Viive ja kipu oikealla puolella

Jos sinulla on myöhäisempi kuukautiskierto alavatsassa, niin tässä tapauksessa on ensiksi välttämätöntä sulkea pois kohdunulkoinen raskaus. Ekologisen raskauden esiintyminen on hengenvaarallinen patologia, jonka seurauksena voi esiintyä sisäistä verenvuotoa. Jos et diagnosoi sitä ajoissa, se voi olla jopa kohtalokas.

Jos olet menettänyt kuukautisia ja selkäkipuja, tällainen merkki voi osoittaa normaalin, terveellisen raskauden. Tällaisen tosiasian vahvistamiseksi tai kieltämiseksi on parasta tehdä raskaustesti tai tehdä verikoe hCG: lle.

Jos oikealla puolella sattuu, kuukautisten viivästyminen voi tapahtua saman peräkkäisen raskauden seurauksena. Erityisesti tällaisissa tapauksissa on välttämätöntä olla tarkkaavainen niille naisille, joilla on seuraavat tekijät, jotka lisäävät kohdunulkoisen raskauden todennäköisyyttä: siirrettyjen tulehduksellisten tai tartuntatautien sairaudet (endometriitti, salpingoophariitti, adnexiitti), edellinen kohdunulkoinen raskaus, lykätty apenditsiitti, aikaisemmat abortit, endometrioosi. Joka tapauksessa kipua ja viivytystä varten on otettava yhteys lääkäriin.

Viivästyminen ja vatsan alareuna

Aikojen puuttumista tietyllä jakson jaksolla kutsutaan viiveeksi. Jos kuukautisia ei ole kuusi kuukautta tai enemmän, tämä osoittaa amenorreaa. Jos tyttö on viivästynyt, ensimmäinen asia, jonka hän joutuu tekemään, on raskaustesti. Jos mitään ei ole, mene lääkärin puoleen. Varsinkin kun havaitsemme hämärän luonteen merkkejä, joita keskustelemme artikkelissamme.

Viivästyneet kuukautiset: vatsan alareunan vetäminen

Jos sinulla on vatsakipu ja samalla kuukautiset viivästyvät, tämä on todennäköisesti raskauden indikaattori. Tällaiset kivut havaitaan kuitenkin tulehduksellisissa prosesseissa sukupuolielimissä. Kysy lääkäriltä: hän voi tehdä oikean diagnoosin.

Viivästynyt kuukautiset paisuttivat vatsaa

Vatsaonteloon, jossa on viivästynyt kuukautiset, voi olla erilaisia ​​patologioita ja fysiologisia prosesseja. Niiden joukossa ovat:

 1. Suolen peristaltiikka, joka useimmissa tapauksissa ilmenee kehon valmisteluvaiheessa kuukautisten ajan. Lieviä ruoansulatushäiriöitä voi esiintyä PMS-jakson aikana.
 2. Raskaus. Vatsan visuaalinen lisääntyminen liittyy paljon useammin tähän seikkaan kuukautisten viivästymisen aikana.
 3. Turvotusta. Sitä laukaisee nesteen kertyminen elimistöön, joka esiintyy ennen verenmenetystä. Lisäksi turvotus voi esiintyä paitsi vatsassa, myös käsivarsissa tai jaloissa.
 4. Kasvainten läsnäolo. Useimmissa tapauksissa turvotuksen mukana on turvotusta ja kipua. Jos oireet lisääntyvät, mene lääkärin puoleen. Ehkä sinulla on kohdun fibroideja.

Kuukausittainen viivästyminen: rinnassa sattuu

Jos kuukautisten viivästymisen aikana nännit loukkaantuvat ja rinnat turpoavat, tämä voi taas osoittaa raskauden. Mutta jos ei ole, on todennäköisempää, että patologia alkaa elimistössä. Esimerkiksi mastopatia. Lisäksi rintakipu ja viive voivat johtua tiukasta ruokavaliosta tai aktiivisesta urheilusta.

Kuukautisten viivästyminen: satuttaa oikeaa puolta

Jos kuukautiset viivästyvät, oikea puoli sattuu, mikä saattaa merkitä kohdunulkoista raskautta. Jos nainen on suhteellisen äskettäin kärsinyt sukupuolielinten infektoivasta tai tulehduksellisesta sairaudesta, apenditisoinnista, abortista tai endometrioosista, viivästyksellä ja kipu, jotta hänen luonaansa menisi heti lääkärin luo, hän on vaarassa.

