Fysioterapiaa käsittelevä sivusto

Tällainen hoito fysioterapiana gynekologiassa tai magneettiterapiassa valitaan nykyään monien modernisoitujen klinikoiden lääkärit. Tämän hoitomenetelmän tärkein parantava tekijä on vaikutus kipuun ja tulehdusalueisiin staattisella magneettikentällä.

Indikaatiot magneettiterapian käyttöön

Luettelo sellaisista gynekologisista ongelmista, joihin tällainen fysioterapia on ilmoitettu, on hyvin laaja. Se on erityisen tehokas eri munasarjojen tulehdusten hoidossa: endometriitti, kolpiitti ja endocervicitis. Samanaikaisesti niiden magneetti kovetetaan eri vaiheissa sekä lievällä taudin pahenemisella että kroonisessa vaiheessa. Kipu pienenee ensimmäisen päivän jälkeen. Ja kahdeksantena päivänä tutkimusten mukaan kipu säilyy vain 5 prosentilla potilaista. Perinteiset gynekologisten sairauksien hoitomenetelmät ovat paljon vähemmän tehokkaita kuin fysioterapia.

Magneettinen hoito osoittaa myös erinomaisia ​​tuloksia liimaprosessien hoidossa. Se helpottaa nopeasti ja tehokkaasti monipuolisimman alkuperän gynekologista kipua ja muun muassa mahdollistaa menettämän kuukautiskierron säätämisen.

Tällaisia ​​fysioterapiatoimenpiteitä määrätään ja tubaali- tai endokriinisen steriiliyden diagnosointiin. Kun on tehty erityinen hoito magneetilla, monet epätoivoiset tytöt tulivat onnellisiksi äiteiksi.

Fysioterapia-magneetti on myös erittäin tehokas tapa palauttaa naiset eri toimintojen jälkeen. Kiitos hänelle, kaikki ompeleet paranevat nopeasti ilman arpien ja muiden häiriöiden tarttumista.

Vaikutusmenetelmät

Magneettiterapialaite voi vaikuttaa kehoon ulkoisesti tai sisäisesti - ottamalla käyttöön sisäisen laitteen. Siten se vaikuttaa suoraan tulehduspisteisiin. Tätä menetelmää kutsutaan emättimen tekniikaksi. Tämän suorittamiseksi klinikalla tulisi olla erityinen laite, joka on suunniteltu erityisesti gynekologisten ongelmien hoitoon. Ne on määritetty magneettikentän erityisparametrit, jotka vaikuttavat paikallisesti gynekologian tulehduspisteisiin. Tällainen fysioterapia gynekologiassa on hyvin tehokasta monissa sairauksissa. Sen tehokkuutta voidaan lisätä useita kertoja, jos yhdistät magneettiterapian lääkkeiden käyttöönottoon sairaisiin elimiin tai erityisruokavalioihin.

Magneettiterapian edut

- kivun nopea lievittäminen ja potilaan lämpötilan alentaminen;

- tehokkuus eri gynekologisten sairauksien hoidossa;

- jokaisen potilaan saavutettavuus;

Yleisesti ottaen magnetoterapia on nuori lääketieteen ala, joka kehittää parhaillaan yhä enemmän kuukausittain. Käytännössä jokainen nainen voi kokeilla tehokkuuttaan ja tehokkuuttaan eri gynekologisten ongelmien hoidossa.

Magnetoterapia gynekologiassa

Huolimatta siitä, että magneettiterapia on erittäin harvinaista potilaille, menettelyn vasta-aiheet voivat olla melko vakavia. Siten magneettiterapia kotona tai fysioterapiahuoneessa raskauden aikana on ehdottomasti kielletty - matalataajuisen magneettikentän vaikutusta sikiöön ei ymmärretä. Mutta raskauden valmistelussa sekä erilaisissa gynekologisissa sairauksissa magneettiterapia voi olla erinomainen hoitoapu.

hakemus

Magnetoterapiaa käytetään laajalti gynekologiassa: menetelmät voidaan tehdä käyttämällä vatsa-applikaattoreita tai ulkoisesti olevia laitteita asettamalla se vatsaan munasarjojen ja kohdun alueella tai käyttämällä Avantron-tuolia. Toisessa tapauksessa tehokkuutta pienennetään joskus joillakin potilailla massiivisten rasvojen vuoksi: magneettikentän tunkeutumisvoima on 8-9 senttimetriä.

Gynekologiset sairaudet, joissa magneettiterapia auttaa, laitteiden ohjeet johtavat kohtaan "magneettiterapian indikaatiot". Näitä ovat:

 • endometrioosi;
 • kohdun limakalvon tulehdus;
 • coleitis;
 • kohdunkaulan;
 • Salpingoforit;
 • Putken ja endokriininen steriiliys.

Magneettiterapian jälkeen kulkeutuvat nopeasti oireet, kuten tulehdukselliseen prosessiin liittyvä kipu, epämukavuus ja raskauden tunne sekä useimpien lisääntymisjärjestelmän sairauksien mukana tulevat eritteet. Home-magneettiterapia edistää tehokasta lääkehoitoa: parantamalla solujen aineenvaihduntaa menettely auttaa kehoa käyttämään aktiivisemmin lääkkeitä ulkopuolelta. Erittäin tärkeä asia on, miten magneettinen hoito vaikuttaa paikalliseen koskemattomuuteen: matalataajuista magneettikenttää tuottavien laitteiden käyttö parantaa immuunijärjestelmän toimintaa.

Magneetti ja hedelmättömyys

Jos hedelmättömyyden syyt liittyvät munasarjojen heikentyneeseen toimintaan tai munasolujen tukkeutumiseen, magneettinen hoito auttaa monia potilaita tulemaan raskaaksi. Jo olemassa olevien ongelmien hoito ei ole sen ainoa tehtävä: usein gynekologit suosittelevat magneettiterapialaitetta ostamaan tai käymään läpi sairaalassa menettelyjä lantion elimissä tapahtuvien kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. Tällaisten laitteiden kuten Almagin tai AMT: n avulla suoritettu magneettiterapia ja erikoislaitteita käyttävät toimenpiteet eroavat hieman niiden vaikutuksen luonteesta. Ja hän ja toinen vaihtoehto - luotettava tartunnan ehkäiseminen ja monet niihin liittyvät mahdolliset ongelmat. Tässä tapauksessa magneettiterapia ei ole liian kallis, voit ostaa eniten budjettilaitteita 2500-3000 ruplaan. Mutta sairaalahoidon hinta voi vaihdella suuresti riippuen kaupungin ja tietyn sairaanhoitolaitoksen asettamista hinnoista.

Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että magneettinen hoito on täysin yhteensopiva kaikkien muiden fysioterapeuttisten tekniikoiden kanssa. Tee se yhdessä lämpenemisen, valohoidon ja liikuntaterapian kanssa.

Kaikkien edellä mainittujen seikkojen ansiosta magneettinen hoito on osoittautunut hyvin lääketieteellisessä käytännössä, ja menettelyn arvioinnit ovat harvoin negatiivisia. On huomattava, kuinka suuri joukko etuja, joita magneettiterapialla on - laitteiden hinta, laaja valikoima sovelluksia, turvallisuus terveyteen ja absoluuttinen kivuttomuus sekä keskustelut siitä, toimivatko magneettiterapia, ovat jo pitkään olleet menneisyyttä.

