Valikoima parhaista ravintolisistä vaihdevuosien aikana naisten palautteen perusteella

Jotta voidaan parantaa terveyttä ja päästä eroon epämiellyttävistä oireista, jotka liittyvät kehon rakenneuudistukseen vaihdevuosien aikana, monet naiset suosivat luonnollisia tuotteita. Ravintolisät kompensoivat välttämättömien hivenaineiden puutetta, mikä varmistaa kaikkien sisäelinten sujuvan toiminnan. Artikkelissa on yksityiskohtaisia ​​tietoja tehokkaimmista luonnollisista korjaustoimenpiteistä, jotka tulisi ottaa vaihdevuosien aikana.

Mitkä ovat ei-hormonaaliset ravintolisät

Ravintolisät ovat hyödyllinen lisä päivittäiseen ruokavalioon. Ne sisältävät tavallisista elintarvikkeista peräisin olevia uutteita ja tiivisteitä, useimmissa tapauksissa kasvi- raaka-aineista. Valmisteilla on stimuloiva vaikutus kehon eri järjestelmiin, samalla kun se täyttää vitamiinien tai kivennäisaineiden puuttumisen.

Luonnollisten ainesosien käyttö ravintolisien koostumuksessa mahdollistaa usein helpotuksen vaivojen läsnäolosta ilman keinotekoista hormonihoitoa. Lisäravinteet sisältävät estrogeenin kasviperäisiä analogeja. Tällainen lähestymistapa hoitoon palaa luonnollisten korjaustoimenpiteiden käytön aikana lääketieteessä ja poistaa haitallisten reaktioiden esiintymisen voimakkaille kemikaaleille. Ravintolisien käyttö on kuitenkin mahdollista vain niiden laadukkaan valmistuksen edellyttämässä kunnossa ja täsmällisesti noudattamalla tekniikkaa. Toinen pakollinen kriteeri tällaisten varojen käytön vaikutusten saavuttamiseksi on terveellinen elämäntapa, johon kuuluu liikunta ja oikea ruokavalio.

Miten naisen kehon ruokavalion lisäykset vaihdevuosien aikana

Sisäelinten kuormitus kasvaa ja saavuttaa stressitason, jossa vaihdevuodet alkavat voimakkaasti sen hidas ja johdonmukainen kehitys. Hormonaaliset häiriöt estävät joidenkin järjestelmien toiminnan. Useimmiten tämä heijastuu naisen psyko-emotionaaliseen tilaan. Näkyvien jännitteiden tasoittamiseksi nykyaikaisessa lääketieteessä on yleinen käytäntö käyttää nopeasti vaikuttavia hormonaalisia lääkkeitä, jotka usein aiheuttavat useita sivuvaikutuksia.

Uutteet sisältävät fytoestrogeenejä - naisten sukupuolihormonien kasviperäisiä analogeja. Niillä on ennen kaikkea rauhoittavia ominaisuuksia, kuten seuraavat:

 • ahdistus vähenee;
 • tunnelma vakiintuu;
 • ärtyneisyyden murtuu tasoittuu;
 • on terve suhtautuminen stressaaviin tilanteisiin.

Luettelo tehokkaista ravintolisistä

Chi-Klim

Aktiivinen komponentti on haarautuneiden cimicifugan juurakoita, jotka ovat Pohjois-Amerikassa kotoisin olevia kasveja. Sillä on voimakas estrogeenin kaltainen vaikutus. Kehon normaalin tilan palauttaminen vaihdevuosien aikana tapahtuu säännöllisesti yhdellä pillerillä päivässä 45 päivän ajan. Lääkkeellä on kyky vähentää kuumien aaltojen tuskallisia ilmenemismuotoja.

Epifamin

Lisäosa kuuluu moderniin immunostimulaattoriluokkaan, jota kutsutaan sytamiiniksi. Sääntelee endokriinisen järjestelmän toimintaa, on keino estää verihyytymien esiintyminen verisuonissa, ohentaa verta. Taistelee onnistuneesti vaihdevuosien neurologisia ilmenemismuotoja, tasoittaa hormonit. Sillä on tonic vaikutus kaikkiin kehon järjestelmiin.

Estrovel

Sisältää uutteita soijapavun siemenistä, Vitexin pyhistä hedelmistä, Dioscorean juurista ja juurakoista. Kaikki nämä komponentit ovat fytoestrogeeneja. Lisäksi rauhoittavana aineena boorin elementti sisällytetään lisäaineen koostumukseen, joka löytyy absorboivasta yhdisteestä, kun sitä otetaan suun kautta. Vitamiinit ja nokkonen rikastavat ruokavalion täydennyksiä välttämättömillä hivenaineilla vaihdevuosien aikana. Viittaa hyvänlaatuiseen lääkkeeseen vaihdevuosien epämiellyttävien merkkien ehkäisemiseksi.

Ovariamin

Sytamiiniryhmästä peräisin oleva lääke on eläinkudosten johdannainen. Täydennys vähentää merkittävästi vaihdevuosien oireita, jotka säätelevät munasarjojen toimintaa. Ravintolisän koostumus sisältää myös beetakaroteenia, E-vitamiinia, B-ryhmää ja muita elementtejä. Työkalu vahvistaa ja sävyttää kehon.

Bonisan

Sisältää soija-isoflavoneja ja kuuluu kasviestrogeenien ryhmään - aineisiin, jotka replikoivat sukupuolihormoneja. Komponentti vahvistaa sydän- ja verisuonijärjestelmää ja estää myös luukudoksen tuhoutumisen, jonka todennäköisyys kasvaa iän myötä. Viittaa syöpälääkkeisiin ja ikääntymisen ehkäisemiseen. Lääke poistaa äkilliset mielialan muutokset vaihdevuosien aikana, normalisoi unen, helpottaa vuorovesiä.

Inoklym

Lisäaineen vaikutus perustuu Novasoy-suvun soijapapuihin sisältyvän isoflavoniuutteen ominaisuuksiin. Vaikuttavat aineet ovat estrogeenin kasvianalogeja. Kun ne ovat ruumiissa, ne kompensoivat naisten sukupuolihormonien puutetta, mikä auttaa vähentämään vaihdevuosien kuumien aaltojen voimakkuutta. Isoflavonien lisävaikutus ilmenee huonontuneena veren kolesterolitasona. Komponentti koskee myös keinoja estää osteoporoosin ja sydän- ja verisuonitautien kehittyminen.

Klimadinon

Sisältää otteen mustan cohoshin juurista, jonka toinen nimi on tsimitsifuga. Tämä ilmeinen anti-inflammatorinen vaikutus ja lisäaineen kyky vähentää hikoilua yöllä ja kuumien aaltojen esiintymistiheys tekivät tämän työkalun yhdeksi vaihdevuodelle parhaiten käytetystä. Osoitettiin, että zimitifugun pitkäaikainen ja säännöllinen vastaanotto edistää hyvinvoinnin ja rauhan tunteiden syntymistä. Lisäksi kasvi lisää serotoniinireseptorin toimintaa, joka mahdollistaa ravintolisien luokittelun masennuslääkkeiksi.

Klimalanin

Lääkkeen vaikuttava aine on aminohappo-p-alaniini, joka estää ihosäiliöiden kasvullisen laajentumisen nousuvedessä. Tämän seurauksena voimakkaat lämmön vähenemisen tunteet ja päänsärky katoavat. BAA nuorentaa kehoa, edistää terveiden hiusten ja kynsien kasvua.

Klimaktoplan

Lisäaineen tehokkuus vaihdevuosien oireyhtymässä johtuu lääkkeen monikomponenttisesta koostumuksesta. Lääkeaine sisältää kasviperäisiä otteita cimicifugasta, seepiasta ja sanguinariasta. Kasvikomponenttien rauhoittava vaikutus keskushermostoon mahdollistaa vaihdevuosien ilmenemismuotojen minimoinnin, poistaa masennuksesta. Ignatian uute poistaa hikoilun ja vähentää kuumien välähdysten taajuutta.