Viivästyneet kuukautiset: vatsan alareunan vetäminen

Alaselän kipu kuukautisten viivästymisen aikana voi kertoa yksinkertaisesta raskaudesta. Tämän tosiasian vahvistamiseksi on parempi ottaa yhteyttä gynekologiin tutkimukseen ja kuulemiseen.

Kuukausittainen viivästyminen: munasarjat vahingoittuvat

Useimmissa tapauksissa munasarjan kipu viivästyneen kuukautiskierron aikana voi näyttää erilaisia ​​hormonaalisia häiriöitä ja hormonitoimintaa sairastavia sairauksia. Lisäksi kipu voi johtua munasarjan puutteesta.

Jos munuaiset ovat kuukaudessa viivästyneet, sinun pitäisi etsiä olosuhteita urogenitaalijärjestelmän patologioissa. Ehkä tyttö on pyelonfriitti tai muu sairaus, jonka vain lääkäri voi selvittää.

Joten jos kuukautisten viivästymiseen liittyy erilaisia ​​epämääräisen luonteen oireita, on parempi mennä heti lääkäriin. Vain hän voi selvittää viivästymisen olosuhteet ja tarvittaessa määrätä riittävän ja tehokkaan hoidon.

Kipu rinnassa ja vatsassa viivästyneillä kuukautiskierroksilla

Viivästyneet kuukautiset: vatsan alareunan vetäminen

Jos sinulla on vatsakipu ja sinulla on viivästynyt aika, tämä voi olla merkki raskaudesta. Mutta tällaiset kivut havaitaan myös sukupuolielinten tulehdusprosesseissa. Ota yhteyttä lääkäriisi: hän voi tehdä tarkan diagnoosin.

Viivästynyt kuukausittainen pouting-vatsa

Vatsan tunkeutuminen, jossa on viivästynyt kuukautiset, voi ilmaista erilaisia ​​patologioita ja fysiologisia prosesseja. Niiden joukossa ovat:

 1. Suolen peristaltiikka, joka tapahtuu yleensä kehon valmistelun aikana kuukautisten aikana. Lieviä ruoansulatushäiriöitä voi esiintyä PMS-jakson aikana.
 2. Raskaus. Vatsan visuaalinen lisääntyminen liittyy useimmiten tähän syyn kuukautisten viivästymisen aikana.
 3. Turvotusta. Se johtuu nesteen kertymisestä kehoon, joka tapahtuu ennen verenmenetystä. Ja turvotus voi esiintyä paitsi vatsassa, myös käsissä tai jaloissa.
 4. Kasvainten läsnäolo. Yleensä turvotusta seuraa turvotus ja kipu. Jos oireet lisääntyvät, sinun tulee käydä lääkärillä. Sinulla voi olla kohdun fibroideja.

Kuukausittainen viivästyminen: rinnassa sattuu

Jos nännit loukkaantuvat, kun kuukautiset viivästyvät ja rinnat ovat turvoksissa, tämä voi taas osoittaa raskauden. Mutta jos se ei ole todennäköisimmin, keho kehittää patologiaa. Esimerkiksi mastopatia. Myös rintakipu ja viive voivat johtua tiukasta ruokavaliosta tai aktiivisesta urheilusta.

Kuukautisten viivästyminen: satuttaa oikeaa puolta

Jos oikealla puolellasi sattuu, kun viivästät ajanjaksoa, tämä saattaa merkitä kohdunulkoista raskautta. Jos tyttö on äskettäin kärsinyt sukupuolielinten tartuntataudista tai tulehduksellisesta sairaudesta, apenditiivistä, abortista tai endometrioosista, jos tällainen viivästys ja kipu on olemassa, hänen on välittömästi neuvoteltava lääkärin kanssa - hän on vaarassa.

Viivästyneet kuukautiset: vatsan alareunan vetäminen

Alaselän kipu kuukautisten viivästymisen aikana saattaa merkitä normaalia raskautta. Tämän tosiasian vahvistamiseksi on parempi ottaa yhteyttä gynekologiin tutkimukseen ja kuulemiseen.

Kuukausittainen viivästyminen: munasarjat vahingoittuvat

Tavallisesti munasarjan kipu kuukautisten viiveen aikana voi ilmaista erilaisia ​​hormonaalisia häiriöitä sekä endokriinisen luonteen sairauksia. Myös kipu voi johtua munasarjan puutteesta.

Jos kuukausittaisen munuaisen viivästymisen aikana sattuu, sinun pitäisi etsiä syytä urogenitaalijärjestelmän patologioissa. On mahdollista, että tytöllä on pyelonefriitti tai muu sairaus, jonka vain lääkäri voi määrittää.