Magnetoterapia gynekologiassa

Tähän mennessä magneettiterapian käytön positiivisia vaikutuksia gynekologisten ongelmien ratkaisemiseen on tutkittu kohtuuttomasti. Joka vuosi tämän tekniikan käytön ansiosta yhä useammat potilaat toipuvat ilman leikkausta ja lääkkeiden käyttöä. Mikä on tällaisen hoidon tehokkuuden perusta?

Magneettiterapian ydin gynekologiassa

Monista tekniikoista ja tekniikoista gynekologisen fokuksen sairauksien poistamiseksi magneettiterapia on erityisen suositellut itseään.

Sen toiminnan perusperiaate on lisääntymisjärjestelmän sairauksien parantaminen käyttämällä erityislaitteita.

Hoitoprosessi varmistetaan ulkoisella vaikutuksella vatsaontelon seinämään. Toisinaan tällaiset toimenpiteet eivät riitä, minkä vuoksi sisäiset toimenpiteet toteutetaan erityisesti suunniteltujen laitteiden avulla. Samankaltaiset diagnostiikat kuuluvat emättimen tutkimusten luokkaan. Tämän asteikon onnistunut menettely on mahdotonta ilman erityisiä erityislaitteita.

Joka päivä magneettihoidon käyttö gynekologiassa on yhä laajemmassa mittakaavassa seuraavien parantavien ominaisuuksien vuoksi:

 • kehon terveyden ja kunnon parantaminen;
 • poistaa turvotusta, kipua ja tulehdusta;
 • Parannetaan hyödyllisten aineiden virtausta ihon kyllästymiselle ja muille;
 • kudosten elvyttämiseksi.

Magneettihoitoa gynekologiassa voidaan käyttää eri tavoitteiden saavuttamiseen seuraavilla aloilla:

 • ehkäisevät toimenpiteet;
 • terapeuttinen hoito;
 • hyödyntämiskompleksi.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet voivat olla magneettikentän toiminnan perusasioita magneettisten pallojen toiminnan kautta. Terapeuttisiin hoitoihin kuuluvat ruusut ja toiminnan magneettisen spesifisyyden sylinterit. Elvytyskompleksi sisältää hierontatekniikoita, joihin liittyy ruuhka-alue ja muut kehon osat, jotka ovat suoraan yhteydessä toisiinsa.

Magneettiterapian tyypit gynekologiassa

Terapeuttisten toimenpiteiden toteuttamisessa gynekologiassa käytetään vuorotellen ja tasavirtaa. Lisäksi osana gynekologista kompleksia on tapana eristää korkean taajuuden ja matalan taajuuden magneettiterapia.

Käytännössä useimmissa tapauksissa käytetään vatsan ja kaukaisia ​​menetelmiä vaikuttamaan gynekologisen ongelman lähteeseen. Sekä ensimmäisessä että toisessa tapauksessa tehdään tarkat mittaukset tarkalleen altistumiselle magneettiselle säteilylle. Vatsaontelossa varmistetaan suora säteily tulehdusprosessin lähteelle tai vaikutusalueelle, jolloin vältetään vatsan osa. Tämä eroaa pohjimmiltaan kaukaisesta menetelmästä, johon liittyy vain alavyö.

Menettelyn korkea tehokkuus johtuu vaikutuksesta kehoon immuuni-, hermo- ja aineenvaihduntaprosessien aktivoinnilla kudos- ja solutasoilla.

Magnetoterapia: käyttöaiheet ja vasta-aiheet gynekologiassa

Gynekologista hoitoa on erityisen vaikea kuvitella ilman magneettiterapiaa. Tämä johtuu mahdollisuudesta saada positiivinen vaikutus kroonisiin ja lieviin tulehdusprosessiin niiden täydellisen eliminoinnin myötä.

Gynekologisten sairauksien joukossa, joita voidaan hoitaa magneettiterapian vaikutusten kautta, voimme erottaa toisistaan ​​seuraavat:

 • tulehdukselliset prosessit, joilla on erilainen aste ja vaikeustaso, joita esiintyy munasarjoissa;
 • kohdun limakalvon tulehdus;
 • liimaprosessit;
 • coleitis;
 • algomenoreya;
 • endocervite;
 • endocervicosis.

Colpitis - emättimen kalvon tulehdus tarttuvan patogeenin tai mikro-organismien vaikutuksesta. Tämä sairaus koskee alle 45-vuotiaita naisia ​​seksuaalisen siirron seurauksena. Lisääntynyt esiintyvyys liittyy immuunijärjestelmän ja endokriinisten järjestelmien heikkenemiseen.

Endometriitti on kohdun limakalvon tulehdus ylemmässä epidermaalisessa kerroksessa. Sairaus vaikuttaa kehoon synnytyksen tai keisarileikkauksen, keskeyttävän väliintulon, emättimen diagnoosin ja erilaisten tartuntatautien yhteydessä.

Endokervikoosi on sairaus, jolla on tyypillinen ulkonäkö kanavan ulkoisessa aukossa punaisena. Yleisin naisilla, jotka ovat yli 40-vuotiaita.

Magneettiterapian käyttö on tehokasta myös seuraavissa tapauksissa:

 • tasoitus kuukautiskouristuksia;
 • kuukautiskierron stabilointi;
 • eliminoida munasolujen tai endokriinisen steriiliyden;
 • toksikoosin poistaminen;
 • anemian tasaaminen raskauden aikana;
 • vapautuminen preeklampsiasta, viivästynyt sikiön kehitys ja fetoplatsentaalinen
 • vika (joka koskee erityisesti raskaana olevia potilaita);
 • kuntoutustoimenpiteiden toteuttaminen lisääntymisjärjestelmän tilan palauttamiseksi leikkauksen jälkeen.

Magneettiterapiaa on kuitenkin ominaista läsnäolo ja vasta-aiheet, joiden joukossa on tavallista erottaa toisistaan:

 • henkilökohtainen suvaitsemattomuus, joka perustuu organismin yksilöllisiin ominaisuuksiin;
 • epileptisten kohtausten esiintyminen;
 • kehon väsymys;
 • kuume;
 • verenmuodostusprosessiin liittyvät sairaudet;
 • raskausaika;
 • onkologia.

On huomattava, että kaksi viimeistä pistettä eivät aina koske kategorisia ehtoja magneettiterapian hylkäämiselle. Useimmissa tapauksissa lääkäri pyrkii ylittämään menettelyn edut negatiivisiin ominaisuuksiin nähden.

Siksi ennen hoidon aloittamista on tarpeen kuulla nykyistä gynekologian asiantuntijaa, jotta vältetään peruuttamattomat seuraukset keholle.

Magneettiterapian käyttö gynekologiassa

Magnetoterapiaa gynekologiassa käytetään endometriitin, kolpiitin, liimamuodostumien, algomenorrhean, munasarjojen tulehduksen, endocervicitiksen, hedelmättömyyden ja muiden naisten patologioiden hoitoon. Se auttaa vähentämään kipua, tulehduksen voimakkuutta. Hoidon jälkeen potilaiden tila paranee merkittävästi. Magneettikäsittely suoritetaan osana monimutkaista hoitoa. Monoterapiana tekniikkaa ei käytetä.

Magneettiterapian käsite, merkinnät, hoidon nimittämisen rajoitukset

Magneettikäsittely tarkoittaa fysioterapian menetelmiä, jotka on käännetty luonteeltaan hoitoon ("fysiikka" - luonto). Magnetoterapia perustuu sähkömagneettisen kentän käyttöön. Hoitoa käytetään lääketieteen eri aloilla, mukaan lukien gynekologia.

