Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia

Basalgraafilla voit seurata normaalia prosessien kulkua naisen kehossa. Tänään tarkastelemme kysymystä siitä, mikä on basaalilämpötila ennen kuukautisia ja mitkä arvot ovat ominaista lisääntymisjärjestelmän toiminnalle syklin eri vaiheissa ja erityisesti ennen kriittisten päivien alkua.

Mittauksen ominaisuudet

Mitä voidaan selvittää käyttämällä peruslämpötilakuvaa

Kun nainen saavuttaa murrosiän, hän haluaa olla ihanteellinen syklinen prosessi, tietää ovulaation aika, tulla raskaaksi suunnitellussa ajassa tai päinvastoin estää ei-toivottu käsitys. Tätä tarkoitusta varten yhdessä ovulaation ja muiden menetelmien testien kanssa käytetään laajalti lämpötilan mittausta peräsuolessa. Siksi kysymys siitä, mikä on normaali peruslämpötila ennen kuukautisia, mikä pitäisi olla solujen poistumisajankohtana ja standardit molemmissa vaiheissa, on hyvin tärkeä tyttöjen elämässä. Kaavion avulla voit tunnistaa seuraavat kohdat:

 • on follikkelin kypsyminen;
 • ovulaation päivä;
 • hormonaalinen vika;
 • tulevien kuukautisten päivä;
 • raskauden alkamisesta.

Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia (normaali)

Ennen kuin määrität, mikä on peruslämpötila ennen kuukausittaista maksuaikaa, muistutamme, että mittaukset on suoritettava vähintään 3-4 kuukautta saadun arvon tarkkuuden ja tiettyjen sääntöjen mukaisesti:

 • Mittausaika on 5-7 minuuttia elohopean lämpömittarilla tai 1 minuutti sähköisellä;
 • Käytä samaa lämpömittaria ja ravista sitä pois illalla.
 • Toimenpide on tehtävä aamulla, välittömästi 6 tunnin lepotilan jälkeen, ilman, että sängystä pääsee ulos ja ilman äkillisiä liikkeitä, mieluiten samaan aikaan;
 • Tiedot olisi merkittävä aikatauluun, jossa on huomioitava pienimmät poikkeamat tavanomaisessa elintavassa (kylmä, stressi, fyysinen ylikuormitus, alkoholinkäyttö jne.).
Asianmukaisesti laadittu ja oikein luettu aikataulu auttaa tunnistamaan ongelman varhaisessa vaiheessa ja poistamaan sen ilman seurauksia.

Lämpötilastandardit eri vaiheissa

Tutkimuksen on aloitettava kuukautisten ensimmäinen päivä. Tämän ajanjakson arvot ovat koholla, joten niitä ei oteta huomioon. Kuukauden viimeisen päivän keskilämpötila on noin 36,3 ° ja vaihtelee välillä 36,5 °, pitää koko ensimmäisen vaiheen. Nämä ovat edullisimmat olosuhteet follikkelien kasvulle estrogeenin vaikutuksen alaisena.

Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia, riippuu munan käyttäytymisestä: lannoitus tapahtuu vai ei. Kun follikkelin läpimurto on munasarjan seinämässä, haavan kohdalla muodostuu keltainen runko, joka tuottaa progesteronia. Se on vastuussa hedelmöittämisestä ja kohdun valmistamisesta munasolun vastaanottamiseksi ja lisää lämpötilaa 37,0-37,5 °: een. Tällaiset arvot ovat optimaalisia raskauden kehittymiselle.

Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia kuukaudessa

Tämän aikavälin vakiolämpötila-arvot tallentavat nämä numerot jatkuvasti. Käsittelyn tapauksessa samanlainen malli jatkuu ennen ja jälkeen viiveen, joka on ensimmäinen merkki raskaudesta, joka voidaan vahvistaa muilla oireilla ja positiivisella testituloksella.

Kysymykseen vastaten, mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia viikossa ennen niiden alkua, tallennetaan vastaus yksiselitteisesti: 37 ° ja korkeampi, mutta enintään 37,5 °. Vaikka 28 päivän syklin tässä tiettynä aikana on mahdollista nähdä implantin pudotusvalikko kaaviossa. Se kestää päivässä, ja lämpömittarin vähenemistä havaitaan useita kymmeniä asteita. Joskus siihen liittyy tuskin havaittavissa oleva vatsaontelon kipu ja pieni verinen purkautuminen emättimestä. He ilmoittavat tulevalle äidille alkion lisäyksestä endometriumin seinään. Luvut ovat kuitenkin linjassa ja muuttuvat samoiksi. Lisäksi tätä ilmiötä ei havaita kaikissa naisissa.

Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia 3 päivän ajan

Mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia (3 päivää) riippuu kunkin naisen yksilöllisyydestä. Tilastot osoittavat 0,3-0,5 °: n laskua. Standardiarvoja tarkastellaan tällä hetkellä 36,8 - 37,1 °: n välein.

Kun kysytään, mitä peruslämpötila on ennen kuukautisia (3 päivää), gynekologit vastaavat, että keskilämpötila on 36,8-37,1 °.

Epätyypilliset lämpötilalukemat

On mahdollista poikkeamia normistosta sairauden tai hormonien epätasapainon vuoksi, mikä ilmaistaan ​​muissa kaavion indikaattoreissa. Tyypillisimpiä esimerkkejä poikkeamista ovat:

Progesteronin puutos

 • Progesteronipuutos, joka aiheuttaa kaavion alaspäin. Sille on ominaista hidas lämpötilan nousu, joka kestää enintään viikon. Digitaalisten arvojen ero faasien välillä on pienempi kuin 0,4 °, toinen jakso lyhenee 10 päivään 14 sijasta, mikä aiheuttaa kuukautisten esiintymisen etukäteen;
Progesteronipuutoksen yhteydessä peruslämpötila alenee ensin ja nousee ja pysyy noin kahden viikon ajan.

kohdun limakalvon tulehdus

 • Endometriitti, kohdun limakalvon tulehdus, päinvastoin, lisää lämpötilaa ensimmäisissä kuukautiskiertoajoissa 37 °: een. Tämä on peruslämpötila ennen kuukautisia ja ensimmäisen verenvuodon päivä on tämän taudin tunnusmerkki. Kun lievän laskun jälkeen ennen aloittamista havaitaan, että indikaattoreiden nousu jatkuu, on selvää, että ei voi mennä ilman lääkäriä;
Peruslämpötila ennen kuukautisia ja ensimmäisenä päivänä, jos tällaista tulehdusprosessia on, koska endometriitti pysyy 37 °: ssa.

raskaus

 • Kun raskaus vahvistetaan, kun lämpötila pidetään koholla - jopa 37,5 °, kuukautiset eivät alkaneet ajoissa, ja emättimestä on erittynyt veri, mikä viittaa uhkailuun keskenmenoon. Negatiivisella testillä ja korkealla lämpötilalla kohdunulkoisen raskauden kehittyminen on mahdollista;
Raskauden aikana peruslämpötila säilyy jopa 37,5 ° C: ssa pitkään.

Ovulaation puute

 • Ovulaation puute, kun tuloksena oleva kaavio on kaoottisten pisteiden joukko, sitten kohotettu, sitten matala, ilman selvää rajaa vaiheiden välillä;

Liitteiden tulehdus

 • Liitteiden tulehdus lisää lämpömittarin lukemista sekä syklisen prosessin ensimmäisessä jaksossa että toisessa. Kaavion ensimmäisellä puoliskolla kirjataan lisäys 37 °: een myöhemmällä laskulla. Toisessa, mikä on peruslämpötila ennen kuukautisia 2 vuorokautta, sama pätee edelleen, saavuttaen arvon 38 °.
Toisessa syklissä, jossa on tulehduksia, päälämpötila ennen kuukautisia pysyy 38 °: ssa.

johtopäätös

Sinun pitäisi tietää, että kun otat suun kautta otettavia ehkäisyvälineitä, ihmettelee, mikä on ennen lämpötilaa menevä peruslämpötila. Hormoneja sisältäviä pillereitä vääristää lämpömittari, ja tuloksena oleva aikataulu on informatiivinen.

