minun laskeutunut sykli tuli lopulta kiihkeäksi, joten viimeinen tapaaminen näinä päivinä oli 30. tammikuuta. Kun kävelin ympäri lääkäreitä, kävi ilmi, että oikeassa munasarjassa oli corpus luteumin kysta ja että se oli myös laajentunut. Lääkäri määräsi Duphastonin, kunnes kuukautiset alkavat, ja kun odotamme kuukautisia, testit tehdään jo syklin päivällä ja ultraäänellä. 1. Voit peruuttaa Duphastonin 8. päivänä eikä juoda sitä, kuinka monta helvettiä se tietää (nousin Baby Blogiin ja luin, että M tulee peruuttamaan)? Mitkä ovat seuraukset? Voinko hyväksyä sen.

Hei tytöt. Tämä O-jakson tilanne ei ollut 2-kystat (follikkelit eivät räjähtäneet). Tänään on 4. päivä duphastonin peruutuksesta, eikä kuukausittaisia ​​(kun he odottavat? Tavallisesti he saapuvat toisena päivänä duphastonin peruutuksen jälkeen. Olen vain huolissani siitä. Jätämme sunnuntaina, joten en halua kouluttaa heitä)

Tytöt, kerro minulle, onko UT pitänyt BT: n lämpötilaa ja kuukautisia? Vai onko se vielä laskenut ja tullut kuukausittain? Ja myös siihen päivään, jona ovulaation jälkeen juodit urozestaania / duphastonia?

Kuukausittain ja ei ((PM 05.12.15. Jo kyllästynyt odottamassa heitä) Lääkäri määritti duphastonin! Mutta en usko häntä! Äiti näki (kuukausittain tulossa, vasta kun hyväksyt. Sitten sykli häviää.) Ehkä se on hyvä pelastaa B... Mutta mitä tehdä syklin kanssa ((Hyvin pelottava, koska haluamme edelleen vauvan tulevaisuudessa, ja ei ole enää mahdollisuutta mennä muihin lääkäreihin.. Kaikki sanovat dyufaston! Miksi minun pitäisi juoda sitä elämään? (((

Tytöt, hei. Tämä tilanne: DPSC: ssä lääkäri määräsi luovuttamaan veren hormoneille 2-5 vuorokauden ajan. Juoman duphastonia 16 - 25 DC: stä kuukausittain, yleensä 3 - 5 päivää duphastonin peruuttamisen jälkeen. Tällä kertaa aloin tuhota viimeisenä pillinä, jolloin otin pilleriä, ja näin 4 päivää. Ja tänään "hajosi" ja meni normaaliksi niin kuukausittain. Mikä DC pidetään edelleen ensin? milloin lahjoittaa verta hormoneille? Minulla on 5 päivää vai onko se 1 DC?

Ennen raskautta tyttäreni näki duphastonin, aina kuukausittain tuli 2-3 päivää peruutuksen jälkeen. Myös edellisessä jaksossa. Tässä jaksossa AI suunniteltiin, olin niin iloinen, että olisimme ajoissa NG: n suhteen. Ja mitä luulet? Dyufin peruuttamisen jälkeen 8 päivää on jo ohi - eikä yhdellä silmällä! Onko kukaan niin? Mikä voisi olla syitä? Et odota näitä aikoja, ja he tulevat, niin odotat - eikä viikunaa!

Hei) Kaksi kuukautta näki Duphastonin, kuukausittain tulleen ajoissa, nyt kolmas kuukausi on 11 päivää myöhässä, rinta on turvonnut, testi on negatiivinen, sunnuntaina maanantaina oli vain pieni tynkä, jonka G voisi tehdä vain torstaina ja mistä päivästä juoda duphaston. Kurssi G antoi 3 kuukautta

Nimitettiin juoda duphaston soittaa 10 kuukautta kuukaudessa, sitten ensimmäisenä päivänä kuukauden aloittaa juominen zhanin. Joten tänään on 9. päivä douchastonin hallinnosta, ja illalla huomasin, että alusvaatteet purkautuvat, kuten ymmärrän, kuukausittaiset jaksot tulevat. Onko duphaston juominen? Miksi he olivat tulleet aikaisemmin? Ja en voi laskea tätä päivää kuukautisten ensimmäisenä päivänä ja alkaa juoda zhaninia, koska sitä on vaikea kutsua kuukausittain. Yleensä täysin sekava eikä tiedä mitä tehdä.