Magneettikentän toiminnan periaate on sen fysiologiset vaikutukset kehoon. Magneettisten aaltojen vaikutuksesta kudoksissa entsymaattiset reaktiot kiihtyvät, ravinteiden kuljetus soluihin kasvaa. Magneettikenttä kasvattaa neuronien toimintapotentiaalin voimakkuutta. Törmäyspaikassa verisuonikerroksen läpäisevyys kasvaa, veren hyytymiskyky muuttuu. Hoidon aikana paikallinen immuniteetti lisääntyy, vaurioituneet kudokset paranevat nopeammin.

Iskeeminen sydänvaurio.

Nivelliikkeen sairaudet.

Hidas haavan paraneminen.

Hermoston sairaudet.

Virtsa- ja seksuaalialojen patologia.

Murtumat, mustelmat, sprains ja muut sairaudet.

Munasarjojen tulehdus, putket.

Kivulias kuukautiset, syklin rikkominen.

Algomenorrhea ja muut patologiat.

Hoitoa ei käytetä alhaisen paineen, veren hyytymisen patologian, akuutin vaiheen tarttuvien sairauksien läsnä ollessa, röyhkeitä patologioita. Älä määrätä magneettihoitoa raskauden aikana, sydäninfarktilla, tai jos potilaalla on keinotekoinen sydämentahdistin.

Laitteet magneettisen hoidon suorittamiseksi:

 • AMT-01.
 • AMNP-01 GZAS.
 • AMNP-02 Sunshine.
 • VAPA 2D.
 • AMT-02 Magniter.
 • MAG-30.
 • MAGOFON-01.
 • ALMAG-01.
 • MAVIT.
 • ADR-01-INTRAMAG.

Magneettiterapian säännöt eri gynekologisissa patologioissa

Hoidon aikana magneettilevyt asetetaan altistuneelle alueelle. Levyt on asennettava iholle erityisillä pyyhkeillä tai alusvaatteilla. Magneettiterapiassa käytetään myös erityisiä keloja. Ehkä intravaginaalinen käyttöönotto suuttimet gynekologinen laite. Aloita hoito lyhyillä istunnoilla (3-5 minuuttia) ja lisää sitten altistuksen voimakkuutta ja hoitoaikaa. Fysioterapian kesto on 15 minuuttia tai enemmän. Joissakin sairauksissa hoito kestää 1-2 tuntia riippuen sairauden vakavuudesta. Kurssin hoito on vähintään 1-3 viikkoa. Magnetoterapiaa voidaan yhdistää elektroforeesiin, likaan, ultraviolettisäteilyyn.

Kystat ja munasarjojen tulehdus

Jos naisella on tulehdus, polysystinen tai yksi munasarjakysta, kaulan alueelle määrätään magneettinen hoito. Hoito auttaa hypotalamuksen työtä, parantaa munasarjojen toimintaa. Hoito on määrätty 5-7 vuorokauden ajan. Älä käytä fysioterapiaa kuukautiskierron aikana.

Ennen manipulointia naisen pitäisi tyhjentää virtsarakko. Menettelyn jälkeen potilaan tulisi istua 20-30 minuuttia, koska magneettinen hoito voi vähentää suuresti painetta. Koko kurssin aikana naisen ei pitäisi superkoolia.

endometrioosi

Endometrioosin hoito magneetilla suoritetaan 1-2 asteen endometrioosilla. Vakavammissa tapauksissa hoito on tehotonta. Magneettinen hoito endometrioosille on määrätty hormoneja kurssien välissä. Potilas voidaan määrätä yleiseksi magneettiterapiaksi sekä paikalliseksi (alavihakselle). Yleinen magneettiterapia suoritetaan erityisten laitteiden avulla, joissa on suuret magneettiset vanteet, joissa potilas on sijoitettu.

Synnytyksen jälkeinen aika

Magneettihoitoa voidaan käyttää synnytyksen jälkeisenä aikana, kun nainen on käynyt keisarileikkauksella. Hoidon aikana tulehdus häviää nopeasti, leikkauksen jälkeisen haavan paraneminen kiihtyy ja kivun oireyhtymä poistuu. Magneettikäsittelyn jälkeen tartunnan todennäköisyys vähenee. Levyt asetetaan vatsan päälle. Hoito on määrätty 10–15 istunnon aikana.

Kuukautiskierron rikkominen

Algomenorrhea ilmenee kuukautisten epätasaisuuksina. Hormonisen taustan työn määrittämiseksi magneetti asennetaan kaulan alueen, pienen lantion, alueelle. Tässä tapauksessa hypotalamuksen työ paranee, hormonien tuotanto paranee. Kurssin hoito on 2 viikkoa. 1-3 kuukauden hoidon jälkeen voidaan toistaa.

Magneettihoitoa käytetään usein nuorilla, joilla on heikentynyt kuukautiskierto ja heikentynyt putkimainen läpäisy. Hoito tehdään yhdessä hormonihoidon kanssa (Logest ja muut ehkäisyvalmisteet). Lisäksi vitamiinihoito on tarkoitettu potilaille, erityisesti E-vitamiinin saannille, mikä auttaa normalisoimaan munasarjojen toimintaa, parantamaan hormoneja. Magneettikäyttäjät on myös osoitettu kaulan alueen alueelle hypotalamuksen työn parantamiseksi.

endocervicitis

Endocervicitiksen avulla ensin lievittää tulehdusta lääkkeillä. Potilaalle määrätään antibakteerisia tai antiviraalisia lääkkeitä patogeenistä riippuen. Kun olet lopettanut akuutin tilan magneettiterapiassa. Se on määrätty 5-7 päivän jaksolle. Magneetti sijoitetaan lantion alueelle. Ehkä erityinen suuttimen suuntautumisvaikutus.

Fysioterapian kesto on 10-15 minuuttia. Kurssiterapia kestää vähintään 2 viikkoa oireiden vakavuudesta riippuen. Jos konservatiivinen hoito ei auta, gynekologi voi määrätä potilaalle kryodestruction, diathermocoagulation, cauterization lääkkeillä (Solkovagin, Vagotil), laservaikutukset kohdunkaulan limakalvolle.

hedelmättömyys

Lapsettomuushoito suoritetaan vaiheittain. Ensinnäkin hoidetaan pienen lantion ja systeemisten sairauksien kroonisia patologioita, ja sitten määrätään fysioterapia. Lapsettomuuden magneettihoito suoritetaan 2-3 kertaa vuodessa. Magneetit asetetaan sekä vatsan alaosaan että kaulan alueelle. Jos naisella on lantion tulehduksellisia sairauksia, magneettiterapia vähentää tulehdusta ja vähentää taudin toistumisen todennäköisyyttä. Hoito on määrätty syklin viidentenä päivänä, mikä on erittäin kätevää.

Jos asennat magneetin kaulusalueelle, säteily stimuloi verenkiertoa hypotalamuksessa. Hoidon taustalla hormonit paranevat, mikä vaikuttaa myönteisesti munasarjojen työhön ja munan muodostumiseen (ovulaatio). Sykli muuttuu säännöllisemmäksi, syntymän todennäköisyys kasvaa.