Klimaksan

Ravintolisä sisältää cimicifuga-juurta, lachesis (käärme-myrkkyä) ja apis mellifica, alkoholipitoinen tinktuura kuivista mehiläisistä. Normaalii hormonit, mikä on estrogeenimainen korjauskeino.

Sanginariya

Sanguinarian monivuotinen ote tunnetaan tehokkaana keinona naisten ikään liittyvistä muutoksista johtuviin komplikaatioihin. Lisäaine auttaa pysäyttämään päänsärkyä ja migreeniä, vähentää vaihdevuosien hermosairauksia. Kasvi on myrkyllistä, joten on tärkeää kunnioittaa homeopaatin määräämää annosta.

Klimakt Khel

Sillä on monimutkainen koostumus, jonka komponentit ovat kanadalainen sanguinaria, seepia, katkera sytytys. Kohdista naisen emotionaalinen tausta ja poista seepian muste neuroottisesta tilasta. Tämä on erityinen neste, jonka nilviä heittää ulos suojaamaan sitä vaaralta. Homeopatiassa sitä käytetään rauhoittavana aineena.

Punainen harja

Tehtaan toinen nimi on Rhodiola cold. Sen juuret sisältävät naisten sukupuolihormonien luonnollisia analogeja, joten punaisen harjan uutteen käyttö vaihdevuosien aikana on erityisen tehokasta. Täydennys on arvostettu sen antibakteeristen, anti-inflammatoristen ja anti-mykoottisten ominaisuuksien vuoksi.

Ladys Formula Menopause Day-Night

Monimutkainen valmiste sisältää lukuisia lääkekasveja, vitamiineja ja emäksiä, mukaan lukien magnesiumia. Se on tonic vaikutus, normalisoi aineenvaihduntaa, poistaa huono kolesteroli. Lääkkeen päivittäinen annos on tarkoitettu uneliaisuuden ja masennuksen lievittämiseen, yöllä - kamppailemaan unettomuuden, hikoilun ja ahdistuksen kanssa.

Menopace

Työkalu sisältää useita vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka edistävät gamma-linoleenihapon - hormonaalisen tasapainon säätelijän - synteesiä. Lisäaineen komponentit normalisoivat hermoston toimintaa, estävät emättimen limakalvon kuivumista, tukevat immuunijärjestelmää. Elintarvikelisäaineiden komponentit ovat tehokkaita kompleksihoidon lisänä ongelman kärjessä.

Remens

Homeopaattiset tippat alkoholiin sisältävät cimicifuga-, sanguinaria-, yaborandi- (pilocarpus) lehtien uutteet sekä käärmämyrkyt ja seepian salaisuuden. Tehokkaasti vaihdevuosien vuorovesi ja psyko-emotionaaliset ilmenemismuodot, palauttaa aineenvaihduntaprosessit ja estää liiallisen ruumiinpainon keräämisen.

Tribestan

Vaikuttava aine on ote Yakoriansista, jotka hiipuvat. Lääkkeellä on tonic vaikutus kaikkiin kehon järjestelmiin. Kun sitä käytetään miehillä, työkalu lisää libidoa ja liikkuvien siittiöiden määrää, ja naisille lisäaine on hormonaalinen restauroija.

Feminalgin

Sen lisäksi, että lääke sisältää cimicifugan juurakoista, lääke sisältää magnesiumfosforiumia, joka eliminoi masennusta, ahdistusta ja unettomuutta. Lannerangan ekstrakti (Pulsatilla) käsittelee hysteeristä neuroosia, säätelee kuukautiskiertoa, vähentää vaihdevuosien oireyhtymän ilmenemismuotoja.

Feminal

BAA: lla on estrogeenin kaltainen vaikutus, koska siinä on punaisia ​​apila-isoflavoneja. Neljä eri fitohormonia koostumuksessa täydentää naispuolisten sukupuolihormonien rakennetta vastaavimpia, mikä selittää tämän työkalun käytön suuren vaikutuksen vaihdevuosien aikana.

Femikaps

Sisältää uutteita kolmesta kasvista, jotka auttavat naisen kehoa voittamaan vaihdevuosien epämiellyttävät oireet:

 1. Vitex Sacred normalisoi progesteronin määrän.
 2. Iltaöljy on gamma-linoleenihapon toimittaja, joka vastaa ihon terveydestä, naisten lisääntymisjärjestelmästä ja hormonitasoista.
 3. Passiflora-uutteella on rauhoittava vaikutus, se parantaa unta, taistelee masennusta.

Antioksidanttivaikutuksella on magnesiumia, joka on osa lisäainetta. Elementti auttaa selviytymään mielialan vaihteluista.

Femivell

Lääke sisältää fytoestrogeenien yhdistelmää puna-apila ja soija. Komponentit parantavat tilannetta vaihdevuosien aikana ja etukäteen. Lisäaineen vaikuttava aine on E-vitamiini, tunnettu antioksidanttiominaisuudet ja auttaa mastalgiaa.

Vasta

Yleensä ei-hormonaalisten ravintolisien sisältämät vaikuttavien aineiden annokset ovat fysiologisia eivätkä aiheuta yleisiä sivuvaikutuksia. Kuitenkin tapaukset, joissa komponentit ovat yksittäisiä, ovat mahdollisia.

Todelliset arviot naisista ravintolisien käytöstä vaihdevuosien aikana

Viikoittainen Qi-Kliman käyttäminen sallii sinun poistaa poissaolon keskeiset oireet vaihdevuosien aikana. Lepotila palautetaan täysin 1-1,5 kuukauden kuluttua. Parantaa merkittävästi ravintolisien Klimaktoplanin hyvinvointia. Tämän täydennyksen ansiosta monet naiset pääsevät eroon epämiellyttävistä oireista. Poistaa kuumat aallot ja vaihdevuodet. Estrovel auttaa menopausaalisen oireyhtymän ilmentymien lisäksi vähentämään emättimen kuivuutta, mikä on erityisen tärkeää sukupuolen aikana.

johtopäätös

Ei-hormonaaliset ravintolisät normalisoivat naisen fysiologista tilaa ja pidetään turvallisena keinona palata aktiiviseen elämäntapaan vaihdevuosien aikana. Fytohormonit korjaavat varovasti kehossa tapahtuvia peruuttamattomia muutoksia tämän vaikean jakson aikana. Kohtalaiset annokset vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka sisältyvät ravintolisiin, täyttävät ravinteiden puutteen ja nostavat yleistä sävyä.

Ei-hormonaaliset lääkkeet (ravintolisät) vaihdevuodet

Monille naisille, jotka kohtaavat epämiellyttäviä vaihdevuosien ilmenemismuotoja, fytoestrogeenit ovat ainoa mahdollinen vaihtoehto niiden tilan parantamiseksi. Ruokavalion lisäaineet naisten vaihdevuodet tasoittavat hormoneja, virittävät ja rikastuttavat kehoa välttämättömien vitamiinien ja kivennäisaineiden kanssa. Tämä lääkeryhmä on erityisen arvokas naisille, joilla on rajoituksia hormonihoidon käytössä, koska heille ei-hormonaaliset keinot ovat pelastus.

Fytoestrogeenit, joissa on vaihdevuodet

Ei-hormonaaliset menopausaaliset lääkkeet ovat komplekseja, jotka on luotu luonnon kasviaineiden perusteella, joilla on estrogeenimainen vaikutus. Nämä varat eivät ole lääke ja niillä on hyvin kapea luettelo vasta-aiheista, mikä tekee siitä sopivan myös niille naisille, jotka ovat täysin vasta-aiheita hormonihoidossa.