Näin ollen, jos kuukautisten viivästymiseen liittyy erilaisia ​​epämääräisen luonteen oireita, on parempi kääntyä välittömästi lääkärin puoleen. Vain hän voi selvittää viivästymisen syyn ja määrätä tarvittaessa riittävän ja tehokkaan hoidon.

Viivästynyt kuukautiskipu oikealla puolella

kipua oikealla puolella

Hyperplasia, viive (

Se sattuu oikealla puolella, apenditiivin alapuolella.

raskauden aikana puoli ei vahingoita... ehkä suolistasi sattuu? sinun täytyy vain pieru.

kipu oikealla puolella.

Näin kysta satuttaa minua, älä irrota tätä vaihtoehtoa, koska se näkyy ja häviää syklin mukaan

Yleensä voi olla suolistokooleja ja munasarjan kipua.

ensimmäiset raskauden merkit ennen kuukausittaista viivästystä

33 merkki B viivästyy!

toistuva kipu

Vatsakipu

Ja tämä on jooga-artikkeli ja harjoitukset, jos slingomamalla on selkäkipu (mutta haluan omasta kokemuksestani huomata, että on vaikeaa kuljettaa lapsen kuukausi 3-vuotiaana, jostain syystä puolessa vuodessa on paljon helpompaa)

viivästyttää tai kääntää kehon?

Tytöt auttavat! Viive

Allekirjoitettu lääkäriin, vasta ensi viikolla.

2 päivän viive

sinulla olisi lääkäri, mutta tee testi joka tapauksessa, odotan tulosta kanssasi

Sinun ei tarvitse tehdä testiä, sinun täytyy nähdä gynekologi... tämä on tulehdus!

Testi on negatiivinen. Nyt juuri lääkärille.

Merkkejä alkuvaiheen raskaudesta

Eräänä päivänä ennen kuukautisia, aivan nänneillä (isola), näytti pimeinä värisävyt, kuten pienet pisteet, ennen kuin tämä ei tapahtunut.

se näyttää olevan operaatio ((

Hyvin... älä sairastu... Näytät täysin taivutetulta... Minun täytyy poistaa palip... niin pelkään... Toivon, että hävisin itseni syntymän jälkeen))) ainakin luultavasti tuskin... ja jopa klamydia oli raskauden aikana... En vieläkään voi alkaa parantua) (Yleisesti, täydellinen sarja biakia... joten älä ole hapan.

Hei tytöt!

kysymys

16 viikon ajan tämä oli minulle. Kipu kiristyi hyökkäysten aikana (ennen hyökkäyksiä, oikea puoli vain sattui), niin paljon, että... olin kaikki valkoinen, kun kankaalle tuli. Se säilyi myös, he tekivät sen. kaikki osoittautui normaaliksi, ja säilyttämisen päätyttyä lääkäri sanoi, että se tapahtuu: vatsa kasvaa, nivelsiteet ulottuvat tästä ja kipu.

Olin hyvin kiinnostunut oikealta, normien ultraäänen mukaan, sitten he muistivat, että kolme vuotta sitten olin sairas oikeanpuoleisella adnexitilla, he sanoivat, että vanhat commissures satuttaa näin

Minulla on tuskaa täällä, mutta vasemmalla, ajattelin munasarjaa, en löytänyt mitään ultraäänestä, minulla on ajoittain kipua, joten kirjoitan suolet pois

No, päätin kirjoittaa noin 10 kuukauden kuluttua synnytyksestä)))

Minun tarinani

Kaikki on hieno) ja

Kaikki on kunnossa))

kaikki on hienoja, vähemmän negatiivisia ajatuksia, mmm, niin että kaikki toimii sinulle!

Ensimmäinen syntymä hymyillen kasvoillaan.

Lue nyt tarinasi. Ja haluan liittyä siihen, mitä sanottiin! On mukavaa lukea tällaisia ​​viestejä, ne antavat luottamusta ja perustuvat myönteisesti. Terveys sinulle ja lapsellesi.

Loistava sivusto, jossa on paljon hyödyllistä tietoa!