Et voi määrittää magnetoterapiaa kuukautisten aikana. Tämä lisää verenvuotoriskiä toimenpiteen jälkeen. Pitkäaikainen kuukautiskierto edistää syklin siirtymistä ja estää normaalin ovulaation.

Lapsen suunnitteluvaiheessa voit myös määrätä kroonisten sairauksien magneettihoitoa: verenpaineesta, nivelsairaudista. Tämä estää näiden patologioiden pahenemisen vauvan suunnittelun jälkeen. Lapsettomuushoitoa tekevät yhdessä gynekologit ja yleislääkärit, koska krooniset sairaudet vaikuttavat voimakkaasti sikiön käsitykseen ja raskauteen tulevaisuudessa.

Mistä saan hoitoa?

Magneettinen hoito suoritetaan klinikan, sairaalan (gynekologinen osasto), synnytysklinikan tai kotona. Nuorten hoito tapahtuu lasten kuulemisen perusteella. Voit myös saada hoitoa maksullisessa klinikassa. Magneettiterapian menettely tapahtuu fysioterapeutissa.

Ennen magneettiterapian suorittamista on tarpeen suorittaa täydellinen tarkastus gynekologin ja terapeutin toimesta. Ne sulkevat pois mahdolliset vasta-aiheet. Raskaana olevat potilaat eivät yritä määrätä magneettista hoitoa. Joskus magneettihoito on tarkoitettu raskaana oleville naisille, joilla on preeklampsia, sikiön vakava tila, korkea verenpaine, joka vaikeuttaa raskauden kulkua.

Kotikäyttöön voit käyttää pieniä laitteita. Tähän soveltuvat Almag-01, AMnp-02 Sun, POLYUS-2D, AMT-02 Magniter, MAG-30 ja muut laitteet. Niiden hinta vaihtelee 3-7000 ruplaan. Palvelun kesto on 3-5 vuotta laadusta riippuen. Laitteen takuu 1-2 vuotta.

Ennen fysioterapiaa, tutustu tutkittavaan gynekologiin tai fysioterapeuttiin.

johtopäätös

Magnetoterapiaa käytetään aktiivisesti gynekologisten patologioiden hoitoon. Voit määrätä hoidon hedelmättömyyteen, epäsäännölliseen sykliin, putkien tukkeutumiseen sekä lantion tulehduksellisten sairauksien hoitoon. Hoitoa ei ole mahdollista aloittaa ilman reseptiä, koska komplikaatiot ovat mahdollisia. Kun hoidat hoidon kuukautisten aikana, voi esiintyä verenvuotoa, joten magneettia käytetään vain 5-7 päivän aikana. Älä suosittele sitä tulehdussairauksien pahenemisen aikana (endometriitti, ovariitti ja muut). Tämä voi johtaa taudin monimutkaiseen kulkuun. Magneettihoidon tehokkuus on korkea vain yleisen hoidon yhteydessä.

Magneettiterapian laite AMUS-01- "INTRAMAG" ("naisversio") monimutkaisille vaikutuksille gynekologiassa

Settiin

Tietoja tuotteesta

Laite AMUS-01- "INTRAMAG" ("naisversio") on tarkoitettu kroonisen adnexiitin hoitoon sekä virtsaputken, kolpiitin, salpingiitin, salpingoophoriitin, ganglioneuritiksen, kohdunkaulan, metro-endometriitin, kystiitin ja kystalgiaiden hoitoon ja ehkäisyyn.


Soveltamisala: gynekologia.


Hoitoperiaate
Laitteen terapeuttiset ominaisuudet perustuvat säteilijässä innostuneen liikkuvan magneettikentän voimakkaaseen tulehdusta, turvotusta, kipua lievittävään ja ennustavaan vaikutukseen sekä kykyyn suorittaa paikallista lääkehoitoa samanaikaisella lämmityksellä.

Erottamiskyky
Laitteen AMUS-01- "INTRAMAG" piirre on se, että lääkkeen "huopan" luomisen yhteydessä vaurioon lääkärillä on kyky vaikuttaa verisuonten sävyyn ja verenkiertoon lantion alueella.
Tämä saavutetaan fysikaalisten tekijöiden, kuten dynaamisen magnetoterapian ja magnetoforeesin, hyperthermian avulla yhdessä emättimen tai peräsuolen katetrilämmittimen kanssa yhdellä menettelyllä. Näiden terapeuttisten tekijöiden yhdistelmä sallii 5-6 istunnon saavuttaa lääkkeen merkittävän konsentraation leesioon ja saavuttaa stabiilin terapeuttisen vaikutuksen.
AMUS-01- "INTRAMAG" avulla voit vähentää hoitoaikaa 3-4 kertaa verrattuna tunnettuihin pesu- ja instillointimenetelmiin.
Samanaikaisesti kastelukatetit sallivat samanaikaisesti tai peräkkäin paikallisen lääkehoidon suorittaa laserhoito "LAST-02" -laitteella ja / tai elektrostimulaatio elektroforeesilla "INTRASTIM" -liittymästä.

Käyttöaiheet
• Krooninen adnexitis (salpingoophoritis).
• Salpingiitti.
• Uretriitti.
• Colpitis (vaginitis), vulvovaginiitti.
• Cervicitis.
• Kystiitti ja kystalgia.
• Ganglioneuritis.
• Metroendometriitti.
• Ennen endometriumin valmistusta.
• Endocervicitis (etuliitteen "VAC-01" läsnä ollessa).


Vasta
• Systeemiset verisairaudet.
• Raskaus.
• Akuutit tartuntataudit (mukaan lukien urogenitaalireitti).
• Akuutin aivohalvauksen ja sydäninfarktin olosuhteet.


Trichomonas-, klamydia-, ureaplasma-infektioiden ja muiden STI-lääkkeiden tehokkaampaan hoitoon terapeuttisen vaikutuksen parantamiseksi laitetta voidaan lisäksi täydentää INTTRATERM-kiinnikkeillä emättimen kudosten, virtsaputken, kohdunkaulan, kohdunkaulan säätämiseksi 45 ° C: n lämpötilaan, "INTTRASTIM" elektroforeesiin. ja sähköstimulaatio laitteen AMUS-01-INTRAMAGin (naaras) katetrien-irrigaattoreiden kautta, etuliite "VAC-01-TRIMA" endokerviksen tehokkaaseen kuntoutumiseen kroonisen endocervicitiksen ja etuliitteen "MnDEP "monikanavaista dynaamista sähköakupunktiota biologisesti aktiivisilla pisteillä (BAP)".


AMUS-01-INTRAMAG -laitteen (naarasversio) ja LAST-02: n yhdistetty käyttö mahdollistaa magnetolaattorivaikutuksen sairaan elimen proteiini- lipidisolukalvoille.


Psykosomaattisten häiriöiden aiheuttamien sairauksien hoidossa on suositeltavaa käyttää etuliitettä "Tsvetorim".


Laitteella AMUS-01- "INTRAMAG" käytetyn hoidon ohella on suositeltavaa käyttää värähtelyhierontaa laitteella "AVIM-1".


Varoitus. Laitteen AMUS-01- "INTRAMAG" ja koko gynekologisen monimutkaisen käytön helpottamiseksi olemme kehittäneet erityisen jalustan, joka voi liikkua sohvalla ja sen päälle asennetun lähetinvastaanottimen magneettikentän kanssa ilman tankoa ja pohjaa.