Mitä pitäisi olla ennen lämpötilaa ennen lämpötilaa?

Mikä pitäisi olla peruslämpötila tai BT ennen menstruointia? Monet naiset unelmoivat säännöllisestä kuukautiskierrosta, koska tämä on yksi tärkeimmistä merkkeistä lisääntymisjärjestelmän oikeaan toimintaan. Yksi tärkeimmistä indikaattoreista on BT. Päivittäinen mittaus mahdollistaa kehon tilan tarkkailun, lähestyvän ovulaation määrittämisen ja uuden kuukautiskierron alkamisen. Harkitse BT: n mittaustulosten testauksen ja tulkinnan ominaisuuksia.

Mikä on BT?

BT - indikaattorit, jotka saatiin suussa, emättimessä tai peräsuolessa olevalla lämpömittarilla peräaukossa. Peruslämpötila kuukautisten aikana, ennen heitä ja muutosten jälkeen.

Lämpötilamittarin nousu tai pieneneminen johtuu kuukausittaisen jakson vaihe-erosta:

 • follikulaarinen - munan kypsymisen vaihe, BT: n taso laskee;
 • ovulaatio - hedelmällinen vaihe, jonka aikana käsitys alkaa;
 • Luteaalivaihe on kuukautisten alkaminen, kun kaikki hormonit laskevat, BT vähenee.

Kaikkien näiden vaiheiden aikana hormonien määrä naisen kehossa on erilainen. Estrogeeni ja progesteroni, joka erittyy säännöllisesti kehon kautta, vaikuttavat BT: n muutokseen. Ja BT: n muutos on yksi luotettavimmista ehkäisymenetelmistä - kalenterimenetelmä.

Mittaussäännöt

Niinpä perus- (suun tai peräsuolen) lämpötilan aikataulu on erittäin tärkeä, koska lääkäri voi saada saatujen tietojen perusteella kuvan naisen terveydentilasta ja määrittää, onko synnytysjärjestelmän toiminnassa muutoksia vai ei.

Lämpötilan mittaamiseksi on olemassa useita sääntöjä, joiden jälkeen on mahdollista saada tarkimmat tulokset:

 1. Lämpötilan mittaus on aina suoritettava samana ajankohtana. Luotettavimmat tulokset saadaan mittaamalla BT aamulla heti heräämisen jälkeen. Pienet poikkeamat ajassa ovat sallittuja - +/- 30 minuuttia ei vaikuta lukemiin negatiivisesti. Menettelyn ihanteellinen aika on aikaväli 6-8 am. Samalla on erittäin tärkeää, että BT: llä on ennen mittausta terveellistä unta vähintään 4 tuntia.
 2. Menetelmässä mitataan aina emäksinen tai eli peräsuolen lämpötila samalla lämpömittarilla. Jos hän katkesi tai lopetti oikean arvon näyttämisen ja joutui vaihtamaan lämpömittarinsa, tämä olisi huomattava muistikirjassaan, jossa lukemat tallennetaan.
 3. On suositeltavaa valmistaa lämpömittari etukäteen asettamalla se lähelle sänkyä. Mittaus ilman nukkumaan menoa.
 4. Menettelyn kesto riippuu mittausmenetelmästä, mutta keskimäärin vähintään 5 minuuttia.
 5. BT-muutosten dynamiikan seuraamiseksi on tarpeen pitää erityinen aikataulu, jossa kaikki päivän, viikon, kuukauden jne. Indikaattorit on ilmoitettu.

Näitä yksinkertaisia ​​suosituksia noudattaen voit saada tarkimmat tulokset, ja niiden avulla voidaan estää lisääntymis- tai virtsatietojärjestelmän sairauksien paheneminen tai määrittää raskauden esiintyminen.

BT kuukautisten aikana

Tutkimuksen pitäisi alkaa kirjata kuukautisten ensimmäisestä päivästä alkaen. Mikä on BT ennen kuukautisia, esimerkiksi viikkoa ennen kuukautisia? Tämän jakson käyttöaiheet voivat olla koholla, joten et voi ottaa huomioon tätä tosiasiaa. Mutta kuukautisten viimeisenä päivänä BT-indeksi on luokkaa 36,3 ° C ja voi vaihdella välillä 36,5 ° C. Tämä on suotuisimmat olosuhteet follikkelien täydelliseen kehittymiseen.

Millainen BT ennen kuukautisia riippuu munan käyttäytymisestä: onko käsitys tapahtunut vai ei. Kun muna lähtee follikkelista, syntyy keltainen runko vesikkelin repeämispaikalla, joka tuottaa hormoneja kohdun valmistamiseksi alkion istuttamiseksi, jos hedelmöitys tapahtuu. Ja juuri tämä rauhas stimuloi BT: n lisääntymistä ensimmäisessä viivästyspäivässä, jotta parannetaan kohdun tilaa alkion mukavampaan kehittymiseen.

BT viikkoa ennen kuukautisia

Tänä aikana hinnat vaihtelevat välillä 37-37,5 ° C. Samaan aikaan on tarpeen ottaa huomioon sellainen tekijä kuin istutuksen pudottaminen - kun BT siirtyy väliaikaisesti ja nousee sitten voimakkaasti.

Jos hedelmöitys ei tapahtunut tämän ajanjakson aikana, progesteronin taso pienenee vähitellen, korpuviljely alkaa haihtua, mikä johtaa lämpötilan laskuun.

BT 3 päivää ennen kuukautisia

Mitä BT tulee kuukautisten aikana ja muutama päivä ennen kuin se riippuu kunkin yksittäisen naisen yksilöllisistä ominaisuuksista. Tilastojen mukaan kuukautisten aattona luvut voivat laskea 0,3-0,5 ° C. Normaali tässä jakson vaiheessa on arvot välillä 36,8 - 37,1 ° C.

BT: n syitä

Lämpötilan nousuun tai vähenemiseen vaikuttaa useita syitä:

 1. Progesteronin puutos. Se johtaa BT: n vähenemiseen. Tämän patologisen tilan ominaispiirre on hidas lämpötilan nousu, joka kestää enintään 7 päivää. Syklin eri vaiheiden suorituskyvyn ero ei ylitä 0,4 ° C: ta, ja toisen jakson kesto lyhenee 10 päivään, mikä puolestaan ​​stimuloi kuukautisten alkamista.
 2. Kohdun limakalvon tulehdus. Tätä tautia leimaa peruslämpötilan nousu ennen kuukautisia - 37 ° C. Tämä BT kestää kuukautisten loppuunsaattamisen. Ja kun ennen kuukautisia on BT: n lasku, endometriitin tapauksessa nämä arvot laskevat vain muutaman kymmenesosan astetta, minkä jälkeen ne alkavat kasvaa ylöspäin.
 3. Raskauden alkaminen. Jos viive on ja emättimen tai peräaukon lämpötila on 37 ° C, mutta ei korkeampi kuin 37,5 ° C, niin lapsen käsitys tapahtui todennäköisesti. Jos raskauden nopea testi ei näyttänyt 2 nauhaa, se voi olla kysymys myöhäisestä istutuksesta tai patologioista - kohdunulkoinen raskaus tai anembryonia.
 4. Anovulatorisen vaiheen alkaminen. BT: n kaoottinen kasvu ja indikaattorien väheneminen voivat merkitä ovulaation puuttumista. Samaan aikaan peruslämpötilakäyrällä ei ole selkeää rajaa ja korkeinta pistettä.
 5. Tulehduksellisten gynekologisten sairauksien esiintyminen. Munasarjojen tulehduksen aikana lämpömittari kirjaa arvot 37 ° C: ssa, joka havaitaan ensimmäisessä ja toisessa jaksossa. Samalla, ennen kuukautisia, BT vähenee, minkä jälkeen se nousee jälleen, mutta jo 38 ° C: een.