Varhainen raskaus

Minulla oli enemmän aikaa ennen M: ää, menin G: hen tuskallani oikeassa alareunassa, se oli hyvin tuskallista, hän tunsi, sanoi, että M olisi pian, kohdun turvoksissa (kuten näin)..A uzistka sanoi "onnittelut!". Lyhyen aikavälin raskauden päätelmä)) Nyt minulla on tytär, 16-vuotias 3)

Puoli joskus sattuu, mutta lääkärit eivät voi sanoa mitään, kehon ominaisuutta

Miksi sattuu vatsan oikealla puolella

Oikealla oikealla oleva vatsan kipu ovat yleisimpiä syitä potilaan käynteihin hätätilaan. Oikean oikeanpuoleinen vatsa sijaitsee kuvitteellisen vaakasuoran viivan alapuolella, joka on piirretty oikean alemman hypochondriumin alle ja oikealla puolella kuvitteellista pystysuoraa linjaa, joka kulkee napaa pitkin.

Aiheeseen liittyviä oireita ovat:

 • pahoinvointi ja oksentelu
 • ruoansulatushäiriöt,
 • ummetus,
 • ripuli,
 • ruokahaluttomuus
 • turvotus ja kaasu,
 • sekä lämpötilan nousu.

Tämän alueen kipu on yleensä akuutti ja voi olla spontaani tai krooninen, sekä tylsä ​​tai akuutti, paikallinen tai hajanainen, taaksepäin. Mene syytaulukkoon

Oikealla alhaalla on monia rakenteita, joissa se voi esiintyä. Näihin sisäisiin rakenteisiin kuuluu osa paksusuolesta (nimeltään cecum), lisäys ja nouseva suolisto, ohutsuolen osat, oikea munasarja- ja munanjohtoputki sekä oikea virtsaputki. Syynä siihen, että puoli sattuu alla, vatsan oikealla puolella tai takana voi olla mikä tahansa poikkeama tai rikkomus yhdelle tai useammalle näistä rakenteista.

Yleisimpiä oikean kivun syitä ovat:

umpilisäkkeen tulehdus

Yleisin syy, miksi oikeanpuoleinen puoli sattuu, vatsan alareuna on apenditsiitti tai liitteen tulehdus. Tämä tapahtuu noin 10 prosentissa ihmisistä ja esiintyy useimmiten 10–30-vuotiailla, vaikka se voi tapahtua missä tahansa iässä.

Apenditaksin syy voi olla infektio tai tukos, joka johtaa tulehdukseen ja turvotukseen. Oireet alkavat yleensä kivuliaana napan ympärillä tai ylemmän vatsan keskellä ja etenevät sitten sen oikeassa alakulmassa. Tämä kipu pahenee muutaman tunnin kuluttua.

Liittyvät oireet apenditiiviin ovat:

 • matala kuume
 • pahoinvointi,
 • oksentelu,
 • ruokahaluttomuus
 • ummetus
 • tai ripuli.

Jos ilmenee näitä oireita, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

ovulaatio

Ovulaatioon liittyvä kipu voi esiintyä joko vatsan oikeassa tai vasemmalla puolella. Yleensä tätä lääketieteellistä väliintuloa ei tarvita. Kuitenkin joskus saman sijainnin takia se sekoittuu apenditismin oireisiin.

Ovulaatiokipu ilmenee noin 2 viikkoa ennen seuraavaa kuukautiskiertoa, kun muna lähtee munasarjasta. Se voi olla hirveä, ilmentää kramppina, olla terävä ja äkillinen. Se ei yleensä ole vakava, mutta siihen voi liittyä verinen purkaus tai verenvuoto emättimestä. Särkylääkkeet ja loput vapautuvat siitä, mutta jos kipu tulee kuumetta ja pahoinvointia, infektiota, niin sitä tulee käsitellä apenditiseksinä.

Munuaiskivet oikealla

Pienet kiteiset kerrostumat voivat muodostua munuaisten sisällä, varsinkin kun virtsa on liian keskittynyt. Virtsarakon munuaiskivet voivat kulkea virtsateiden minkä tahansa osan läpi. Tämä on erittäin kivulias prosessi, vaikka se ei aiheuta peruuttamattomia vahinkoja.

Oireita ovat voimakas kipu oikean kylkiluun alla, mukaan lukien sivut ja selkä, jotka voivat levitä oikealle alemmalle vatsalle ja nivusille. Se voi mennä aaltoihin ja vaihtelee sen voimakkuudessa.

Aiheeseen liittyviä oireita ovat: kipu virtsatessa, vaaleanpunainen, punertava tai ruskehtava virtsan väri, joka voi olla sameaa ja epämiellyttävää, pahoinvointia, oksentelua, vilunväristyksiä ja usein virtsaamista.