Hyväksyn Duphastonin 16. ja 25. päivän välisenä aikana, ja kuukausittaiset jaksot tulevat yleensä minulle 27 d. Kerro minulle, kuka tietää, onko ST osoittautunut, niin kuukausittaiset jaksot eivät tule.

Kerro minulle tytöille, että tässä kuussa ei ollut ovulaatiota, juon duphastonia 16-25 päivään, tavallisesti kuukautiset 3-5 päivän ajan, kun peruutus tapahtui (tänään on 6 päivää, mutta ne eivät ole).

Hyvä päivä !! tytöt tällainen kysymys? Kenellä oli follikkeli- tai corpus luteum -tsysta? Kuulin, että ne voivat johtaa kuukautisten viivästymiseen.. Ja jos otat urozhestania tai dufastonia, niin peruutuksen, liian suurten viiveiden tai ajoissa? Aloin ottaa urozhestaania 16. kierrosta ja tukahdutin ovulaation, toiminnallinen kysta ilmestyi. jo toisena päivänä peruutuksen jälkeen on urozhestana, mutta hiljaisuus.. Olen todella odottanut heitä selvittämään, jättääkö hän vai ei.. Dufastonessa, ilman kysta, kuukautiset tulivat kolmanneksi päiväksi.

Duphastonin peruuntumisen jälkeen tytöt tulivat aina minulle 3. päivänä, ja tänään, seitsemäntenä päivänä peruutuksen jälkeen, ei ole vielä jaksoja, positiivisempia testejä, ja sitten ne ovat negatiivisia.

Kolmannella Duphastonin ottamispäivänä huomasin kaikki PMS: n merkit, jotka olivat alkaneet. Minulla on yleensä kaksi viikkoa ennen kuukautisia. Tämä on niin kauhea tila, jossa tavalliset asiat, joita et kiinnitä normaalissa tilassa, koskettavat hyvin syvästi ja näyttävät olevan joitakin pelottavia ongelmia. Se on kuin ihon repiminen pois, ja jokainen ilman ympärilläsi oleva liike on kuin hiekkapaperi. Kun minulla oli sykli puolitoista kuukautta, nautin tavallisesta tilastani lähes kuukauden ajan, kun kaikki oli valmis.

Menstruatiot tulivat takaisin, kun otit progesteronipitoisia lääkkeitä, tai peruuntumisen jälkeen? Voiko urozhestan ja duphaston rajoittaa lääkkeitä?

Tytöt, menen läpi kaikki vaihtoehdot. Minun jaksoni on 28 päivää. Jos aloitan duphastonin (urozhestan) ottamisen 14–25 päivän aikana, niin kuinka monta päivää kuukausittain tulee? Pystynkö viivästyttämään kuukautisten saapumista 2 päivän ajan, jos jatkan niiden ottamista 27 päivään asti? Tai tulevatko he vielä ajoissa? Onko mahdollista juoda inofert yhdessä Duphastonin kanssa? (Luin, että siinä on myös hormoneja). Pelkään, että M tulee aikaisemmin, keskellä t: tä, t tähän jaksoon viivästyi 4.

Ensimmäinen stimulaatio oli klostilbegit, sitten hcch 3000: n injektio joi dufastonia päivältä 16 2 viikkoa. Mutta 25 d. ilman duphastonin viimeistelyä. Kuka se oli? Ennen tätä peruutuspäivänä 3 saapui kriittiset päivät aina. Nyt aloitan 2 stimulaatiota.

Kerron tarinani ja pyydän apua, kun otan dyufastonia, koska yksi asia ei ole selvä. Viidentenä päivänä peräkkäin tyttäreni menee ruskeaksi ja sykli on käsittämätön 46 päiväksi, sitten 38. Hän meni gynekologiin ja katsoi minua ja käski aloittaa juoman duphaston 2 tablettia päivässä ennen kuukautisten saapumista. Ja hän lisäsi, että jos se on yhtäkkiä pieni prosenttiosuus raskaudesta, duphaston tukee sitä, ja jos ei, se auttaa kuukausittain))) Minulla on KYSYMYS: miten juoda duphastoniin kaikki samanlainen, kunnes ne tulevat.

