Bonisan

Anna Kislyakova 17. huhtikuuta 2017

Bonisan on kasviperäinen valmiste, joka korvaa kehon vaikutusmekanismilla luonnolliset estrogeenit. Tärkein tavoite on normalisoida hormonaalinen tausta, vakauttaa naisen tilan "tyydyttävällä" tasolla vaihdevuosien aattona. Voit ostaa lääkkeitä apteekissa, mutta muista, että pinnallinen itsehoito ei tuo tai haittaa.

Bonisan-lääkkeen yleinen kuvaus ja käyttöohjeet

Vaihdevuosien aikana naisen elimistö ei pysty tuottamaan riittävästi estrogeenejä riittävästi, joten hormonaalista epätasapainoa havaitaan. Tämän epämiellyttävän tilan ja sen oireiden poistamiseksi on tarpeen täyttää lääkkeiden asteittainen puute. Lääkärit määrittelevät Bonisan-kompleksin, joka sisältää soija-isoflavoneja, estrogeenien ehtymättömänä lähteenä. Tämän lääkityksen ansiosta kehossa havaitaan sellaisia ​​myönteisiä muutoksia:

 • hikoilu;
 • verenpaineen stabilointi;
 • unettomuuden ja mielialan vaihtelujen hoito;
 • ateroskleroosin ja osteoporoosin ehkäisy;
 • hermoston rentoutuminen, emotionaalisen taustan vakauttaminen;
 • estämään aivohalvaus ja sydänkohtaus;
 • kuivien limakalvojen ulkoisten sukuelinten eliminointi;
 • migreenihyökkäysten tukahduttaminen;
 • hidastaa kehon luonnollista ikääntymisprosessia;
 • lisätä joustavuutta, ihon nuorentumista.

Tämä lääke kuuluu ravintolisien farmakologiseen ryhmään, joten sillä ei ole käytännössä mitään vasta-aiheita. Saatavana Bonisan tablettien muodossa suun kautta annettavaksi ja kerma paikalliseen käyttöön. Se on määrätty vaihdevuodelle hormonikorvaushoitoa varten, koska ei-steroidinen kasviperäisin yhdiste aktiivisena komponenttina palauttaa estrogeenin pitoisuuden naisen veressä.

Perussäännöt lääkkeen ottamisesta Bonisanille

Lääkettä voidaan käyttää vaihdevuosien aikana ja heti sen lähestyessä. BAA Bonisan ei aiheuta riippuvuuden vaikutusta, joten ensimmäisen kurssin jälkeen voit käydä läpi toisen kurssin, edellyttäen, että lääkäri antoi ohjeet. Pääsyn kesto - 1 kuukausi, jonka jälkeen viikon tauko. joten:

 1. Tablettien lääke on tarkoitettu suun kautta annettavaksi. Bonisanin päivittäinen annos on 1 tabletti, joka on otettava samanaikaisesti tyhjään vatsaan, samalla kun juodaan runsaasti vettä. On parempi olla pureskelematta vitamiineja, ja käytön jälkeen älä syö 1 tunnin ajan.
 2. Kerman muodossa oleva Bonisan on suunniteltu käytettäväksi emättimellä, ja sen on tarkoitus käyttää ennen sukupuoliyhdistystä. Voiteluita ulkoisten sukuelinten limakalvoja ohuella kerroksella. Seksuaalisen kosketuksen päätyttyä on välttämätöntä pestä pois koostumuksen jäännökset, edullisesti lämpimällä vedellä.

Bonisanin suun kautta ja paikallisesti antamalla potilaalla voi esiintyä paikallisia allergisia reaktioita. Useimmiten se on urtikaria, hemorraginen ihottuma, lisääntynyt turvotus, ihottuman punoitus ja kutiava tunne. Tällaisessa kliinisessä kuvassa on parempi lopettaa hoito ravintolisillä, valita hellävaraisempi vastine. Fitohormoneja saa käyttää vain kaksi kertaa vuodessa, Bonisanin nimeäminen raskaana oleville ja imettäville naisille on vasta-aiheista.

Lääkkeen Bonisanin analogit

Lääkkeen täysiä analogeja farmakologisista ominaisuuksista puuttuu. Seuraavilla lääkkeillä on samanlainen vaikutus kehoon: Feminal, Klimaksan, Menopace, Ledibon, Klimadinon, Femoston. Lopullinen valinta vaihdevuosien oireiden tukahduttamiseksi on hoitavan lääkärin hoitama lääketieteellisistä syistä.

Bonisan-lääkkeen arviot

Lääke on erittäin tehokas, laajan lääketieteellisen käytännön jälkeen ei ole havaittu haitallisia vaikutuksia antamisen jälkeen. Potilaat kuvaavat, että kurssin alussa kuuma vilkkuu ja sisäisen lämmön tunne katoavat, ja läheisyyden ilo palaa monille naisille. Jos otat ravintolisät ohjeiden mukaan, vaihdevuosien jakso menee huomaamatta. Tätä mielipidettä osoittavat henkilökohtaiset esimerkit.

On oikeudenmukaista huomata, että negatiiviset palautteet löytyvät lääketieteellisistä foorumeista, kun BAA oli merkityksetön rahanhukka, ei tuonut pitkään odotettua helpotusta vaihdevuosien aikana. Potilaat joutuivat etsimään analogia hormonaalisen häiriön ja sen voimakkaan oireiden hallitsemiseksi. On parempi keskustella tällaisista hetkistä gynekologin kanssa, muuten sisäinen epämukavuus ei jätä naista yksin vuodeksi.

Bonisan on ravintolisä, jota ei voida kutsua pääasialliseksi hoitoksi. Lääke lievittää menopausaalisen oireyhtymän hälyttäviä oireita, sitä voidaan täydentää muiden lääkkeiden nimittämisellä. Jos päivittäiset annokset eivät rikkoa ja noudattaa lääketieteellisiä toimenpiteitä, vaihdevuodet menevät huomaamatta.

Mitä ottaa vaihdevuodet ja miten huumeet toimivat?

Joidenkin tapausten vaihdevuodetilan kunnon korjaus tulee pakolliseksi, koska joillakin potilailla on erittäin vaikea kestää vaihdevuosien oireyhtymää. On olemassa useita tuoteryhmiä, jotka auttavat parantamaan hyvinvointia ja vähentämään oireiden vakavuutta. Mitä ottaa vaihdevuodet? Alla on lueteltu suosituimmat ja tehokkaimmat lääkkeet, niiden toiminnan laajuus ja periaate.

hormonit

Mitä juoda vaihdevuosien aikana, jotta ei ikääntyisi? Tehokkaimmat lääkkeet, jotka eivät ainoastaan ​​paranna terveyttä, vaan myös auttavat nuoria säilyttämään, ovat hormonaalisia lääkkeitä, jotka sisältävät naisten sukupuolihormoneja, joiden tuotanto pysähtyy huipentuma-alueella. Niiden ansiosta keho on helpompi sopeutua uusiin toimintaolosuhteisiin, vaihdevuodet ovat vähemmän selvät.

Yhdistettyjä suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita (COC) hoidetaan vaihdevuosien aikana erityisen usein. Itse asiassa nämä ovat ehkäisypillereitä, joissa potilas muodostaa kehossaan keinotekoisen kuukautiskierron, koska hormonit tulevat elimistöön annoksina ja määrinä, jotka ovat ominaista tietylle jaksolle. Näitä ovat:

Tällaisten lääkkeiden hyväksyminen tulisi suorittaa yhden tabletin päivässä tiukasti blisterin nuolien osoittamassa järjestyksessä. On toivottavaa, että tabletti otettiin noin samaan aikaan päivästä. Yksi pakkaus on suunniteltu yhden kuukauden päästä.