Joskus kaikki menee pois, jos juot paljon vettä ja otat kipulääkkeitä. Kuitenkin, jos tila on vakava, ota yhteyttä lääkäriisi, jotta kivi voidaan poistaa.

Oikea munuaisinfektio

Virtsarakon tai virtsateiden infektio voi levitä munuaisiin ja aiheuttaa tulehdusta ja kipua. Sille on ominaista kipu vatsan alaosassa, selässä, sivussa tai nivusissa. Pysyvä halu mennä wc: hen pieni ja tämä virtsaaminen voi olla tuskallista. Virtsa tulee ulos myrskyllä ​​tai verellä. Lämpötila on usein lisääntynyt.

Jos et hoitaa infektiota munuaisissa, se voi johtaa sen laajaan jakautumiseen tai elimiin. Siten komplikaatioiden ehkäisemiseksi tarvitaan antibioottihoitoa, joten sinun on otettava yhteyttä lääkäriin.

Oikean munasarjan kysta

Joskus kystat näkyvät munasarjan pinnalla - säkit, jotka on täynnä nestettä, joka voi kasvaa ja aiheuttaa epämukavuutta. Vaikka ne ovat yleensä vaarattomia ja voivat kulkea itsestään, ne voivat kasvaa ja aiheuttaa vatsakipua. Tämä on tylsä, kipeä kipu lantion alueella, joka on pysyvä tai ajoittainen ja voi antaa alaselän ja lantion. Lantiokipu voi esiintyä lähes kuukautisten alussa tai lopussa. Kuukautiskausi voi olla epäsäännöllinen. Vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu ja paine virtsarakkoon tai peräsuoleen voivat myös liittyä sen vakavuuteen tai täyteyteen.

Vaikka useimmat munasarjakystat menevät pois itsestään, lääkärin kanssa on kuultava, jos vatsan alavaivassa on yhtäkkiä raskaus tai lantion alueen kipu, johon liittyy kuume tai oksentelu.

ummetus

Toinen yleinen syy kipua oikeassa alareunassa (tai vasemmalla) on ummetus. Tämä tapahtuu silloin, kun et pysty kävelemään säännöllisesti suurella alueella säännöllisesti, mutta kokevat kovia ulosteita alle 3 kertaa viikossa. Pistos, turvotus ja paine peräsuolessa liittyy kipuun. Se häviää tavallisesti ulosteessa eikä siihen liity muita oireita. Jos haluat päästä eroon tästä sairaudesta, sinun täytyy vaihtaa ruokavaliota ja ottaa uloste pehmennysaineita tai laksatiiveja.

Ektopedinen raskaus

Kun hedelmöittynyt muna istutetaan kohdun ulkopuolelle, se johtaa kohdunulkoiseen raskauteen. Lannoitettu muna voi olla oikeassa munasarjassa, munanjohtimessa tai vatsaontelossa ja aiheuttaa voimakasta kipua. Jos tämä tapahtuu oikealla puolella, se voi olla väärässä apenditiksissa. Todellista syytä ei kuitenkaan ole vaikea määrittää, koska prosessi liittyy yleensä kuukautisten viivästymiseen, varhaisen raskauden oireisiin ja emättimen verenvuotoon.

Tämä edellyttää välitöntä lääketieteellistä kuulemista, koska munanjohtimet voivat repeytyä ja aiheuttaa vakavan verenvuodon, joka on hengenvaarallinen.

Oikea puoli sattuu, viive on 3 päivää, ja niin edelleen.


Aiheen "Oikea puoli sattuu, viive on 3 päivää ja niin edelleen" luettelo. Foorumi, johon haluan lapsen> Haluan lapsen

Viljely ja ovulaatio kuinka monta päivää sitten oli siellä?

Jos stimulaatiota, ei ole tavallista verrata sykliä tavanomaiseen. Se ei ehkä ole viive, jos ovulaatio oli myöhemmin. on otettava huomioon ovulaatiosta / hedelmöityksestä - kaksi viikkoa.

Ja munasarja voi satuttaa - jos on ovulaatio, on keltainen runko. Tämä on aivan normaalia.