Myös hormonaalisen taustan ja kilpirauhasen häiriöiden tapauksessa voidaan havaita epätyypillisiä merkkejä peruslämpötilasta.

johtopäätös

Julkaise lopuksi yhteenveto:

 1. BT on todistettu gynekologinen menetelmä naisten lisääntymisjärjestelmän terveydentilan seuraamiseksi. Erityisen tärkeitä ovat perus- tai peräsuolen lämpötila kuukautisten jälkeen ja ennen kriittisiä päiviä, ovulaatio, tarkemmin niiden kasvun ja laskun dynamiikka.
 2. BT: n aikataulun mukaan on mahdollista määrittää ovulaation ja kuukautisten lähentyminen, selvittää, onko lisääntymiselinten toiminnassa poikkeamia. Hyvin usein äkilliset lämpötilan muutokset osoittavat tulehdusprosessin tai sairauden esiintymisen.
 3. BT: llä on tiettyjä standardeja, joista poikkeamat ovat luonteenomaisia ​​selviä muutoksia uritus- tai lisääntymisjärjestelmän elinten työhön.

On syytä muistaa, että suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden aikana BT-indikaattorit hyppivät, joten sinun ei pitäisi luottaa niiden tarkkuuteen.

Oletko koskaan tarkistanut peräsuolen lämpötilaa? Oletteko tai kaverisi johtamassa tällaista kalenteria seuraamaan hedelmällistä vaihetta ja kuukautisten lähentymistä?

Peruslämpötila kuukausi edeltävänä päivänä 37.1

Tytöt, hei! Minun tapauksessani, 2 viikon viiveellä, tein 2 testiä ja molemmat olivat negatiivisia, kohdun, sitten kiristettiin, sitten rentoivat, lanne oli kipeä, rintakehä oli herkkä, mutta se ei loukkaantunut, peruslämpötila oli 37,1 ja neljäs päivä. Lääkärille vain kuukauden lopussa (((mikä on se. Raskaus tai tulehduksellinen prosessi. Ehkä joku oli niin. Viimeinen kuukausi oli 31. heinäkuuta, ei koskaan ollut tällaista viivettä ((

Kolme vuotta sitten he alkoivat suunnitella lasta, minulla on poika, miehelläni ei ole lapsia. Tutkimme, molemmat olivat hienoja, määrätty minulle urozhestan, ei toiminut, mitattu ovulaatio peruslämpötilalla (muuten noin lämpötila minun aikataulut ensimmäisessä vaiheessa 36,6-36,7, sitten laske ovulaatio, ja lisätä 37,1-37,2, sitten ennen kuukausittain laski 36,9: een ja uusi sykli) kaikki on täydellinen. Ja niin 3 vuotta. Tänä kesänä olin väsynyt menemästä lääkäreihin, lopetin pillereiden juomisen, lopetin lämpötilan mittaamisen. Minulla on yleensä sykli 28 päivästä 31 päivään. Viivästyksiä ei ole. Ja niin.

Tytöt, auttakaa ymmärtämään tilannetta! Minulla on 30–32 päivän sykli. Tänään on vain syklin 25. päivä. Eilen on ilmestynyt vaaleanpunainen purkaus. peruslämpötila pidetään yli 37. 1 (keskimääräinen lämpötila toisessa vaiheessa on 37,1). Ennen kuukautisia lämpötila laskee yleensä 36,7: een. Auta ymmärtämään, mitä nämä valinnat ovat ja mihin ne voidaan yhdistää?

Tytöt, mitä se voisi olla? Kuukausittain aloitettu 5 päivää aiemmin. Jos sitä voidaan kutsua kuukausittain. 7 dp: ssä oli heikosti raidallinen koe (minulla on valokuva päiväkirjaani ja vastaava viesti). Sitten hän toisti Mila-testin, mutta ei osoittanut mitään. Päätin, että ensimmäinen koe oli "ei itsessäni" ja rauhoittuin. Kaksi päivää myöhemmin (noin 9-10 dpo) ruskea ruskea alkoi. Seuraavana päivänä näyttää siltä, ​​että he menivät kuukausittain, mutta hyvin niukasti, maksavat päivittäin. Ajatus tänään on runsaampaa, mutta ei.

Tytöt kerro minulle toinen päivä kuukautisteni ja basaalilämpötila on 37,2-37.

Kaikki BB-shechkamin hyvä päivä! Kirjoitan itselleni sekä esimerkkinä niille, jotka eivät vieläkään voi tulla raskaaksi, mutta todella haluavat.

Vielä viikko ennen viivästystä. Ja tein testin. On heikko nauha. Ja sitten joka päivä aamulla tekemällä testejä ja niin viikon. Joka päivä nauha on kirkkaampi ja näkyvämpi. 8 testiä ovat kaikki raitoja. Eilen ultraääni ei löytänyt mitään. Huomenna tulee tulla kuukausittain. (Jumala kieltää he eivät tule). Kehon lämpötila 37.1. Basal ei tarkista. Ei mukavaa kävelevää riikinkukkoa. Luuletko, että olen raskaana? 8 testiä ei voi olla väärässä

En tiedä, mitä minulle tapahtui. 3 päivän viive (viimeinen oli 19. joulukuuta). testi on negatiivinen. luovutettu veri analyysiä varten 5,6 mIU / ml. eli koska ymmärrän, se ei ole B. BUT. kehon lämpötila (en mitata basaalia) tammikuun 11. päivästä nykypäivään 37.1-37.4. Se on jo rehellisesti saatu. Sitä käytetään satamaan vatsaa kuin ennen kuukautisia, mutta nyt yleensä - kaikki on tavallista. En tiedä mitä tehdä enää.

Hei rakkaat tytöt. Jotta ei kiusata sinua tarinoita pitkään, kirjoitan lyhyen ongelman. Olen 26-vuotias, mieheni on 33. Olemme yrittäneet noin kaksi vuotta, ja toistaiseksi se ei ole ollut mahdollista. Minulla on yleensä 30–32 päivän sykli. Useimmiten 32, mutta päivä on aikaisemmin alkanut. Helmikuussa oli kuukausittain 18.02. Maaliskuussa ja huhtikuussa 23 numerot päivittäin. Toukokuussa minulla oli 9-10 ovulaation numero. Testit eivät tehneet, mutta tunsin sen. Seksi oli 7. toukokuuta, 9. ja 10. 10 numeroa.

Hei, olen nähnyt Yarinin 21 päivää, mutta jäin jonain päivänä, nyt minulla on seitsemän päivän tauko, eikä kuukausia ole 3 päivää, ja peruslämpötila on 37,1.

Hyvä foorumi "oldies". Löydät sinut Internetissä yhden ongelman vuoksi. Minulla on toinen päivä viivytyksessä, suojaamaton seksuaalinen yhdyntä oli hieman yli viikko sitten. Kysymys: Onko mahdollista tulla raskaaksi ovulaation jälkeen ja jopa melkein ennen kuukautisia? Vaikka ehkä toivottavasti toivon ja tuulen itseäni, ehkä se on vain stressiä tai jonkinlaista kehon epäonnistumista. Mutta ei ole väliä kuinka se oli siellä, olen ollut huolissaan jo kaksi päivää, basaalilämpötila 37,1 asteen tasolla. Tein testin, se on negatiivinen, vaikka se ei ehkä näytä totuutta toistaiseksi. Juuri.

Kolme vuotta sitten he alkoivat suunnitella lasta, minulla on poika, miehelläni ei ole lapsia. Tutkimme, molemmat olivat hienoja, määrätty minulle urozhestan, ei toiminut, mitattu ovulaatio peruslämpötilalla (muuten noin lämpötila minun aikataulut ensimmäisessä vaiheessa 36,6-36,7, sitten laske ovulaatio, ja lisätä 37,1-37,2, sitten ennen kuukausittain laski 36,9: een ja uusi sykli) kaikki on täydellinen. Ja niin 3 vuotta. Tänä kesänä olin väsynyt menemästä lääkäreihin, lopetin pillereiden juomisen, lopetin lämpötilan mittaamisen. Minulla on yleensä sykli 28 päivästä 31 päivään. Viivästyksiä ei ole. Ja niin.