Gestageeni (progesteroni)

Yhdessä yhdistettyjen lääkkeiden kanssa, jotka antavat keholle sekä progesteronia että estrogeeniä, käytetään vaihdevuosien ja yhdistämättömien keinojen aikana. Nämä sisältävät vain yhden vaikuttavan aineen, yhden hormonin. Nämä ovat työkaluja, kuten:

Estrogeeni puhdasta muotoa auttaa kehoa tarjoamaan Divigel, Menorerest, Klimara ja muut.

Tavallisesti progesteroni- ja estrogeenilääkkeitä käytetään yhdessä.

Ei-hormonaaliset lääkkeet

Mitä pillereitä juodaan vaihdevuosien aikana? Lääkärit vastaavat tähän kysymykseen eri tavoin. Jotkut määrittävät välittömästi hormonit tehokkaimmaksi tavaksi parantaa potilaan tilaa. Toiset yrittävät määrätä ei-hormonaalisten lääkkeiden alkuvaiheissa valtion vakauttamiseksi, koska ne ovat vähemmän myrkyllisiä ja vähemmän sivuvaikutuksia.

homeopatia

Menopaussin aikana voit juoda homeopaattisia lääkkeitä. Lisäksi niiden korkea turvallisuus ja teho ovat joillakin potilailla. Miinus - vaalitoimiin. Jotkut potilaat eivät reagoi lainkaan homeopaattisten lääkkeiden käyttöön.

Remens

Tämän ryhmän suosituin tapa. Saatavana tablettien tai tipojen muodossa. Lääkkeen hinta 300 ruplasta annosmuodosta riippuen. Hyväksyttiin 10 tippaa kolme kertaa päivässä tai yksi tabletti kolme kertaa päivässä.

Klimaksan

Vähemmän suosittu, mutta myös usein määrätty, tarkoittaa sitä, että sinun täytyy juoda vaihdevuosien alusta. Sisältää vitamiineja ja kasviestrogeenejä. Säännöllisen pitkäaikaisen annostelun avulla se pystyy parantamaan tilannetta, lievittämään oireita, vähentämään kuumia aaltoja jne. Kuten Remens, se on suunniteltu pitkäaikaiseen antamiseen - hoitojakso vähintään kolme kuukautta.

Klimaktoplan

Mitä vaihdevuosien aikana tulisi tehdä hyvinvoinnin parantamiseksi? Klimaktoplan juo 2-3 tablettia kolme kertaa päivässä, puoli tuntia ennen ateriaa. Se auttaa paitsi vähentämään verisuonten ja autonomisten oireiden vakavuutta myös psyko-emotionaalista stressiä ja jännitystä. Lääke vapauttaa ahdistusta, parantaa terveyttä, lievittää unettomuutta.

Tribestan

Se otetaan 1-2 tablettia, kolme kertaa päivässä 2-3 kuukauden ajan. Jos havaitaan positiivinen vaikutus, annos pienenee. 1-2 kuukautta sinun on otettava 1 tabletti kahdesti päivässä. Sillä on sama toimintaperiaate ja tehokkuusalue kuin Climatoptopilla.

Lisäravinteet vaihdevuosien aikana auttavat paitsi lievittämään vaihdevuosien oireiden vakavuutta myös kompensoimaan vitamiinien puutetta kehossa, joka muodostuu yli 50-vuotiaista naisista. Ne on otettava lääkärin ohjeiden mukaan.

Estrovel

Mitä vaihdevuosien aikana on käytettävä hormonien normaalin tasapainon ja vitamiini- mineraalitasapainon ylläpitämiseksi? Estrovel - tämän ryhmän suosituin lääke. Se maksaa 430 ruplaa. Osana vitamiinikompleksia, jolla on hyödyllinen vaikutus kehoon ja lievittää vaihdevuosien oireita.

Ovariamin

Tämä on toinen monivitamiinikompleksi naisille vaihdevuosien aikana. Voit täyttää kehon vitamiineja ja kivennäisaineita. Tämän vuoksi ikääntyminen ei ole niin nopeaa, ja vaihdevuosien kielteiset vaikutukset kehoon ovat niin voimakkaita.

Bonisan

Sillä on samanlainen kokoonpano ja toimintaperiaate. Kapselilla hyväksytty 1-2 kertaa päivässä vähintään kolmen kuukauden ajan. Ensimmäinen vaikutus voi tapahtua kahden viikon antamisen jälkeen.

Menoril Plus

Sitä määrää lääkärit melko usein, koska se voi parantaa merkittävästi tilannetta vaihdevuosien aikana. Annoksen määrää lääkäri, mutta se vaihtelee tavallisesti 1 - 3 tabletin päivässä puolentoista kuukauden ajan.

Femivel

Työkalu maksaa 600 ruplaa, otetaan yksi tabletti päivässä. Yleensä nimitetään koko vaihdevuosien ajan ja sen jälkeen. Se auttaa säilyttämään nuorisoa ja kauneutta kehon kylläisyyden vuoksi.

Rohdosvalmisteita

Mitä vaihdevuosien jälkeen on tehtävä nuorten ja kauneuden säilyttämiseksi? Mikä on luonnollinen vaihtoehto hormonaalisille lääkkeille? Lääkärit määrittelevät usein korjaustoimenpiteitä, jotka sisältävät naisten sukupuolihormonin estrogeeni-fytoestrogeenien kasviperäisiä analogeja. Ne ovat osa suosittuja kasviperäisiä lääkkeitä vaihdevuosien oireyhtymän varalta ja pystyvät normalisoimaan tilan.

Chi-Klim

Suosituin korjaustoimenpide fytoestrogeeneilla, joka on otettu vaihdevuosien aikana, niin ettei se ikäänty. Luonnollinen luonnollisten ainesosien perusteella ja runsaasti kasviestrogeenejä. Saatavana pisaroina ja tableteina, joiden arvo on 250 ruplaa.

Estrovel

Fytoestrogeenien lisäksi se sisältää vitamiineja ja aminohappoja, jotka parantavat tilaa tänä aikana. Paljon vähemmän suosittu kuin edellinen korjaustoimenpide. Vaikka se ei ole huonompi kuin hänen tehokkuutensa.

Inoklym

Juo korjaamaan yksi kapseli päivässä aterioiden kanssa. Kurssin kesto kolmesta kuukaudesta. Lääke maksaa 919 ruplaa.

masennuslääkkeet

Tänä aikana naisilla voi olla voimakas psyko-emotionaalinen stressi. Mitä lääkkeitä juomaan normalisoimaan mielialaa ja lievittämään ahdistusta, ärtyneisyyttä jne.?

koaksil

Edullinen masennuslääke, joka voidaan ottaa vain reseptiä noudattaen. Toimii parantamalla aivokuoren neuronien serotoniinin takaisinottoa.

Prozac

Tämä on fluoksetiiniin perustuva lääke. Sillä on sama toimintaperiaate kuin edellisellä työkalulla, mutta sitä pidetään tehokkaampana. Itsehoito ei ole hyväksyttävää.

Kansanlääketiede

Tämä lähestymistapa suosittelee kasviperäisten lääkkeiden, asianmukaisen ravitsemuksen ja terveellisen elämäntavan yhdistämistä. Sitten vaihdevuosien alku on suhteellisen helppoa. Mutta myöhemmissä vaiheissa tämä lähestymistapa voi olla tehoton.

yrttejä

Joitakin yrttejä suositellaan käytettäväksi osana infuusiota, keittämistä, tinktuureja, jotka tulisi juoda vaihdevuosien aikana. Yleensä seuraavia korjaustoimenpiteitä kutsutaan tehokkaimmiksi:

 1. Salvia, runsaasti kasvihormoneja;
 2. Borovaya-kohtu (samasta syystä);
 3. Kamomilla, joka pystyy vaikuttamaan positiivisesti psyko-emotionaaliseen tilaan;
 4. Calendulalla on antiseptinen vaikutus.