AMUS-01- "INTRAMAG" (naisversio) tekniset ominaisuudet

15 + 10% mTL
43 + 10% mTL

Toimitusjoukko

Luettelo lääkkeistä, joita käytetään silmänsisäiseen, emättimeen ja rektaaliseen käyttöön, kun käytät laitetta AMUS-01- "INTRAMAG", sekä suosituksia potilaille, joilla on mutkaton urogenitaalinen klamydioosi Rovamysiini (Spiramysiini).

valmistelu

Jalostusmenetelmä

Spiraalielektroforeesipylväs

Infektiotyyppi

ilman laimennusta (apteekkimuoto)

ilman laimennusta (apteekkimuoto)

kuten injektiota varten

ilman laimennusta (apteekkimuoto)

2 osaa 10% hypertonista liuosta, 1 osa hunajaa

(-) kytkeytyy (+) -toimintoon menettelyn keskellä

Tetrasykliini nystatiinilla (4 tablettia, 100 mg kukin)

laimennus 3% dimexidiin (20 ml)

rassas. (virtsaputken rajoitukset jne.)

Suositukset potilaille, joilla on mutkaton urogenitaalinen klamydioosi Rowamycin (Spiramycin).

Kerääjä: Dermatovene-rologian MMSI-osaston johtaja, vastaava jäsen. Venäjän luonnontieteiden akatemia, prof. AL Mashkilleyson.

Ron-Poulenc Rohrerin (Ranska) tuottama rovamysiini (spiramysiini) on antibiootti. 16-jäsenisten makrolidien ryhmään.
Lomakkeen vapauttaminen. Tabletit 1,5 miljoonaa IU 16 kappaletta pakkausta kohti ja tabletit 3 miljoonaa IU 10 kappaletta pakkausta kohti.
Rovamysiini yhdistää korkean aktiivisuuden klamydiaa vastaan ​​parhaiten verrattuna 14- ja 15-jäsenisiin makrolideihin, siedettävyysindikaattoreihin: ruoansulatuskanavan häiriöiden vähäinen esiintyminen, ototoksisuuden puute, neurosensoriset häiriöt ja vaikutukset sykkeeseen.
Rovamysiinin piirre on sen korkea tunkeutumisaste virtsaputken epiteeliin. Samalla rovamysiinin solunsisäinen pitoisuus tulehduksen alueella on kymmeniä kertoja suurempi kuin lääkeaineen pitoisuus veriseerumissa, mikä takaa klamydian eliminaation. Rovamysiinin kemiallisen rakenteen omaperäisyys mahdollistaa mikro-organismien aiheuttaman resistenssin voittamisen, jota usein havaitaan hoidettaessa muita antibiootteja.
Lääkkeen erottuva piirre on alhainen vuorovaikutus muiden lääkkeiden kanssa. Rovamysiinin käytön indikaatio on ensinnäkin tuore (enintään 2 kuukautta) urogenitaalinen klamydioosi. Hoitoa varten ei tulisi ohjata vain kliinisiä oireita, ja klamydiainfektio on varmistettava luotettavalla laboratoriomenetelmällä.
Annostusohjelma. Rovamysiinin päivittäinen annos komplikoimattoman urogenitaalisen klamydioosin hoidossa on 9 miljoonaa IU suun kautta kolmessa annoksessa. Hoidon kesto on 10 päivää.
Varhaisin tapa parantaa hoitoa on kulttuurinen. Sitä voidaan käyttää viikon kuluessa hoidon päättymisestä. Suoran immunofluoresenssin reaktiota voidaan käyttää myös kovettumisen vahvistamiseen, mutta ei aikaisintaan 4 viikon kuluttua hoidon päättymisestä. Klamydian havaitsemisen positiivisilla tuloksilla näissä termeissä ei kuitenkaan voida sulkea pois uudelleeninfektiota. Vasta-aiheet lääkkeen nimittämiseksi on yksilöllinen suvaitsemattomuus spiramysiinille. Munuaisten vajaatoimintaa sairastavilla potilailla ei ole tarpeen muuttaa annosta, koska vain 10-14% lääkkeestä eliminoituu munuaisten kautta.
Koska rovamysiini tunkeutuu rintamaitoon, imetys on keskeytettävä lääkkeen ottamisen aikana. Vuosien kokemus rovamysiinin käytöstä raskaana olevilla naisilla on osoittanut turvallisuutensa, mikä mahdollistaa sen suosituksen klamydian hoidossa tässä potilasryhmässä.

Kerääjä: V.A. Akovbyan - Ihon ja sukupuolitautien keskuslaitos.

Tartuntatautien hoitoon käytettävien antibakteeristen lääkkeiden etsiminen jatkuu jatkuvasti sekä valittujen huumeiden ryhmässä että niissä, joita pidämme varanto-antibiooteina. Royamycin, jota parhaillaan käsitellään, nojaa kohti varalääkkeiden ryhmää. Valittavien ja varattavien lääkkeiden priorisointi ulkomailla on jokseenkin erilainen kuin maassamme. Ulkomailla, chlamydiainfektioiden hoidossa, ei pelkästään tetrasyklidejä, vaan doksisykliiniä, laitetaan ensiksi. Vararyhmä - kaikki makrolidit. Siksi puhumme tänään varavasta-aineesta. Miksi 40 vuotta myöhemmin palasimme huumeeseen jo pitkään? Tämä tapahtui, koska lääkärit ja kliiniset farmakologit kiinnittivät ensimmäistä kertaa huomiota siihen, että ensinnäkin tästä makrolidiryhmästä rovamysiinillä on parempi affiniteetti kudoksiin ja soluihin, ja toiseksi se ei anna erityisiä ja erittäin epämiellyttäviä sivuvaikutuksia

Fysioterapia: magneetti gynekologiassa

Magneettinen hoito ymmärretään kokonaisuutena vaihtoehtoisten lääketieteen menetelmien avulla. Nämä menetelmät käyttävät staattista magneettikenttää, jotta ihmiskehon kudokset uudistuvat aktiivisesti ja torjutaan tulehdusta.

Mitä tulee magneetin vaikutukseen, maailman lääketieteellinen yhteisö ei ole tullut yhteiseen mielipiteeseen, pidetäänkö sitä lääketieteellisenä vaikuttamismenetelmänä vai ei. Mutta kotimainen lääke tunnistaa magnetoterapian täysimittaisena fysioterapeuttisena menetelmänä ja käyttää sitä aktiivisesti korjaavassa lääketieteessä, myös synnytys-gynekologisessa käytännössä, eikä menestyksekkäästi.

välineet

Magnetoterapiaa gynekologiassa käytetään laajasti julkisissa klinikoissa ja uusimmalla tekniikalla varustetuissa yksityisissä organisaatioissa.

Hoitoa varten voidaan käyttää virtoja vakiona tai vaihtelevina, korkeina ja matalina. Gynekologisten ongelmien tapauksessa on mahdollista soveltaa kahta altistumismenetelmää:

 • Etäinen (peritoneumin kautta).
 • Pesillä.

Ensimmäisessä tapauksessa laitteen käyttäminen vaikuttaa potilaan alavihaan. Osa magneettisäteilystä imeytyy sen tiellä olevista kudoksista, osa siitä "saavuttaa" kärsivälle alueelle. Jälkimmäisessä tapauksessa on mahdollista välttää magneettikentän imeytyminen vatsakalvon kudoksiin, ja koko vaikutus kohdistuu suoraan tulehdukselliseen keskittymiseen, leikkauksen jälkeiseen ompeleeseen tai haavan paikkaan. Menettelyn tehokkuuden kannalta magneettisen säteilyn annos on kuitenkin tarkistettava hyvin tarkasti.