Monien lääkäreiden mukaan naisten ruokavalion lisäaineet eivät pysty vakauttamaan tilannetta, mutta potilaiden käytäntö ja palaute kumoavat tämän lausunnon kategorisesti, koska naiset ovat vuosisatoja poistaneet vaihdevuosien epämiellyttävät oireet lääkekasvien avulla.

Mielenkiintoista! Indonesiassa käytetään vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä samanaikaisesti lääkehoidon kanssa, ja kussakin sairaalassa on molempien profiilien lääkäreitä, ja lääketieteen tasoa maassa pidetään yhtenä maailman korkeimmista!

Ravintolisien käyttö vaihdevuodet

Muut kuin hormonaaliset lisäravinteet naisilla vaihdevuosien aikana edistävät hormonaalisen taustan tasoittumista ja lieventämistä, ja joissakin tapauksissa seuraavat menopausaaliset ilmenemismuodot poistuvat kokonaan:

 • kuumia aaltoja;
 • hikoilu;
 • sydämentykytys;
 • verenpainetauti;
 • ärtyneisyys;
 • unihäiriöt;
 • heikentynyt suorituskyky;
 • hauraat hiukset ja kynnet;
 • emättimen kuivuus;
 • vähentynyt libido;
 • vähentynyt muisti ja keskittyminen;
 • nivelkivut.

Myös ravintolisissä olevien vitamiinien vuoksi nämä ei-hormonaaliset lääkkeet auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää, joka on erittäin tärkeä vaihdevuosien aikana. Ravintolisien käyttö vaihdevuosien aikana auttaa potilasta siirtämään epämiellyttäviä oireita helpommin, mutta kasviperäisestä koostumuksestaan ​​huolimatta niitä voidaan käyttää vasta lääkärin kanssa.

On tärkeää! Biologisesti aktiiviset kompleksit ovat lisäaine kulutettuun ruokaan, ja ne ovat tehokkaampia asianmukaisen ravinnon ja terveellisen elämäntavan avulla. Varo väärennöksistä.

Miten biologiset täydennykset toimivat?

Monet uskovat, että fytoestrageenit yksinkertaisesti kompensoivat naisen omien hormonien puutetta, mutta tämä on täysin väärin, joten hormonikorvaushoito toimii ja ravintolisien vaikutus kehoon on täysin erilainen. Fytoestrageenit ovat kasviperäisiä aineita, joilla on tietty vaikutus hypotalamukseen ja aivolisäkkeeseen. Tämän vaikutuksen ansiosta aivot vähentävät muiden sukupuolihormonien tuotantoa, mikä hei- kentää hormonitasot. Fytohormoneja ei tietenkään voida verrata tehokkuuteen HRT-tablettien kanssa, mutta ne edistävät:

 • Verisuonten seinämän elastisuuden vahvistaminen ja palauttaminen.
 • Metabolisten prosessien palauttaminen elimistössä.
 • Psyko-emotionaalisen tilan normalisointi.
 • Paluu elinvoimaan ja suorituskykyyn.
 • Äkillisen ikääntymisen ja hiustenlähtön estäminen.
 • Vahvista immuunijärjestelmää.
 • Seksuaalisen halun paluu.

Vaihdevuodet ovat näiden lääkkeiden kanssa paljon helpompaa. Ravintolisät voidaan käyttää sekä yksilöllisenä että monimutkaisena hoitona. Lisäravinteiden erityinen arvo ei ole vain oireenmukaista hoitoa, vaan myös kaikkien elinten ja järjestelmien, jotka alkavat menopausin aikana epäonnistua, täydellisen palauttamisen.

On tärkeää! Jos aktiiviset komponentit ovat sietämättömiä, ravintolisien käyttö on ehdottomasti kiellettyä, ennen kuin otat yhteyttä lääkäriin.

Luettelo suosituista ei-hormonisista ravintolisistä

Luettelo vaihdevuosien ravintolisistä on melko laaja. Nämä aineet voidaan ostaa missä tahansa apteekissa ilman lääkärin määräämää lääkettä, mutta on syytä muistaa, että vain lääkäri voi valita tehokkaan lääkkeen kussakin yksittäistapauksessa. Lisäravinteet naisille, joilla on vaihdevuodet, luettelo suosituimmista lääkkeistä:

 • Estrovel. Kompleksi sisältää soijapapujen, jamsin, tsimitsifugin ja nokkosen otteita. Kompleksi on myös rikastettu vitamiineilla ja mikroelementeillä. Lääkeaine poistaa tehokkaasti kuumia aaltoja, normalisoi hikoilua ja unta, estää osteoparoosin kehittymistä. Vähintään 2 kuukauden kesto.
 • Ovariamin. Kompleksi perustuu vitamiineihin, aminohappoihin ja eläinproteiineihin. Sen koostumuksessa ei ole kasvihormoneja, ja sen vaikutus on vähentää follikkelia stimuloivan hormonin tasoa, joka tasoittaa hormonit vaihdevuosien aikana. Hoidon kesto on 14 päivää, lyhyen tauon jälkeen hoito voidaan toistaa.
 • Bonisan. Lääke valmistetaan soijauutteen perusteella. Täydennys poistaa tehokkaimmat vaihdevuosien ilmenemismuodot, kuten kuumat aallot, sydämentykytykset, paineen nousut. Bonisan estää myös nopean ikääntymisen, jolloin iho on joustavampi ja hiukset voimakkaat.
 • Klimistil. Moderni työkalu, joka poistaa tehokkaasti hormonaalisen häiriön vaihdevuosien aikana. Kompleksi koostuu vain luonnollisista ainesosista kasveista ja eläinten rauhasista. Ainutlaatuisen koostumuksensa vuoksi Klimistil normalisoi hermostoa, estää painonnousua, parantaa aivojen toimintaa, poistaa kaikki vaihdevuodet.
 • Femivell. Ravintolisien koostumukseen kuuluvat soija- ja puna-apila-uutteet. Monimutkainen ei ole riippuvuutta aiheuttava ja toimii varovasti menopausaalisen oireyhtymän kaikki epämiellyttävät oireet. Säännöllinen varojen saanti auttaa vahvistamaan luukudosta ja verisuonten seinää.
 • Punainen harja. Tämä lisäosa perustuu vain yhteen osaan. Punaisen harjan uutetta käytetään hoitamaan erilaisia ​​gynekologisia sairauksia, mukaan lukien vaihdevuodet. Lisäaineella on rauhoittava, anti-inflammatorinen ja regeneroiva vaikutus.

Ei-hormonaaliset ravintolisät vaihdevuodet: mikä se on, sitä parempi hormonaalinen? Luettelo tehokkaista lääkkeistä

Klimaattisen jakson alkaessa tarvitaan huolellista asennetta kehoon. Hormonaaliset muutokset johtavat fyysisiin häiriöihin, henkisiin ja emotionaalisiin häiriöihin. Mutta missä tahansa iässä nainen haluaa tuntea olonsa mukavaksi, ja tämä vaatii erityisiä hoitotoimenpiteitä. Hyvä tapa tuoda kehon normaaliksi vaihdevuosien aikana on ottaa ravintolisät, jotka eivät sisällä synteettisiä hormoneja.

Ei-hormonaaliset ravintolisät - mitkä ovat nämä lääkkeet?

Niin sanotut ravintolisät, joilla on korkea biologinen aktiivisuus. Nämä lääkkeet perustuvat luonnollisiin ainesosiin, jotka voivat kerääntyä kudoksiin, joilla on lievä vaikutus kehoon. Kun huipentuma, ravintolisät voivat olla tehokas korvike hormonaalisia lääkkeitä. Useimmiten rohdosvalmisteita määrätään naisille, jotka ovat vasta-aiheisia hormonilääkkeissä.