Joitakin tuotteita suositellaan käytettäväksi myös suun kautta, mutta myös kylpyjä varten, ja tarvittaessa lievittää paikallisia oireita, kuten emättimen limakalvojen kuivuutta.

hedelmä

Monet hedelmät sisältävät myös fytoestrogeenejä, jotka voivat auttaa normalisoimaan tilan vaihdevuosien aikana. On suositeltavaa kuluttaa suuria määriä omenoita, koska ne ovat runsaasti tässä komponentissa. Mutta absoluuttinen johtaja katsotaan kranaatiksi. Fytoestrogeenit ovat runsaita sekä hedelmistä että sen mehusta ja sen kuorista.

vihannekset

Jotkut vihannekset sisältävät myös fytoestrogeenejä, joten niitä suositellaan käytettäväksi lisääntyneessä määrässä vaihdevuosien aikana. Nämä ovat porkkanat, jamsit ja erityisesti soija. Näiden tuotteiden käyttö voi parantaa hoidon tehokkuutta. Vaikka sinun ei pitäisi luottaa niihin, sillä vain ruokavalion avulla on mahdotonta vakauttaa tilannetta vaihdevuosien aikana.

Täysjyvätuotteet

Useat jyvät sisältävät myös suuria määriä kasvihormoneja. Tällaisia ​​tuotteita suositellaan käytettäväksi lisääntyneessä määrässä. Tämä linssit, maissi, vehnä. Pienemmissä määrissä tämä komponentti on läsnä lähes kaikissa viljoissa.

juomat

Useat juomat sisältävät myös näitä hormoneja. Tämä olut, punaviini, bourbon. Mutta juomaan alkoholia vaihdevuosien aikana ei suositella. On parempi antaa etusija vihreälle teelle, jolla on myös tämä osa. Ne ovat erityisen runsaasti granaattiomenamehua, jota on jo mainittu edellä.

Meijerituotteet

Tämä ruokavalio ei voi suoraan vaikuttaa naisten hormonien tasoon tänä aikana. Useiden tällaisten tuotteiden käyttö on kuitenkin erittäin tärkeää. Koska ne pystyvät kyllästämään kehon kalsiumilla, joka vahvistaa luita. Kuten tiedätte, osteoporoosi muodostuu usein vanhemmasta iästä, ja kalsiumin saanti välttää tämän.

Maitotuotteiden tavoin se olisi sisällytettävä ruokavalioon suurina määrinä. Se on runsaasti fosforia, joka on myös "rakennusmateriaali" luuille ja varmistaa niiden tiheyden. Hänen ansiostaan ​​hän pystyy välttämään luuston epämuodostumia vanhemmalla iällä.

Paras lääkkeitä vaihdevuodet

45 vuoden kuluttua monet naiset kokevat tällaisia ​​epämiellyttäviä oireita kuin äkillinen kuume, liiallinen hikoilu, päänsärky ja kohtuuton ärtyneisyys. Jos potilas tuntee nämä sairaudet riittävän voimakkaasti, lääkärit neuvovat juoda erityisiä lääkkeitä tilan lievittämiseksi ja elämänlaadun parantamiseksi. Oireiden vakavuudesta riippuen voidaan määrätä sekä hormonaalisia että ei-hormonaalisia pillereitä.

Miten lievittää tilaa?

Sinun pitäisi tietää, että elimistössä esiintyvät hormonaaliset muutokset seksuaalisen toiminnan heikkenemisen aikana vaikuttavat terveyteen yleensä. Normaalisti vaihdevuosien tulisi esiintyä lievillä oireilla, jotka eivät häiritse normaalia elämäntapaa. Kuitenkin usein menostaasin ilmenemismuodot ovat niin vahvoja, että oikeudenmukainen sukupuoli putoaa yksinkertaisesti tavanomaisesta elämäntavasta. Hän ei voi enää työskennellä, kommunikoida ystävien kanssa ja tuntuu jatkuvasti huonolta.

Tätä tilaa ei voida jättää huomiotta, toivoen, että kaikki menee pois. Vahvat hormonaaliset muutokset eivät ole normaalia keski-iässä ja johtavat erilaisten ja joskus hyvin vaarallisten sairauksien kehittymiseen. Tästä syystä vaihdevuosien ensimmäisissä oireissa sinun täytyy käydä gynekologissa. Ainoastaan ​​verikokeiden perusteella lääkäri voi arvioida terveyttäsi ja määrätä hoitokurssin valitsemalla parhaan mahdollisen keinon vuorovesiä varten.

Myös asiantuntijat vaativat, että et voi juoda mitään, jopa luonnollisia korjaustoimenpiteitä vaihdevuodet. Tosiasia on, että hormonaalinen vika voi olla erilainen. Ja jos otat väärän lääkkeen, voit vain pahentaa tilannettasi ja aiheuttaa sellaisia ​​sairauksia, kuten fibroidit, hyperplasia, verenpaine, rintasyöpä ja kohdun syöpä.

Nykyään asiantuntijoiden arsenaalissa on tehokkaita menetelmiä, jotka auttavat lievittämään vaihdevuosien oireita ja samalla estämään vaarallisten patologioiden kehittymistä. Nämä voivat olla hormoneja, homeopaattisia lisäaineita tai perinteisiä lääketieteen reseptejä. Älä pelkää mennä gynekologi-endokrinologiin. Mikä sinulle parhaiten sopii, lääkäri päättää. Hormonihoitoa määrätään vain äärimmäisissä tapauksissa, muualla gynekologit yrittävät vakauttaa potilaan hyvinvointia turvallisilla menetelmillä ja elämäntapamuutoksilla.

On tärkeää! Itsehoito johtaa usein terveyden heikkenemiseen! Hoidon saa tehdä vain kokenut asiantuntija yleisen tutkimuksen ja verikokeiden perusteella.

Mitä ottaa vuorovesi?

Monet naiset, kun valitaan lääkkeitä vaihdevuodet, etsivät lääkkeitä, jotka lieventävät kuumia aaltoja. Tämä on ymmärrettävää, koska tämä oire on vakavin ja epämiellyttävä. Hormonaaliset muutokset ilmenevät kuitenkin muista vaivoista. On tarpeen valita yleisestä terveydestä lähtevät lääkkeet, jotka perustuvat sukupuolihormonien verikokeisiin.

Kun kuukautiskierron aikana gynekologit määrittävät seuraavat lääkeryhmät potilaan terveydentilasta riippuen:

 • Hormonaaliset pillerit, pisarat tai voiteet, jotka sisältävät sukupuolihormonianalogeja. Niitä käytetään silloin, kun munasarjat ovat lopettaneet kokonaan hormonien tuottamisen, ja oikeudenmukainen sukupuoli kokee vakavia vaihdevuosien oireita.
 • Ei-hormonaaliset - eivät sisällä hormoneja ja auttavat lievittämään lämpöä, hikoilua ja sykettä. Lääkkeet valitaan yksilöllisesti ottaen huomioon oireiden voimakkuus.
 • Homeopaattiset - biologisesti aktiiviset lisäravinteet, jotka sisältävät kasvi- tai eläinestrogeenejä. Näillä ravintolisillä ei käytännössä ole vasta-aiheita, mutta niiden pitkäaikainen käyttö on tarpeen oireiden lievittämiseksi.
 • Fytopreparaatit ovat kasviperäisiä pillereitä, jotka voivat vähentää menostaasin kirkkaita ilmenemismuotoja, samalla kun vahvistetaan immuunijärjestelmää ja hermostoa.
 • Vitamiinikompleksit - dragee, rikastettu mineraalien ja hivenaineiden kehon tarpeisiin. Ne auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää ja vähentämään ikääntymisen epämiellyttäviä oireita.
 • Rauhoittava - tiput, seokset ja siirapit, joilla on rauhoittava vaikutus. Tarvitaan poistamaan ahdistuneisuus ja ärtyneisyys menostoosin aikana.