Oletettavasti menetelmän tehokkuus johtuu siitä, että vaikutus tapahtuu aineenvaihdunta-, hermo- ja immuuniprosessien tasolla kehon soluissa ja kudoksissa.

Hyvää vaikutusta antaa lääkkeen antamisen yhdistelmä magneettiterapiaan. Tällainen lääkkeen antaminen on useita kertoja tehokkaampaa kuin lääkehoito yksin.

makeiset

Magneettikentän vaikutuksesta kudosten metabolisten prosessien nopeus muuttuu, solukalvojen läpäisevyys muuttuu ja tapahtuu muita biokemiallisia muutoksia, joiden vuoksi:

 • Tulehduksen merkkejä (kipua, turvotusta, hyperemiaa) pienennetään. Ja lyhyessä ajassa.
 • Vaurioituneen kudoksen paranemisen nopeus kasvaa.
 • Parantaa kehon vastustuskykyä bakteeri-infektioille.
 • Parempi huumeiden imeytyminen.

Magnetoterapia on hyvä, koska toimenpiteen vaikutus ei lopu heti istunnon päättymisen jälkeen. Kehon omat mekanismit käynnistyvät, mikä jatkaa itsensä parantumista myös magneettiterapian kulun jälkeen.

Tämän menettelyn muita etuja ovat:

 • Hyvä potilastoleranssi.
 • Laaja valikoima patologioita, joita voidaan hoitaa tällä menetelmällä.
 • Vasta-aiheiden vähimmäismäärä.
 • Absoluuttiset kivuttomat ja ei-invasiiviset menettelyt.

Magnetoterapia gynekologisessa käytännössä on fysioterapeuttisen vaikutuksen kehittyvä haara. Nykyään sitä pidetään lupaavana ja edistyneenä.

Ginekologian hoitolaitteet eroavat tavallisista laitteista. Magneettikentän induktorit, jotka on varustettu näillä laitteilla, voivat saada aikaan piste- ja ontelovaikutukset.

Kurssikäsittely kestää yleensä noin 2 viikkoa, sillä se vaatii 10-15 istuntoa. Itse menettely on lyhyt, kestää noin 15 minuuttia. Tänä aikana potilas yksinkertaisesti lepää sohvalla.

haittoja

Magneettiterapian pääasiallisena haittana on sen vaikutusten puuttuminen keholle, erityisesti pitkäaikaiset vaikutukset. Myös raskauden ja sikiön magneettikentän selvittämätön ominaispiirre rajoittaa mahdollisuutta käyttää sitä synnytyksissä.

Loput potilaat pitävät menettelyn miinoja vain niiden subjektiivisia tunteita, jotka voivat tapahtua välittömästi magneettisen hoidon jälkeen. Nämä tunteet ovat väliaikaisia ​​ja häviävät hoidon jälkeen.

Useimmiten epämiellyttävät tunteet vaikuttavat "alakerrokseen". Menettelyn jälkeisinä päivinä nainen voi havaita närkästyttäviä kipuja, hieman vatsan alareunaa. Kuukautiset voivat olla hieman runsaampia, tai päinvastoin, purkautuminen on tahriintunut, mutta verenvuoto on pidempi.

Magneettinen hoito ei ole ihmelääke, ei lievitä kaikkia sairauksia eikä sulje pois lääkehoitoa, kasviperäisiä lääkkeitä ja muita parantavia menetelmiä. Se täydentää kuitenkin täydellisesti remissio-vaiheen pääasiallista hoitoa.

todistus

Kuvattu menetelmä fysioterapian vaikutuksille on löytänyt sen soveltamisen gynekologiaan ja synnytykseen. Hän on osoittautunut naisten sukupuolielinten tulehduksellisten sairauksien hoidossa. Se osoittautui välttämättömäksi avustajaksi tietyntyyppisessä hedelmättömyydessä. Ja se osoittautui täydellisesti toipumisen vaiheessa eri kirurgisten toimenpiteiden jälkeen.

Menettelyjen tärkeimmät merkinnät:

 1. Coleitis.
 2. Kohdun limakalvon tulehdus.
 3. Cervicitis.
 4. Kiinnikkeistä.
 5. Postoperatiivinen jakso (haavan paraneminen, arpien imeytyminen).
 6. Lapsettomuus, joka johtuu kyvyttömyydestä siirtää munia munanjohtimien kautta.

Synnytyksissä magneettikenttien käytöllä ei ole syvää historiaa, joten sitä tulisi käyttää varoen. Tästä käsittelymenetelmästä on kuitenkin myönteisiä tuloksia:

 1. Ilmoitettu gestosis.
 2. Vahvin toksikoosi.
 3. Rautapulan anemia.
 4. FGR.

Menettelyn tehokkuus tässä tapauksessa johtuu veren mikroverenkierron parantumisesta istukan ja lantion elimissä, kun ne altistuvat potilaan mahalle.

Vasta

Magneettiterapian menetelmiä ei käytetä tiettyjen sairauksien hoitoon tai niitä käytetään säästeliäästi, jos lääkäri uskoo, että tällaisen hoidon hyödyt ovat suuremmat kuin mahdolliset vahingot.

Tällaisen hoidon istuntojen vasta-aiheet ovat:

 • Yksilöllinen suvaitsemattomuus menettelyyn.
 • Pysyvä verenpaineen nousu, sydäninfarkti, aneurysma.
 • Kakeksia.
 • Akuutit tartuntataudit, joilla on kuume.
 • Epilepsia.
 • Akuutit mielenterveyshäiriöt.
 • Sydämentahdistimen läsnäolo.
 • Akuutit hermoston häiriöt, keskushermoston häiriöt.
 • Tuberkuloosi.
 • Tromboosi akuutissa vaiheessa.
 • Pahanlaatuiset kasvaimet.
 • Veren hyytymiseen liittyvä veripatologia.

1,5 vuoden ikä ja raskaus katsotaan suhteellisiksi vasta-aiheiksi tällaisille menettelyille. Vaikka niiden käytännön soveltaminen on tapahtunut.

Gynekologisten sairauksien hoidossa on toinen rajoitus. Älä suorita hoitoa kuukautiskierron aikana.

Fysioterapia gynekologiassa voi tehdä ihmeitä

Mikä säästää sinut?

Fysioterapia-magneettia käytetään sydänsairauksiin, ruoansulatuskanavan sairauksiin, ääreisaluksiin, tuki- ja liikuntaelimistöön, keskushermostoon ja iho-ongelmiin (dermatoosi, ekseema).

Jo ensimmäisen istunnon jälkeen potilaan kipu katoaa, kunto paranee, uni ja lämpötila palautuvat normaaliksi ja imusolmukkeiden turvotus vähenee. Täyden hoidon jälkeen verenpaine pienenee, nivelliikkuvuus palautuu, kolesteroli ja sokeripitoisuus vähenevät.

Miksi fysioterapia on tärkeä?

Mielenkiintoisia kokeita magneettiterapian käytöstä synnytyksissä. Vähätaajuisia vaikutuksia tuottavien laitteiden käyttö, parantaa verenkiertoa lisääntymiselimissä ja kohdussa, sikiö toimitetaan aktiivisemmin happea, kehittyy paremmin. Äiti parantaa veren kemiallista koostumusta.