Kaikki ruumiin häiriöt vaihdevuosien aikana johtuvat sukupuolihormonien pitoisuuden asteittaisesta vähenemisestä veressä. Naisella on hermostoon liittyviä ongelmia, heikkenee sydämen ja verisuonten työ, esiintyy osteoporoosia. Hormonaaliset, vitamiini- ja mikroelementin puutteet johtuvat verenpaineen noususta, huonosta terveydestä ja emotionaalisesta epävakaudesta.

Käyttöaiheet lisäravinteen ottamiseksi vaihdevuosien aikana

Monet naiset haluavat ostaa ravintolisiä, koska ravintolisillä on korkea turvallisuustaso, ne eivät sisällä hormonaalisia yhdisteitä. Synteettiset hormonaaliset lääkkeet ovat ongelmallisia annostelun ja optimaalisen kurssin määrittämisen vaikeuksien vuoksi. Jopa kokeneet lääkärit eivät aina löydä sopivaa hormonilääkettä potilaille. Monet potilaat kieltäytyvät ottamasta synteettisiä huumeita, koska he tietävät terveydelle mahdollisesti aiheutuvista kielteisistä seurauksista.

Kun käytät ravintolisiä sivuvaikutuksista, ja komplikaatioiden ei tarvitse ajatella.

Kasviperäiset täydennykset eivät ole vain turvallisia, vaan niillä on myös erilaisia ​​positiivisia vaikutuksia kehoon. Kun saat näitä lääkkeitä, fyysinen ja henkinen terveys normalisoituu, monien elinten ja järjestelmien työ paranee.

 1. Hermosto Enimmäkseen altistuu hormonaalisen säätelyn kielteisille vaikutuksille. Jokaisen naisen on vaikea hyväksyä lisääntymiskyvyn ja ikään liittyvien muutosten ulkonäköä. Siksi vaihdevuodet, masennus ja hermostohäiriöt ovat yleisiä. Jos haluat päästä eroon epämiellyttävistä oireista, sinun tulee ottaa ravintolisät, rauhoittavat hermot, lisätä stressiä, vakauttaa emotionaalista taustaa.
 2. Vitamiinin puutos. Ravintolisien koostumus sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja muita hyödyllisiä aineita, joiden puute havaitaan vaihdevuosien aikana.
 3. Lääkkeiden käytön seuraukset. Kasviperäisten ravintolisien avulla voit vähentää lääkehoidon aiheuttamien patologisten tilojen esiintymisen todennäköisyyttä.
 4. Ikääntymisprosessit Lisäravinteet vaihdevuosien aikana estävät sisäelinten ja ihon ikääntymistä, parantavat hiusten tilaa, kynsilevyjä, epidermaalisia kudoksia.
 5. Hormonaalinen tausta. Kasviperäisten valmisteiden avulla voit lievittää hormonaalisten vaihtelujen aiheuttamia kuumia aaltoja ja muita vaihdevuosien oireita.

Ravintolisien vaikutus kehoon

Ravintolisät ovat estrogeenien kasviperäisiä korvaavia aineita, joten ne poistavat tehokkaasti vaihdevuodet. Fytoestrogeenit ei-hormonaalisissa valmisteissa voivat:

 • ehkäistä ennenaikaista vaihdevuodet;
 • ehkäisevät diabetesta hormonaalisen epätasapainon jälkeen;
 • normalisoi kuukautisten toistuminen;
 • vähentää klimaattisia oireita;
 • palauttaa emättimen limakalvojen normaali kosteustaso;
 • päästä eroon hermoston jännityksestä ja mielenterveyshäiriöistä;
 • vähentää osteoporoosin todennäköisyyttä;
 • normalisoida sydän- ja verisuonijärjestelmä.

Ei-hormonaalisilla lääkkeillä on useita etuja synteettisten hormonien suhteen. Ne ovat:

 • käytännössä ei anna sivureaktioita;
 • lähes mitään vasta-aiheita;
 • eivät aiheuta tromboosin kehittymistä;
 • on vahvistava vaikutus immuunijärjestelmään.

Indikaatiot ravintolisien ottamisesta

Lisäravinteet vaihdevuodet on määrätty, kun nainen on merkinnyt kliinisiin oireisiin:

 • huuhtelu, kuume, liiallinen hikoilu, huimaus;
 • verenpaineen vaihtelut;
 • hermostuneisuus, stressiä, emotionaalista epävakautta;
 • kuiva iho, hiusten heikkeneminen, kynsien harvennus ja kuorinta;
 • krooninen väsymys, alhainen suorituskyky, apatia, matala kiinnostus elämään;
 • kipu luuston kudoksissa;
 • atrofiset muutokset sukuelimiin;
 • syklisten kuukautisten loukkaaminen.

Vasta-aiheet ravintolisien saamiseksi

Vasta-aiheita ei ole sellaisenaan. Ainoa asia, joka on otettava huomioon, on se, että farmaseuttisen aineen vaikuttavia aineita ei ole sietämätön.

Varmistaaksesi, että keho kuljettaa tavallisesti kaikki ravintolisien komponentit, lääkärin on tutkittava.

Luettelo vaihdevuosien aikana käytetyistä ravintolisistä

Seuraavat ovat ravintolisät, jotka auttavat vaihdevuodet naisilla, jotka eivät ole hormonaalisia ja joilla on turvallinen kasvikoostumus.