On tärkeää! Kukin näistä aineista on valittava hoitavan gynekologin toimesta testien ja yleisen hyvinvoinnin perusteella. Meidän on suoritettava yleinen verikoe ja tutkimus hormoneista.

Hormonaaliset lääkkeet

Pääasiallisten vaihdevuosien ilmenemismuotojen poistamiseksi nimitetään usein aineita, joilla on naisten sukupuolihormoneja. Ne kompensoivat omien aineiden puutetta kehossa ja normalisoivat hormonaalista taustaa. Lääkkeillä on useita vapautumismenetelmiä, joiden avulla voit valita lääkkeen lähes jokaiselle naiselle. Parhaat hormonaaliset lääkkeet:

 • Femoston. Pisarat, jotka sisältävät estradiolia ja didrogesteronia. Tehokkaasti taistelee tällaisten menostaasin ilmenemismuotojen kanssa kuumuuden hyökkäyksinä, lisääntyneen hikoilun, sydämentykytysten ja verenpaineen hyppyinä. Juomapullojen tulee olla kalenterisyklin mukaisia. Tabletit on määrätty aikaisintaan kuusi kuukautta viimeisen kuukautisen jälkeen. Joissakin tapauksissa femostonia käytetään osteoparoosin ennaltaehkäisyyn.
 • Klimonorma. Yhdistetty hormonihoito, joka sisältää 2 erilaista sukupuolihormonia. Saatavana keltaisena ja ruskeana, 21 tabletin läpipainopakkauksessa. Ottaen pillereitä voit poistaa kuukautisten psyko-emotionaaliset ja autonomiset ilmentymät. Luonnollisen ikääntymisen myötä pillerit voivat alkaa juoda joka päivä, lukuun ottamatta raskauden tosiasiaa. Voit ottaa pillereitä vain asiantuntijan suosituksesta täydellisten tutkimusten ja vasta-aiheiden poissulkemisen jälkeen.
 • Klimov. Läpipainopakkaus sisältää kahden värin sisältäviä pillereitä, jotka sisältävät eri sukupuolihormoneja. Tabletteja käytetään sykliseen antoon esiasteen aikana, varhaisen vaihdevuosien aikana ja vaihdevuosien ensimmäisessä vaiheessa. Jatkuvaan käyttöön drageeja voidaan käyttää postmenopausaaliseen hoitoon.

Hormonikorvaushoito tai hormonikorvaushoito sisältää uudempia lääkkeitä, jotka sisältävät minimaalisia hormonipitoisuuksia, mikä vähentää merkittävästi sivuvaikutusten ja vaarallisten sairauksien riskiä. Yksi selvä etu hormonikorvaushoidon käytöstä on osteoporoosin kehittymisen estäminen. Tälle taudille on ominaista luun demineralisaatio, joka johtaa usein murtumiin iäkkäillä.

Myös nykyaikaiset lääkkeet eivät pelkästään lievitä vaihdevuosien tärkeimpiä oireita, vaan myös pidentävät nuorisoa. Äkillinen ikääntyminen alkaa juuri munasarjan hajoamisen aikaan, kun sukupuolihormonit lakkaavat olemasta. HRT täyttää näiden aineiden puutteen, keho rakennetaan asteittain. Vanhenemisprosessi tasoittuu ja etenee paljon hitaammin, mikä antaa potilaalle kauniin ulkonäön suurelle iälle.

Jotta potilas voisi käyttää hormonikorvaushoitoa, hänen on kuitenkin tutkittava perusteellisesti. Hormonaaliset lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, ja niillä on useita kieltoja, jotka ovat esteenä hoidolle. Lääkäreiden arviot hormonikorvaushoidosta ovat yleensä myönteisiä, mutta asiantuntijat varoittavat, että jos jokin haittavaikutus ilmenee, hoito on lopetettava kiireellisesti ja kysyttävä gynekologilta. Sivuvaikutukset, jotka vaativat ZGT: n vastaanoton lopettamista:

 • Väliaikainen verenvuoto;
 • Rintojen engorgement;
 • Veren erittyminen huipun jälkeen;
 • Keltainen iho;
 • Vatsakipu;
 • Pruritus ja ihottuma;
 • Päänsärky;
 • masennus;
 • Paineen nousu;
 • Sydämen sydämentykytys;
 • Näön hämärtyminen;
 • Koordinoinnin puute;
 • Kouristuksia.

HRT: n käyttöaiheet ja kiellot

Hormonihoito suoritetaan tapauksissa, joissa on hormonaalisen epätasapainon aiheuttamia monimutkaisia ​​häiriöitä. HRT-merkkien joukosta voidaan tunnistaa:

 • Climacteric-oireyhtymä (kuumat aallot, sydämentykytys, vilunväristykset, huimaus, psyko-emotionaaliset häiriöt).
 • Rohdosvalmistejärjestelmän loukkaukset (emättimen kuivuus, inkontinenssi, heikentynyt libido, kipu virtsatessa).
 • Dystrofiset ihon muutokset (kuiva ja hauras karva, syvä ryppy, hauraat kynnet, ihon harvennus).
 • Metaboliset häiriöt (kasvava paino, nesteen kertyminen kehossa, verensokerin nousu).
 • Kaukaiset ilmenemismuodot (luun tiheyden lasku, hypertensio ja sepelvaltimotauti).

Huolimatta siitä, että lääkärin arvioinnit hormonikorvaushoidon käytöstä ovat positiivisia, hoito on ehdottomasti vasta-aiheista seuraavissa patologioissa:

 • Rintasyövän ja sukuelinten onkologiset sairaudet;
 • Emättimen verenvuoto epäselvästä luonnosta;
 • Diabetes mellitus;
 • Maksan ja munuaisten loukkaukset;
 • Veren hyytymishäiriöt;
 • Suonikohjuja;
 • tromboflebiitti;
 • Lipidiaineenvaihdunnan epäonnistuminen;
 • Endometrioosi tai dysplasia;
 • Haittavaikutusten esiintyminen;
 • Mastopatia, autoimmuunisairaudet jne.

Näiden patologioiden läsnä ollessa on suositeltavaa käyttää ei-hormonaalisia lääkkeitä menostoosin tärkeimpien oireiden lievittämiseksi.

On tärkeää! Hormonit kestävät jopa 5 vuotta, pidempi hoito on mahdollista vain lääkärin luvalla.

Ei-hormonaaliset lääkkeet

Ei-hormonaaliset lääkkeet, joissa on kuumia aaltoja munasarjojen kanssa, saivat asiantuntijoilta positiivista palautetta. Ne eivät voi vain poistaa tärkeimmät oireet menostasis, mutta myös vahvistaa immuunijärjestelmää tässä vaikeassa jaksossa. Kasviuutteiden perusteella luotujen tablettien käytöllä ei ole käytännöllisesti katsoen vasta-aiheita, ja niitä käytetään menopausaalisen oireyhtymän lievittämiseen potilailla, joiden hormonihoito on kielletty. Parhaimmat ei-hormonaaliset lääkkeet, jotka ovat saaneet hyviä arvioita lääkäreiltä ja ihmisiltä, ​​luokitus:

 • Feminal. Tabletit perustuvat punaiseen apilaan. Naisellinen selviytyy täydellisesti menostaasin oireista, parantaa unta ja normalisoi psyko-emotionaalisen tilan. Lisäksi pillereillä on myönteinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään ja vahvistetaan immuunijärjestelmää.
 • Inoklym. Luotu kasviöljyjen ja soijapapujen uutteista, joissa on runsaasti genisteiiniä ja daidzeiiniä. Inoklim on tehokas kuumien aaltojen, liiallisen hikoilun ja unihäiriöiden kannalta.
 • Femivell. Pillereihin kuuluvat soija- ja puna-apila-uutteet. Arvostelut gynecologists Feyvelle positiivinen. Tabletit lievittävät tehokkaasti vaihdevuosien oireita, palauttavat henkisen tasapainon ja parantavat yleistä terveyttä.