Tietoja hankkeesta

Kaikki oikeudet materiaaleihin, jotka on lähetetty sivustoon, on suojattu tekijänoikeuksilla ja lähioikeuksilla, eikä niitä voida kopioida tai käyttää millään tavalla ilman tekijänoikeuden haltijan kirjallista lupaa ja siirtämällä aktiivisen linkin Eva.Ru-portaalin (www.eva.ru) sivulle käytettyjen materiaalien kanssa.
Mainosmateriaalien sisällöstä ei ole vastuussa. Median rekisteröintitodistus nro. FS77-36354, päivätty 22.5.2009 v.3.4.168

Olemme sosiaalisia verkostoja
Ota yhteyttä

Sivustomme käyttää evästeitä suorituskyvyn parantamiseksi ja sivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Evästeiden poistaminen käytöstä saattaa aiheuttaa ongelmia sivuston kanssa. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kipu rinnassa ja vatsassa viivästyneillä kuukautiskierroksilla

Viivästyneet kuukautiset: vatsan alareunan vetäminen

Jos sinulla on vatsakipu ja sinulla on viivästynyt aika, tämä voi olla merkki raskaudesta. Mutta tällaiset kivut havaitaan myös sukupuolielinten tulehdusprosesseissa. Ota yhteyttä lääkäriisi: hän voi tehdä tarkan diagnoosin.

Viivästynyt kuukausittainen pouting-vatsa

Vatsan tunkeutuminen, jossa on viivästynyt kuukautiset, voi ilmaista erilaisia ​​patologioita ja fysiologisia prosesseja. Niiden joukossa ovat:

 1. Suolen peristaltiikka, joka tapahtuu yleensä kehon valmistelun aikana kuukautisten aikana. Lieviä ruoansulatushäiriöitä voi esiintyä PMS-jakson aikana.
 2. Raskaus. Vatsan visuaalinen lisääntyminen liittyy useimmiten tähän syyn kuukautisten viivästymisen aikana.
 3. Turvotusta. Se johtuu nesteen kertymisestä kehoon, joka tapahtuu ennen verenmenetystä. Ja turvotus voi esiintyä paitsi vatsassa, myös käsissä tai jaloissa.
 4. Kasvainten läsnäolo. Yleensä turvotusta seuraa turvotus ja kipu. Jos oireet lisääntyvät, sinun tulee käydä lääkärillä. Sinulla voi olla kohdun fibroideja.

Kuukausittainen viivästyminen: rinnassa sattuu

Jos nännit loukkaantuvat, kun kuukautiset viivästyvät ja rinnat ovat turvoksissa, tämä voi taas osoittaa raskauden. Mutta jos se ei ole todennäköisimmin, keho kehittää patologiaa. Esimerkiksi mastopatia. Myös rintakipu ja viive voivat johtua tiukasta ruokavaliosta tai aktiivisesta urheilusta.

Kuukautisten viivästyminen: satuttaa oikeaa puolta

Jos oikealla puolellasi sattuu, kun viivästät ajanjaksoa, tämä saattaa merkitä kohdunulkoista raskautta. Jos tyttö on äskettäin kärsinyt sukupuolielinten tartuntataudista tai tulehduksellisesta sairaudesta, apenditiivistä, abortista tai endometrioosista, jos tällainen viivästys ja kipu on olemassa, hänen on välittömästi neuvoteltava lääkärin kanssa - hän on vaarassa.

Viivästyneet kuukautiset: vatsan alareunan vetäminen

Alaselän kipu kuukautisten viivästymisen aikana saattaa merkitä normaalia raskautta. Tämän tosiasian vahvistamiseksi on parempi ottaa yhteyttä gynekologiin tutkimukseen ja kuulemiseen.

Kuukausittainen viivästyminen: munasarjat vahingoittuvat

Tavallisesti munasarjan kipu kuukautisten viiveen aikana voi ilmaista erilaisia ​​hormonaalisia häiriöitä sekä endokriinisen luonteen sairauksia. Myös kipu voi johtua munasarjan puutteesta.

Jos kuukausittaisen munuaisen viivästymisen aikana sattuu, sinun pitäisi etsiä syytä urogenitaalijärjestelmän patologioissa. On mahdollista, että tytöllä on pyelonefriitti tai muu sairaus, jonka vain lääkäri voi määrittää.

Näin ollen, jos kuukautisten viivästymiseen liittyy erilaisia ​​epämääräisen luonteen oireita, on parempi kääntyä välittömästi lääkärin puoleen. Vain hän voi selvittää viivästymisen syyn ja määrätä tarvittaessa riittävän ja tehokkaan hoidon.

Tytöt ovat erittäin kipeitä puolia, jotka jäävät viivästymään

BT kuinka monta päivää pidetään korkeana? jos se on yli 14 päivää, viive. jos alle 14, sitten toinen toinen vaihe.