 1. "Inoklym". Lääke on määrätty, kun hormonihoito on vasta-aiheinen. Soijapapuista uutetut fytohormonit auttavat vähentämään kuumia aaltoja, normalisoimaan unta ja poistamaan sydämen ja verenkiertoelimistön loukkauksia.
 2. "Klimadinon". Yksi suosituimmista lääkkeistä, joka perustuu cimicifuga-uutteeseen. Täyttää estrogeenin puutteen, sillä on antioksidanttivaikutus, rauhoittaa hermoja, sopii kuumien aaltojen ja muiden epämiellyttävien vaihdevuosien ilmenemisten hoitoon. Koostumuksessa on laktoosia, joten laktoosi-intoleranssista kärsivät ihmiset eivät ota lääkettä. Varovaisuutta on noudatettava epileptisten lääkkeiden, maksan vajaatoimintaa sairastavien ja hormonista riippuvien kasvainten lisänä.
 3. "Bonisan". Perustuu soijapapu-uutteesta johdettuihin kasvihormoneihin.
 4. "Klimaksan". Lääkeainetta sisältävät fytoestrogeenit viittaavat homeopatiaan. Koostumus sisältää uutteen zimitifuguista, mehiläisestä ja käärmemyrkystä. On suositeltavaa ottaa hoito ennen premopausaalista ajanjaksoa, jolloin ensimmäiset kliiniset oireet ilmenevät: mielialan epävakaus, hermostuneisuus, unettomuus, huimaus, sydämen rytmihäiriöt, hikoilu.
 5. "Chi-Klim". Zimitifugiin perustuva suosittu lääke normalisoi estrogeenin tasoa elimistössä, vähentää ilmasto-oireita.
 6. "Remens". Se parantaa aineenvaihduntaa, normalisoi henkistä tilaa, estää liikalihavuuden.
 7. "Epifamin". Sillä on yleinen vahvistusvaikutus kehoon, normalisoidaan hormonit, parannetaan endokriinisten rauhasien toimintaa, estetään tromboosi ja neurootiset patologiat. Suositellaan naisille, jotka saavat kemoterapiaa.
 8. "Estrovel". Laadukas ravintolisä, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka ovat kovassa ilmasto-vaiheessa. Koostumus sisältää vitamiineja, aminohappoja, arvokkaita kasviaineita. Lääke palauttaa hormonit, lievittää vaihdevuosiin liittyviä sairauksia, mikä sopii lisääntymistoiminnon ennenaikaiseen sammumiseen.
 9. "Menopace". Vitamiini- ja mineraalikompleksi, jota suositellaan vaihdevuosien voimakkaille oireille.
 10. "Feminalgin". Rohdosvalmisteita rakeissa, jota käytetään paitsi intensiivisiin vaihdevuosien oireisiin, myös kivulias kuukautiset. Lääkeaine on vasta-aiheinen laktoosi-intoleranssissa ja alle 18-vuotiailla lapsilla.
 11. "Femikaps". Tämä lääke soveltuu paitsi lievittämään vaihdevuosien oireita, myös estämään endometriumin hyperplasian, munasarjakystojen, kohdun kasvainten ja muiden gynekologisten sairauksien kehittymistä. Koostumus sisältää kasviuutteita, tokoferolia ja ryhmän B vitamiineja. Vaikuttavat aineet vahvistavat kehoa, normalisoivat hikieritystä, vakauttavat sydämen rytmiä ja vaikuttavat positiivisesti psyykeen.
 12. "Klimaktoplan". Homeopaattiset lääkkeet, jotka perustuvat sytytys- ja cimicifuga-uutteisiin. Lääkkeen toiminta on tarkoitettu normalisoimaan naisen hyvinvointia, poistamalla hermostunut jännitys, vähentämällä kuumia aaltoja ja poistamalla unettomuus.
 13. "Ovariamin". Lääke, joka perustuu sytamiiniin ja muihin munasarjoista korjattuihin proteiinirakenteisiin. Palauttaa naisten sukupuolielinten toiminnallisen kyvyn, sävyttää kehon, vahvistaa immuunijärjestelmää. Sitä käytetään paitsi vaihdevuosien lisäksi myös munasarjojen erilaisiin patologioihin.
 14. "Tribestan". Yleinen homeopaattinen lääke, joka soveltuu sekä naisille että miehille. Naisten kehossa korjaava aine palauttaa hormonaalisen tasapainon, uros - parantaa siittiöiden laatua. Sillä on tonic vaikutus.
 15. "Feminal". Perustuu puna-apila-uutteesta johdettuihin kasviestrogeeneihin.
 16. "Femivell". Tokoferoliin perustuva kasviperäisiä lääkkeitä, soijapapujen ja puna-apila-uutteita. Vaikuttavat aineet heikentävät vaihdevuosien oireita, palauttavat seksuaalisen halun, normalisoivat sydämen lyöntitiheyttä ja verenpainetta, poistavat turvotuksen ja hikoilun.
 17. "Ladys-kaavan vaihdevuodet." Multivitamiinit vaihdevuodet ja postmenopausaaliset naiset, joilla on hormonaalisia häiriöitä. Lääke ei ainoastaan ​​vähennä hormonaalisen säätelyn oireita, vaan myös parantaa hiusten kasvua, ihon ja kynsien levyn tilaa.
 18. "Red Brush ja Borovoy uterus." Nämä lääkkeet, jotka perustuvat saman nimenomaisiin kasveihin, on merkitty merkitseviin vaihdevuosien oireisiin. Niillä on myös hyvä antibioottivaikutus, joten niitä suositellaan lisäaineeksi tartuntatautien hoidossa ja korvaavana aineena antibioottien pitkäaikaisen käytön jälkeen.

Haittavaikutukset, kun otat ruokavalion

Ravintolisät perustuvat pääasiassa vitamiineihin ja kasviperäisiin ainesosiin, joten sivuvaikutusten esiintyminen on lähes mahdotonta. Muista kuitenkin, että jotkut ihmiset sietävät tiettyjä lääkevalmisteita. Tästä johtuen allergisten reaktioiden esiintyminen voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Siksi ennen kuin otat mitään menopausaalista lääkettä, ota yhteys lääkäriin.

Mitkä ovat huonot hormonaaliset lääkkeet vaihdevuodet?

Päämenetelmä vaihdevuosien oireiden vähentämiseksi on hormonikorvaushoito. Mutta hormonaaliset lääkkeet antavat monia sivuvaikutuksia:

 • aiheuttaa liikalihavuutta myös siirtymällä ruokavalioon;
 • johtaa nesteen pysähtymiseen kudoksissa, mikä aiheuttaa turvotusta;
 • lisätä tromboosin todennäköisyyttä;
 • pitkäaikaisessa käytössä ne aiheuttavat ruoansulatuskanavan häiriöitä.

Kuten voidaan nähdä, synteettisten hormonien hoito on monien patologisten ilmiöiden provosoija. Siksi jokaisessa naisten vaihdevuodetuksessa olevissa naisten ensiapupakkauksissa ei-hormonaaliset lisäravinteet tulisi olla mukana hyvinvoinnin helpottamiseksi ja emotionaalisen tilan parantamiseksi. Tärkeintä on kuulla asianomaisen gynekologin kanssa ennen kuin otat lisäravinteet.

Ei-hormonaaliset ravintolisät naisille vaihdevuosien aikana

Siirtyminen vaihdevuosiin vaatii erityisen ja tarkkaavaisen asenteen terveyteen. Tänä aikana terveydentila pahenee sekä psyko-emotionaalisesti että fyysisesti. Mutta riippumatta siitä, missä iässä nainen on, on tärkeää, että hän tuntee olonsa hyväksi, ja tätä varten sinun täytyy auttaa kehoa selviytymään syntyneistä ongelmista. Ei-hormonaaliset ravintolisät naisilla voi olla todellinen pelastus ajanjaksona, jolloin elin on uusittu eri hormonitasolle.

Mitkä ovat ei-hormonaaliset ravintolisät?

Nämä ovat ravintolisät, joilla on luonnollinen perusta, ne vaikuttavat varovasti kehoon, vaikuttavat kumulatiivisesti ja voivat korvata hormonihoidon. Erityisesti ravintolisät ovat tärkeitä naisille, joiden elin kieltäytyy ottamasta hormonaalisia kemikaaleja.

Minkä tahansa kehon epänormaalisuus vaihdevuosien aikana liittyy hormonin estrogeenin asteittaiseen vähenemiseen, tällaisia ​​häiriöitä voi esiintyä: sydän- ja verisuonivika, hermoston epätasapaino sekä osteoporoosin kehittyminen. Moodin vaihtelut, korkea verenpaine, välttämättömien vitamiinien, hormonien ja hivenaineiden puute vaikuttavat kehon yleiseen tilaan. Siksi, jotta keho voidaan palauttaa normaaliksi, voidaan ja pitäisi lisätä joitakin puuttuvia elementtejä kasviperäisten lääkkeiden avulla. Useat ei-hormonaaliset lääkkeet vähentävät vaihdevuosien yhteydessä esiintyviä epämiellyttäviä oireita.

Ravintolisien vaikutus kehoon

Miten hormonaaliset ravintolisät eivät auta naisia ​​voittamaan vaihdevuosien oireita? Ei-hormonaalisten ravintolisien sisältämät fytoestrogeenit on suunniteltu korvaamaan todelliset hormonit. Ne edistävät:

 • ehkäistä varhaisen vaihdevuosien esiintymistä;
 • diabeteksen kehittymisen estäminen naishormonien epätasapainon taustalla;
 • luonnollisen kuukautiskierron normalisointi ja varhainen vaihdevuodet;
 • oireiden väheneminen vaihdevuosien oireyhtymässä: kuumat aallot, emättimen kuivuuden aiheuttama epämukavuus.
 • ratkaista neuropsykiatriset ja psykologiset ongelmat, joita jokainen nainen kohtaa vaihdevuosien alkamisen aikana;
 • vähentää osteoporoosin riskiä;
 • myönteinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään aiheuttamatta liiallisia painehäviöitä.

Jos puhumme heidän eduistaan, voimme huomata kolme:

 1. Lähes mitään sivuvaikutuksia.
 2. Tromboosin vaaraa ei ole.
 3. Edistetään koskemattomuutta.

Luettelo tehokkaista ravintolisistä

Climax ei ole tuomio ja sen ilmenemismuotoja voidaan vähentää, varsinkin kun luonto itse on jo pitkään hoitanut meitä, koska luonnolliset lisäravinteet ovat ravintolisien ytimessä. Teemme lyhyen retken huumeiden nimistä ja toimista.