Useimmiten ei-hormonaalisia lääkkeitä määrätään ennen klimaatiota, kun kuukautisten häiriöt alkavat havaita. Tämän hoidon avulla voit laajentaa munasarjojen toimintaa, mikä tarkoittaa nuoria ja hyvinvointia. Menopaussin aikana farmaseuttiset kasviperäiset valmisteet auttavat lievittämään terveyttä, vahvistamaan immuunijärjestelmää ja parantamaan yleistä terveyttä.

Jos hoito alkaa pysähtyneen kuukautiskierron vaiheessa, sinun täytyy juoda pilleri melko pitkään saadaksesi vaikutuksen. Post-climacter-vaiheessa, kun munasarjojen toiminta on täysin kuollut, lääkkeet auttavat selviytymään vaihdevuosien kaukaisista ilmenemismuodoista ja estämään ikään liittyvien sairauksien kehittymisen.

Käyttöaiheet:

 • Eri voimakkuudet;
 • Lisääntynyt hikoilu vilunväristyksillä;
 • Sydämen sydämentykytys;
 • Lisääntynyt verenpaine;
 • Lisääntynyt ärtyneisyys;
 • masennus;
 • Päänsärky;
 • Rintojen särkyminen ja arkuus;
 • Moodin vaihtelut;
 • Unihäiriö

On tärkeää! Nämä ja muut oireet eivät näy vain silloin, kun munasarjat heiluvat, joten sinun täytyy tutkia ennen hoitoa!

Vasta

Ei-hormonaalisilla tai kasviperäisillä valmisteilla ei ole käytännössä mitään vasta-aiheita. Gynegologit sanovat, että potilaat sietävät niitä hyvin eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Kontraindikaatioiden joukossa voidaan tunnistaa vain yksilöiden suvaitsemattomuus komponenteille, mikä tapahtuu useimmiten ihmisille, jotka ovat alttiita allergisille reaktioille.

Huolimatta ei-hormonaalisten lääkkeiden suhteellisesta turvallisuudesta vaihdevuodet, vain hoitava lääkäri määrää ne. Lääkärin tulee suorittaa sarja testejä ja tutkimuksia, jotka poistavat muita mahdollisia vaivojen syitä sekä määrittävät hormonien tason ja vain näiden tietojen perusteella asiantuntija voi valita tehokkaan lääkkeen sinulle.

homeopatia

Homeopatia on ravintolisä, joka voi sisältää sekä kasviperäisiä että eläinosia. Monet gynekologit suhtautuvat kielteisesti näihin ravintolisiin, mutta ihmisten mielipiteet sanovat, että homeopatia voi todella lievittää vaihdevuosien oireita. Tehokkaimmat ravintolisät sisältävät:

 • Klimasfera. Tuotteen koostumus sisältää cimicifuga-uutetta ja mineraaleja. Lisäaineella on edullinen vaikutus verisuonten terveyteen ja sydämeen, pehmenee epämiellyttäviä vaihdevuosien ilmenemismuotoja, sillä on immunostimuloiva vaikutus.
 • Klimaksan. Lisäaineiden koostumukseen sisältyvät vitamiinit, cimicifuga-uutteet, käärmemyrkyt ja apis. Lisäaine vapauttaa tehokkaasti vaihdevuosien tärkeimmät oireet, parantaa yleistä terveyttä, normalisoi unen ja on rauhoittava vaikutus.
 • Klimaktoplan. Lisäys sisältää cimicifuga-uutetta, seepiaa, ignatiaa ja mineraalikompleksia. Lisäaine on tarkoitettu vaihdevuosien oireyhtymän kirkkaisiin oireisiin, joilla on voimakkaita aaltoja, lisääntynyttä hikoilua, sydämentykytystä ja järjetöntä ärsytystä.

Mitä ei-hormonaalisia lääkkeitä määrätään vaihdevuodet?

Ei-hormonaaliset lääkkeet vaihdevuodet sisältyvät pakolliseen korvaushoito-ohjelmaan.

Tähän ryhmään kuuluvat kasviperäisiin estrogeeneihin, valikoiviin modulaattoreihin, ravintolisiin ja vitamiini- mineraalikomplekseihin perustuvat valmisteet.

Niillä on estrogeenimainen, rauhoittava, antispasmodinen ja tonic-vaikutus. Ne voidaan yhdistää kaikkiin lääkkeisiin ja käyttää mihin tahansa vaihdevuosien hoitomenetelmään.

Elena Malysheva.

Nasty tahmea hiki, unettomuus ja unettomuus, pysyvät migreenit ja päänsärky, hallitsematon painonnousu ja täyteys. Luettelo vaihdevuosien oireista voidaan jatkaa pitkään, puhumattakaan mahdollisista seurauksista. Mutta naiset, joita opettaa katkera kokemus, pidentävät nuoria.

Ei-hormonaalisen hoidon edut ja haitat

Kun vaihdevuodet alkavat, nainen häiritsee omien hormoniensa tuottamisprosessia.

Virallinen lääketiede uskoo, että hormonikorvaushoito on tärkein ja tehokkain tapa pelastaa nainen negatiivisista ilmenemismuodoista tänä aikana.

Lisäksi nämä lääkkeet näkyvät, kun oireet kehittyvät melko voimakkaasti, kun niihin liittyy kuumia aaltoja, yöhikoilua, tukehtumista, takykardiaa, kohtuutonta ahdistusta ja ärtyneisyyttä.

Fytoestogeeneihin perustuvat uuden sukupolven ei-hormonaaliset valmisteet ovat täysin luonnollisia, täysin vaarattomia ja hyödyttävät naisten terveyttä.

Ei-hormonaalinen vaihdevuosihoito sisältää myös:

 1. Selektiiviset estrogeenimodulaattorit;
 2. Vitamiini - mineraali -, tonic - kompleksit;
 3. masennuslääkkeet;
 4. Sedatiiviset valmisteet;
 5. Verenpainelääkkeet.

Suositeltava:

Menopausin hoitoon tarkoitetuilla ei-hormonaalisilla aineilla, kuten kaikilla lääkkeillä, on etuja ja haittoja.

etuja:

 • On mahdollista valita lääke kohtuulliseen hintaan.
 • Sopii useimmille naisille, hyvin siedetty.
 • Täysin turvallinen, sillä on vähintään sivuvaikutuksia.
 • Kliinisesti yhteensopiva muiden lääkkeiden kanssa.
 • Estä vaihdevuosien mahdolliset komplikaatiot.
 • Sopii korjaukseen ja laihtumiseen.
 • Vahvista koskemattomuutta.

haittoja:

 • Älä anna nopeaa vaikutusta, hoito kestää kauan.
 • On olemassa allergisen reaktion tai yksittäisen suvaitsemattomuuden todennäköisyys.

Lääkkeet, joissa on kasvi-estrogeeniä

Fytopreparaatiot ja homeopaattiset lääkkeet sisältyvät tämän lääkeryhmän luetteloon.

Ne sisältävät kasvien estrogeeniä, toimivat varovasti, tukahduttamatta munasarjojen toimintaa.

Lääkkeissä käytettävät tärkeimmät komponentit:

 1. Soija-isoflavonit. Hyödyllinen vaikutus verisuoniin, tehokas vuorovesiä vastaan.
 2. Tsimitsifuga-uute. Häiritsee kalsiumin pesemistä luukudoksesta, parantaa solun aineenvaihduntaa.
 3. Punainen apilauute. Sillä on choleretic vaikutus, joka estää kolesterolin plakkien muodostumisen.