Hei kaikki! Mitä mieltä olet raskaudesta tai ei? :) Minun kierto on kelluva, joten en voi määritellä ovulaatiota tai M: ää, mutta äskettäin he alkoivat käyttäytyä hyvin) oli yleisesti PPA 12. tammikuuta (syklin 14. päivä). Puhelinkalenterissa oli ovulaatio 13. tammikuuta. Mutta tämä on kyse, toistan, minun sykkini tanssivat. Ovulaatiokokeita ei ollut, mutta se oli uskomaton seksuaalinen halu :)) kesti vain 3 päivää. V.

Tytöt. auttaa ymmärtämään. ehkä joku oli samanlainen. Kolme sykliä näki clostilbegit. Ovulaatio oli. Mutta raskaaksi tuleminen ei toiminut, koska ovulaatio klostilbegiitilla jostain syystä tapahtui myöhässä (yksi sykli päivänä 18, toinen jakso 25 dz, eli melkein ennen kuukautisia). Tätä sykliä en juonut klostilbegit, syklin 5. päivänä vasemmassa munasarjassa olevan ultraäänen kohdalla oli kaksi follikkelia, joiden halkaisija oli 12 mm, oikealla 10 mm. Syklin 11. päivänä vasemman munasarjan ultraääni pitkin 12 säiliö pysyi.

Hei kaikki! Mitä mieltä olet raskaudesta tai ei? :) Minun kierto on kelluva, joten en voi määritellä ovulaatiota tai M: ää, mutta äskettäin he alkoivat käyttäytyä hyvin) oli yleisesti PPA 12. tammikuuta (syklin 14. päivä). Puhelinkalenterissa oli ovulaatio 13. tammikuuta. Mutta tämä on kyse, toistan, minun sykkini tanssivat. Ovulaatiokokeita ei ollut, mutta se oli uskomaton seksuaalinen halu :)) kesti vain 3 päivää. V.

Peruslämpötilan muutokset toisessa vaiheessa - ovulaatiosta kuukautisiin

Viime vuosisadalla lääkärit saivat selville: jos mittaat naisten kehon lämpötilaa päivittäin, voit oppia paljon siitä, miten sen lisääntymiselimet toimivat.

Peruslämpötila ennen kuukautisia ja kuukautisten jälkeen antaa mahdollisuuden seurata tärkeitä muutoksia naisen urogenitaalialueella. Käyttämällä päivittäistä lämpötilamääritystä lasketaan tarkoituksenmukaisimmat tai epätodennäköisemmät päivät. BT-menetelmä auttaa havaitsemaan raskauden jo ennen viivästystä eli syklin päättymistä ja myös tunnistamaan naisten terveydentilan poikkeamat.

Miten sitä mitataan

Peruslämpötila - lämpötilan muutokset, jotka on kirjattu rektaalisesti, suun kautta tai vaginaalisesti naiselle heti yön unen jälkeen.

Menetelmästä riippumatta tarkkoja mittaustuloksia varten on noudatettava joitakin sääntöjä:

 • Valittua mittausmenetelmää tulisi soveltaa vain yksi. Jos tässä jaksossa aloitit BT: n mittaamisen peräaukossa, jatka sitten kuukautisten ajan. Ja vain seuraavassa jaksossa voidaan muuttaa menetelmää;
 • Lämpötilan ilmaisimet tallennetaan päivittäin vähintään 3-5 kuukautta erityisessä aikataulussa.
 • Mittaukset tehdään varhain aamulla tiettynä aikana heti, kun nainen herää;
 • Mittausjaksojen aikana syvän unen tulisi olla vähintään 3-5 tuntia. Toisin sanoen, jos nousi WC: hen aamulla, 1-2 tuntia ennen nousua, mittauksen tulos on epäluotettava;
 • Aikataulun tulee heijastaa paitsi basaalilämpötilaa, myös sen muutoksia vaikuttavia tekijöitä: stressi, seksuaalinen kosketus, alkoholin tai huumeiden saanti, muutos opiskeluaikana. Kaikki tämä voi yhtäkkiä lisätä BT: tä. Tee siis muistiinpanoja aikataulun alla. Esimerkiksi: "5 ds - heräsi 3 tuntia myöhemmin."

Mutta nämä eivät ole kaikki tärkeitä vivahteita. Lue yksityiskohtainen artikkeli siitä, miten muodostetaan peruslämpötilakaavio ja miten sitä tulkitaan.

BT eri syklin vaiheissa

Naisten elin on monimutkainen mekanismi, jota kontrolloi lukuisia hormoneja. Ne vaikuttavat digitaalisiin lämpötilan muutoksiin eri suhdannevaiheissa: se laskee tai nousee. Toisin sanoen kaavio osoittaa selvästi kaksi vaihetta: ennen ovulaatiota ja sen jälkeen.

Syklin toisen vaiheen peruslämpötila on tärkeä indikaattori siitä, miten naiselimet toimivat. Mutta sen mittaamiseksi vain tällä hetkellä ei riitä: sinun täytyy nähdä koko "kuva" kokonaisuudessaan, toisin sanoen BT: n mittaukset ovat tärkeitä koko kuukauden ja mieluiten useita.

Analysoimme, mitä peruslämpötilan pitäisi olla eri syklisissä vaiheissa ei-raskaana olevalla nuorella naisella.

Kuukautisten aika

Syklin ensimmäisenä päivänä indikaattorit ovat yleensä pieniä, mutta eivät vähäisiä - 36,7-36,9 astetta. Lisäksi voidaan havaita lämpötilan nousu, mutta se ei nouse yli 37 astetta. Kriittisten päivien loppuun mennessä (4-7 päivää) BT vähenee.

Munan kypsymisvaihe (ensimmäinen vaihe)

Kun muna kypsyy, kuukautisten jälkeen 36,2 - 36,6 astetta pidetään optimaalisena. Ennen ovulaatiota on mahdollinen pieni lasku. Lämpötila alkaa nousta heti, kun muna alkaa lähteä follikkelista.

Luteaalivaihe (toinen vaihe)

Lämpötila ovulaation jälkeen nousee ja saavuttaa maksimiarvot (37-37,5 astetta). Tämä johtuu hormonin progesteronin aktiivisesta tuotannosta.

Luteaalivaiheen loppuvaiheessa indikaattorit alkavat taas laskea hieman. Peruslämpötila 36,8-37 astetta pidetään optimaalisena ennen kuukausittaisia ​​jaksoja (2-4 päivää).

Peräsuolen lämpötila ennen kuukautisia ei välttämättä vastaa viittausta. Plus- tai miinus 0,3 asteen eroa pidetään normina, koska jokaisella meistä on omat ominaisuutensa. Siksi on äärimmäisen tärkeää tehdä tutkimuksia useita kuukausia "niiden" indikaattoreiden tunnistamiseksi.

Tärkeintä on kuitenkin yleinen suuntaus: syklin toisen vaiheen peruslämpötila nousee 0,4–1 astetta ja muutama päivä ennen kuukautisia (2-3 päivässä) pienenee hieman (0,2–0,4 astetta).

poikkeamat

Joskus ennen kuukautisten alkulämpötilalukemien tuloksia voi olla merkintöjä, jotka poikkeavat standardista. Näiden muutosten syy on hormonien epäonnistuminen, joka johtuu kahdesta tekijästä:

 • Poikkeamat lisääntymisjärjestelmän toiminnassa;
 • Käynnistyksen alkaminen.

Analysoimme peräsuoliparametrien poikkeamien piirteet, kun BT: n kaavio osoittaa naisen urogenitaalialueen sairauksien esiintymistä.

Anovulatorinen sykli

Monofaasinen kuvaaja, kun mittaukset on korjattu lähes samalle tasolle, osoittaa ovulaation puuttumista. Tässä tapauksessa peruslämpötila on alhainen toisessa vaiheessa. Tätä tilannetta aiheuttavat useammin hormonaaliset ongelmat. Syystä riippumatta nainen ei voi tulla raskaaksi.

Käytännössä jokainen nainen 1-2 kertaa vuodessa voi korjata anovulatorisen syklin. Tässä tapauksessa ei ole syytä huolehtia. Kuitenkin, jos aikataulu osoittaa pitkään monotonista suoraa, gynekologin kuuleminen syiden tunnistamiseksi ja poistamiseksi on välttämätöntä.