Bonisan

Työkalu koostuu soijapapujen kuiva-aineesta. Kun otat yhden kapselin, annat itsellesi 58% isoflavonia.

Inoklym

Lääke on määrätty vähentämään vaihdevuosien oireyhtymän oireita. Isoflavonien ansiosta, jotka on uutettu hyödyntämällä soijapapuista hyödyllisiä aineita, on mahdollista selviytyä vaihdevuodesta johtuvista kuumavaloista, unihäiriöistä ja takykardiasta. Lue Inoklima-linkin käyttöohjeet.

Klimadinon

Tämä on yksi suosituimmista ravintolisistä vaihdevuodet. Lääkkeen perustana on cimicifuga-juuren ote (20 mg). Täyttää kehon luonnollisilla naishormooneilla. Se toimii antioksidanttina, sillä on rauhoittava vaikutus, eliminoi klimakteerisen oireyhtymän kasvulliset ilmenemismuodot. Koska se sisältää laktoosia, sitä ei anneta henkilöille, joilla on suvaitsemattomuus. Hyvin huolellisesti sinun on käytettävä epilepsiaa, maksasairautta ja estettävä käyttö estrogeeniriippuvaisista kasvaimista. Lääke Klimadinon, jonka analogit esitetään yhdessä artikkelissamme, on suurta kysyntää, ja sen arvioinnit ovat vain myönteisiä.

Klimalanin

Tabletoitu lääke Klimalanin, joka koostuu p-alaniinista (400 mg), sekä täyteaineista: piistä, magnesiumista, vehnätärkkelyksestä ja glyseriinistä. Työkalu muodostaa rasitusvastuksen, edistää maitohapon poistamista, taistelee vuorovesiä, lisää naisten tehokkuutta.

Klimaktoplan

Homeopaattiset lääkkeet, joilla on myönteinen vaikutus naisen kehoon. Yrttiuutteen pääkomponentti on tsimifuga ja apulaite, Ignatia D3, ohjaa sen vaikutusta hypotalamukseen, joten se vähentää tehokkaasti hermoston jännitystä, vähentää unihäiriöiden todennäköisyyttä ja vähentää vuorovesiä.

Sanginariya

(Sanguinaria D2) - auttaa päänsärkyjen hoidossa ja on hyödyllinen vegetovaskulaarisissa häiriöissä.

Klimaksan

Työkalulla on epätavallinen koostumus: käärmemyrkky, mehiläismyrkky ja kuiva juuret tsimifuga. Sinun pitäisi alkaa ottaa tämä ravintolisä, kun ensimmäiset merkit mielialan vaihteluista, ärtyneisyydestä, unihäiriöistä, huimauksesta, rytmihäiriöistä, liiallisesta hikoilusta, huuhteluista ilmestyvät. Tämä on estrogeenimainen korjauskeino, jota munasarjat tuottavat.

Klimakt-Heel

Fytoterapiaa voidaan käyttää monimutkaisessa hoidossa menopausaalisilla naisilla, joilla on voimakkaita vaihdevuosien oireita. Klimakt Heel-tabletit koostuvat laktoosista, joten niitä ei määrätä suvaitsemattomuuteen itsessään.

Punainen harja

Työkalu vahvistaa immuunijärjestelmää. On suositeltavaa käyttää ravintolisiä yhdessä Borovoy-uteruksen ja Sage-lääkkeen kanssa. Sitä käytetään hormonaalisiin häiriöihin vaihdevuosien oireiden poistamiseksi, ja sillä on myös tehokas antibakteerinen ominaisuus, joten sitä käytetään pitkittyneisiin sairauksiin. Se on tarkoitettu pitkäaikaiseen antibioottien käyttöön.

Ladys Formula Menopause Day-Night

Complex Menopause Day-Nightissa on erinomainen monivitamiinikoostumus, joka auttaa kehoa selviytymään monista sairauksista. Se on suuri lisä kasviperäisten estrogeenihoitoon.

Menopace

Lääke kuuluu monivitamiinikomplekseihin, joissa on mineraaleja. Sitä käytetään hoidettaessa oireita vaihdevuosien alkamisen aikana. Selvitä yksi artikkeleistamme, mitä sanoa Menopace-arvosteluista.

Ovariamin

Ovariamini, jolla on vaihdevuodet, auttaa ylläpitämään munasarjan toimintaa sen koostumuksen vuoksi. Sisältää sytamiinia ja muita eläimistä peräisin olevia proteiineja. Sillä on tonic vaikutus, vahvistaa kehoa. Sitä käytetään vaihdevuodet ja erilaiset munasarjojen työhön liittyvät sairaudet, esimerkiksi adnexiitilla.

Remens

Lääke parantaa aineenvaihduntaa, ehkäisy lihavuuden aikana vaihdevuodet. Parantaa merkittävästi psyko-emotionaalista tilaa, aineenvaihduntaa.

Tribestan

Homeopaattiset lääkkeet, joita käytetään sekä miehillä että naisilla. Naisten kannalta on hyödyllistä, että se normalisoi hormonaalista tasapainoa, miehillä se lisää siittiöiden määrää. Tarjoaa tonic-ominaisuuden ihmiskeholle.

Feminalgin

Fito-rakeet, joita käytetään paitsi hoitamaan vaihdevuosien oireita myös algomenorrhea. Vähentää kuukautisten aikana kipua. Vasta-aiheet laktoosi-intoleranssilla, raskaana olevilla ja alle 18-vuotiailla.

Feminal

Feminaaliuute sisältää punaista apilaa estrogeenin pienen määrän tai puuttumisen kompensoimiseksi.

Femikaps

Sitä käytetään monien gynekologisten sairauksien hoitoon, muun muassa keinona helpottaa vaihdetta vaihdevuosiin. Sisältää B- ja E-ryhmien vitamiineja. Siinä on tonic-ominaisuus, joka vähentää hikoilua, säätää sydämen rytmiä, rauhoittaa psyykettä.

Femivell

Soijaproteiineihin perustuvat kasviperäiset valmisteet. Lisäkomponentit (punainen apila ja E-vitamiini) yhdessä soijauutteen kanssa edistävät premenopausin ja vaihdevuosien oireiden hoitoa. Fytopreparaatio normalisoi sydämen rytmiä, vähentää hikoilua, raajojen turvotusta, normalisoi verenpainetta ja auttaa vähentämään muita ilmastonmuutoksen vaiheita. Työkalua ei voi käyttää raskauden aikana.

Chi-Klim

Tsimitsifuga racimoza, joka on osa lääkettä, auttaa vähentämään estrogeenitasoja ja vähentämään kuumien aaltojen kirkkautta.

Epifamin

Työkalulla on tonic-ominaisuus, jota käytetään tromboosin ehkäisyyn (thins blood), eliminoi vaihdevuosien neurologiset oireet. Täydennys auttaa normalisoimaan hormonit, tukee endokriinista järjestelmää, joka nimetään usein kemoterapian jälkeen.

Estrovel

Estrovel on tehokas ravintolisä vaihdevuodet, joka kehitettiin erityisesti tälle naiselämän elämälle, joka koostuu vitamiineista, aminohapoista, kasviuutteista. Lääke säätää hormonien tasapainoa, poistaa naaraskehon rakenneuudistuksen epämiellyttävät oireet. Sitä käytetään varhaisen vaihdevuosien ehkäisyyn.

Onko vasta-aiheita?

Kuten näette, kaikki edellä mainitut valmisteet sisältävät kasviperäisiä ja / tai eläinosia, joissakin tapauksissa niitä on täydennetty vitamiineilla ja kivennäisaineilla. Älä kuitenkaan unohda, että reaktio joihinkin ravintolisiin voi olla erilainen. Esimerkiksi allergia voi ilmetä, vaikka siihen saakka et pitänyt itseäsi allergisena. Joka tapauksessa hoidon aloittaminen on tarpeen kuulla lääkärin kanssa, joka voi määrätä oikean hoidon.