Fytoestrogeenilääkkeet eivät palauta hormoneja. Mutta ilman niitä on vaikeaa päästä eroon ilmasto-ajan negatiivisista ilmenemismuodoista.

Estrovel

Valmistaja: Vneshtorg Pharma, Venäjä.

Estrovelia suositellaan naisille, joilla on varhainen vaihdevuosien puhkeaminen

Lääkkeen tärkeimmät komponentit:

 • Tsimitsifuga-uute;
 • Soija-isoflavonit;
 • Wild yam -uute;
 • Indoli-3-karbinolin;
 • Vedonpoisto dioica;
 • Vitamiinit K, C, B;
 • Kalsiumfruktaatti.

Lääke normalisoi vestibulaarisen järjestelmän työn, poistaa olemassa olevat kliiniset oireet. Näyttää sekä ennen vaihdevuodet että sen jälkeen.

Lääke otetaan kuukauden aikana 1-2 tablettia päivässä aterioiden jälkeen.

Feminal

Valmistaja: "Jadran JGL", Kroatia.

Lääkkeen pääkomponentit: isoflavonit punaisen apilan uutteesta Biokanin A, formononetiini, daidzeiniini.

Lääkkeen aktiivisten komponenttien vaikutus on ihanteellisesti yhteensopiva naaraskehon kanssa. Osoitettu yli 40-vuotiaille potilaille

Lääke on osoitettu kuumia aaltoja vastaan, hikoilua, takykardiaa, hermostuneisuutta, rintarauhasen yliherkkyyttä, migreenin kaltaisia ​​päänsärkyä.

Uusi ei-hormonaalinen lääke vaihdevuodet, joita lääkärit sanovat! On olemassa lukuisia myönteisiä arvioita.

Lääke tulee ottaa 2–6 kuukauden pillerin aikana päivittäin aterioiden jälkeen.

Klimadinon

Valmistaja: "Bionorica SE", Saksa.

Työkalu on saatavana tabletteina, ratkaisuina

Huumeiden pääkomponentti: cimicifugan juurakon ote

Terapeuttinen vaikutus tulee kahden viikon hoidon jälkeen.

Lääkettä otetaan yksi tabletti (30 tippaa) aamulla ja illalla.

Lääkehoito naisille kestää, kunnes oireet poistuvat kokonaan.

Remens

Valmistaja: "Richard Bittner", Itävalta.

Lääke on saatavilla tabletteina, liuoksina

Homeopaattiset aineet cimicifuga racemes -uutteiden perusteella, kanadalainen sanguinaria, pilocarpus, seepian rauhaseritys, käärmemyrkky.

Farmakologinen vaikutus:

 • Normalisoi kasvullisen järjestelmän työn.
 • Parantaa verenkiertoa.
 • Poistaa tulehdusprosessit.
 • Poistaa unettomuuden.
 • Hallitsee mielialan vaihtelut.
 • Estää luukudoksen tuhoutumisen.

sovellus:

1 tabletti aamulla ja illalla ennen ateriaa. Tabletti liukenee suuhun.

Lääkehoito vaihdevuodet kestävät kolmesta kuukaudesta kuuteen kuukauteen.

Naisilla, joilla on vaihdevuosia, ensimmäiset lääkkeen ottamispäivät voivat lisätä negatiivisia oireita. Tässä tapauksessa Remensia ei peruuteta, ja muutaman päivän kuluttua naisen hyvinvointi paranee.

Hyödyllinen video:

Klimaksan

Valmistaja: "Materia Medica", Venäjä.

Homeopaattinen ei-hormonaalinen lääke rakeissa ja tableteissa

Base:

 • tähkäkimikki;
 • Snake venom laheses;
 • Bee myrkky.

Lääkkeen farmakologinen vaikutus:

 1. Vähentää kuumia aaltoja;
 2. Vähentää takykardiaa;
 3. Parantaa unta;
 4. Estää päänsärkyä;
 5. Vähentää jännitystä ja masennusta, poistaa käsien tunnottomuuden;
 6. Vähentää sileän lihaksen kouristusta, säätää verenkiertoa.

Lääke otetaan 5 rakeena tai 1 tabletti aamulla ja illalla ennen ateriaa. Vaihdevuodet: 2 kuukautta. Tarvittaessa 3 viikon jälkeen kurssi toistetaan.

Chi-Klim

Valmistaja: "Evalar" (Venäjä).

Cimicifugan kasvikomponenttiin perustuva lääkeaine, jolla on antimikrobisia ominaisuuksia

Farmakologinen vaikutus:

 • Tasoittaa ja poistaa vaihdevuosien oireet;
 • Parantaa unen laatua;
 • Vähentää masennusta, sydämentykytystä;
 • Estää liiallista hikoilua;
 • Poistaa psyko-emotionaalisen epätasapainon.

Lääke otetaan yhdellä tabletilla aamulla ja illalla. Lääkehoidon kulku kestää 2 kuukautta - kuusi kuukautta.

Emättimen peräpuikot

Ei-hormonaaliset aineet klimaattisiin häiriöihin eivät ole pelkästään oraalisia annosmuotoja.

Tietyillä oireilla on edullista käyttää peräpuikkoja.

Tämän annostusmuodon edut:

 • Sillä ei ole vaikutusta mahalaukun limakalvoon ja maksaan.
 • Nopeasti imeytyy, vaikuttaa suoraan lisääntymisjärjestelmään.
 • Sillä on paikallinen terapeuttinen vaikutus ja lievittää kuivuutta, limakalvojen tulehdusta.
 • Lisää paikallista koskemattomuutta.

Luettelo uusista ja tehokkaimmista kasviperäisistä emättimen peräpuikoista ovat Klimaktol - Antikan ja Tsikatridina.

Tehokkaita tapoja hoitaa vaihdevuodet ovat olemassa! Yksi lukijoistamme.

Klimaktol - Antikan

Valmistaja: CJSC Verbena, Venäjä.

Kynttilöiden koostumukseen kuuluu sitruunamelastin, humalan, astelpainon ja valerianjuuren öljyt.

Klimaktol-emättimen peräpuikot lisäävät paikallista immuniteettia ja palauttavat luonnollisen emättimen mikroflooran

Peräpuikot lievittävät tulehdusta, eliminoivat emättimen kuivuuden, vähentävät epämukavuutta ja polttamista.

Käyttömenetelmä: yksi kynttilä yöllä hoidon aikana yhdestä kolmeen viikkoon.

Tsikatridina

Valmistaja: "Farma-Derma", Italia.

Kynttilät parantavat epiteeliprosessia ja palauttavat limakalvon menopausaalisissa muutoksissa estrogeenin puutteella

Emättimen peräpuikon koostumus sisältää:

 1. Hyaluronihappo;
 2. Centella-öljy;
 3. Calendula-uute;
 4. Aloe-uute;
 5. Teepuuöljy.

Hyaluronihapon aiheuttama lääke koostumuksessa toimii rakenteellisena tukena: sävyt, jotka ravitsevat, antavat limakalvojen elastisuuden.

merkinnöistä:

 • Atrofiset, dystrofiset prosessit emättimen limakalvossa;
 • Synnytyksen jälkeinen, leikkauksen jälkeinen aika;
 • Elpyminen kemoterapian jälkeen.

Käyttömenetelmä: yksi peräpuikko yöksi. Lääkehoidon keston määrää lääkäri erikseen.

Aiheeseen liittyvät videot:

Selektiiviset modulaattorit

Tämä tuoteryhmä ei myöskään sisällä hormoneja ja se on tarkoitettu naisille 45-vuotiaiden jälkeen paitsi lievittääkseen vaihdevuosien oireita, vaan myös ehkäistä kasvaimia ja ehkäistä osteoporoosia.