Magneettihoito on määrätty raskauden aikana gestoosin, anemian, sikiön kehityksen viivästyneen ja istukan vajaatoiminnan yhteydessä. Jos raskauden aikana esiintyy ja patologia havaitaan raskauden aikana ja naisen yleisessä kunnossa, myös magneettinen hoito on määrätty.

On olemassa laitteita, jotka on erityisesti suunniteltu gynekologiseen hoitoon. Tällaisissa induktoreissa magneettikentän erityisparametrit lasketaan paikallisesta vaikutuksesta. Joskus magneettiterapia yhdistetään huumeiden tuomiseen sairaisiin elimiin. Sitten lääkkeiden vaikutus lisääntyy.

Jos yhdistät magneettiterapian gynekologiaan erityisillä ravintolisillä (ravintolisillä), tällaisen hoidon tehokkuus on useita kertoja suurempi.

Corporation Tiens tuottaa soijasta valmistettua lääkettä Kanli. Soija sisältää suuren määrän fytoestrogeeniä - naispuolisten sukupuolihormonien kasvianalogia.

Siksi vaikutusta naisen kehoon soijasta on vaikea yliarvioida.

Magnetoterapia on melko nuori lääketieteen suunta, jota parannetaan ja kehitetään jatkuvasti. Kokeile itseäsi tämän menetelmän vaikutuksesta ja todennäköisesti olet tyytyväinen.

Fysioterapian kurssia vaativa gynekologinen patologia on hyvin suuri. Perinteisesti fyysisiä tekijöitä on käytetty lantion elinten subakuuttien ja kroonisten sairauksien hoidossa (krooninen kohtuun tulehdus) ja hedelmättömyyteen.

Kun fyysinen hoito on otettu käyttöön tubalipatsastuksen palauttamiseksi yleiseen käytäntöön, fysioterapia ei ole menettänyt merkitystään postoperatiivisen kuntoutuksen hoitomenetelmänä.

Anti-inflammatoristen tekijöiden käyttö ensimmäisessä vaiheessa heti leikkauksen jälkeen parantaa leikkauksen jälkeistä aikaa ja estää tarttuvuuden muodostumisen.

Tällaisissa olosuhteissa kohdun limakalvon väistämätön trauma voi vaikuttaa eri tavoin niiden lisääntymistoimintoon tulevaisuudessa.

Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että valtaosa naisista, jotka ovat läpäisseet keinotekoisen tai spontaanin abortin, kuukautisten epäsäännöllisyydet ja muut sukupuolielinten ongelmat eivät kehitty välittömästi, vaan usean vuoden kuluttua interventiosta.

Siksi on selvää, miksi tulevaisuuteen suunnattu kuntoutushoito on niin tärkeä. Tämä on lupaavampaa kuin pitkä ja itsepäinen taistelu vanhojen, laiminlyötyjen sukupuolielinten ja adheesioiden kroonisen tulehduksen kanssa.

Kattavat ohjelmat, joiden pääkomponentti on fysioterapia yhdessä lääkehoidon kanssa, suun kautta annettavan ehkäisyn tarkoituksena on nimenomaan estää hedelmättömyys, kuukautisten toimintahäiriöt ja lisääntymishäviöt seuraavien raskauksien aikana.

Äskettäin on kiinnitetty paljon huomiota hedelmättömyyden kohdun tekijöiden hoitoon. Aiemmin siirretty kohdun limakalvo (endometriitti) voi johtaa sen funktionaaliseen alemmuuteen.

Lannoitettu muna tai ei voi läpäistä endometriumia tai raskaus "jäätyy" kehityksen alkuvaiheissa, koska kehittyvästä alkiosta ei ole täydellistä verenkiertoa ja ravintoa.

On olemassa spontaani keskenmeno tai vikaantunut abortti diagnosoidaan. Nämä olosuhteet edellyttävät kohdun myöhempää kurkottamista, joka itsessään on lisäkorvaus limakalvolle.

Siksi toimenpiteen jälkeen kuntoutuskurssin tärkeä kohta on hoito fyysisten tekijöiden avulla. Samaan aikaan antibiootteja ja hormoneja käsitellään ohjeiden mukaisesti, t.

mukaan lukien hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden lyhyiden kurssien nimittäminen.

Tämä edistää endometriumin rakenteellista ja toiminnallista palauttamista ja myöhempien raskauksien suotuisaa kulkua.

Kun diagnosoidaan hedelmättömyyteen tai keskenmenoon johtava patologia, ei-lääkehoidon sisällyttäminen fysikaalisiin tekijöihin hoitokompleksissa voi lisätä merkittävästi saatujen raskauksien määrää ja vähentää lisääntymisvaurioita.

Viime vuosina ns

avustavat lisääntymisteknologia-in vitro-hedelmöitysohjelmat (IVF) tai "koeputken vauvat". Tämän ohjelman mukaan hedelmöittynyt muna siirretään suoraan naisen kohduun.

Ja tässä hedelmättömyyden ja keskenmenon (esimerkiksi krooninen endometriitti) kohdun tekijät ovat vielä enemmän, ellei ratkaisevia.

Siksi monissa lääketieteellisissä keskuksissa fyysisten tekijöiden vaikutus kohdun limakalvoon on tärkeä askel valmistellessaan naista tulevaan in vitro-hedelmöitymiskokeeseen ja alkionsiirtoon. Tämä on erityisen tärkeää potilaille, joilla on aikaisemmin ollut epäonnistuneita IVF-kokeita.

Näin ollen fysioterapia ilmaistaan ​​seuraavissa olosuhteissa:

 • kuntoutushoito gynekologisten toimenpiteiden jälkeen
 • kuntoutus abortin ja kohdun limakalvon kurkuttamisen jälkeen
 • naisille, joilla on ollut spontaaneja keskenmenoja ja keskenmenoja aikaisemmin, valmistautuminen raskauteen
 • kohdun limakalvon valmistus ennen IVF-ohjelmaa
 • perinteiset indikaatiot fyysisten tekijöiden käyttöön - krooninen kohdunlihaksen tulehdus
 • steriiliys, joka johtuu munanjohtimien tukkeutumisesta

Mitä valita?

Tietenkin hoito-ohjelma myöhään lisääntyvää ikäryhmää sairastavalle potilaalle, joka ei suunnittele raskautta ja joka saa nuorten naisten raskauden keskeytyksen, vaihtelee huomattavasti.

Monista tekniikoista ja tekniikoista gynekologisen fokuksen sairauksien poistamiseksi magneettiterapia on erityisen suositellut itseään.

Sen toiminnan perusperiaate on lisääntymisjärjestelmän sairauksien parantaminen käyttämällä erityislaitteita.

Hoitoprosessi varmistetaan ulkoisella vaikutuksella vatsaontelon seinämään. Toisinaan tällaiset toimenpiteet eivät riitä, minkä vuoksi sisäiset toimenpiteet toteutetaan erityisesti suunniteltujen laitteiden avulla.

Samankaltaiset diagnostiikat kuuluvat emättimen tutkimusten luokkaan. Tämän asteikon onnistunut menettely on mahdotonta ilman erityisiä erityislaitteita.

Joka päivä magneettihoidon käyttö gynekologiassa on yhä laajemmassa mittakaavassa seuraavien parantavien ominaisuuksien vuoksi:

 • kehon terveyden ja kunnon parantaminen;
 • poistaa turvotusta, kipua ja tulehdusta;
 • Parannetaan hyödyllisten aineiden virtausta ihon kyllästymiselle ja muille;
 • kudosten elvyttämiseksi.