Yleiset suositukset

Lopuksi haluaisin muistuttaa, että kukaan ei kumoa oikeaa elämäntapaa: tämä on kohtalainen liikunta ja tasapainoinen ruokavalio. Et saavuta positiivista tulosta ottamalla ravintolisiä, jos et noudata ruokavaliota. Suosittele tuotteita, jotka sisältävät kuitua, proteiinia, kalsiumia. Älä unohda vihannesten ja hedelmien sisältämiä luonnollisia vitamiineja. Siirrä, elää ja ole onnellinen! Koska elämä on kaunis ja nainen missä tahansa iässä, jos hän on aktiivinen ja positiivinen elämään, se on aina valokeilassa!

Miten ilman hormoneja vaihdevuosien aikana - 15 parasta lääkettä

Vaikeassa ilmasto-aikana nainen määrittelee hormonikorvaushoitoa. Tämäntyyppiselle hoidolle on kuitenkin useita vasta-aiheita. Miten olla, mitä poistaa epämiellyttäviä oireita ja palata töihin? Ei-hormonaaliset lääkkeet tulevat pelastamaan: jos naisilla on lievä vaihdevuosikausi, he tekevät erinomaista työtä tilanteen kanssa.

Mitkä ovat ei-hormonaalisen hoidon ominaisuudet?

Hormonitasojen lasku 40 vuoden jälkeen liittyy kuukautiskierron muutoksiin ja erilaisten elinten toimintaan naisen kehossa. Tämä on ns. Vaihdevuodet. Joskus se kulkee huomaamatta, mutta monet naiset ovat mukana kuuluisien kuumien aaltojen ilmestymisessä kasvoihin ja ylävartaloon (ne voivat olla satunnaisia ​​tai hyvin usein, ja naisilla ei ole työkykyä), verenpaineen lasku (BP), johon liittyy päänsärkyä ja huimausta, sydänkohtauksia ja kipuja sydämessä jne. Mutta nainen on erityisen huolissaan mielenterveyshäiriöistä: jatkuva ärtyneisyys, aggressiivisuus, kyyneleisyys, usein muuttumassa masennukseksi. Naisten valitusten luetteloa voidaan jatkaa toistaiseksi, koska kirjaimellisesti kaikki elimet ja järjestelmät ovat kiinnostuneita.

Jos vaihdevuosien oireet ovat vähäiset, vaihdevuodet alkavat, terveellinen elämäntapa, liikunta ja oikea ravitsemus auttavat naista. Jos tämä ei auta, hormonaaliset lääkkeet. Hormonikorvaushoidon (HRT) edut ovat hyökkäysten nopea lievittäminen, ja haittapuolena on käyttö- ja sivuvaikutusten vasta-aiheet.

Viime vuosina on esiintynyt monia ei-hormonaalisia aineita vaihdevuosien hoitoon. Näiden varojen etuna on suhteellinen turvallisuus: niillä on paljon vähemmän vasta-aiheita ja sivuvaikutuksia. Tällaisia ​​keinoja on riittävästi, heiltä on mahdollista valita sopivin juuri tälle naiselle. Ei-hormonaalisen hoidon haittapuolena on nopea terapeuttinen vaikutus: ei-hormonaalinen lääkehoito vaatii pitkäaikaista hoitoa.

Asiantuntija

Katso seuraavaa videota saadaksesi selville, kuinka voit valita lääkkeitä vaihdevuosien oireiden lievittämiseksi:

Keinot kasviperäisten estrogeenikorvainten kanssa

Fytohormonit on usein määrätty naisille tarkoitetuiksi ei-hormonaalisiksi lääkkeiksi vaihdevuodet. Näitä ovat lääkkeet ja ravintolisät (ravintolisät), jotka sisältävät kasviperäisiä aineita, joilla on sama vaikutus kehoon kuin luonnolliset naishormonit.

Fytoestrogeeneillä on erilaiset kemialliset rakenteet, mutta ne toimivat samalla tavalla kuin estrogeenit yhdistämällä näiden hormonien reseptoreihin kohdesoluihin (munasarjoja, kohtua, rintarauhasia) olevien solujen pinnalla. Ei-hormonaaliset lääkkeet vaihdevuodet naisille (fytoestrogeenit), luettelo:

Estrovel (Valeant Pharma, Valko-Venäjä)

Bio lisäravinteet fytoestrogeeneilla (soijapavun siemenuutteet, Vitexin pyhät hedelmät, juurakoita, joiden juuret ovat Dioscorea). Kurssilla poistetaan vaihdevuosien oireet, usein kasvojen punoitus. Juo 1-2 kapselia päivässä 4 viikon ajan.

Feminal (Jadran, Kroatia)

Ruokavalio sisältää punaisen apilauutteen sisältää 4 isoflavonia, joilla on suurin samankaltaisuus kuin estrogeenillä. Voimakkaasti lievittää vaihdevuosien oireita. Juo 1 kapseli päivittäin aterioiden kanssa kuukauden ajan. Tarvittaessa lääkärin kanssa kuultuaan ravintolisät voidaan ottaa pitkään.

Klimadinon ja Klimadinon Uno (Bionorika, Saksa)

Lääkkeet, joissa on kuivakimppuja zimitsifugasta. Klimadinone-tabletti sisältää 20 mg vaikuttavaa ainetta ja Klimadinone Uno 32,5 mg. Lääke lievittää kasvullisia ja neuropsykiatrisia häiriöitä, estää osteoporoosin kehittymistä. Klimadinon juo pilleriä 2 kertaa päivässä, Klimadinon Uno-pilleri kerran päivässä. Hoidon kulku 1 - 3 kuukautta.

Remens (Richard Bittner, Itävalta)

Homeopaattiset lääkkeet, jotka sisältävät koostumuksessaan kolme hormonia sisältävää kasvia. Poistaa neuropsykiatriset häiriöt, lievittää emotionaalista jännitystä ja ahdistusta, estää osteoporoosin, ateroskleroosin ja lihavuuden etenemistä. Juo homeopaattista lääkettä 1 sublingual-tabletille tai 10 tippaa kolme kertaa päivässä kuuden kuukauden ajan ja enemmän.

Klimaksan (Materia Medica, Venäjä)

Homeopaattiset lääkkeet zimitsifugin isoflavoneilla. Saatavana imevää tablettia. Vaihto-ohjelmassa poistetaan vaihdevuodet. Juo 1 tabletti kahdesti vuorokaudessa (pidä suussa, kunnes täydellinen resorptio) on 1-2 kuukautta. Tarvittaessa voit lisätä vastaanottoa ja toistaa hoidon 3 viikon kuluttua.

Qi-Klim (Evalar, Venäjä)

Anti-climacteric phytopreparation kanssa vaikuttavan aineen ote juurakoita cimicifuge Lääke hitaasti, mutta tasaisesti palauttaa naisen tilan. Ota 1 tabletti kahdesti päivässä 1 - 1,5 kuukauden ajan.

Lignirius (Prover Pharma, Alankomaat)

Elintarvikelisäaine sisältää patentoidun lignaanikaavan, joka on eristetty eurooppalaista kuusen solmua, fytoestrogeenisillä ominaisuuksilla. Sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita. Normaalisti naisen tilan, tarjoamalla ahdistusta ja rauhoittavia vaikutuksia. Estää osteoporoosin kehittymisen. Juo 1 kapseli aamiaisen jälkeen kuukauden ajan. Tarvittaessa lisäravinteet voidaan toistaa.