 1. Tamoksifeeni (tabletit). Valmistaja: Orion Oyj, Suomi.
 2. Raloksifeeni (tabletit). Valmistaja: "Daiichi Sankyo GmbH", Saksa.
 3. Ovariaminit (tabletit). Valmistaja: Longvi-Farm, Venäjä.

Valokuvavalmisteet:

Apuaineet

Homeopaattisten lääkkeiden ja vaihdevuosien hoidossa käytettävien kasviperäisten lääkkeiden lisäksi määrätä:

 1. Venlafaksiinipohjaiset masennuslääkkeet: Efevelon, Velaksin.
 2. Vitamiini-mineraalikompleksit Hypotrilon, Doppelgerts Active Menopause, Nainen 40+, Ortomol Femina, Menopace.
 3. Ravintolisät Epifamin, Bonisan, Red Brush, Lefem.

Kuvagalleria lääkkeistä:

Miten ilman hormoneja vaihdevuosien aikana - 15 parasta lääkettä

Vaikeassa ilmasto-aikana nainen määrittelee hormonikorvaushoitoa. Tämäntyyppiselle hoidolle on kuitenkin useita vasta-aiheita. Miten olla, mitä poistaa epämiellyttäviä oireita ja palata töihin? Ei-hormonaaliset lääkkeet tulevat pelastamaan: jos naisilla on lievä vaihdevuosikausi, he tekevät erinomaista työtä tilanteen kanssa.

Mitkä ovat ei-hormonaalisen hoidon ominaisuudet?

Hormonitasojen lasku 40 vuoden jälkeen liittyy kuukautiskierron muutoksiin ja erilaisten elinten toimintaan naisen kehossa. Tämä on ns. Vaihdevuodet. Joskus se kulkee huomaamatta, mutta monet naiset ovat mukana kuuluisien kuumien aaltojen ilmestymisessä kasvoihin ja ylävartaloon (ne voivat olla satunnaisia ​​tai hyvin usein, ja naisilla ei ole työkykyä), verenpaineen lasku (BP), johon liittyy päänsärkyä ja huimausta, sydänkohtauksia ja kipuja sydämessä jne. Mutta nainen on erityisen huolissaan mielenterveyshäiriöistä: jatkuva ärtyneisyys, aggressiivisuus, kyyneleisyys, usein muuttumassa masennukseksi. Naisten valitusten luetteloa voidaan jatkaa toistaiseksi, koska kirjaimellisesti kaikki elimet ja järjestelmät ovat kiinnostuneita.

Jos vaihdevuosien oireet ovat vähäiset, vaihdevuodet alkavat, terveellinen elämäntapa, liikunta ja oikea ravitsemus auttavat naista. Jos tämä ei auta, hormonaaliset lääkkeet. Hormonikorvaushoidon (HRT) edut ovat hyökkäysten nopea lievittäminen, ja haittapuolena on käyttö- ja sivuvaikutusten vasta-aiheet.

Viime vuosina on esiintynyt monia ei-hormonaalisia aineita vaihdevuosien hoitoon. Näiden varojen etuna on suhteellinen turvallisuus: niillä on paljon vähemmän vasta-aiheita ja sivuvaikutuksia. Tällaisia ​​keinoja on riittävästi, heiltä on mahdollista valita sopivin juuri tälle naiselle. Ei-hormonaalisen hoidon haittapuolena on nopea terapeuttinen vaikutus: ei-hormonaalinen lääkehoito vaatii pitkäaikaista hoitoa.

Asiantuntija

Katso seuraavaa videota saadaksesi selville, kuinka voit valita lääkkeitä vaihdevuosien oireiden lievittämiseksi:

Keinot kasviperäisten estrogeenikorvainten kanssa

Fytohormonit on usein määrätty naisille tarkoitetuiksi ei-hormonaalisiksi lääkkeiksi vaihdevuodet. Näitä ovat lääkkeet ja ravintolisät (ravintolisät), jotka sisältävät kasviperäisiä aineita, joilla on sama vaikutus kehoon kuin luonnolliset naishormonit.

Fytoestrogeeneillä on erilaiset kemialliset rakenteet, mutta ne toimivat samalla tavalla kuin estrogeenit yhdistämällä näiden hormonien reseptoreihin kohdesoluihin (munasarjoja, kohtua, rintarauhasia) olevien solujen pinnalla. Ei-hormonaaliset lääkkeet vaihdevuodet naisille (fytoestrogeenit), luettelo:

Estrovel (Valeant Pharma, Valko-Venäjä)

Bio lisäravinteet fytoestrogeeneilla (soijapavun siemenuutteet, Vitexin pyhät hedelmät, juurakoita, joiden juuret ovat Dioscorea). Kurssilla poistetaan vaihdevuosien oireet, usein kasvojen punoitus. Juo 1-2 kapselia päivässä 4 viikon ajan.

Feminal (Jadran, Kroatia)

Ruokavalio sisältää punaisen apilauutteen sisältää 4 isoflavonia, joilla on suurin samankaltaisuus kuin estrogeenillä. Voimakkaasti lievittää vaihdevuosien oireita. Juo 1 kapseli päivittäin aterioiden kanssa kuukauden ajan. Tarvittaessa lääkärin kanssa kuultuaan ravintolisät voidaan ottaa pitkään.

Klimadinon ja Klimadinon Uno (Bionorika, Saksa)

Lääkkeet, joissa on kuivakimppuja zimitsifugasta. Klimadinone-tabletti sisältää 20 mg vaikuttavaa ainetta ja Klimadinone Uno 32,5 mg. Lääke lievittää kasvullisia ja neuropsykiatrisia häiriöitä, estää osteoporoosin kehittymistä. Klimadinon juo pilleriä 2 kertaa päivässä, Klimadinon Uno-pilleri kerran päivässä. Hoidon kulku 1 - 3 kuukautta.

Remens (Richard Bittner, Itävalta)

Homeopaattiset lääkkeet, jotka sisältävät koostumuksessaan kolme hormonia sisältävää kasvia. Poistaa neuropsykiatriset häiriöt, lievittää emotionaalista jännitystä ja ahdistusta, estää osteoporoosin, ateroskleroosin ja lihavuuden etenemistä. Juo homeopaattista lääkettä 1 sublingual-tabletille tai 10 tippaa kolme kertaa päivässä kuuden kuukauden ajan ja enemmän.

Klimaksan (Materia Medica, Venäjä)

Homeopaattiset lääkkeet zimitsifugin isoflavoneilla. Saatavana imevää tablettia. Vaihto-ohjelmassa poistetaan vaihdevuodet. Juo 1 tabletti kahdesti vuorokaudessa (pidä suussa, kunnes täydellinen resorptio) on 1-2 kuukautta. Tarvittaessa voit lisätä vastaanottoa ja toistaa hoidon 3 viikon kuluttua.

Qi-Klim (Evalar, Venäjä)

Anti-climacteric phytopreparation kanssa vaikuttavan aineen ote juurakoita cimicifuge Lääke hitaasti, mutta tasaisesti palauttaa naisen tilan. Ota 1 tabletti kahdesti päivässä 1 - 1,5 kuukauden ajan.

Lignirius (Prover Pharma, Alankomaat)

Elintarvikelisäaine sisältää patentoidun lignaanikaavan, joka on eristetty eurooppalaista kuusen solmua, fytoestrogeenisillä ominaisuuksilla. Sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita. Normaalisti naisen tilan, tarjoamalla ahdistusta ja rauhoittavia vaikutuksia. Estää osteoporoosin kehittymisen. Juo 1 kapseli aamiaisen jälkeen kuukauden ajan. Tarvittaessa lisäravinteet voidaan toistaa.

Valmisteita sytamiinien kanssa: Ovariamin

Sytamiinit ovat biologisesti aktiivisia aineita, jotka ovat peräisin eläinten elimistä ja kudoksista. Sytamiineja käytetään erilaisten patologioiden poistamiseen.