Ja miksi kynttilät on asetettu? Luulen, että riitä riittää. vai eikö hän auta sinua? 25.2.2003 14:02:15, IrinaM

No, vain ei tarvitse miettiä ektooppista! mitä sinä olet
no-shpu voidaan juoda 3 kertaa päivässä, 2 tablettia (jos ei auta).

Muutaman päivän kuluttua voit kokeilla testiä, jos kuukausi. ei käynnisty. Ja ultraääni on tehty.
Kamerat pitävät kiinni. 02/25/2003 14:11:33, IrinaM

Mikä on corpus luteumin kysta? Ajattelin, että kysta ei ole hyvä. Tai onko se jokin muu kysta?

Tarkoitan, että se myös satuttaa minua. Ja 28. päivä. Ja kaikki on mahdollista, että viive, koska Viimeinen sykli oli 25 päivää. Vaikka edellinen oli 30 päivää. Yleensä ei ole selvää. 02/25/2003 13:11:57 Lenusyan

Luin ja en ymmärtänyt, mikä on keltainen kehon kysta. Lisäksi kuvataan itse korpusluutia, joka tuottaa progesteronia ja joka säilyttää raskauden. Ja mikä on kysta ei ole selvä. Tai heidät kutsutaan keltaiseksi ruumiin kystaksi, joka on itse syntynyt keltainen runko?

Yleensä emme vaivaudu. Jos tarvitset jotain chapatille lääkärille :) 02/25/2003 13:27:56, Lenusyan

Utia, kirjoitin sinulle kysymyksen, ja hän katosi jonnekin.

Myös vatsani sattuu, aivan alareunassa, jossa pubi on. Ammu, kun painetaan sattuu. Ja pis juoksee 15 minuutin kuluttua. Minkälaista roskaa? 02/25/2003 13:07:17, Lenusyan

Kyllä, ymmärrän tämän laiminlyönnin. Juuri kun tulin LCD-näyttöön, esitin kysymyksen: haluan lapsen, mitä minun täytyy tarkistaa, saada rokotuksia. Hän antoi minulle testejä. Kun tulin viikossa, sanoin, että kaikki on puhdasta, puhaltaa raskaudet ja synnyttää meille. Ja osoittautuu, että turhaan kysyin häneltä vihurirokosta, hän yksinkertaisesti jättää hänet huomiotta, hän meni tarkistamaan itsensä.

Ja jälleen kerran ei ole mitään järkeä mennä hänen luokseen. Kaikki sama, se tekee samoin kuin viime kerralla. Jos vain toiselle lääkärille, mutta hänen kätensä eivät pääse. Lisäksi rauhoittin, että kaikki oli minulle selvää, aloin suunnitella. Ja käy ilmi, että on olemassa sellaisia ​​vastuuttomia lääkäreitä, jotka eivät välitä. Varsinkin kun kysymystä pyydettiin suoraan. 02/25/2003 14:31:14, Lenusyan

Viive ja vatsakipu - merkkejä raskaudesta tai sairaudesta?

Suurimmalle osalle naisista viive ja vatsakipu ovat merkittävä syy mennä apteekkiin raskaustestiä varten. Kun testiliuskaan ilmestyvät arvokkaat kaksi punaista viivaa, tulevaa äitiä voidaan onnitella raskauden esiintymisestä. Mutta mitä jos testi osoittautuu negatiiviseksi? Vastaus tähän kysymykseen on erittäin yksinkertainen: heti mene lääkärin puoleen.

Viive ja vatsakipu alenevat munasarjojen toimintahäiriön aikana

Viive ja vatsakipu, joita perinteisesti pidetään raskauden ensimmäisinä oireina, voivat olla monien sairauksien oireita, joista useimmat ovat munasarjojen toimintahäiriö. Se voi ilmetä minkä tahansa gynekologisen taudin (esim. Adnexiitin, polysystisten munasarjojen, kohdun fibroidien) tai hormonaalisten häiriöiden (kilpirauhasen sairaus) seurauksena.

Munasarjojen toimintahäiriö kehittyy, kun munasarjojen hormonia muodostava toiminto häiriintyy, minkä seurauksena kuukautiskierto häiriintyy ja ovulaatio puuttuu. Sairaus ilmenee viivästyneenä kuukautena yli 4–5 kuukauden ajan, minkä jälkeen verenvuoto alkoi yli 7 päivää. Mutta saattaa esiintyä usein epäsäännöllisiä kuukautisia.

Kun munasarjojen toimintahäiriö havaitsi vatsakipua vetämällä, tylsältä tai kouristukselta sekä alaselässä.