Valmisteita sytamiinien kanssa: Ovariamin

Sytamiinit ovat biologisesti aktiivisia aineita, jotka ovat peräisin eläinten elimistä ja kudoksista. Sytamiineja käytetään erilaisten patologioiden poistamiseen.

Menopaussin aikana on määrätty Ovariamine-ravintolisä, jonka vaikuttavat aineet ovat naudan munasarjoista peräisin olevat sytamiinit. Niiden toimintamekanismi on samanlainen kuin fytohormonit. Elintarvikelisäaine sisältää myös A-, E-, B-, sekä makro- ja mikroelementtejä.

Vaihtosovelluksessa Ovaryamiini palauttaa hormonaaliset ja aineenvaihduntaprosessit, eliminoi menopausaalisen oireyhtymän tärkeimmät ilmentymät. Tämä ravintolisä on erityisen tehokas annettaessa kalsiumvalmisteita osteoporoosin ehkäisemiseksi.

Ota täydentää Ovariaminia 2-3 kertaa päivässä kahden viikon ajan.

Emättimen peräpuikot

Menopaussin aikana iholla ja limakalvoilla on nesteen menetys. Tästä naisen iho muuttuu nopeasti ja rypistyi. Limakalvojen kuivuminen ilmenee ulkoisissa sukuelimissä. Ne tulevat ohuemmiksi, loukkaantuvat ja toimivat tulehdusportteina. Siksi postmenopausaaliset naiset kehittävät usein tulehdusprosesseja (vulvovaginiitti). Seksuaalinen elämä on myös häiriintynyt - vähäinen loukkaantuminen limakalvoille aiheuttaa kipua ja verenvuotoa. Jotkut paikalliset lääkkeet imeytyvät verenkiertoon ja niillä on yleinen hormonaalinen säätely.

Siksi ei-hormonaalisen hoidon aikana tulisi sisältyä paikallisten lääkkeiden käyttö ulkoisten sukupuolielinten limakalvojen palauttamiseen: Lääkehoito paikalliseen hoitoon:

Klimaktol-Antikan (Verbena, Venäjä)

Peräsuoli- ja emättimen peräpuikot, joissa on kasviuutteita, jotka sisältävät fytoestrogeenejä (humalan käpyjä), sekä kasviperäisten öljyuutteiden, joilla on pehmenevä ja uudistava vaikutus sukupuolielinten ja virtsateiden limakalvoille; levitä yön 1 kynttilään peräsuolessa tai emättimessä 4 8 viikon kuluessa;

Cycatridine (Pharma-Derma, Italia)

Cicatridina - emättimen peräpuikot, joissa on hyaluronihappoa. Se houkuttelee vettä itselleen, minkä seurauksena limakalvot elävät ja elpyvät. No poistaa ulkoisten sukuelinten ja virtsateiden limakalvojen kuivuuden. Levitä 1 kynttilä yöllä, kunnes tila normalisoituu;

Vagikal (Farmina Ltd, Puola)

Vagical - emätin peräpuikot, joissa on kynsilääke-lääkeainetta; niillä on stimuloiva ja regeneroiva limakalvovaikutus; antiseptisenä ja anti-inflammatorisena aineena estetään ulkoisten sukupuolielinten infektoivien tulehduksellisten prosessien kehittyminen. Levitä 1 kynttilä 2–3 kertaa päivässä kahden viikon ajan;

Feminella hyalosoft (Angelini, Itävalta)

Feminella Hyalosoft - emättimen peräpuikot, joissa on hyaluronihappoa ja kasviperäisiä uutteita; houkutella vettä, elvyttää ja palauttaa emättimen limakalvon sen atrofisilla muutoksilla, jotka liittyvät vaihdevuosiin; käytetään vaihdevuosien aikana ja 1 kynttilä 1 kerran päivässä emättimeen; Kymmenen päivän hoitokurssi, jos tarvetta jatkaa, kynttilöitä käytetään kahdesti viikossa.

Selektiiviset estrogeenireseptorimodulaattorit: Evista

Selektiiviset estrogeenireseptorimodulaattorit ovat lääkkeitä, jotka joissakin (ei-lisääntymiskykyisissä) kudoksissa toimivat valikoivasti estrogeeneinä, kun taas muissa (lisääntymiskykyisissä) kudoksissa ne toimivat estrogeeninä.

Temoxifen havaittiin ensimmäiseksi lääkeryhmäksi tässä ryhmässä. Hän toimi estrogeeninä suhteessa luukudokseen (hän ​​esti osteoproosin kehittymisen) ja antiestrogeeninä suhteessa rintarauhaseen (soluproliferaation estäminen - proliferaatio ja niiden rappeutuminen syöpään). Tamoksifeenin sivuvaikutusta pidettiin sen estrogeenisenä vaikutuksena endometriumiin - kasvun stimulointi. Tamoksifeenia käytetään vain kasvainvastaisena aineena rintasyövän hoidossa.

Seuraavan sukupolven estrogeenireseptorin selektiiviset modulaattorit ovat raloksifeeni. Estrogeeninä sillä on positiivinen vaikutus luukudokseen, lipidien metaboliaan (ateroskleroosin ehkäisyyn) ja veren hyytymisjärjestelmään (lisääntynyt tromboosiriski). Antiestrogeeninä se vaikuttaa rintarauhasiin vaikuttamatta endometriumiin. Siksi raloksifeenia käytetään osteoporoosin ehkäisyyn ja hoitoon vaihdevuosien aikana.

Lally SA, Espanja ja Daiichi Sankyo, Saksa, 60 mg: n tabletteina kauppanimellä Evista, tuottavat raloksifeenia. Otetaan päivittäin pitkään ja laboratoriokokeiden valvonnassa.

Oireiden hoitoon tarkoitetut lääkkeet

Climacteric-oireyhtymä ilmenee useiden oireiden luettelona. Neuropsykinen tila kärsii ensin. Siksi on säädetty rauhoittavia (rauhoittavia), anksiolyyttisiä (ahdistus) lääkkeitä sekä masennuslääkkeitä. Lääkäri valitsee kaikki nämä lääkkeet jokaiselle potilaalle erikseen päivällä ja yöllä.

Magne B6 (Sanofi Winthrop Industry, Ranska)

Kasvillisten ilmenemismuotojen poistamiseksi vaihdevuosien aikana on suositeltavaa ottaa vitamiinivalmiste Magne B6, joka koostuu magnesiumista ja B6-vitamiinista (pyridoksiinista). Lääkkeen vaikutusmekanismi liittyy kuitujen hermoimpulssien normalisointiin ja verisuonten seinien sävyn säätelyyn. Tämä johtaa autonomisen hermoston toiminnan normalisoitumiseen. Magnesium on mukana solujen aineenvaihdunnassa, energiantuotannossa ja hormonien synteesissä. Hoidon seurauksena sydänkohtaukset, verenpaineen lasku, huimaus ja päänsärky poistetaan. Ota lääke 3–6 tablettia päivässä laboratoriokokeiden valvonnassa: heti kun magnesiumin magnesiumpitoisuus on normalisoitu, lääke peruutetaan.

Climalan (Bouchardin laboratorio, Ranska)

Vähentääkseen kuumien aaltojen esiintymistä kehon kasvoille ja yläpuolelle on määrätty CLIMALANIN, jonka vaikuttava aine on beeta-alaniinin aminohappo. Tämän lääkkeen vaikutusmekanismi liittyy histamiinin vapautumisen estämiseen, mikä edistää verisuonten nopeaa laajentumista. Lääke on määrätty pilleri 2-3 kertaa päivässä 5-10 päivää ennen kuuman vilkkumisen katoamista. Jos vuorovesi on jatkunut, hoito voidaan toistaa neuvotellen hoitavan lääkärin kanssa.

Menopausin hoitoon tarkoitettujen ei-hormonaalisten aineiden hinnat, luettelo

Saat lisätietoja tuotteesta napsauttamalla linkkejä.