Progesteronin puutos

Progesteronin hormonin puute provosoi progesteronin puutteen. Sairauden vuoksi lämpötilamittarit nousevat hyvin vähän ja eivät saavuta 37 astetta viikossa ennen kuukautisia.

Taudin erottuva piirre on syklin lyhentynyt toinen vaihe, joka aiheuttaa kuukautiskierron ilmaantumisen etukäteen.

Tulehdussairaudet

Kohdun limakalvon tulehdus aiheuttaa endometriitin, joka voidaan tunnistaa myös käyrällä kaaviossa.

Tyypillinen taudin ominaista piirre - peräsuolen indikaattorit noin 37 astetta syklin ensimmäisellä päivällä ja vähäisen laskun jälkeen ne nousevat jälleen. Tällaiset poikkeamat normista edellyttävät erikoislääkärin pakollista hoitoa.

Lisälihaksen (adnexiitin) tulehduksen myötä BT on jatkuvasti korkea koko syklin ajan - 37 astetta tai enemmän.

Milloin lääkäriin

Sen lisäksi, että naisella on tärkeitä tietoja siitä, mitä peruslämpötilan tulisi olla ennen kuukautisia, naisen täytyy korjata kunkin vaiheen kesto.

Toisen (luteaalisen) vaiheen pituus on tavallisesti 12-13 päivää. Mitä tulee indikaattoreihin ennen ovulaation alkua, aika-aika on vapaampi. Terveessä naisessa tällaisten vaihtelujen on kuitenkin oltava vähäisiä. Lisäksi tällaisia ​​"vähäisiä rikkomuksia" olisi huomattava vain ensimmäisessä vaiheessa.

Listaamme tärkeät merkit sen jälkeen, kun on tunnistettu, minkä naisen on suoritettava täydellinen gynekologinen tutkimus:

 • Ovulaation jälkeen peruslämpötila nousee, mutta melko vähän - 0,3 astetta tai jopa vähemmän;
 • Numeroilla, jotka muuttavat muutoksia koko syklisen jakson aikana, on suunnilleen samat indikaattorit tai ylittyneet tai alennetut arvot;
 • Syklin keskellä on erittäin hidas arvojen nousu;
 • Ensimmäinen vaihe kestää yli 18 päivää ja toinen - alle 10 päivää.

BT ja raskaus

Norjasta poikkeavat indikaattorit voivat kuitenkin olla todiste miellyttävästä ja usein kauan odotetusta tapahtumasta.

Loppujen lopuksi monet naiset ovat alkaneet käyttää tätä tekniikkaa laskea parhaan mahdollisen ajatuksensa ja määrittää nopeasti raskauden esiintymisen BT: llä.

Mikä olisi peruslämpötila ovulaation jälkeen, jos nainen on saanut lapsen?

Joskus noin viikko ovulaation jälkeen BT laskee jyrkästi tai hieman - 0,2-0,5 astetta. Tämä on ns. Implantin taantuma - hetki, jolloin muna on kiinnitetty kohdun seinään. Se ei kestä kauan - kaaviossa lasku on yleensä vain yksi päivä. Sitten indikaattorit palaavat aiempiin korotettuihin arvoihinsa. Ennen kuukautisia basaalilämpötila pysyy arvossa 37,1 ja sitä korkeampi (ja ei laske tavalliseen tapaan).

Raskauden aikana lämpötilaa koskevat tiedot munan vapautumisen jälkeen pitävät korkealla tasolla: 37 - 37,5 astetta. Jos näihin tekijöihin liittyy kuukautisten viivästyminen, ja rintakehässä tuntuu kireys tai arkuus, raskaustesti voi olla positiivinen.

Jos näitä oireita seuraa veren purkautuminen emättimestä, sinun pitäisi ehdottomasti käydä lääkärissä, sillä tässä tapauksessa on suuri keskenmenon vaara.

Jos edellä mainittuihin oireisiin lisätään kipua ja lisääntynyttä ruumiinlämpötilaa, on kiireellistä mennä sairaalaan, koska nämä oireet saattavat viitata kohdunulkoiseen raskauteen.

Onko menetelmä luotettava?

Potilaat ja gynekologit käyttävät peräsuolen lämpötilan arvoja pitkään, vaikka uusia, nykyaikaisia ​​diagnostisia menetelmiä on jo esiintynyt.

Voiko tätä tutkimusmenetelmää pitää luotettavana? Valitettavasti ei.

Vaikka noudattaisitte kaikkia lämpötilan mittaussuosituksia, indikaattorit voivat olla epätarkkoja, koska monet tekijät vaikuttavat lämpötilajärjestelmään:

 • Liikunta;
 • Stressi- tai psyko-emotionaalinen stressi;
 • Hormonaaliset lääkkeet;
 • Tartuntataudit;
 • SARS;
 • Alkoholin saanti;
 • Seksuaalinen kontakti;
 • Lyhyt tai liian pitkä yöunet;
 • Pitkät matkat.

Kaikkia lämpötilamittareiden muutokseen vaikuttavia tekijöitä on mahdotonta ottaa huomioon, joten basaalilämpötilan mittausta ei voida pitää 100% luotettavana.

Olisi sopivampaa käyttää tätä tekniikkaa lisäaineena yhdessä tällaisten diagnostisten menetelmien kanssa, kuten follikulometria- tai hormonitason testeillä.

Bt ennen kuukausittaista 37.1

Kuukautisia jaksoja on jäljellä 2 päivää 37.1. teki testin. Katso kuka näkee mitä)))

Hei rakas BBShechki! En todellakaan tiedä mitä ajatella. On viive, testit ovat negatiivisia. Viimeinen päivä. Oli puhdas kuin repeämä. BT pitää kiinni. 37.1 Ei kuukausimerkkejä. Ovulku tällä kertaa ei seurannut. Ainoa asia huomattiin.

Älä mene ohi! kuka tietää, kuka on tullut. Tapahtuuko tämä raskauden aikana?

BT päivässä ennen kuukausittain 37.1. Luin, että lämpötila 37 - 37,2 kasvun dynamiikassa (askel 0,1 tapauksessani joka päivä) on merkki b. Mitä luulet?

Kerro minulle, kiitos.. Ovulaation jälkeen minulla on BT korkeampi kuin 37,1, huomenna suunnitelman mukaan pitäisi olla kuukausittain. Tänään alavihan sattuu, kuten tavallisesti ennen M.. Mutta BT 37.1-37.2.. Voisiko tämä olla raskaus?

Tehdään testi ja täällä. 3-4 kuukautta ennen kuukausi. Aamun mitta bt 37.1. Tämä toinen baari tai luulen?

Tytöt, kerro minulle, mitä teen. Tänään, 24 ds, kuukausittain, olisi pitänyt saapua aikaisintaan 2 päivässä, mutta jo 3 päivää testit keskeytetään. Ja dynamiikka on selvästi näkyvissä. Mutta tänään tuli kuukausittain. Testattu aamulla ja nyt. Yksi.

Kerro minulle, kuka tietää, mitä BT 37.0-37.1 puhuu noin 4 päivää ennen kuukautisia?

Tytöt, kerro mitä se on! 4DZ, ei kuukausittain, BT 37.1. HCG 0,2. Kuka se oli?

Hyvää iltaa! Tytöt, kerro minulle, aamulla BT tänään on 37.1-37.2, maanantaina ajatuksen kohdalla, jos kuukausittainen alku alkaa, jos tällainen lämpötila on mahdollista? Klo 11 Dpo, testi on tyhjä, mutta silti luotettava. Joten toivon tätä sykliä. Ja toinen kysymys on, kuka käytti halpoja testejä valkoisina sinisenä pakkauksena, he valehtelivat tai normit olivat?

Kuudes BT-aikataulu osoittautui raskaaksi. Aiemmat kaaviot olivat lähes täydellisiä, mutta tämä osoittautui niin epätyypilliseksi ja PREGNANT!)))) Ohjelma ei näytä ovulaatiota, ja rehellisesti sanottuna en ole myöskään täysin varma, mikä päivä se oli)) 28. toukokuuta läpäisi hGH - 1165 hunajaa / ml ja progesteronia 87,8 nmol / l. Hämmentynyt vain mitä bt hyppää ja 36.9. Vaikka progesteroni on 87,6. Alavihreä on harvinaista, mutta vetää, rintakehä on herkkä. Tytöt, mitä luulet tai kenellä oli se niin, että progesteroni on normaali, ja BT on alhainen! Edellinen ei ollut raskaana.