Tytöt neuvoo! Sykli on epäsäännöllinen 35 päivästä äärettömyyteen, ja kolme sykliä tuli joka kuukausi 47: n jälkeen, 44 päivää, mitä (ennen tätä usein näkyi Duphaston), ja täällä taas 43 päivää ja hiljaisuus edes ei merkkejä. Minun täytyy ottaa hormoneja syklin 3. päivänä, mutta ei ole aikoja... En tiedä mitä tehdä odottamaan aikojani tai soita Duphastoniin.

Koko kysymys. Viime kuun normaali oli maaliskuussa duphastonin lakkauttamisessa. Ei enää ollut, he itse eivät tulleet, joskus ne tuhoavat tummanruskeaa, mutta ultraäänellä ne eivät ole kuukausittain. Lähetetty ottamaan hormonit. On luovuttanut, saanut analyysin. Nyt on kysymys, miten sitä lukea? Standardien mukaan vain testosteroni on korkeampi, loput ovat normit. Mutta taas ne kuuluvat kierron tiettyjen vaiheiden piiriin.

Tytöt, duphastonin peruuntumisen jälkeen sen jälkeen, kun monta päivää tulee kuukausittain? Ja se, että rinta sattuu, on normaalia? Hyvin paljon. Varhainen ei loukkaantunut. Eikö tämä ole sivuvaikutus?

Eikö djufaston vaikuta kuukautisiin? Oletetaan, että juon djufastonia turvaverkolla, voin olla raskaana, en ole vielä läpäissyt vereni, joten jos raskautta ei ole, menstruoidaan dyufastoni ilman, että se peruutetaan?

Ostin itselleni tämän huonon, tarvitsen todella palautetta - minulla on epäsäännöllinen PCOS-sykli, mutta nyt olen menettänyt painon ja aikani alkoi tulla (ilman duphastonia) - mutta kuukauden kuuntelulla 2. Haluaisin kaiken olevan hienoa.

Tytöt, tilanne on tämä. 10 dpo hgch 52, 12 dpo hgch 88, 14 dpo hgch putoaa ja 70. Testin nauhat ovat pienemmät. Peruutan tuen ja duphastonin. Odotan 4 päivää, kuukausittaiset eivät tule, mikään ei sattuu, testien raidat ovat tulleet yhtä kirkkaiksi. Mitä tehdä Suorita ultraääni tai ota hgch uudelleen? Mitä se voisi olla?

Gynekologi nimitti minut kutsumaan kuukautiset (luovuttamaan veren hormoneille) näitä lääkkeitä (juomaan 10 päivää ja odottamaan vielä kymmenen, että kuukautiset tulivat). Hän sanoi, että mieluiten käytän utrozhestan-emättimen pillereitä. Minun ja niin edistyneiden hormonien taustalla paino kasvaa kuin hiiva. Aikaisemmin minulle annettiin Norkolut tähän tarkoitukseen sanomalla, että Duphaston on pahempi. Sama lääkäri sanoo, että Duphaston on päinvastoin parempi kuin Norkolut. Mutta parempi laittaa Utrozhestan. Haluaisin kuulla mielipiteesi. Miten vastaanotto on? Tarkkaan, onko.

Tervehdys! Nykyään 33 ds kuukautisten jälkeen vertailukierrossa. Aikaisemmin tällaisia ​​viiveitä ei ollut. Huomasin, että Laparoscopyn (vuosi sitten) jälkeen Novinet näki lääkärin määräyksen mukaan (kevääseen saakka), peruutuksen jälkeen sykli epävakaaksi, mutta ei kuitenkaan saavuttanut 33 päivää. Enintään 30 päivää tuli kuukausittain, joten 27-28 päivää. Kerro minulle, rakkaat ystävät, mitä minun pitäisi tehdä? Luin paljon arvosteluja, kuukausittainen palautus dufoston, miten voin ottaa dufastonia? Olen sairas kurkkukipu nyt, juon antibioottia, yskäsiirappia. Tänään tunnen metallisen maun.