Magneettihoitoa gynekologiassa voidaan käyttää eri tavoitteiden saavuttamiseen seuraavilla aloilla:

 • ehkäisevät toimenpiteet;
 • terapeuttinen hoito;
 • hyödyntämiskompleksi.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet voivat olla magneettikentän toiminnan perusasioita magneettisten pallojen toiminnan kautta. Terapeuttisiin hoitoihin kuuluvat ruusut ja toiminnan magneettisen spesifisyyden sylinterit.

Elvytyskompleksi sisältää hierontatekniikoita, joihin liittyy ruuhka-alue ja muut kehon osat, jotka ovat suoraan yhteydessä toisiinsa.

Gynekologista hoitoa on erityisen vaikea kuvitella ilman magneettiterapiaa. Tämä johtuu mahdollisuudesta saada positiivinen vaikutus kroonisiin ja lieviin tulehdusprosessiin niiden täydellisen eliminoinnin myötä.

Aloitetaan melko vaikuttavalla luettelolla olosuhteista, joissa tällaiset menettelyt on osoitettu gynekologiassa:

 1. Kuukautiskierron häiriöt;
 2. Ovulaation tai sen väärinkäytön puute;
 3. Krooninen kohtuun tulehdus tai sen lisäykset;
 4. Liimat, putkien tukkeutuminen;
 5. Kipu-oireyhtymä;
 6. Mastopatia ja muut rintarauhasen ongelmat;
 7. IVF-protokollan valmistelu ja normaali raskaus;
 8. Nälkien sairaudet ja tulehdukset lantion alueella;
 9. Kohdun hypoplasia, sukupuolielinten kehittymisen häiriöt;
 10. Urologiset sairaudet;
 11. Minkä tahansa sukupuolielimissä tapahtuneen toiminnan jälkeen;

Pysykäämme viimeiseen kohtaan. Ehdottomasti jokainen leikkaus sukupuolielimissä, jopa pienin (kuten puhdistus tai abortti) voi johtaa tarttuvuuden muodostumiseen.

Fysioterapian nimittäminen leikkauksen jälkeen on ehdottoman välttämätöntä, koska ne eivät ainoastaan ​​nopeuta paranemista ja paranemista, vaan myös vähentävät epämiellyttävien seurausten ja hedelmättömyyden riskiä tulevaisuudessa.

Lääketieteellisiin tarkoituksiin magneetti alkoi levitä pitkään. Historioitsijat ja tutkijat ovat toistuvasti osoittaneet, että jopa muinaiset kreikkalaiset, egyptiläiset ja kiinalaiset käyttivät magneetteja erilaisten sairauksien hoitoon.

Tiedetään, että jopa Egyptin kuningatar Kleopatra käytti pieniä magneetteja päähänsä kauneuden ja nuorten säilyttämiseksi.

Tämä hoitomenetelmä ei ole sallittua kaikille. Potilaat, joilla on huono veren hyytyminen, akuutti tromboosi ja vakavat hematopoiesis-magneettiterapian häiriöt, on kielletty.

Lisäksi, jos henkilöllä on rytmihäiriö, angina, aneurysma, verisuonten vajaatoiminta, sydäninfarkti, hoito magneettiaalloilla on täysin vasta-aiheista.

Onkologiassa ei myöskään pitäisi käyttää henkilöitä, joilla on lisääntynyt jännittävyys, tuberkuloosi, psyyken häiriöt ja keskushermosto. Fysioterapia-magneettia ei määrätä ihmisille, joilla on korkea verenpaine.

Raskaana olevien ja imettävien naisten on pidättäydyttävä tästä menettelystä. Pienet alle 1,5-vuotiaat lapset harjoittavat istuntoja lääkärin tarkassa valvonnassa.

Naisten sukupuolielinten tulehdukselliset sairaudet ovat numero yksi ongelma. Joka vuosi nuorten tyttöjen määrä, joilla on adnexiitti, myoma, endometriitti ja endometrioosi, lisääntyy.

Magneettiterapian käyttö tulehduksellisten sairauksien (eroosio, endocervicitis, kolpiitti) hoidossa johtaa joskus kivun täydelliseen häviämiseen, hematologisten ja leukosyyttien indeksin vähenemiseen sekä yleiseen parannukseen.

Magneettikenttiä käytettäessä aineenvaihduntaprosessien nopeus ja huumeiden pitoisuus lisääntyvät merkittävästi, ja pienen lantion mikrosirkulaatio palautuu.

Tehokas hoito lapsettomuudelle, komplikaatiot leikkauksen jälkeen ja oireiden funktionaalisuus. Tämä menetelmä gynekologiassa antaa voimakkaan anti-ödeeman, anti-inflammatorisen ja analgeettisen vaikutuksen.

Me kaikki ymmärrämme, että magneettikenttä, kuten periaatteessa yksinkertaisin fysioterapia, ei ole ihmelääke, vaikka sillä on korkea terapeuttinen tulos. Noudata merkittävästi lääkärin antamia ohjeita ja suosituksia lievittääkseen sairautta ja selviytyä taudista.

Mitä menettelyt ovat?

Gynekologisten sairauksien hoidossa fysioterapian menetelmät on jaettu kolmeen yleiseen ryhmään:

 1. Keinotekoinen tai laitteistomenetelmä. Tähän sisältyvät erilaiset välineet ja laitteet. Seuraavia fyysisiä tekijöitä käytetään vaikuttavina keinoina:
  • eri jännitteen sähkövirta (UHF, elektroforeesi jne.);
  • magneettikenttä;
  • valo (ultraviolettisäteily);
  • ultraääni;
  • lasersäteily;
  • otsoniterapia;
  • tyhjiö (tyhjiöhieronta);
 2. Luonnolliset (luonnolliset) tekijät - muta, vedenkäsittelyt.
  Terapeuttinen muta on arvokasta hyötyä liimojen, lantion elinten tulehdusten ja muiden patologioiden torjunnassa. Fysioterapiassa niitä käytetään yhdessä laitteistomenetelmän kanssa (esimerkiksi elektroforeesi mutan kanssa) ja kääreinä, mutakylpyinä ja tamponeina lääketieteelliseen mutaan. Hoitovettä käytetään gynekologisten ongelmien hoidossa sen kemiallisen koostumuksen näkökulmasta (kylpy, douching, nieleminen). Niissä hyödynnetään myös veden mekaanisia ominaisuuksia vesihieronta-, Charcot-suihkussa ja tuulettimen muotoisessa suihkussa. Veden lämpöominaisuuksia käytetään kontrasti- tai lämpenevissä suihkussa ja kylpyissä, jotka aktivoivat sisäelinten työtä.
 3. Gynekologinen hieronta ja erikoisharjoitukset koskevat myös fysioterapiaa. Hieronta on tarkoitettu laajalle tarttumiselle, putken tukkeutumiselle ja kohdun patologioille. Hierontaa tekee vain gynekologi, menettelyjen lukumäärä määritetään potilaan diagnoosin perusteella Harjoitukset tekee potilas itse, tämä osa harjoituksen hoito on yleensä osoitettu kirurgisten toimenpiteiden jälkeen menetelmänä estää tarttuvuutta tai parantaa verenkiertoa pienessä lantion.