Hei kaikki Kerro minulle, että tänään on 10. päivä ovulaation jälkeen, kuukausittain pitäisi mennä 15: een. BT 37.1 joka aamu. Rintani sattuu, tunnen pahoinvointia, mutta nyt huomasin hyvin vaalean ruskean purkauksen tiivisteessä ja vetää hieman vatsaani, ja minä murtuen pelosta, kuten taukot (kuten supistukset), haluamme todella vauvan. Mitä se voisi olla?

Nyt ensimmäinen sykli OK: n peruuntumisen jälkeen, miehelleni on huonoja testejä ja todennäköisyys saada pieni. Mutta silti päätin seurata BT: täni, ja tämä on mitä en ymmärrä, tänään, 17 dz, heräsin aamulla ja löysin vaalean oranssin pisteen ja kermaiset maitomaiset eritteet, muuten tämä on ensimmäinen kerta kanssani, ja BT laski tänään 36,7: een. Vaikka ennen tätä oli 37,1-37,4. Ovulaatio oli noin 12-13 DC. 16. DTS: llä aamulla vatsa vedettiin hyvin pari sekuntia ja vapautettiin. Nyt.

Tytöt, kerro minulle, kuka näin oli: jopa 5 kuukautta. Tänään 10 DPO. BT vakaa 37-37.1. Rinta sattuu. Mutta tänään hän alkoi särkyä, vetää vatsaa, kuten ennen kuukautisia. Voisiko vielä olla raskaus? Edellisten raskauksien aikana en muista, to.

Tytöt, jotka kertovat minulle, mitä se voi olla.. BT alkoi mitata syklin ensimmäisestä päivästä (eli kuukautisten ensimmäisestä päivästä) tänään on jo 10 vuorokautta, ja lämpötila ei ole vieläkään alle 37,0-37,1.

Hei kaikki! Kuka tietää, kerro minulle. Mitä lämpötilan hyppyjä syklin toisessa vaiheessa tarkoittaa? Ensimmäisessä vaiheessa, 36,5–36,6 BT: ssä, toisessa, aina 37,0, 2-3 päivää ennen kuukautisia, laskee 36,8: een ja tässä jaksossa se hyppää toiseen vaiheeseen: päivä 37.0, seuraavana päivänä 36.8, sitten taas 37,1, sitten taas 36,8 ja sitten 36,8 joten se voi olla raskaus? Vai onko se hormonaalinen puute?

Frau-reagenssi, Evi hiljaa. Tarkoittaako tämä sitä, että span? En tiedä varmasti, kyllä. Mutta ennen kaikkea pelottaa ruumiini. Mitä sitten hänen kanssaan. TT 37.1 joka päivä, vilunväristykset. Mieheni kävelee pikkuhousuissa ympäri taloa, mutta minä makaan peiton alla ja olen kylmä. Eilen koko päivän alempi selkä ja vatsa, mutta shpa auttoi hieman. Rintakehä palaa, ehkä se on jonkinlainen mastopatia. Kaavio BT kaatui 37,1: stä 37: een Kapetsiin. Miksi minulla ei ole PMS: ää.

Tytöt, kerro minulle, olkaa hyvä... Tämän jakson ovulaatiota seurattiin testeillä, hän oli 13 pisteessä. Merit bt, eilen eilen hän oli 37,3, ja putosi eilen aamulla. Kalenterin mukaan eilen oli päivä X. Viivästykset ovat minulle harvinaisia. kuukautiskierron alku ja valoisa ruskea purkaus ilmestyivät, ja myöhemmin he menivät läpi ja kaikki kävi selväksi, nyt se leviää uudelleen, mutta mikään ei täysin alkanut, Bt aamulla 36.6 Nyt mitattu, 37.1, mutta mielestäni se ei ole merkityksellinen tässä kellonaikassa! Puhdas, ei enää tehnyt. Ajattelin, ettei BT: n kaatumisen vuoksi ole mitään järkeä, mutta nyt se ei ole Nayu miten.

Tytöt, jotka kertovat minulle, mitä se voi olla.. BT alkoi mitata syklin ensimmäisestä päivästä (eli kuukautisten ensimmäisestä päivästä) tänään on jo 10 vuorokautta, ja lämpötila ei ole vieläkään alle 37,0-37,1.

Kerro minulle, miten mitata BT-oppimista? Milloin voin tehdä raskaustestin? BT-päivä 2 päivää ei tiedä oikein, mutta minulla on se 37.1. Kuukauden pitäisi tulla 15. lokakuuta. 2DPO. Haluan vahvan toisen vauvan ja unohdin, miten seurata sitä))))))))

ovulaatio oli 18-20.06, sykli ei ole säännöllinen, kuukautisten pitäisi alkaa tänään. Jopa PMS: n merkit eivät ole siellä, ne lausutaan minussa. Muutama päivä sitten se oli 38,8, tänään se on noussut 37,1: een. 15 meme / ml: n testi on negatiivinen, raskauden merkkejä ei ole.

Tytöt, joilla oli niin, minulla on toinen kuukautisten päivä, näyttää siltä, ​​että he alkoivat ajoissa, eilen putosin kuin pitäisi, ja tänään se on taas 37.1 miten ymmärtää? Ensimmäistä kertaa aikataulu. enkä ymmärrä, ehkä tällainen bt aikana M

Tytöt kertovat, voiko kukaan tietää, miksi kuukausittaisen bt 37.1: n jälkeen? Sen täytyy pudota, ennen kuin se ei ollut, millaista tulehdusta?

Tytöillä, jotka ovat jo kyllästyneet odottamasta, ei ole voimaa, sykli on 29 päivää, tänään heidän täytyi mennä kuukausittain, eivätkä ne, BT 37-37.1, ja tänä aamuna oli 37, vaikka sen pitäisi laskea kuukaudessa. Ja tänään oli eritteitä, kuten paksu munanvalkuainen, ja niin monta kertaa.. melko paljon, mikä se on? Minun vatsani ei vahingoita kuukautisia, mutta psykologisesti olen pisimistinen

Tytöt, hei! X päivään asti 4 päivää, kun olen hauskaa BT. Tänään 13 DPO: ta, 24 DC: tä 28: sta, BT: tä mitattiin aamulla - 37.1. Yleensä tällä hetkellä PMS alkaa jo ilmetä, kun se on hiljainen. Syklin aikana, kun se oli BHB, vain 13 DPO: ta etukäteen meni kuukausittain illalla. Olen huolissani, ikään kuin he eivät olisi! Luuletko, että on mahdollista menestyä? Jaa kokemuksesi.

Tytöt, onko kukaan törmännyt tähän? Kuukausi yleensä säännöllinen (5 päivää), sykli on 27 päivää. Syklin 11. päivänä oli suojattu pa (en sulje pois kondomin avioliittoa). Kuukausittain tuli päivittäin. Mutta ensimmäisenä päivänä he olivat ruskeita. Sitten he tulivat normaaleiksi pienillä.

tytöt! Auta minua ymmärtämään, en ymmärrä mitään. 9.-10. Päivänä ovulaatio oli noin 16. päivän alussa. Aloin juoda dyufia (lääkäri sanoi) huomenna jo peruuta testit kaikki / näyttää huomenna mennä hgchiin, tytöt, jos varhainen ovulaatio sitten kuukausittain myös mennä kyllä? Se on vatsaan alavatsan ikään kuin kuukausittainen kipu on jo useita päiviä, ja tänään se oli 37,3 vahvempi ja 37.1 miksi vatsa sattuu niin paljon? Voiko Mesics halua tulla eikä voi siksi.