Sairaus voi aiheuttaa hedelmättömyyttä tai kyvyttömyyttä kantaa sikiötä, kohdun fibroideja, mastopatiaa, endometrioosia, voi myös osoittaa olemassa olevia pahanlaatuisia kasvaimia ja kohdunulkoista raskautta.

Viive ja vatsakipu lantion suonikohjuilla

Vatsakipu ja perineal-alue vetävät kipua, ja niille on tunnusomaista lantion tai varicocelen suonikohjuja naisilla. Tämän sairauden myötä kuukautiset ja epämukavuus yhdynnän jälkeen ovat mahdollisia.

Varicocelella on progressiivinen virtauskuvio. Sairaus alkaa kehittyä nuoruusiässä ja on oireeton, joten lantion verisuonijärjestelmän muutokset voidaan diagnosoida vain käyttämällä muita tutkimusmenetelmiä. Kivun oireyhtymä kasvaa iän myötä, kiput ovat erilaisia. Lantion suonikohjuissa ei ole erityisiä oireita, joten naisen, jolla on alempi vatsakipu ja kuukautisten viivästyminen, on tutkittava lantion laskimojärjestelmä.

Sairaus on krooninen ja täydellinen hoito on mahdotonta. Hoito on monimutkainen, johon sisältyy fysioterapia ja lääkehoito.

Viivästyminen ja vatsakipu kohdunulkoisen raskauden aikana

Samankaltaisia ​​oireita voi aiheuttaa myös kohdunulkoinen raskaus, joka etenee samalla tavalla kuin normaali. Kun kohdunulkoinen raskaus havaitaan usein pahoinvointia, huimausta, tajunnan menetystä ja heikkoutta. Jatkuva heikko tylsä ​​tai kipeä kipu tällaisen raskauden aikana voi olla vatsan oikealla tai vasemmalla puolella juuri pubiksen yläpuolella.

Jos et näe lääkäriä, jolla on tällaisia ​​oireita ajoissa, munanjohtimen repeämisriski ja sisäisen verenvuodon avautuminen on suuri.

Viivästyminen ja vatsakipu alenevien liikkeiden aikana

Tarttuvan taudin kroonisessa muodossa havaitaan säännöllisesti esiintyviä kipua alavatsassa, ja kuukautiset voivat myös viivästyä ja ummetus. Siten endometrioosia tai piileviä infektioita voi ilmetä. Piikkit ovat vaarallisia, koska ne voivat johtaa hedelmättömyyteen. Sairaus diagnosoidaan, kun gynekologi tutkii, ottaen huomioon naisen valitukset ja anamnesis. Tarkka diagnoosi tehdään vasta lisätutkimuksen jälkeen.

Hoidon viivästyminen voi johtaa hedelmättömyyteen, kohdun mutkaan, kuukautisten häiriöihin, kohdunulkoiseen raskauteen.

Viive ja vatsakipu monirakkuloiden munasarjojen kanssa

Polykystiset munasarjat voivat aiheuttaa kuukautisten viivästymistä ja vatsakipua. Tässä taudissa pienet kystat muodostuvat ja kasvavat munasarjoissa. Syynä ovat hormonaaliset häiriöt naisen kehossa. Sairaus voi ilmetä ilman oireita, mutta joskus kuukautiset viivästyvät ja vatsakipu väsyy. Kipu voi levitä lantion alueelle ja alaselälle. Näihin oireisiin voi liittyä myös lihavuuden ja hiusten ja ihon rasvaisuuden lisääntyminen.

Polysystiset munasarjat voivat johtaa hedelmättömyyteen ja keskenmenoon.

Viive ja vatsakipu negatiivisten ulkoisten vaikutusten vuoksi

Lisäksi naarasrunko on äärimmäisen herkkä negatiivisille ulkoisille vaikutuksille, ja pienin hypotermia tai ylikuumeneminen, terävä setti tai painon menetys, vakava stressi, ylityö voi aiheuttaa kuukautiskierron epäonnistumisen ja vatsan kipu. Ravitsemuksen puute ja tiukkojen ruokavalioiden noudattaminen voivat myös aiheuttaa viiveitä ja vatsakipuja.

Joka tapauksessa alavihan tunne, joka lisäksi liittyy kuukautisten puuttumiseen yli 5-7 vuorokautta, tulee lähettää gynekologille. Asiantuntija auttaa määrittämään näiden oireiden syyn ja määrittelemään tarvittaessa hoidon niiden esiintymiseen johtaneeseen ongelmaan.