Menopaussin aikana on määrätty Ovariamine-ravintolisä, jonka vaikuttavat aineet ovat naudan munasarjoista peräisin olevat sytamiinit. Niiden toimintamekanismi on samanlainen kuin fytohormonit. Elintarvikelisäaine sisältää myös A-, E-, B-, sekä makro- ja mikroelementtejä.

Vaihtosovelluksessa Ovaryamiini palauttaa hormonaaliset ja aineenvaihduntaprosessit, eliminoi menopausaalisen oireyhtymän tärkeimmät ilmentymät. Tämä ravintolisä on erityisen tehokas annettaessa kalsiumvalmisteita osteoporoosin ehkäisemiseksi.

Ota täydentää Ovariaminia 2-3 kertaa päivässä kahden viikon ajan.

Emättimen peräpuikot

Menopaussin aikana iholla ja limakalvoilla on nesteen menetys. Tästä naisen iho muuttuu nopeasti ja rypistyi. Limakalvojen kuivuminen ilmenee ulkoisissa sukuelimissä. Ne tulevat ohuemmiksi, loukkaantuvat ja toimivat tulehdusportteina. Siksi postmenopausaaliset naiset kehittävät usein tulehdusprosesseja (vulvovaginiitti). Seksuaalinen elämä on myös häiriintynyt - vähäinen loukkaantuminen limakalvoille aiheuttaa kipua ja verenvuotoa. Jotkut paikalliset lääkkeet imeytyvät verenkiertoon ja niillä on yleinen hormonaalinen säätely.

Siksi ei-hormonaalisen hoidon aikana tulisi sisältyä paikallisten lääkkeiden käyttö ulkoisten sukupuolielinten limakalvojen palauttamiseen: Lääkehoito paikalliseen hoitoon:

Klimaktol-Antikan (Verbena, Venäjä)

Peräsuoli- ja emättimen peräpuikot, joissa on kasviuutteita, jotka sisältävät fytoestrogeenejä (humalan käpyjä), sekä kasviperäisten öljyuutteiden, joilla on pehmenevä ja uudistava vaikutus sukupuolielinten ja virtsateiden limakalvoille; levitä yön 1 kynttilään peräsuolessa tai emättimessä 4 8 viikon kuluessa;

Cycatridine (Pharma-Derma, Italia)

Cicatridina - emättimen peräpuikot, joissa on hyaluronihappoa. Se houkuttelee vettä itselleen, minkä seurauksena limakalvot elävät ja elpyvät. No poistaa ulkoisten sukuelinten ja virtsateiden limakalvojen kuivuuden. Levitä 1 kynttilä yöllä, kunnes tila normalisoituu;

Vagikal (Farmina Ltd, Puola)

Vagical - emätin peräpuikot, joissa on kynsilääke-lääkeainetta; niillä on stimuloiva ja regeneroiva limakalvovaikutus; antiseptisenä ja anti-inflammatorisena aineena estetään ulkoisten sukupuolielinten infektoivien tulehduksellisten prosessien kehittyminen. Levitä 1 kynttilä 2–3 kertaa päivässä kahden viikon ajan;

Feminella hyalosoft (Angelini, Itävalta)

Feminella Hyalosoft - emättimen peräpuikot, joissa on hyaluronihappoa ja kasviperäisiä uutteita; houkutella vettä, elvyttää ja palauttaa emättimen limakalvon sen atrofisilla muutoksilla, jotka liittyvät vaihdevuosiin; käytetään vaihdevuosien aikana ja 1 kynttilä 1 kerran päivässä emättimeen; Kymmenen päivän hoitokurssi, jos tarvetta jatkaa, kynttilöitä käytetään kahdesti viikossa.

Selektiiviset estrogeenireseptorimodulaattorit: Evista

Selektiiviset estrogeenireseptorimodulaattorit ovat lääkkeitä, jotka joissakin (ei-lisääntymiskykyisissä) kudoksissa toimivat valikoivasti estrogeeneinä, kun taas muissa (lisääntymiskykyisissä) kudoksissa ne toimivat estrogeeninä.

Temoxifen havaittiin ensimmäiseksi lääkeryhmäksi tässä ryhmässä. Hän toimi estrogeeninä suhteessa luukudokseen (hän ​​esti osteoproosin kehittymisen) ja antiestrogeeninä suhteessa rintarauhaseen (soluproliferaation estäminen - proliferaatio ja niiden rappeutuminen syöpään). Tamoksifeenin sivuvaikutusta pidettiin sen estrogeenisenä vaikutuksena endometriumiin - kasvun stimulointi. Tamoksifeenia käytetään vain kasvainvastaisena aineena rintasyövän hoidossa.

Seuraavan sukupolven estrogeenireseptorin selektiiviset modulaattorit ovat raloksifeeni. Estrogeeninä sillä on positiivinen vaikutus luukudokseen, lipidien metaboliaan (ateroskleroosin ehkäisyyn) ja veren hyytymisjärjestelmään (lisääntynyt tromboosiriski). Antiestrogeeninä se vaikuttaa rintarauhasiin vaikuttamatta endometriumiin. Siksi raloksifeenia käytetään osteoporoosin ehkäisyyn ja hoitoon vaihdevuosien aikana.

Lally SA, Espanja ja Daiichi Sankyo, Saksa, 60 mg: n tabletteina kauppanimellä Evista, tuottavat raloksifeenia. Otetaan päivittäin pitkään ja laboratoriokokeiden valvonnassa.

Oireiden hoitoon tarkoitetut lääkkeet

Climacteric-oireyhtymä ilmenee useiden oireiden luettelona. Neuropsykinen tila kärsii ensin. Siksi on säädetty rauhoittavia (rauhoittavia), anksiolyyttisiä (ahdistus) lääkkeitä sekä masennuslääkkeitä. Lääkäri valitsee kaikki nämä lääkkeet jokaiselle potilaalle erikseen päivällä ja yöllä.

Magne B6 (Sanofi Winthrop Industry, Ranska)

Kasvillisten ilmenemismuotojen poistamiseksi vaihdevuosien aikana on suositeltavaa ottaa vitamiinivalmiste Magne B6, joka koostuu magnesiumista ja B6-vitamiinista (pyridoksiinista). Lääkkeen vaikutusmekanismi liittyy kuitujen hermoimpulssien normalisointiin ja verisuonten seinien sävyn säätelyyn. Tämä johtaa autonomisen hermoston toiminnan normalisoitumiseen. Magnesium on mukana solujen aineenvaihdunnassa, energiantuotannossa ja hormonien synteesissä. Hoidon seurauksena sydänkohtaukset, verenpaineen lasku, huimaus ja päänsärky poistetaan. Ota lääke 3–6 tablettia päivässä laboratoriokokeiden valvonnassa: heti kun magnesiumin magnesiumpitoisuus on normalisoitu, lääke peruutetaan.

Climalan (Bouchardin laboratorio, Ranska)

Vähentääkseen kuumien aaltojen esiintymistä kehon kasvoille ja yläpuolelle on määrätty CLIMALANIN, jonka vaikuttava aine on beeta-alaniinin aminohappo. Tämän lääkkeen vaikutusmekanismi liittyy histamiinin vapautumisen estämiseen, mikä edistää verisuonten nopeaa laajentumista. Lääke on määrätty pilleri 2-3 kertaa päivässä 5-10 päivää ennen kuuman vilkkumisen katoamista. Jos vuorovesi on jatkunut, hoito voidaan toistaa neuvotellen hoitavan lääkärin kanssa.

Menopausin hoitoon tarkoitettujen ei-hormonaalisten aineiden hinnat, luettelo

Saat lisätietoja tuotteesta napsauttamalla linkkejä.