Auta tyttöjä, 13 päivän viive, bt 37,1-37,7, tavallinen lämpötila 37-37,4 oli tänään negatiivinen. (((viiveen ensimmäisinä päivinä se oli epämiellyttävää vatsaa 4 vuorokautta, mikään ei auttanut ja vatsa oli hyvin tuskallista. Vatsa veti kuukausi, mutta se pysähtyi, mutta rinnassa sattui tai pikemminkin nännit viivästyneinä päivinä. 3 päivää 3 päivää tahriintunut tummanruskea melkein musta sitten meni 2 päivää kuukaudessa Pts liian tumma. Ja tällä kertaa he eivät menneet lainkaan.

Tyttöjä yleensä en tiedä tällaista tilannetta, kun O oli, mutta olin 18 vuotta ja lopetin siellä, joten nyt 7 DPO: n ajatuksen mukaan sukupuolen jälkeen ja minulla on koliitti kohdussa, ennen kuin tämä ei tapahtunut. ovulaatio. Vaikka olen jo tehnyt kaiken. Joten kenellä oli tällainen pistely ja raskaus? kuukausittain tulisi olla missä 14-15.

Tänään löytyi ruskeaa tarkkailua. Minulla on ei-pysyvä sykli, viimeisin kuukausittain 14.02. 8. maaliskuuta 15, 16 oli suojaamaton sukupuoli. Maaliskuun 8. päivänä aamuyhdistyksen jälkeen oli juuri sellainen vaaleanruskea purkaus. 15.3. Aloitin BT: n mittaamisen joka päivä 37.1. Oliko 2 raskaustesti negatiivista. Mitä se voisi olla?

Rakkaat tytöt! Kolmantena päivänä olin hyvin sairas aamulla. Mutta asia on, että minulla on vain syklin 8. päivä. Nyt istun ja ajattelen: voiko raskaus kuukautisten kautta olla? Vai onko jälleen kerran väkivaltainen fantasiani? BTW BT pitää 37, 37.1

Tytöt kertovat, voiko kukaan tietää, miksi kuukausittaisen bt 37.1: n jälkeen? Sen täytyy pudota, ennen kuin se ei ollut, millaista tulehdusta?

Melko tytöt, olen yleensä häviämässä (ymmärrän, että yksi sykli ei ole indikaattori, ja tämä on vasta alkua, mutta sellaista ei ollut vielä olemassa ((mitä se oli, mutta en voinut löytää vikaa. Ensimmäinen vaihe on selvästi 36,6 sekuntia 37,1 hyvin plus miinus 1. Ja tässä on mitä muuta Kuukausi jo 4 päivää aikaisemmin, vaikka aina kuin kello (Näyttää siltä, ​​että minulla on hormonaalinen epäonnistuminen ja kaikki tässä jaksossa on mahdollista eikä.

Hei kaikki, auta minua ymmärtämään, mitä minulle tapahtuu - HCG 05/10/2016 (50,39) HGH 05/13/2016 (76,6) Progesteroni on yleensä alhainen (4.32). Ymmärrän, että hGH on erittäin pahasti kasvanut? pieninä määrinä, Bt ​​37.1 Kuukausittainen epäsäännöllinen, joten en tiedä, millainen tietoturvapalvelin tai viivästys on tapahtunut ultraäänellä 11.05.216. Diagnoosi Lyhyen aikavälin kaiun merkit, corpus luteumin kystat, kohdunulkoista raskautta ei voida sulkea pois kohdun kohdalla, jossa on epätarkka rakenne d 2 mm, jossa on hyperhooinen reunus. Ymmärrän, että en voi luottaa hyvään kehittyvään raskauteen? Kuka sellaista oli, voisitteko kertoa minulle.

Tytöt auttavat! Mieheni ja minä aiomme saada vauvan kolmanneksi kuukaudeksi BT: n osalta; Ja tässä kuussa testit osoittivat ovulaatiota, ja se oli näkyvissä kaaviossa, ja näytti kasvavan, kaikki tuntui olevan täydellinen, mutta eilen öljy alkoi ruskeaa (anteeksi yksityiskohtia), mutta BT 37.1. tänään myös tahraa BT 37.3. B-testit ovat negatiivisia. Sykli on yleensä 27–36 päivää. En tiedä mitä ajatella jo - ne ovat kuukausittain tai mitä ne ovat, niin miksi.

Tämä sykli on ensimmäinen stimulaatio Klostilbegitin kanssa kaavion mukaisesti 5 dc: n 1 t: n osalta. Kymmenen DPO: n testi oli negatiivinen, BT vain nousi tänään 37,1 (ja sitten minusta tuntuu pelkästään sattumalta) Feeling-plowing PMS))) Vihainen, kaikki ei ole niin väärin, hyvin, ymmärsi minut)) Ja mahalaukku alkoi virrata kuin 1 päivä kuukausittain. Ja tänään aion kuljettaa ja aion saada kaaaaqin oikein O. O. Kuukauden sairas Klosteessa?

Hei kaikki Auta minua selvittämään se. Ultraäänen mukaan, en ollut 24 ds: ssä ei ole nestettä (kuvaaja piirsi ovulaation 19d: llä) sanoi, että follikkelikysta ei räjähtänyt.. näin ollen kuukausittaiset jaksot eivät tulleet tänään.

37.1.. Jos laskemme aikataulusta, niin tänään, 9 DPO: ta ja jos kaikki oli kunnossa, se ei ollut edes tänään. Kuka käyttäytyi kuin bt, kun fol.kiste? Kuukausittain miten? Rintakehä ja tailbone ja närästys loukkaantuvat. Auta minua selvittämään paniikkia.

miten dyufastonilla on kuukausittain aikaa? Tänään 6 dz. Dyuf juo jo 6 päivää. Päivää ennen eilen beige-valikoima. Hyvin vähän. Vypla no-shpu ja laita papaveriini ja makaa. Ei eilen valintoja. Tänään taas beige korostaa, hieman tummempi. Kävimme paljon tänään. Testit ovat tyhjiä. Munuaisissa oli ongelma. Tämä on minun tiensä läpi. BT: n sisällä 36,9–37,1

Hei kaikki! Se on mielenkiintoista. lääkäri määritti duphastonin ennen kuukauden alkua. Hyväksyn. Tänään, 17 DPO ja BT 37.1, testi on negatiivinen. Vaiheen 2 keskilämpötila on 37,1, lämpötilan ero on 1 ja 2 vaihetta on 0,5. Mitä ajatella?

Tytöt, olen uusi täällä)) Täällä tuli neuvoja. Minulla on 26-27 päivän kävelykierros. Kuukaudet olivat 3. heinäkuuta - 7. heinäkuuta. Tein testin 10 numerolla - yksi nauha. Sitten tehty 15 oli toinen nauha, joka oli hieman kevyempi kuin ensimmäinen. Made 16, toinen nauha on vielä kevyempi. Ja 17. päivänä oli jo yksi nauha, kerro minulle, oliko tämä ovulaatio ennen vai ei? Jos ennen, niin kuinka paljon? Numerot 12 tai 13, kyllä? Eilen ja tänään loin sattuu ja pää.

Tytöt, olen uusi täällä)) Täällä tuli neuvoja. Minulla on 26-27 päivän kävelykierros. Kuukaudet olivat 3. - 7. elokuuta. Tein testin 10 numerolla - yksi nauha. Sitten tehty 15 oli toinen nauha, joka oli hieman kevyempi kuin ensimmäinen. Made 16, toinen nauha on vielä kevyempi. Ja tänään jo yksi nauha. Kerro minulle, eikö tämä keskiarvo ovulaatio ollut ennen tai ei ollut ollenkaan? Jos ennen, niin kuinka paljon? Numerot 12 tai 13, kyllä? Eilen ja tänään, loin myös satuttaa päätä.

Tytöt. Halusin kysyä... kuka tietää, miten pitää pöytä BT.. mitä lämpötila pitäisi olla? Minulla on 1 päivä viivästystä.. on merkkejä sekä B: lle että kuukausittain.. En koskaan mitannut lämpötilaa ennen.. eilen, tarkoitan, että siellä oli 37 päivää X.. tänään 1 DZ-nopeus 37.1-testi antaa lievän haamun onko reagenssi joko nauha.. kerro minulle, mitä lämpötilan pitäisi olla.. ja voiko testiä olla rakennettu oikealle.. ja siellä 2-3 päivän kuluessa? tai jos testi ei ole rako, ja BT 37.1 on merkki varhaisista kuukautiskierroksista?

Mitkä ovat peruslämpötilan indikaattorit ennen kuukautisia?

Nykyään naiset eivät ole ongelma laskea päivät, jolloin raskauden todennäköisyys on korkea: lähes jokaisessa apteekissa on ovulaatiotestejä, tytöillä on kuukautiskalenterit. On kuitenkin olemassa toinenkin tapa määrittää hedelmöitymisen suotuisat päivät - seurata sen peruslämpötilaa.

Peruslämpötila (lyhyt muoto: BT) on kehon lämpötila, jonka tyttö voi mitata emättimessä, suussa tai peräsuolessa. Sen indikaattorit riippuvat kehon tuottamien hormonien tasosta, ja siksi sen jokaisessa vaiheessa se vaihtelee ja voi nousta 37,5 asteeseen.

Peruslämpötila ennen kuukautisia on paras tapa määrittää raskaus kotona. Tätä varten sinun tarvitsee vain seurata tarkasti käyrän muutoksia ja tietää, mitä lämpötilaa konseptista raportoidaan.

Miten mitataan peruslämpötila

Perus- (peräsuolen) lämpötila ei ole vain suosittu ja vapaa, vaan myös melko tarkka menetelmä ovulaation laskemiseksi. Tietojen virheiden välttämiseksi basaalilämpötila ennen kuukautisia on mitattava seuraavasti:

 • Tutkimus suoritetaan aamulla samaan aikaan. Ero ei ole yli 30 minuuttia.
 • On tarpeen mitata jopa ennen sängystä poistumista, makuulla. Tämän yöunen pitäisi kestää yli 4 tuntia.
 • Menettelyn kesto on 7–10 minuuttia.
 • Lämpömittari asetetaan peräaukkoon (tai emättimeen) altis-asentoon. Tässä tapauksessa olisi parasta, jos teräviä liikkeitä ei olisi, ei istuma-asentoa otettu. Siksi se on parempi, jos lämpömittari "pudotetaan" illalla ja laitetaan sängyn viereen, niin että pääset käsillesi.
 • On epäsuotavaa avata silmäsi. Kirkas valo voi lisätä hormonien vapautumista, minkä vuoksi tiedot ovat epätarkkoja.
 • Jos mittaat BT: tä, pidät lämpömittaria suussasi, sinun ei kuitenkaan pidä tehdä äkillisiä liikkeitä eikä avata silmäsi.
 • Jos haluat yhtäkkiä mennä wc: hen ja aika ei ole vielä tullut mittaamaan, on parempi mitata ensin lämpötila ja sitten vain nousta ylös. Kaaviossa tulisi olla merkintä siitä.
 • Yritä käyttää samaa lämpömittaria. Jos jostain syystä lämpömittari oli vaihdettava, on syytä tehdä merkintä siitä.
 • Pidä aikataulu, joka ilmoittaa sekä lämpötilan että mitä se olisi voinut vaikuttaa siihen (silloin on helpompi selvittää, miksi aikataulun muutokset ovat syitä).

BT mitataan 3–4 jaksolla.

Mitkä ovat peruslämpötilan indikaattorit normaaleina

Lähes jokainen nainen huomaa lievän kehon lämpötilan vaihtelun. Jos normaalia pidetään 36,6 astetta, niin tytölle voi tietyissä päivissä olla yli 37 astetta, vaikka yleinen fyysinen kunto on hyvä. Miksi näin tapahtuu?

Kuukautiskierron aikana tuotetaan eri määrä hormoneja, ja koska BT riippuu hormonitasoista, sen suorituskyky on myös erilainen.

Mitä lämpötilaa pitäisi olla?

Korkein lämpötila tulisi havaita luteaalisessa vaiheessa (kestää 12–16 päivää) ja se voi olla 36,8–37,5 astetta. Muutama päivä ennen kuukautisten alkua se pienenee useilla jakautumisilla ja on 37 ° C kuukautisten ensimmäisenä päivänä.

Kuukauden viimeisenä päivänä se voi pudota noin 36,3 ° C: een. Follikulaarivaiheessa, kun munan kypsyminen tapahtuu, se voi olla alueella 36,6 - 36,9 ° C.

Jokaisella naisella on yksilöllinen peruslämpötila ennen kuukautisia, joten follikkeli- ja luteaalivaiheiden indikaattorit eivät ole yhtä tärkeitä kuin niiden välinen ero. Sen tulisi olla 0,4 - 0,6 ° C.

Peruslämpötila ennen kuukautisia jokaisessa syklissä olisi oltava sama. Jos poikkeamat ovat havainnollisia kaaviossa ja ei ole mitään selvää syytä (esimerkiksi he nousivat ennen mittausta, siirrettiin), sinun pitäisi kääntyä lääkärin puoleen.

BT: n poikkeavuuksia ovulaation aikana

Peräsuolen ruumiinlämpö mahdollistaa terveyden seurannan. Riippuen siitä, mitä todistuksen antamia vikoja on annettu, seuraavat sairaudet voidaan tunnistaa:

 • Progesteronin puutos. Toimii syklin toisessa vaiheessa. Samanaikaisesti ennen kuukautisten alkulämpötilaa on kasvanut alle 0,4 astetta ensimmäisen vaiheen jälkeen (pitäisi olla noin 0,6 astetta), tai nousu on alle 7 päivää. Signaali on myös 10 päivän tai vähemmän ovulaatiovaiheen kesto.
 • Kohdun limakalvon tulehdus. Sille on tunnusomaista: lämpötila yli 37 ° C kuukautisten aikana, lievä lasku ennen kuukautisia.
 • Kohdun tulehdus. Sitä voidaan epäillä tapauksissa, joissa: follikulaarivaiheessa BT muutaman päivän ajan nousi 37 ° C: een ja laski jyrkästi; Toisen vaiheen indikaattorit poikkeavat edellisten kuvioiden luvuista (nousi muutaman asteen); kuukauden aikana on lähes 38.
 • Raskaus on todennäköistä, jos lämpötilaa yli 37 ° C havaitaan yli 14 vuorokautta toisessa vaiheessa.
 • Keskenmenoon. Oletetaan, että lämpötila on 37 ennen kuukautisia tai jos näinä päivinä on poikkeavuuksia.

Peräsuolen lämpötilan ajoitus

Koska peruslämpötila ennen kuukautisia tekee mahdolliseksi määrittää ovulaation päivät, lääkärit suosittelevat aikataulun pitämistä. Tämä pätee erityisesti tapauksissa, joissa:

 • raskaus ei tapahdu vuoden kuluessa;
 • epäillään hormonaalisia häiriöitä;
 • tyttö on tarkoitus olla steriili;
 • haluat jonkin sukupuolen vauvan.

BT-aikataulun avulla voit myös selvittää:

 • onko munan kypsyminen tapahtunut ja millä päivillä se tapahtuu;
 • ovulaatio tapahtui tai ei;
 • Onko endokriinisessa järjestelmässä puutteita;
 • Onko lisääntymiselimissä ongelma, ja jos on, mikä niistä;
 • onko munasarjat toimivat asianmukaisesti, oikea hormonimäärä tuotetaan tai ei;
 • kuukausi seuraavana päivänä;
 • onko raskaus tullut.

Asianmukaisesti koottu aikataulu antaa sinulle mahdollisuuden epäillä ongelmaa "varhaisessa vaiheessa", mutta lääkärit eivät tee lopullisia päätelmiä ilman lisätutkimuksia.

Aikatauluun olisi sisällyttävä seuraavat rivit:

 • kuukauden päivä;
 • päivä kuukautiskierron aikana;
 • peruslämpötila;
 • muistiinpanoja (on tarpeen kirjata ne tekijät, jotka voivat vaikuttaa BT: hen).

Jos aikataulu osoittaa kehon toimintahäiriön, on tarpeen ottaa yhteyttä gynekologiin. On mahdollista selvittää ja selvittää syyt itse, mutta ilman lisäanalyysejä kukaan ei anna 100%: n takeita diagnoosin oikeellisuudesta.